gözün aydın canım,son dakika golü olmuş seninki,okadar sancı çekip son anda sezaryen olmuşsun,demekki hakkında hayırlı olan oymuş ne güzel miniğin kollarında Allah hayırlı ömürler versin
inatla ısrarla emzir gelicek,açılacak süt kanalların,sakın sütüm gelmiyor diye pes etme,gir banyoya sıcak bi duş al,sıcak bi çorba iç,ve göğüslerini sıcak tut,bide sık göğüslerini,mıncıkla,sabaha sütün gelir inşallah.
cnmm gözün aydın bebişini almışsın kucağına
tatlım humana still tea ısrarla tavsiye ediyorum gnüde 3 4 bardak iç bide bol bol su tüket ama bolllll:)hadi gelsin sütün inşş
Selam herkese. Hepatit aşımızın 2. dozunu olduk. kuzum çok agladı
cevap verdiğiniz için saolun kızlarr..eve gelir gelmez sıcak duşa girdim..uzun uzun normalde aldığımdan uzun bir duş aldım.sıcak havlu koyuyorum, çaylar sularr..inş gelir..oğluma mama vermek zorunda kalıyorum ve gerçekten bu moral bozucu..bi 10 dk filan uğraşıyyorum göğsümden emsin diye ama çocuk gelmeyince pes ediyor ve ağlama krizine giriyor..
moralimi bozmuycam gelecek sütüm inşallahhh
canım bebekten kan aldırıken hemşire emzirtmişti bana, emerken hiç anlamadı ve ağlamadı oğlum. hatta işitme testinde de huysuzlanmasın diye emerken yaptılar testi. aşı yaptırıken emzirmeyi dene, belki ağlamaz.
bu arada deniz ve alocum gözünüz aydın kızlar allah analı babalı büyütsün
saol cnm çok teşekkür ederim..sen ve bir arkadaş daha bana ii dileklerde bulundu...tabi herkes doğurdu artık...bebişleriyle ilgili konuşuyo herkes...neyse çok çoook saol...Allah yardımcın olsun
şimdiden geçmiş olsun
yarın senin bebeişte kucağında inşallah
Selam Arkadaşlar
Oğlum 1 şubatta dünyaya geldi 3430 gr 50 cm de boyu.Galiba ilk şubat annesiyim. Hastaneden çıktığımdan beri girip sizi okuyup çıkıyorum. Psikolojim çok bozuk sürekli ağlıyorum 24 gün nasıl geçti hatırlamak istemiyorum bebişime bakıyorum ağlıyorum kendime bakıyorum ağlıyorum böyle geçti galiba depresyona girdim annem haftada bir yanıma gelebiliyo geldiğinde çok iyiyim ama gidince başlıyorum ağlamaya eşim gece 10 buçukta geliyo ve ben çok yalnız hissediyorum kendimi 6 yıldır evliyiz ve 6 yıldır aynı yerde çalıştığımız için 24 saat beraberdik o yüzden çok bocalıyorum onu yanımda istiyorum ama olmuyo böyle olmaz deyip kayın validemi getirdiler geldi daha beter Allahım günlerim kapus olduuuu ilk defa yanıma geliyo zaten çok iyide tanımıyorum örf ve adetlerini bilmiyorum e bide yaslı bebeğemi bakayım onamı kendimemii biri beni kurtarsın diye bakıyorummm valla alıp başımı gidesim var bak yine ağlayasım geldii ... neyse kafanızı şişirdim ama içim rahatladı ama
yarın sabah 8.00de doğuma giriyorum bütün duygular karışık...:18: heyecan korku mutluluk hepsini bi arada yaşıyorum bebeğim stresimden etkilendi galiba hiç hareket etmiyo yavrum
bi kaç gün uğrayamam heralde bir de haftasonu çıkamıcam eve pazartesi çıkarırlar büyük ihtimalle...
şimdilik hoşçakalın görüşmek üzere...:80:
slm arkadaşlar,ben mi kaldım yoksa sadece doğurmayan:) bugün kontrolümüz vardı,kızım kanala girmeye başlamış ama açılma falan yokmuş haladr yarın geliosunuz 7.30 da suni sancı verelim açılma olursa epidural normal yaparız,hiç olmazsa sezeryana alırız dedi...ohhh sonunda yarın ben de doğurucam kısmetse:))) çok tuhaf yaa...çok heyecanlıyım...korkuyorum...o kadar sancı çekerim bi de sonra sezeryana girersem kötü olur...dualarınızı bekliorum arkadaşlar... bu arada suni sancı çeken var mı? ben dr a sordum çok kötü olduğunu duymuştum dedim ama normal sancıyla hiç farkı yok dedi...allah yardımcımız olsun...sonunda ben de kavuşabileceğim kısmetse kızıma:))))
kızlarrrrrrrrrr
sonunda benim de kızım doğdu Allah'a şükürler olsunnnnnn
22.02.2011 salı günü 08.08de kadıköy acıbademde
3120gr 49cm olarak ZEYNEP TANEM doğdu dünyamıza
hayatımın eenn güzel 3. gününü yaşıyorum
kızım 39+2de epidural spinal sezeryanla doğdu sorunsuz bir doğum oldu
bugün evimize geldik
gelen giden ziyaret eden telefon açan acayip yoğunuz
ayrıca hemen göğüslerim çatladı
herkese ayva çekirdeğini kaynatıp sürmelerini tavsiye ederim bende biraz işe yaradı gibi :)
amanin bunları konuştuuma inanamıyorum
Allah'ıma sonnnsuzzz şükürler olsunnnn
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin bu duyguyu
herkesten bir maşallahh bekliyorum lütfennn :)
kendinize iyi bakınnnn.....................
kızlarrrrrr
ben doğum yaptımm..22.02.2011 sabah 11.18 de..gece annemi almaya gittik sabiha gökçene . eve geldik muhabbet filan annemi yatırdım gece 2 de..3 te suyum geldi.hastaneye gittik..açılma yoktu hala..sabah5 gibi güçlü sancılar başladdı..11 e kadar ssancı çektim..çok fenaydı..11 de bişeylerin ters giitiği anlaşıldı ve acil ameliyata alındım..ve POYRAZ'IM dünyaya geldi..
bugun çıktım hastaneden..şimdilik iyiyizz ama benim hiçççççç sütüm yokk..bir damlacık bile gelmedi hala..emziriyorum çeksin gelir die ama yokk..
tecrübeli anneler yardımmmmmm
kızlarrrrrr
ben doğum yaptımm..22.02.2011 sabah 11.18 de..gece annemi almaya gittik sabiha gökçene . eve geldik muhabbet filan annemi yatırdım gece 2 de..3 te suyum geldi.hastaneye gittik..açılma yoktu hala..sabah5 gibi güçlü sancılar başladdı..11 e kadar ssancı çektim..çok fenaydı..11 de bişeylerin ters giitiği anlaşıldı ve acil ameliyata alındım..ve POYRAZ'IM dünyaya geldi..
bugun çıktım hastaneden..şimdilik iyiyizz ama benim hiçççççç sütüm yokk..bir damlacık bile gelmedi hala..emziriyorum çeksin gelir die ama yokk..
tecrübeli anneler yardımmmmmm
canım aşağıdaki linkleri bi incele istersen
benimde baya az
Allahım inşallah yardımcımız olur gelir hemen sütlerimiz taşar
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/418365-sutunuzmu-yok-azmi-tek-yolu.html
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/199733-kizlar-hic-sutum-yok-2.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?