• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

slm kızlar bugün büyük gün kaynanatörle ayrılıyoruzzz :66: :64: :62:
2,5 ay oldu yaaa neyse doğumdan sonra daha iyiydi allahtan yada kardeşim falan vardı ondan çok takmadım onu bilmiyorum yani
yarında biz gidiyoruz sabah 9 da uçağımız ayy hem çok sevinçliyim gitcez diye hemde eşim biranda yapayalnız kalcak burda onun için çok üzülüyorum.neyse napıyım bende annemi özledim ama
kızlar bi çoğunuz sürekli memede demişsiniz benim kızımda hep ööle emiyo kusuyo ama sürekli aranıyo dün ilk defa emziği tuttu ve aranması geçti yavrumun bazı bebekler emme refleksi çok kuvvetli doğuyomuş bunun için sürekli emmek istiyolarmış ve çoğu bebekte doyma güdüsü yokmuş bunun için bizi emzik gibi kullanıyolar ama emzik gibi kullandırmamak lazımmış valla emzik çok işime yaradı bu gece bi deneyin derim

gözn aydın canım darısı başıma valla :)bende emziğe başlamak istiyorum çünkü saat başı acıktığını sanıp emiyo 18 günlüğüz ama 5 kiloyu geçtik sanırsam gaz problemi var karnı şişincede ıkınıyo eşimde alışmasın emziğe diyo ne yapsam ki

kızlar gaz ve kaka yapmada zorlanan bebekler için milupanın rezene çayını öneri üzerine aldım bebeğim yine ıkınıyo ama en azından bu sefer yapıyo deneyin isterseniz

slm nasılsınızz ya burda yazıyorsunuz ya sardık korse giydikk göbekkler gitti diye benimmde içim gidiyo...korse mi alsam sarsam mı bilemedim bnde...biraz önce yine okuyunca hemen uzunca bişi bulup alt kısmına doladım göbeğimin ama biraz sızı varr sanki sizdede oluyo mu yoksa bnm ki mi anormal

slm nasılsınızz ya burda yazıyorsunuz ya sardık korse giydikk göbekkler gitti diye benimmde içim gidiyo...korse mi alsam sarsam mı bilemedim bnde...biraz önce yine okuyunca hemen uzunca bişi bulup alt kısmına doladım göbeğimin ama biraz sızı varr sanki sizdede oluyo mu yoksa bnm ki mi anormal

canım ben 18. gündeyim hala yataktan kalkarken özellikle gece sızlama oluyo korseyi onun için özellikle gece kullanıyorum faydası var

izin tipiğine de yazıcam ama göremeyen olur belki, kızlar süper bir haberim var. torba yasa onaylanmış. doğum öncesi kullanamadığımız günleri doğum sonrası kullanabileceğiz. benim 20 gün;)))))))))))))
ya bizi pas geçer mi acaba ben doğum yaptıkrtan sonra meclisten geçti ama kimleri kapsıyor ya da son üçhaftayı kapsıyormu araştırmak lazım sanırım :))

kızlar gaz ve kaka yapmada zorlanan bebekler için milupanın rezene çayını öneri üzerine aldım bebeğim yine ıkınıyo ama en azından bu sefer yapıyo deneyin isterseniz
kendin mi içiyorsun canım bebeğine mi veriyorsun?

Bebek Günlük Tutarsa :
‎1. gün

Böylesi kötü bir başlangıç beklemiyordum.
hortumumu bile kesmişler! Meme ......diye, süt diye birşey varmış.
nerden nasıl bulunur bu ya?

Hayattan daha 1. günden soğutacaklar beni.

2. gün

Meme buldum ama bundan süt gelmiyor, emiyorum Allah emiyorum, tık
yok, süt başka yerde mi? Neyse biraz daha emdim geldi, fazla
abanınca meme sahibi kişilik bağırdı, ne bağrıyosun açım ben! çok
yalnızım be günlük. hayır bişey değil içerdeyken de yalnızdım ama yediğim önümde yemediğim arkamdaydı en azından, bak yine aklıma geldi, hortumu bile kestiler yaa!

