2011 Şubat Anneleri

11 şubat canım bizimkide 1 günlük abisiniz siz
inşllh toparlanır insan üzülüyor öyle bu çocuk aç felan dediklerinde
hatta hastanede ağlamaya başladım sütüm yetmiyor diye hayırlısı bakalım anlaşılan sadece ben değilmişim burdaki arkadaşlarında süt sorunu olanlar var inşlhh sağlıkla büyür bebeklerimiz

cnm merak etme gelir çoğalır inş sütün bnmde var maşallah ama oğlum 10 dk zor emiyo önceden daha uzun emiyodu şimdi hemen uyuyo bu kez tekrar ağlıyo yine mmek istiyo yani ben hem emzirme modundayım çok yorucu oluyo ya napıcam bnm durumumda olan varmı nasıl uyutmadan emzirebilirimki bi tanesini emiyo diğerinde uyumuş oluyo 5 dk sonra diğeri için ağlıyoo

canım süt için en büyük sıkıntı stresmiş strese girme bol bol su iç bide sütün %87si suymuş.
bizde ilk muayenesini başkentte musa ekin yaptı sonra ona devam ettim memnun kaldık şimdilik ona gitmeyi düşünüyorum.
biz iyiyiz çok şükür toparlanıyoruz yavaş yavaş biraz gaz sıkıntımız başladı bi kaç gündür zaten 15. günden sonra başlıyomuş onun dışnda bi sıkıntımız yok

Çok geçmiş olsun canım bebeğine sağlıkla kavuşmana çok sevindim...Ani oldu galiba ne zman gelicek diyordun minişin bak gelmiş hoşgelmiş...

Canı gönülden tekrar hoşgeldin diyorum Çağlayancım...

gözdecim 15.günden sonra demişlerdi gerçekten öleymiş bizimde gaz problemi başladı hemde çokkk napıcaz bilmiyorum bide az emip uyuyo sonra 5dk uyuyup yine emiyo bende artık çok yoruluyorum böle emsin tek yeter diyorum ama yorucu oluyo

cnm nerelerdesin bizde seni özeldik hayırlı olsun kızçende sağlıkla büyüt inş hepimiz doğurduk çok şükür artık
:)

cnmm bende aynı durumdayımmm sürekli memedeee doymuyormu acabaaa diye düşünüyorumm bnde yoruldum artık şusn bile kucagımdaa emiyorr

canım resmini koymuşsun miniğin, oğlun çok tatlı maşallah

slmm kızlarr nasılsınızz kızımın agzı pamucuk oldu sanırımm bunun iiçin napıyordunuz?
benimkinde olmadı ama bebeğin ağzını ve kendi göğsünü karbonatlı suyla silersen geçer canım.

cnmm bende aynı durumdayımmm sürekli memedeee doymuyormu acabaaa diye düşünüyorumm bnde yoruldum artık şusn bile kucagımdaa emiyorr

tatlım evt bende artık öyle düşünüyorum acaba doymuyomu diyorum bakıyorum cok cok emiyo sütüm geliyo
kilo alma durumuda iidi en son kontrolde ne biliim yaa nasıl bu durumu toparlıcaz bilmiyom kolum kopuyo inanki emince çok seviniyorum mutlu oluyorum ama 5dk sonra patt gözelr gidiyo diğerine geçemiyorum bile ağzını kilitliyo sonra 5 dk uyku tekrar sil baştan kısaca tüm gün gögsümde diyebilirim:) sanırım tek değilim Allah yardımcımız olsun cnm ne diim

canım resmini koymuşsun miniğin, oğlun çok tatlı maşallah

benimkinde olmadı ama bebeğin ağzını ve kendi göğsünü karbonatlı suyla silersen geçer canım.

saol şenay teyzesi emremizi de görelim yaa
bnm oğlum aynı babası bnmle hiç alakası yok acaba diyorum teninin rengi açlırmı yaw ben bmeyzım :)bari diyom teni benzesin hahahaha ona baktıkça babasını görüyorum resmen

kızlar herhangi bir ilaç, vitamin vs. kullanıyor musunuz kendiniz için?
dr. sezeryandan sonra sadece antibiyotik vermişti bir haftada bitti, sonra da başka birşey vermedi.

busemmm çok teşekkürler canım ya ne kadar faydalı şeyler paylaşmışsın
ben de 40ım çıkınca gideceğim onu bekliyorum canım

gözün aydın canım geçmiş olsun

dr. sezeryandan sonra sadece antibiyotik vermişti bir haftada bitti, sonra da başka birşey vermedi.

cnm banada sezeryan sonrası bi haftalık antibiyotik verdi bide bissürü demir şurubu ııııı günde 2 şişe içmem gerekmiş küçük şişeler ama ben bi tane anca içebiliyorumbide ağrı kesici kullanmıştım ama bir hafta okadar şimdi sadece demire devam ediyorum unutmazsam:)

daha çok değişir nurberracım, bizimkinin ilk doğduğu günkü resimlerine bakıyorum bugünkü halinden epey farklı. günden güne hem tipleri hem huyları değişiyor sıpacıkların. tipi benzemese huyu benzer sana) hem o daha önemli di mi canım)

şenay ben eleviti kullanıyorum doktorum demir de yazdı ama onu kullanmıyorum kabızlık yapıyor diye

doğrudur cnm bi umut bekliyorum değişir die:)babasıda aynı şeyi sölüyo aşkım huyu benzesin sana o daha öenmli diyoo hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…