• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Selam Arkadaşlar
Oğlum 1 şubatta dünyaya geldi 3430 gr 50 cm de boyu.Galiba ilk şubat annesiyim. Hastaneden çıktığımdan beri girip sizi okuyup çıkıyorum. Psikolojim çok bozuk sürekli ağlıyorum 24 gün nasıl geçti hatırlamak istemiyorum bebişime bakıyorum ağlıyorum kendime bakıyorum ağlıyorum böyle geçti galiba depresyona girdim annem haftada bir yanıma gelebiliyo geldiğinde çok iyiyim ama gidince başlıyorum ağlamaya eşim gece 10 buçukta geliyo ve ben çok yalnız hissediyorum kendimi 6 yıldır evliyiz ve 6 yıldır aynı yerde çalıştığımız için 24 saat beraberdik o yüzden çok bocalıyorum onu yanımda istiyorum ama olmuyo böyle olmaz deyip kayın validemi getirdiler geldi daha beter Allahım günlerim kapus olduuuu ilk defa yanıma geliyo zaten çok iyide tanımıyorum örf ve adetlerini bilmiyorum e bide yaslı bebeğemi bakayım onamı kendimemii biri beni kurtarsın diye bakıyorummm valla alıp başımı gidesim var bak yine ağlayasım geldii ... neyse kafanızı şişirdim ama içim rahatladı ama :(

aynı şeyleri yaşıyormuşuz hafizecigim Anne gibi kimse olmuyor tabi Allah yardımcımız olsun

ya oğlum beni zor emiyor göğsüme yatırdığım zaman çığlık çığlıpa ben de sütüm azalmasın diye sağıp biberonla veriyorum cok cok emiyor valla o zaman neyse en azından anne sütü içiyor diyorum ama biberon olduğu için de yine de üzülüyorum beni hiç emmicek heralde :2:

kaşıkla mı versem sizce sağdığım sütü?

bi de şimdiden annem giderse tek başıma nasıl bakarım nasıl başederim derdi düştü.. eşim bile işe başladığı gün korktum o kadar alışmıştım ki ona 5 gün evdeydi iyiydi oğluyla çok güzel ilgileniyordu sağolsun neyse ki onsuz da yapabildim tabii annem ve kardeşim vardı yanımda annem gidince ne yapcam acab şimdiden kara kaa düşünüyorum ağlamaklı oluyorum..:2:

sizlerde neler var neler yok geçmişi okumaya çok fırsatım olmuyor ama ara ara bakmaya çalışıyorum inşallah herkesin keyfi yerindedir.. benim gibi bebeğinde emme problemi olan yoktur inşallah.. çok üzülüyorum anne sütü içiyor ama keşke göğsümden emebilse.. ama göğsüme yaklaştırdığım an çığlık çığlığa bağrıyor işte :43:

ya ben hiç sütümü sağmadım ama doyuyor bebegim

ya birde şu d vitamini damlasını kullanmasak olmuyormu sanki zararı olcak gibime geliyor

hani ne bilim küçücük bebeklere veriyoruz sonuçta

yaa birde bugün kızım çok huysuzlaştı

tek başımıza oldugumuz için napcamı bilmiyorum da... her yolu denedim ama ağlıyor :((

herşey iyi gibi ama sebebini anlamıyorum maalesef Allahım yardım et dua edin kızlar kızıma:58:

bi de korse giydim bikaç gün baya işe yaradı toparladı göbeğimi ama annem çarşafla bağlamak istiyor nasıl bağlanır bilen var mı?