Uykum geldi yine. zzzzz!

3. gün

Memeyi sevdim, bu dünyadaki tek dostlarım bu iki meme. iyi ki
varsınız.

4. gün

Bugün bir sürü olaylar oldu, gürültü yaptılar, başka biryerlere
gittik galiba. Memeden ayrılınca bağırıyorum geri geliyor, sonra
uyuyorum, uyanıyorum bir bakıyorum meme yok, neyse ama tekrar
bağrınca geri geliyor nasılsa. Kaka da zevkliymiş be, eskiden
yapamıyordum.

5. gün

Bugün 15 kez kaka yaptım, rekorumu geliştirmeliyim. Dikkat ettim
de her yaptığımda temizliyorlar, bunu sevdim, dikkatimi çeken bir
noktada şu ki, amma koca kafalıyım be arkadaş, ağır mı ağır
tutamıyorum VIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSim, pat o yana, pat bu yana, dikkat etseler
bari de çatlatmasak daha ilk günden.

6. gün

Avucuma ne verseler hemen tutuyorum, tik gibi birşey, maalesef farkettiler, herkes parmağını veriyor avucuma, mecburen tutuyorum, alemin maymunu oldum iyi mi?

Bu arada ne çok uyuyorum ya arkadaş, atamadım şu yorgunluğu, daha çok süt içeyim en iyisi, hayır içtikçe de yoruluyorum o da ayrı, nerde o eski günler, hortumdan geliyordu ne güzel, şimdi em Allah em, bak yine aklıma geldi, VIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSler kesti hortumu yaa.

7. gün

Bugün solaryuma girdim, sarılık mı ne ondanmış, yine uykum geldi.

8. gün

Biraz daha iyi hissetim kendimi, daha çok süt içiyorum artık, kaka
yapma işini de tam alt açma anına denk getiriyorum ki etraf
pislensin, eziyet olsun. Naapayım ama alt açıkken daha rahat
roketleyebiliyorum, kaka yaparken başka birşey daha yapıyorum
galiba, anlamaya çalışacağım bakalım.

9. gün

Çok fena hıçkırık tutuyor, geçsin diye nefesimi tutayım dedim onu da beceremedim, neyse ki süt içince geçiyor, bu süt her derde
devaymış, bugün bunu gördüm.

10. gün

Sütten başka birşeyler verdiler, var ya, yeter artık be, tam alışıyordum yine dayadılar başka birşey, hayret bişi ya, vitaminmiymiş neymiş.

Bu arada memelerin arasından dün gördüğüm lavuk gündüzleri piyasada yok akşamları geliyor sadece, hadi bakalım hayırlısı.

11.gün

Al işte, başladı yine bir arıza, sütten sonra çok feci karnım ağrıyor, böyle gaz gibi bişey, eğilip bükülüyorum, binbir şekile giriyorum çıkaracağım diye. Sırtımı falan sıvazlayın bari be kardeşim.

12. gün

Bütün gün gazdan kıvrandım arkadaş ya, bela oldu başıma, yaygarayı bastım ben de, uyutmadım, diktim bunları da hazır asker.
Sonra bir saldım ki evlere şenlik, akabinde uyudum hemen gerisini hatırlamıyorum.

13. gün

Annemin suratına sıçtım, tamam utandım biraz da insan bebeği götünden öper mi yaa. Ayıp oldu di mi? naapıyım abi, neyse fazla kızmadı herhalde.

14. gün

Anneme kırmızı renkli birşeyler içiriyorlar, o zaman süt daha bir randımanlı oluyor sanki, böyle tadı da hoşuma gidiyor, şu memelere bir rating aleti taksalar da hangisini sevip hangisini sevmediğimi söyleyebilsem.

