bana hemşire 25 dk yarım saat falan emiyorsa bi tanesini gazını çıkar sonra diğerini ver demişti
ama tabi, bebek bu saatten anlarmı bazen 45 dakka emdiği oluyo birini süt geliyosa ona göre sorun yok
1 saatte emer.bazen 15 dkkada uyuyakalıyo.bende kucağıma alıyorum ağzına kaşıkla süt akıtıyorum yalanınca veriyorum memeyi emiyo.yoksa öylece yatırsam 25 dakka sonra uyanıp yine istiyo ne doyuyo ne uyuyo ozaman yani
evet aslında sağlık ocaklarındaki aşılar daha taze.hemde sık denetleniyor.ayrıca hamilelere ve yeni doğanlara ekstra özen gösteriyorlar.
olsun fatmacım 5 olsun 10 olsun.en besleyici yerii sen sağmaya devam et.ver onuda şifa olsun kan olsun can olsun minişine.bide kızın çok uyuyo demiştin galiba 7 saat falan hatırlıyosam.okadar uyutma yaa.yani uyusunda emsin arada.kan şekeri düşer.bazen benimkide uyuyacam diye ısrar ediyo aslında ohh ne iyi uyusun diyom ben ama işte öyle değil.ayaklarının altını gıdıklıyoruz bezini açıyoruz kaşıkla süt taktiği en çok işimize yarayan ama.uyanmasa dahi emiyo öyle
yat yat valla heryerim ağrıdı.annemler lahusa yatağı hazırladılar 40 gün çıkmıcam.ohh ekmek elden su gölden.ana öğünler ara öğünler kompostolar çaylar gelsin gitsin ben zor kilo veririm.amaann çokda derdimeydi
ama bugün ameliyat yerim acıyo yaaa.acımaktan ziyade cızz ediyooo.yan yatamıyorum sızlıyo sırt üstü yatmaktanda popom acıdı yaaa