slm kızlar yine psikolojim bozuk annemlerle kayınvalidemler arasında kalıp duruyorum annem de beni doldurup duruyo off kafayı yicem yaa zaten sütüm azaldı ne istiyolar torunlarının rızkıyla oynuyolar resmen alıp kızımı gidesim gelio kimsenin olmadığı bi yere :47: :43: :36:

gülcancan doğum yapmışşşş
epidural sezaryen olmuş 12 civarı şimdi aradı iimiş azra hanımda iimiş maşallah :nazar: ayrıntısını da biliyorum ama kendi anlatsın o heyecanı ona bırakıım tabii ki de çoook merak ettim nazlı kızımızı

paradise: bende bir iki kere mama verdim ne zaman biberonla içse sonra sorun yaaşadım.ben biberona bağladım valla.bence sen kaşıkla ver yada hastanede kaşık biberon vardı biberon ama ucu kaşık gibi ondan verebilirsin
mavi cim o d vitamini her doktor istisnasız veriyor.kötü bişi olsa vermezler heralde dimi.ne bilim ben öyle düşündüm.bende daha hiç sağmadım bugün pompa alıcak eşim.gerçi bende çok saklamyı düşünmüyorum sağdığımı vericem oğluma.

ya banada sağlık ocağındaki ebe korse tavsiye etti ama ne zaman giyeyim dedim onu bilmem dedi :37: ben daha yeniyim zaten acıyo yaa takamam şimdi.ama karnımda hiçç hoşuma gitmiyo yanii.napim yaaa yapacak bişi yok bi kaç zaman daha geçsin ağrıya göre takarım bende

göğüslerim biraz büyümeye başladı sanki uçlarda oğluma alıştı oğlumda onlara alıştı.inşallah sorun yaşamayız daha

ben acayip terliyorum kızlar yaaa.annemler terleyeceksin öyle öyle atacaksın üzerindeki durumu diyolar.sürekli yatıyorum zaten lohusa yatağımda:37: ölecem terden ama yaaa.

sedacımm yatta biran önce iyileş...bende çok terledim ama o terle atılıyormuşş kilolar falan...
bende sütümü hiç sağmadım...çok akıyo benim sütüm ama ben bişi yapmıyorum önceden korkuyordum sütüm akınca biterse diye çok şükür öle bişi olmuyo....kızlar sütün için bol su için ben çok faydasını görüyorum ve kızıma çok yarıyor sütüm...

melocum seni o kadar iyi anlıyorum ki....annemlerin ardından 4 5 gün ağladım...halada aklıma geldikçe kötü oluyorum sanırım çok hassaslaştık bi de kimse anne baba gibi olmuyo...2 hafta sonra yine gelcekler annemler kendimi öyle teselli ediyorum

hale medelayı kaçıncı ayarda kullanıyorsun

gözde kızım doğduğunda şekeri 40 mış hipoglisemi yüzünden yattık kızım geçen cuma çıktı hastanedençok şükür şimdi iyi
Valla ayarını bilmiyorum melehat ya çünküğ numaralı değil çevirdikçe artıyor çok acıtmıycak şekilde kullanmaya çalışıyorum.Ama ilk göğüs uçlarım tıkalı olduğunda acısada yüksek ayarda açlıştırmıştım.Bide benim göğüs ucumu değilde kahverengi kısmı acıtıyodu bende sağmadan önce kahverengi kısmın dışına doğru çok az bebe yağı sürüyorum acımıyor.Amaçok sürersen pompa çekmiyo memeyi azıcık sürüyorum o yüzden.

yarın annem gidiyor o kadar üzülüyorum ki...gizli gizli ağlıyorum kendimi çok yalnız hissedeceğim o gidince....

bu arada otomatik sallanan beşik alan oldu mu?kızım ayakta sallamaya alıştı ondan almak istiyorum da..hangi marka ve ne kadara aldınız