15. gün

Topuktan kan alıp duruyorlar, metin olayım çok ağlamayayım diyorum ama canım yandı be arkadaş, hayır ondan sonra da hemen süt verince
sakinliyorum, kızgınlığım geçiyor, ağız tadıyla asabiyet yaptırmıyorlar, şu memelere karşı biraz daha dikbaşlı durabilsem.

16. gün

Şu memeleri çok sevdiğimi bir kez daha anladım, çok seviyorum onları, onlardan ayrılınca içimi bir huzursuzluk kaplıyor, en iyisi onlardan uzaklaştığım anda yaygarayı basayım ben. Bugün benden biraz büyük biri geldi yanıma, sevme amaçlı olsa gerek bir geçirdi başım dönüyo hala sonradan öğrendim kuzenmiş, neyse yazdım kenara intikam alınacak.

17. gün

Etrafı daha net seçer oldum, ama el ve ayak koordinasyonu hala zayıf, memeyi kavrayabiliyorum ancak bir de bu eller ve ayaklar bana mı ait tam olarak emin değilim, sallıyorum öyle, zevkli birşey yüze ve gözlere dikkat etmem lazım ama tırnaklar tehlikeli. Diğer yandan annem bugün onları kesmeye çalıştı ama
huysuzluk ettim, etmeseydim daha iyi olacaktı galiba, bak çizdik tam gözün altını yine.

18. gün

Elime torbalar taktılar, kafaya çarpınca artık acıtmıyor, yara bere de yapmıyor, sanırım onlar da beni seviyor, iyiliğimi düşünüyorlar. aslında hala çıktığım yeri özlüyorum, geri girme imkanım olmaz mı acaba?

19.gun

Nihayet o adamın neden eve sadece ak$amlari geldigini anladım megerse bana ve anneme bakmak için gündüz çalışıyormuş..

Aferin gözume girdi şimdi bak!..

20. gün

Tabii ya, annemin karnındayken de duyuyordum o adamın sesini sık sık.
Ona da ilgi alaka gösterdim, bağırdığımda bazen o alıyor beni kucağına, meme vardır diye saldırdım ama vermedi. Bir ara meme açıkken kıstırdım ama emme olayından bir randıman alabilmiş değilim, meme yüzeyi bayağı bir farklı. :)

ya bizi pas geçer mi acaba ben doğum yaptıkrtan sonra meclisten geçti ama kimleri kapsıyor ya da son üçhaftayı kapsıyormu araştırmak lazım sanırım :))

Arkadaşlar yeni yasaya göre sadece erken dogum yapanlarınki aktarılıyor. Yani 37. haftadan önce dogum yapanlarınki...

babys canım milupanınki bebekler için zaten...

selam kızlar moralim çok bozuk
bebeğim 5 gündür kakasını yapmıyor. Bu sabah çok huzursuzdu genelde çıkarıyo gazını ama kaka olayı beni mahvetti. gazı çok kötü kokuyor. ne yapmam lazım bilmiyorum. Kızımda böyle sorun yaşamamıştım. burcu colinox damal kullanıyorum demişti başka kullanan varmı acaba fayda gören var mı. lütfen cevap verin Fitille yaptırmak istemiyorum.

Canım milupanın rezene çayından ver. Oglumda bir işe yaramadı ama kızımda yarıyor. İnşallah faydası olur. önce 1-2 kaşıkla başla. zamanla miktarını artır...

