2011 Şubat Anneleri

izin tipiğine de yazıcam ama göremeyen olur belki, kızlar süper bir haberim var. torba yasa onaylanmış. doğum öncesi kullanamadığımız günleri doğum sonrası kullanabileceğiz. benim 20 gün))))))))))))

cnmm seninki gene uyuyor bnmki saat 7 den beri mememdee off cokk sıkıldım yaa memeyi bırakıyor agzı acık nasıl aranıyorrr anlataamam vrdiğimde emiyoda baya cekiyor acaba sütüm mü yokk diyorum ama elimle ucunu sıkıyorum sütümm geliyorr anlamadımmm yaa

kızlar doğumdan sonra bebek göğsümü alamadı uçları küçük diye ben de silikon uçla emzirmeye başladım.şimdi ona alıştı ne kadar denediysem almıyor göğsümü, galiba hep bu silikon uçları kullanıcam offf

bugün kızım çok huysuz sürekli emiyor bırakıyor 5 dk sonra yine emmek istiyor çözemedik...
ayakta sallamaya başladık bugün mecburen

cnm tam memeyi bırakıyo yatırıyorum tamam diyorum ohh aradan az geçiyo başlıyo aynı senerya yeniden:):) senin kızda maşallah yaa biz bu sıpalarla napıcaz bilmiyom harika bişi annelik ama çok zorrrrrr gece nöbetimizde başlıcak düzene girerler inş cnm bende bakıyourm sütüme az mı die sıkıyorum geliyo zaten birini emerken diğeri akıyo bile bazen az değil çok şükür ama işte bizimkiler fena resmen emzik gibi kullanıyolar bizi :):)

gazdan ve tuvaletini yaptıramamaktan şikayet edenlere zeytinyağı tavsiye ediyorum. iki gündür bir çaykaşığı ılıtıp veriyorum biraz daha rahatladı oğlum sanki. ya da biz uykusuzluğa mı alıştık ne)))))))

bugün kızım çok huysuz sürekli emiyor bırakıyor 5 dk sonra yine emmek istiyor çözemedik...
ayakta sallamaya başladık bugün mecburen

hah melocum biizmde öyle işte yaa napıcaz bölee bak şimdide bi vızıladı annem koştu acıyolar artık bana emzir indir emzir indir:)

cnm gaz içindemi ii geliyo zeyrtinyağı kaka ile ilgili şimdilik sorun yok çok şükür bende gögüs ucuma sürüyodum silmiyorum emince biraz almış oluyo aklımda bulunsun cnm saoll

Gözün aydın canım
Allah analı babalı büyütsün
sanada geçmiş olsun

Gözün aydın canım
Allah analı babalı büyütsün
sanada geçmiş olsun

slmm kızlarr nasılsınızz kızımın agzı pamucuk oldu sanırımm bunun iiçin napıyordunuz?

bebeğin ağzını ve meme ucunu karbonatlı su ile sil canım

nurberra oğluna kocaman MAŞALLAHH

kızlar herhangi bir ilaç, vitamin vs. kullanıyor musunuz kendiniz için?
dr. sezeryandan sonra sadece antibiyotik vermişti bir haftada bitti, sonra da başka birşey vermedi.

BENİM ANTİBİYOTİĞİM DEVAM EDİYOR
KAN HAPINADA DEVAM DEDİ DR
15. günümdeyse jel verdi ameliyat izim için

15 tatile denk gelen günler dahilmi?

benimkide aynı çok bunaltıyor bazen:26:

şenaycım üzülme en azından anne sütü alıyor öyle düşün
benim bir arkadaşın bebişide anneyi almadı meme ucundan sonra olsun moralini bozma biraz zor oluyordur ama bebeğin için değer

komşudan elle sağma makinası varmış aldım sağdım memeleri
2 memeden toplam 25ml süt geldi
ayy nasıl sevindim artmış biraz

aynen canım ya...sürekli dudaklarını açıyor aç gibi anlamadım ben sütüm de var ama doymuyor

bnmkide ağzını kocaman açıyo bi saldırışı var arıyo arıyo sonrasında da kapıyo maşallah ama işte pat uyku dalışı neyse umarım düzelir bu durum çok fena oluyo çünkü önceden ne güzel uyuyodu uzun uzun hatta uyansada emse diyodum uzun emiyodu şimdi kısalttık süreyi iice

fatma cnm senin kızınada kocaman maşallah yaa bune tatlılık böle ilerde görücü gelebiliriz ona göre:):)

Son düzenleme:
kıııııııııııııısssssssslaaaaaaaaaaaarrrrrrr bis geldiiiiiiiiiiik.......
yağmurum geeeldiiiii....allahıma binlerce şükür sağ sağlim,azası noksansız doğdu kuzum....3020 gr 48 cm. küçücük minicik fındıklı kuş lokumu gibi...buğün çıktık hastaneden...çok yorgun bitkin ama çok mutluyuz bin şükür...sütüm az galiba ama azimliyiz durma emiyoz doymak için.....resmini koyarım bi ara ama oğlan anneleri göz koyar diye sonra koyeeem çok öpüyon kıslar sizi...bi çok sorum var size.. boş zaman bulursam sorarıım... kib kıslaar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…