• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Selam Arkadaşlar
Oğlum 1 şubatta dünyaya geldi 3430 gr 50 cm de boyu.Galiba ilk şubat annesiyim. Hastaneden çıktığımdan beri girip sizi okuyup çıkıyorum. Psikolojim çok bozuk sürekli ağlıyorum 24 gün nasıl geçti hatırlamak istemiyorum bebişime bakıyorum ağlıyorum kendime bakıyorum ağlıyorum böyle geçti galiba depresyona girdim annem haftada bir yanıma gelebiliyo geldiğinde çok iyiyim ama gidince başlıyorum ağlamaya eşim gece 10 buçukta geliyo ve ben çok yalnız hissediyorum kendimi 6 yıldır evliyiz ve 6 yıldır aynı yerde çalıştığımız için 24 saat beraberdik o yüzden çok bocalıyorum onu yanımda istiyorum ama olmuyo böyle olmaz deyip kayın validemi getirdiler geldi daha beter Allahım günlerim kapus olduuuu ilk defa yanıma geliyo zaten çok iyide tanımıyorum örf ve adetlerini bilmiyorum e bide yaslı bebeğemi bakayım onamı kendimemii biri beni kurtarsın diye bakıyorummm valla alıp başımı gidesim var bak yine ağlayasım geldii ... neyse kafanızı şişirdim ama içim rahatladı ama :(

Kızlaaaarrr bu arada hastaneye 75 kg ile girdim,13 gün olmuş doğum yapalı,13 kg vermişim,şuan 62 kg oldum,kaldı 8 kg,Allahın izniyle onuda vericem.54 kiloya inim ohh be dicem.halen kıyafetlerim olmuyor.ama bu kilolu halime kıyafet almicam,kiloma döneyim sonra büyüüük bi alışveriş yapıcam kendime:) şuandada 2 dilim pasta yedim zayıfladımya ödüllendiriyorum kendimi hahhahha:)

gözün aydın canım,son dakika golü olmuş seninki,okadar sancı çekip son anda sezaryen olmuşsun,demekki hakkında hayırlı olan oymuş ne güzel miniğin kollarında Allah hayırlı ömürler versin

inatla ısrarla emzir gelicek,açılacak süt kanalların,sakın sütüm gelmiyor diye pes etme,gir banyoya sıcak bi duş al,sıcak bi çorba iç,ve göğüslerini sıcak tut,bide sık göğüslerini,mıncıkla,sabaha sütün gelir inşallah.

cnmm gözün aydın bebişini almışsın kucağına
tatlım humana still tea ısrarla tavsiye ediyorum gnüde 3 4 bardak iç bide bol bol su tüket ama bolllll:)hadi gelsin sütün inşş

cevap verdiğiniz için saolun kızlarr..eve gelir gelmez sıcak duşa girdim..uzun uzun normalde aldığımdan uzun bir duş aldım.sıcak havlu koyuyorum, çaylar sularr..inş gelir..oğluma mama vermek zorunda kalıyorum ve gerçekten bu moral bozucu..bi 10 dk filan uğraşıyyorum göğsümden emsin diye ama çocuk gelmeyince pes ediyor ve ağlama krizine giriyor..

moralimi bozmuycam gelecek sütüm inşallahhh

Selam herkese. Hepatit aşımızın 2. dozunu olduk. kuzum çok agladı :(

canım bebekten kan aldırıken hemşire emzirtmişti bana, emerken hiç anlamadı ve ağlamadı oğlum. hatta işitme testinde de huysuzlanmasın diye emerken yaptılar testi. aşı yaptırıken emzirmeyi dene, belki ağlamaz.