Selam kızlar,

sezeryan olup korseyi nasıl takıyosunuz anlamadım acımıyor mu dikişleriniz ya da siz çabuk iyileştiniz

ben dogum yapalı 1 ay olacak ben iyileşemedim halen ağrım sancım hatta kanamam bile oluyor

karnımıda sarmaya cesaret edemedim o yüzden birde bu sondadan sonra oldu galiba

idrar yollarım fena ağrıyor. sizlerdede oluyormu bu durumlar

ben sanki eski halime hiç dönemeyecekmişim gibime geliyor ve moralim bozuluyor

demir hapınıda kullanmıyorum midemi çok ağrıtıyor çünkü öffffff:37: mağdurum ben mağdurum

canım ben liptonunkini içiyorum beğede milupanınkini veriyorum maşallah diyim baya işe yaradı

canım emzirmeden önce aşağıda resmini verdiğim traş köpüğünü göğsüne iyice sür sonra göğsünü yıka yada ıslak bez ile sil
emzirdikten sonrada aynı işlemi uygula
sonra varsa kremini sür
bana bunu kayınvalidem önermişti ilk bebeğimde yaralarım hemen geçmişti
inşallah sanada faydası olur
Rabbim bir an önce iyileşmeni sağlar inşallah

Eki Görüntüle 147091
sağol canım bunuda denicem eşim dün bi krem daha getirmiş o biraz iyi geldi gibi,inş biran önce kurtulurum şu durumdan.

pişiğimiz hafif azaldı ama hala devam ediyor belkli bugün biraz daha geçer ben 3 -4 saat hayatta tutamam emzirmeden önce alıyorum emzirdikten sonra bir daha yapıyor bağıra bağıra ...uykusundan kalkıyor kaka yaparsa felan ya mırıldanıyor ben anlıyorum altını değiştiriyorum.bir damlacık ıslansa kıyamet kopuyor ben de enfeksiyondan şüpheleniyorum canım akşama kadar bir deneyim pişikten değilse gidecem artık doktora ...
evet canım anne olmak zor geçmiş olsun tekrar sana canım ...elimden dua etmekten başka bir şey gelmez .ben meme sorunu yaşamadan geçirdim diye sükredip duruyorum.ama biz de kızımın pişiğyle uğraşıyoruz :((
sağol canım,inş.sizin pişiğinizde biran önce geçer bu arada bebeğin poposunu ıslak mendille siliyorsanda pişik olabilir.ben temizlerken ılık suyla ıslttığım pamukları kullanıyorum.hiç pişiğimiz yok çok şükür.
canım hadi gözün aydın allah analı babalı büyütsün

bende pamukla siliyorum ve çko şükür pişik olmadı en iyisi pamuk ve su valla

ananeyi beklemiş desene poyraz efendi hadi gözün aydın canım

canım bende kalabalıktan bunaldım yalnızlığın tadını çıkar boşver hem ööle kendine stres yapma bak sonra sütüne zarar

hanife canım benim göğüslerde acınacak durumdaydı burdan biri yazmış sanırım haleydi bepanten krem süper geldi sol göğüs geçti sağda kapanmak üzere yarası dene bence

bu arada kızlar ben sütümü hiç sağmıyorum kızım nekadar emerse o zaten acaip inat bi çocuk kendi uyanıp almazsa mümkün diil almıyo memeyi canıda ne kadar isterse okadar emiyo bazen 1 saat kalıyo bazen 10 dk ne zaman isterse veriyorum ben ama bazen çok emiyo annemde saate koymak lazım diyo mide geniş ya biraz obez falan olcak diye korkuyo ama napmam gerek bilmiyorum

vallahi denemediğim şey kalmadı gözdeciğim birde bunu deneyelim bakalım.birde benim göğüste iltahap olduğu için sütü tam boşaltamıyorum o yüzden meme ucum sert olduğundan almaya çalışırken iki kez canım yyanıyor.

Son düzenleme:
Bebek Günlük Tutarsa :
‎1. gün

Böylesi kötü bir başlangıç beklemiyordum.
hortumumu bile kesmişler! Meme ......diye, süt diye birşey varmış.
nerden nasıl bulunur bu ya?

Hayattan daha 1. günden soğutacaklar beni.

