Selam Arkadaşlar
Oğlum 1 şubatta dünyaya geldi 3430 gr 50 cm de boyu.Galiba ilk şubat annesiyim. Hastaneden çıktığımdan beri girip sizi okuyup çıkıyorum. Psikolojim çok bozuk sürekli ağlıyorum 24 gün nasıl geçti hatırlamak istemiyorum bebişime bakıyorum ağlıyorum kendime bakıyorum ağlıyorum böyle geçti galiba depresyona girdim annem haftada bir yanıma gelebiliyo geldiğinde çok iyiyim ama gidince başlıyorum ağlamaya eşim gece 10 buçukta geliyo ve ben çok yalnız hissediyorum kendimi 6 yıldır evliyiz ve 6 yıldır aynı yerde çalıştığımız için 24 saat beraberdik o yüzden çok bocalıyorum onu yanımda istiyorum ama olmuyo böyle olmaz deyip kayın validemi getirdiler geldi daha beter Allahım günlerim kapus olduuuu ilk defa yanıma geliyo zaten çok iyide tanımıyorum örf ve adetlerini bilmiyorum e bide yaslı bebeğemi bakayım onamı kendimemii biri beni kurtarsın diye bakıyorummm valla alıp başımı gidesim var bak yine ağlayasım geldii ... neyse kafanızı şişirdim ama içim rahatladı ama
Valla ayarını bilmiyorum melehat ya çünküğ numaralı değil çevirdikçe artıyor çok acıtmıycak şekilde kullanmaya çalışıyorum.Ama ilk göğüs uçlarım tıkalı olduğunda acısada yüksek ayarda açlıştırmıştım.Bide benim göğüs ucumu değilde kahverengi kısmı acıtıyodu bende sağmadan önce kahverengi kısmın dışına doğru çok az bebe yağı sürüyorum acımıyor.Amaçok sürersen pompa çekmiyo memeyi azıcık sürüyorum o yüzden.hale medelayı kaçıncı ayarda kullanıyorsun
gözde kızım doğduğunda şekeri 40 mış hipoglisemi yüzünden yattık kızım geçen cuma çıktı hastanedençok şükür şimdi iyi
yarın annem gidiyor o kadar üzülüyorum ki...gizli gizli ağlıyorum kendimi çok yalnız hissedeceğim o gidince....
bu arada otomatik sallanan beşik alan oldu mu?kızım ayakta sallamaya alıştı ondan almak istiyorum da..hangi marka ve ne kadara aldınız
Valla ayarını bilmiyorum melehat ya çünküğ numaralı değil çevirdikçe artıyor çok acıtmıycak şekilde kullanmaya çalışıyorum.Ama ilk göğüs uçlarım tıkalı olduğunda acısada yüksek ayarda açlıştırmıştım.Bide benim göğüs ucumu değilde kahverengi kısmı acıtıyodu bende sağmadan önce kahverengi kısmın dışına doğru çok az bebe yağı sürüyorum acımıyor.Amaçok sürersen pompa çekmiyo memeyi azıcık sürüyorum o yüzden.
Aynen ya bende sallanan bişiy arıyorum benimkide ya kucakta yada sallarsan uyuyor.Çiçekçiçek bi anakucağınıda çok önermişti yanlış hatırlamıyorum fisher priceın titreşiminde hem bebeğin gazı çıkyo hemde bebek çok uslu duruyo demişti görürsem ona sorucam tekrar
gözün aydın çağlayancım allah analı babalı büyütsün
mazim83 doğum yapmışsın canım hayırlı olsun
nerde yaptın doğumunu farabide karar kılmıştın sanırım en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?