Aynen ya bende sallanan bişiy arıyorum benimkide ya kucakta yada sallarsan uyuyor.Çiçekçiçek bi anakucağınıda çok önermişti yanlış hatırlamıyorum fisher priceın titreşiminde hem bebeğin gazı çıkyo hemde bebek çok uslu duruyo demişti görürsem ona sorucam tekrar

selam kızlar gecmişi okudum soruma cvp veren arkadaslar tesekkürler iyiki varsınız:)
kaynana derdi bendede oldu hastanede ıkı gün boyunca rahat bırakmadı hergun geldı neler neler yaptı hemsire sütün nasıl die soruyor bizimki ooo çok sütü var diyor masallah demekte yok neyse eve geldım bi baktım süt yok megerse o var die rahat rahat emzirememişim bebeği tam 300 kgr vermiş eve geldim süt yok sinir oldum birde hergün gelmek istiyor sırf ogluyla yalnız kalmıyım die içim dolu yazsam bitmez yaptıkları neyse.not:hastanede annem yanımda kaldı sanırım annem rahatsız olsun die hergün hergün gelip varlıgıyla rahatsız etti aslında annecim zaten baktı bana onun engin tecrübelerine ihtiyacımız yoktu sırf görücek anlıcak dinlicek.

Valla ayarını bilmiyorum melehat ya çünküğ numaralı değil çevirdikçe artıyor çok acıtmıycak şekilde kullanmaya çalışıyorum.Ama ilk göğüs uçlarım tıkalı olduğunda acısada yüksek ayarda açlıştırmıştım.Bide benim göğüs ucumu değilde kahverengi kısmı acıtıyodu bende sağmadan önce kahverengi kısmın dışına doğru çok az bebe yağı sürüyorum acımıyor.Amaçok sürersen pompa çekmiyo memeyi azıcık sürüyorum o yüzden.

Aynen ya bende sallanan bişiy arıyorum benimkide ya kucakta yada sallarsan uyuyor.Çiçekçiçek bi anakucağınıda çok önermişti yanlış hatırlamıyorum fisher priceın titreşiminde hem bebeğin gazı çıkyo hemde bebek çok uslu duruyo demişti görürsem ona sorucam tekrar

Mattel Fisher Price Yamur Orman Mzikli Anakuca | Fisher Price | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dnyas
buydu galiba halecim, ben sık kullananlara eklemiştim

selam kızlar uzunca bir aradan sonra ben geldim.
05.02.2011 tarihinde 3.370kg ağırlığında bir kızım oldu :)
biraz zorlu bir süreçten geçtik oda bende çok şükür şu anda ikimizde çok iyiyiz.dikişlerim yüzünden pek fazla oturamıyorum.şimdi bile çok acıyorlar ama size bir bakıyım dedim çok özledim burayı sohbet etmeyi.
bundan sonra sık sık girebilirim inş.

kızlar sarın karnınızı işe yarıyor,varsa korse kullanın yada alın,ben 1 haftadır karnımı sarıyorum,ağrı falan olmuyor çok şükür,neyle sarıyosunuz derseniz,eşimin evde bi korsesi vardı,şu dedelerin kullandığından:))))) beli ağrıyınca eşim beline doluyor bu korseyi,uzunca bişey,onu aldım sardım alt karından üst karına doğru sıkıca,bepantenide sürüyorum,her geçen gün biraz daha indi karnım valla

slm hanımlar,
23.02.2011 saat 22.50 de normal doğumla oğlumu dunyaya getırdım..çok zorlu bır sureç yaşadım...şuanda bende bebeğimde çok şükür iyi ama emme konusunda sorun yaşıyoruz ve dikişlerim çok fazla hem içten hem dıştan çok fena...çok özledım hepınızı umarım hepınız ıyısınızdır...öptüm herkesi gelıcem yakında...:54::54::54:

mazim83 doğum yapmışsın canım hayırlı olsun
nerde yaptın doğumunu farabide karar kılmıştın sanırım en son

saol arkadaşım allaha şükür kızımda ben de iyiyi
farabide yaptım çok memnun kaldım iyiki son anda değiştirmişim drum hastane her şey mükemmeldi
ama sütüm yetmiyor mama veriyoruz bide çocuk dr araştırıyorum şimdi hastanenin çocuk dr beğenmedim belediye hastanesinde ahmet kınık varmış ona gittik ilk muayne için ama tam içime sinmedi sen nereye gidiyorsun canım kızın nasıl bu arada sen nasılsın toparlanmışssınızdır siz

Back