2. gün

Meme buldum ama bundan süt gelmiyor, emiyorum Allah emiyorum, tık
yok, süt başka yerde mi? Neyse biraz daha emdim geldi, fazla
abanınca meme sahibi kişilik bağırdı, ne bağrıyosun açım ben! çok
yalnızım be günlük. hayır bişey değil içerdeyken de yalnızdım ama yediğim önümde yemediğim arkamdaydı en azından, bak yine aklıma geldi, hortumu bile kestiler yaa!

Uykum geldi yine. zzzzz!

3. gün

Memeyi sevdim, bu dünyadaki tek dostlarım bu iki meme. iyi ki
varsınız.

4. gün

Bugün bir sürü olaylar oldu, gürültü yaptılar, başka biryerlere
gittik galiba. Memeden ayrılınca bağırıyorum geri geliyor, sonra
uyuyorum, uyanıyorum bir bakıyorum meme yok, neyse ama tekrar
bağrınca geri geliyor nasılsa. Kaka da zevkliymiş be, eskiden
yapamıyordum.

5. gün

Bugün 15 kez kaka yaptım, rekorumu geliştirmeliyim. Dikkat ettim
de her yaptığımda temizliyorlar, bunu sevdim, dikkatimi çeken bir
noktada şu ki, amma koca kafalıyım be arkadaş, ağır mı ağır
tutamıyorum VIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSim, pat o yana, pat bu yana, dikkat etseler
bari de çatlatmasak daha ilk günden.

6. gün

Avucuma ne verseler hemen tutuyorum, tik gibi birşey, maalesef farkettiler, herkes parmağını veriyor avucuma, mecburen tutuyorum, alemin maymunu oldum iyi mi?

Bu arada ne çok uyuyorum ya arkadaş, atamadım şu yorgunluğu, daha çok süt içeyim en iyisi, hayır içtikçe de yoruluyorum o da ayrı, nerde o eski günler, hortumdan geliyordu ne güzel, şimdi em Allah em, bak yine aklıma geldi, VIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSler kesti hortumu yaa.

7. gün

Bugün solaryuma girdim, sarılık mı ne ondanmış, yine uykum geldi.

8. gün

Biraz daha iyi hissetim kendimi, daha çok süt içiyorum artık, kaka
yapma işini de tam alt açma anına denk getiriyorum ki etraf
pislensin, eziyet olsun. Naapayım ama alt açıkken daha rahat
roketleyebiliyorum, kaka yaparken başka birşey daha yapıyorum
galiba, anlamaya çalışacağım bakalım.

9. gün

Çok fena hıçkırık tutuyor, geçsin diye nefesimi tutayım dedim onu da beceremedim, neyse ki süt içince geçiyor, bu süt her derde
devaymış, bugün bunu gördüm.

10. gün

Sütten başka birşeyler verdiler, var ya, yeter artık be, tam alışıyordum yine dayadılar başka birşey, hayret bişi ya, vitaminmiymiş neymiş.

Bu arada memelerin arasından dün gördüğüm lavuk gündüzleri piyasada yok akşamları geliyor sadece, hadi bakalım hayırlısı.

11.gün

Al işte, başladı yine bir arıza, sütten sonra çok feci karnım ağrıyor, böyle gaz gibi bişey, eğilip bükülüyorum, binbir şekile giriyorum çıkaracağım diye. Sırtımı falan sıvazlayın bari be kardeşim.

12. gün

Bütün gün gazdan kıvrandım arkadaş ya, bela oldu başıma, yaygarayı bastım ben de, uyutmadım, diktim bunları da hazır asker.
Sonra bir saldım ki evlere şenlik, akabinde uyudum hemen gerisini hatırlamıyorum.

13. gün

Annemin suratına sıçtım, tamam utandım biraz da insan bebeği götünden öper mi yaa. Ayıp oldu di mi? naapıyım abi, neyse fazla kızmadı herhalde.

14. gün

Anneme kırmızı renkli birşeyler içiriyorlar, o zaman süt daha bir randımanlı oluyor sanki, böyle tadı da hoşuma gidiyor, şu memelere bir rating aleti taksalar da hangisini sevip hangisini sevmediğimi söyleyebilsem.