bu arada deniz ve alocum gözünüz aydın kızlar allah analı babalı büyütsün

cevap verdiğiniz için saolun kızlarr..eve gelir gelmez sıcak duşa girdim..uzun uzun normalde aldığımdan uzun bir duş aldım.sıcak havlu koyuyorum, çaylar sularr..inş gelir..oğluma mama vermek zorunda kalıyorum ve gerçekten bu moral bozucu..bi 10 dk filan uğraşıyyorum göğsümden emsin diye ama çocuk gelmeyince pes ediyor ve ağlama krizine giriyor..

moralimi bozmuycam gelecek sütüm inşallahhh

rica ederim cnm
bak ne güzel sen pes etme gelicek inşş
bende çok dayandım acıdı ağladım ama pes etmedim RAbbim yolluyo rızklarını inşş seninde bol bol olucak

canım bebekten kan aldırıken hemşire emzirtmişti bana, emerken hiç anlamadı ve ağlamadı oğlum. hatta işitme testinde de huysuzlanmasın diye emerken yaptılar testi. aşı yaptırıken emzirmeyi dene, belki ağlamaz.

bu arada deniz ve alocum gözünüz aydın kızlar allah analı babalı büyütsün

hihihihi bnmde emzirirken yaptılar işitme testini acaba aşıyıda öle yaparlarmı
hemşiremiz çok tatlı zaten aile hekimliğimizdeki acıtmadan yapar inşş bide hemen sonrasında emzir demişti ordaki başka bi kadına bebek kendini güvende hissetsin zaten eğitim derlerindede görmüştük bunları kıyamma yaa hepsi acısız atlatsınlar şu işlemleri

Allah yardımcın olsun
şimdiden geçmiş olsun
yarın senin bebeişte kucağında inşallah:nazar:
saol cnm çok teşekkür ederim..sen ve bir arkadaş daha bana ii dileklerde bulundu...tabi herkes doğurdu artık...bebişleriyle ilgili konuşuyo herkes...neyse çok çoook saol...

Selam Arkadaşlar
Oğlum 1 şubatta dünyaya geldi 3430 gr 50 cm de boyu.Galiba ilk şubat annesiyim. Hastaneden çıktığımdan beri girip sizi okuyup çıkıyorum. Psikolojim çok bozuk sürekli ağlıyorum 24 gün nasıl geçti hatırlamak istemiyorum bebişime bakıyorum ağlıyorum kendime bakıyorum ağlıyorum böyle geçti galiba depresyona girdim annem haftada bir yanıma gelebiliyo geldiğinde çok iyiyim ama gidince başlıyorum ağlamaya eşim gece 10 buçukta geliyo ve ben çok yalnız hissediyorum kendimi 6 yıldır evliyiz ve 6 yıldır aynı yerde çalıştığımız için 24 saat beraberdik o yüzden çok bocalıyorum onu yanımda istiyorum ama olmuyo böyle olmaz deyip kayın validemi getirdiler geldi daha beter Allahım günlerim kapus olduuuu ilk defa yanıma geliyo zaten çok iyide tanımıyorum örf ve adetlerini bilmiyorum e bide yaslı bebeğemi bakayım onamı kendimemii biri beni kurtarsın diye bakıyorummm valla alıp başımı gidesim var bak yine ağlayasım geldii ... neyse kafanızı şişirdim ama içim rahatladı ama :(

ayy cnm sıkma canını ama benim de moralim çok bozuk:( halbuki yarın bebişimi kucağıma alıcam ama nedense acayip ağlayasım var:(((

[kızlar slm sonunda bende doğurdum 23 şubatta normal doğumla kızımı kucağıma aldım şimdi evdeyim çok şükür rahat geçti darısı doğumunu yapmayan annelere

yarın sabah 8.00de doğuma giriyorum bütün duygular karışık...:18: heyecan korku mutluluk hepsini bi arada yaşıyorum bebeğim stresimden etkilendi galiba hiç hareket etmiyo yavrum :50:
bi kaç gün uğrayamam heralde bir de haftasonu çıkamıcam eve pazartesi çıkarırlar büyük ihtimalle...
şimdilik hoşçakalın görüşmek üzere...:80:

Allah yardımcın olsun canım hayırla sağlıkla kurtul inşallahh...

slm arkadaşlar,ben mi kaldım yoksa sadece doğurmayan:) bugün kontrolümüz vardı,kızım kanala girmeye başlamış ama açılma falan yokmuş hala:( dr yarın geliosunuz 7.30 da suni sancı verelim açılma olursa epidural normal yaparız,hiç olmazsa sezeryana alırız dedi...ohhh sonunda yarın ben de doğurucam kısmetse:))) çok tuhaf yaa...çok heyecanlıyım...korkuyorum...o kadar sancı çekerim bi de sonra sezeryana girersem kötü olur...dualarınızı bekliorum arkadaşlar... bu arada suni sancı çeken var mı? ben dr a sordum çok kötü olduğunu duymuştum dedim ama normal sancıyla hiç farkı yok dedi...allah yardımcımız olsun...sonunda ben de kavuşabileceğim kısmetse kızıma:)))):74:

Seninde Allah yar ve yardımcın olsun gülcancım sağlıkla sahhatle kavuş inşallah bebişine. bu arada son 3 kişi kalmıştık ikinizde yarın doğum yapıyorsunuz tamda dediğim gibi oldu en sona ben kaldım!!! bir ben varım doğum yapmayan bu gidişle mart annesi olacağım çok üzülüyorum demekki böyleymiş hayırlısı...:43:

kızlarrrrrrrrrr
sonunda benim de kızım doğdu Allah'a şükürler olsunnnnnn
22.02.2011 salı günü 08.08de kadıköy acıbademde
3120gr 49cm olarak ZEYNEP TANEM doğdu dünyamıza
hayatımın eenn güzel 3. gününü yaşıyorum
kızım 39+2de epidural spinal sezeryanla doğdu sorunsuz bir doğum oldu
bugün evimize geldik
gelen giden ziyaret eden telefon açan acayip yoğunuz
ayrıca hemen göğüslerim çatladı
herkese ayva çekirdeğini kaynatıp sürmelerini tavsiye ederim bende biraz işe yaradı gibi :)
amanin bunları konuştuuma inanamıyorum
Allah'ıma sonnnsuzzz şükürler olsunnnn
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin bu duyguyu
herkesten bir maşallahh bekliyorum lütfennn :)
kendinize iyi bakınnnn.....................

gözün aydın canım Allah sizlere bağışlasın yavrunuzu hayırlı evlat olsun inşallah...

kızlarrrrrr
ben doğum yaptımm..22.02.2011 sabah 11.18 de..gece annemi almaya gittik sabiha gökçene . eve geldik muhabbet filan annemi yatırdım gece 2 de..3 te suyum geldi.hastaneye gittik..açılma yoktu hala..sabah5 gibi güçlü sancılar başladdı..11 e kadar ssancı çektim..çok fenaydı..11 de bişeylerin ters giitiği anlaşıldı ve acil ameliyata alındım..ve POYRAZ'IM dünyaya geldi..

bugun çıktım hastaneden..şimdilik iyiyizz ama benim hiçççççç sütüm yokk..bir damlacık bile gelmedi hala..emziriyorum çeksin gelir die ama yokk..

tecrübeli anneler yardımmmmmm

gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun yavrun...

slm kizlar, bu hepatit asilari nezaman vuruluyo ki bizim pazartesi günü ilk dr randevumuz var am aasi yapilmicak bebek 8 haftalik olunca ilk asisi vurulacakmis.

kızlarrrrrr
ben doğum yaptımm..22.02.2011 sabah 11.18 de..gece annemi almaya gittik sabiha gökçene . eve geldik muhabbet filan annemi yatırdım gece 2 de..3 te suyum geldi.hastaneye gittik..açılma yoktu hala..sabah5 gibi güçlü sancılar başladdı..11 e kadar ssancı çektim..çok fenaydı..11 de bişeylerin ters giitiği anlaşıldı ve acil ameliyata alındım..ve POYRAZ'IM dünyaya geldi..