15. gün

Topuktan kan alıp duruyorlar, metin olayım çok ağlamayayım diyorum ama canım yandı be arkadaş, hayır ondan sonra da hemen süt verince
sakinliyorum, kızgınlığım geçiyor, ağız tadıyla asabiyet yaptırmıyorlar, şu memelere karşı biraz daha dikbaşlı durabilsem.

16. gün

Şu memeleri çok sevdiğimi bir kez daha anladım, çok seviyorum onları, onlardan ayrılınca içimi bir huzursuzluk kaplıyor, en iyisi onlardan uzaklaştığım anda yaygarayı basayım ben. Bugün benden biraz büyük biri geldi yanıma, sevme amaçlı olsa gerek bir geçirdi başım dönüyo hala sonradan öğrendim kuzenmiş, neyse yazdım kenara intikam alınacak.

17. gün

Etrafı daha net seçer oldum, ama el ve ayak koordinasyonu hala zayıf, memeyi kavrayabiliyorum ancak bir de bu eller ve ayaklar bana mı ait tam olarak emin değilim, sallıyorum öyle, zevkli birşey yüze ve gözlere dikkat etmem lazım ama tırnaklar tehlikeli. Diğer yandan annem bugün onları kesmeye çalıştı ama
huysuzluk ettim, etmeseydim daha iyi olacaktı galiba, bak çizdik tam gözün altını yine.

18. gün

Elime torbalar taktılar, kafaya çarpınca artık acıtmıyor, yara bere de yapmıyor, sanırım onlar da beni seviyor, iyiliğimi düşünüyorlar. aslında hala çıktığım yeri özlüyorum, geri girme imkanım olmaz mı acaba?

19.gun

Nihayet o adamın neden eve sadece ak$amlari geldigini anladım megerse bana ve anneme bakmak için gündüz çalışıyormuş..

Aferin gözume girdi şimdi bak!..

20. gün

Tabii ya, annemin karnındayken de duyuyordum o adamın sesini sık sık.
Ona da ilgi alaka gösterdim, bağırdığımda bazen o alıyor beni kucağına, meme vardır diye saldırdım ama vermedi. Bir ara meme açıkken kıstırdım ama emme olayından bir randıman alabilmiş değilim, meme yüzeyi bayağı bir farklı. :)

çok güzelmiş:)çok beğendim

slm kızlar :3:
eşim aradı hazırlanın gelince gezmeye çıkalım dedi ee annmler ilk kez gelmişlerdi gezdiremedik onları gitmeden gezdirelim biz de kızımla ilk defa gezmeye çıkcaz gerçi bugune kadar en az 10 kez dışarı çıkmışızdır ama hep hastane işleri neyse
herkese ii haftasonlarııııı zeynebimin arkadaşlarına ve teyzoşlarına slmı vaarrrr :79:

ben 36 +4 te mi ne doğum yaptım .desene 2 gün erken doğurdum sadece :))

canım torba yasayı inceledim 37 hafta diye birşey yok erken doğum yapması nedeniyle kullanılamayan analık izni diyor 40 hafta hamilelik sayıldığı için 5 hafta aktarılan kısım 3 hafta kullanılması zorunlu kısım toplam 8 hafta .ben 35+6 haftada doğum yaptığım için 4 haftam yandı bunu kullanmayı talep edicem. Ama doğum yasadan önce olduğu için inş. sorun olmaz. Şuan doğum sonrası 8 hafta iznim dolmadığı için yanan izni talep etme hakkım var diye düşünüyorum . Pazartesi kurumu arayıp sorucam netleşir durum. Sende ara kurumunu ve buraya durumu yazarsan sevinirim.