bugun çıktım hastaneden..şimdilik iyiyizz ama benim hiçççççç sütüm yokk..bir damlacık bile gelmedi hala..emziriyorum çeksin gelir die ama yokk..

tecrübeli anneler yardımmmmmm

canım aşağıdaki linkleri bi incele istersen
benimde baya az
Allahım inşallah yardımcımız olur gelir hemen sütlerimiz taşar:nazar:

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/418365-sutunuzmu-yok-azmi-tek-yolu.html

http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/199733-kizlar-hic-sutum-yok-2.html

kızlar çoğunuz doğum yaptınız ve sütünüzü sağıyorsunuz...hangi marka süt pompası kullanıyorsunuz?elektrikli olanlar daha iimiş galiba...önerileriniz neler?

Seninde Allah yar ve yardımcın olsun gülcancım sağlıkla sahhatle kavuş inşallah bebişine. bu arada son 3 kişi kalmıştık ikinizde yarın doğum yapıyorsunuz tamda dediğim gibi oldu en sona ben kaldım!!! bir ben varım doğum yapmayan bu gidişle mart annesi olacağım çok üzülüyorum demekki böyleymiş hayırlısı...:43:

cnm çok teşekkür ederim darısı senin başına inş. en kısa zamanda...allah yardımcın olsun senin de...

ay çıldırcam artık,kızımı uyandıramıyoruz,bugün hep uyudu,5 dakika zar zor emebiliyor oda 2,3 saatde bir,şimdide tam 6 saattir uyandıramıyoruz,yapmadığımız şey kalmadı,göğüslerim okadar şiştiki kendiliğinden akıyor sanki içerde iğne batması gibi bişeyler oluyor,okadar daraldımkiiiiii:59:

mamayı içti sızdı bizimki
aç bu çocuk aç
sabahtan beride emiyordu halbuki
neden sütüm olmuyor benim yaaaa:43::43::43::43::43::43:

kızlar meraba ben nisan annesiyim hala beklemedeyim :)ama ablam aralıkta doğum yaptı kızı kakasını çok zor yapıo drlar fitil sabunn vs önermio alışıp kendi yapamıomuş ama kızı çok sıkıntı çekti çaresyi çam fıstığını z.yağına batırıp fitil gibi kullanmakta buldu deneyin isterseniz bi zararını görmedik.İnsan onu öyle kıvranırken gördükçe her yolu denio bebeklerinizle sağlıklı günler size...

uykusuz her geceeeee diye şarkı söylemek geliyor içimden oğlumda emziğiyle eşlik edicek ımmm ımmmm ımmmm diyeee yaw ne biçim kakaysa mahvetti kuzumu bugün aylık kontolümüz vardı oğluşum 4550 kg 55,5cm olmuş fasulye sırığı olma yolunda başarılı adımlar atıyor doktor bile 36 haftada 53cm doğmasına şaşırdı 40 hafta dursaydı yada kazaara normal doğumm olsa ve 41li haftalara sarksaymış 56,57 cm doğarmış dedi sütüm oğluma yarııyormuş çok şükür 5 günde 300 gr almış hepatit -b aşımızı olduk ilk dozu yoğun bakımda olduğu için hst yapılmıştı ilk defa ben şahit oldum kendini parçaladı kuzum ağlamaktan hep huzursuzdu gün boyu gecede uyurken inledi iyice içim sızladı
bbu arada kızlar aranızda rota virüsünün aşını yaptırcak olan varmı ben yaptırıcam geçen yaz görümcemin kızı yakalandı da kız ölümlerden döndü aşı olduktan sonrad hastalık olabiliyor ama çok hafif geçiyor 2. ay yapıcak doktorumuz

Back