mama veriyormusunuz peki kilo alımı nasıl canım bebeğinin
canım henüz bakılmadı perşembe bakılacak ama sürekli ağzı açık dolanıyor anlayamadık
melocum bnm arkadaş kullandı ve bitek o ii geldi dedi bende ondan alıcam başladı gaz sancılarımız of ya kuzum kıvranırken çok fena oluyorum bende bunların bi çözümü yokmu çabuk geçse bari
bizim sanırım erken daha 15 gün olmadı ama bakalım artık
Allah kabul etsin cnm bizde yarı kırkımızda okucaz bol bol inşş
annem sürekli yanında kuran okuyo zaten saolsun
amin canım
slm kızlar bugün büyük gün kaynanatörle ayrılıyoruzzz :66: :64: :62:
2,5 ay oldu yaaa neyse doğumdan sonra daha iyiydi allahtan yada kardeşim falan vardı ondan çok takmadım onu bilmiyorum yani
yarında biz gidiyoruz sabah 9 da uçağımız ayy hem çok sevinçliyim gitcez diye hemde eşim biranda yapayalnız kalcak burda onun için çok üzülüyorum.neyse napıyım bende annemi özledim ama
kızlar bi çoğunuz sürekli memede demişsiniz benim kızımda hep ööle emiyo kusuyo ama sürekli aranıyo dün ilk defa emziği tuttu ve aranması geçti yavrumun bazı bebekler emme refleksi çok kuvvetli doğuyomuş bunun için sürekli emmek istiyolarmış ve çoğu bebekte doyma güdüsü yokmuş bunun için bizi emzik gibi kullanıyolar ama emzik gibi kullandırmamak lazımmış valla emzik çok işime yaradı bu gece bi deneyin derim
benimki göğsümü yalancı meme gibi kullanıyor ısrarla vermeye çalışıyorum emzk ama almıyor bakalım nereye kadar
benh de de var nur normal yani
slm kızlar :3:
eşim aradı hazırlanın gelince gezmeye çıkalım dedi ee annmler ilk kez gelmişlerdi gezdiremedik onları gitmeden gezdirelim biz de kızımla ilk defa gezmeye çıkcaz gerçi bugune kadar en az 10 kez dışarı çıkmışızdır ama hep hastane işleri neyse
herkese ii haftasonlarııııı zeynebimin arkadaşlarına ve teyzoşlarına slmı vaarrrr :79:

öpüyyorum zeynebimi

canım torba yasayı inceledim 37 hafta diye birşey yok erken doğum yapması nedeniyle kullanılamayan analık izni diyor 40 hafta hamilelik sayıldığı için 5 hafta aktarılan kısım 3 hafta kullanılması zorunlu kısım toplam 8 hafta .ben 35+6 haftada doğum yaptığım için 4 haftam yandı bunu kullanmayı talep edicem. Ama doğum yasadan önce olduğu için inş. sorun olmaz. Şuan doğum sonrası 8 hafta iznim dolmadığı için yanan izni talep etme hakkım var diye düşünüyorum . Pazartesi kurumu arayıp sorucam netleşir durum. Sende ara kurumunu ve buraya durumu yazarsan sevinirim.

canım moralini bozmak gibi olmasın ama erken doğum yapanların 40.haftaya kadar olan izinleri doğum sonrasına eklenmeden yanıyor diye biliyorum hatta bunun için çalışma yapacaklarmış.bende erken yaptım benimde yandı araştırmıştım ondan biliyorum inşallah yalnıştır

arkadaşlar merhaba

bugün 11.günümüz ve 3 gündür göğüs uçlarım çok fena,resmen zonkluyor,sütümü sağıp biberonla veriyorum,ama bir yandanda biberon kullanmak istemiyorum,2 öğünde mama takviyesi yapıyorum.......sinirlerim çok bozuk...ameliyat öncesi ve sonrasın bitmeyen öksürükde cabası....izler neler yapıyorsunuz........bir akıl verin...birde yalancı emziğe alıştıryormusunuz...benim kızım sürekli meme arıyor 24 saat emse emecek..

Back