ayy canım hayırlı olsun sende benim gibi sancıda çok çekmişsin ama kolay doğurmuşun çok sevindim tekrar hayırlı olsun canım dikşlerin geçiyo hiiç merak etme 1 hafta oturma bence emzirirkende dikş tarafına yastık yada battaniye gibi yumuşak bişi koy bide kabız olmamaya çalış sabahları kayısı ye canım bi de dr un vermediyse dezenfekte solusyon iste kan için de şurup gibi bişi vermediler mi?
biz gezmeye başladık bile zaten bi benim kontrol bi zeynebin sürekli dışardayız bizim hala göbek düşmedi olabilyomuş 2 dr a gösterdik bekliyoz bakaılım
slm kıslar nasılsınız.Bız sukur ıyız kızımla ugrasmaya devam.bugun 10nuncu gunumuze gırdık ıkıncı banyomuzu yapıcaz aksam kısmetse.buarada Hastaneden cıktıgımızın 5 gunden berı sarılık testi yaptırıoz ılk test sonucumuz 11 cıktı normal dediler 8 gununde gene olctdurdum 15 cıkmıs 17 sınırmıs eger artarsa bebısımı alıp 1 gun boyunca fototerapi gorucek hastanede oyusden cok korkuyorum her sn uyandırıp emzıresım gelıyo.Cunku ancak emerek atabılıyomus bebıslerımız sarılıgı sızlerınkı ne alemde kızlar ben baya panık yaptım kac gundur ve aglıyom sureklı..buarada goguslerımde cok acıo ama aglaya aglaya sırf bebısım ıyılessın dıe emzırıom..Buarada kıslar sızde ıhmal ettırmeyın onemlı bı konu cunku..
Buarada bebeklerı olanları tebrık edıyorum..Olucaklarıda ALLAH bı cırpıda kurtarsın sağlıkla sıhhatla alsınlar bebıslerını kucaklarına..
canım ışıldak olur bilirsin sanırım florasan lambalı
lambanın ışığına tut bol bol bebeğini
bide günes olunca soy 10 dak günese tut inşallah gecer sarılıgı fototerapyh ye girmeden
Kızlar ya az önce aralık annelerinde okudum birisinin bebeği emerken sık sık boğazına süt kaçıyormuş bebekte öksürüp hırıldıyormuş normal deyip önemsememişler ve süt akciğerine kaçtığı için zaatüre olmuş çok üzüldüm ve oanikledimde aynı şeyleri bende yaşıyorum çünkü aman zaman özelliklede bebek memeyi ilk emerken süt bol oda açlıktan aceleci davranıyor ve bazen süt kaçıyor boğazınaAcaba ciğerlerine de kaçıyormudur.Süt emdikten sonra benimkide hırıldıyor çünkü
yaaaa ciddimisin? off bak bnmde moralim bozuldu şimdi yaa.. bnm kızım da 2 gündür emerken öksürüyo ve yatırdıktan sonra da hırıldıyo(( ayy ya yarın doktora gidince sorayım bari ama şimdi bana yarın olmaz bi türlü
yarın sabah 8.00de doğuma giriyorum bütün duygular karışık...:18: heyecan korku mutluluk hepsini bi arada yaşıyorum bebeğim stresimden etkilendi galiba hiç hareket etmiyo yavrum
bi kaç gün uğrayamam heralde bir de haftasonu çıkamıcam eve pazartesi çıkarırlar büyük ihtimalle...
şimdilik hoşçakalın görüşmek üzere...:80:
ins cnm bakalım bugun lamba acık uyutuıcam ama bu seferde gece gunduz ayrımını yapamıo ıcene duzenımız bozulcak dıe korkuyom hayırlısı artık yaa. yeterkı bebeısım ıyılessın uyumamaya razıyım.Bıde kıslar gecelerı bazen emzırme suremız 3 saatı gecebılıo sızdede olemı uyandırmaya calısıom ama cok zor uyanıo bıdıgım normalmı.
Merhaba, Güzel Anne Adayları
Doğum Fotoğrafı Çektirmeye Karar Vermek...
Bir bebek sahibi olmaya karar vermek, kalbinizin artık sizin dışınızda atmasına karar vermek gibidir. Bir diğer karar ise bu doğum anını görüntüleyecek olan doğum ve bebek fotoğrafçısı. Doğum anını ölümsüzleştirecek doğru uzman fotoğrafçıyı seçmelisiniz. YUVA ÖZGÜR hamilelik, doğum ve bebek fotoğrafçısı olarak 3 yıldır hizmet vermektedir. Hep söylediğimiz gibi; "geriye kalan sadece fotoğraftır." doğum ve bebek fotoğrafçısını başarılı kılacak olan, fotoğrafların bir fotoğrafçı gözüyle iyi fotoğraflanması, bir hikâyeci gözüyle de iyi ifade edilmesidir.
Sunduğum hizmetler; - Bebek Fotoğrafçılığı - Doğum Fotoğrafçılığı (stüdyo, doğum anı, doğum sonrası…- Doğum Günü Fotoğrafçılığı - Aile Fotoğrafçılığı - Düğün Fotoğrafçılığı - Hikâye Fotoğrafçılığı
Eğer düşünürseniz seve seve sizi ve bebeğinizi arşivlemek isterim
saygılarımla...............
pişik sorununa yazdığınız cevaplar için teşkkürler kızlar ben de ıslak mendili bırakmayı düşünüyordum zaten .uni baby pamuk ve su diyoruz ama değil demekki((
seda gözün aydın canım :))
benim kız dün gece aralıksız 7 saat uyudu naptıysam uyanmadı
arada sırada 2 saatte bir emiyor genelde en az 4 saat ara veriyoruz maalesef
canım bukadar küçük bebeklerde daha gece gündüz ayrımı olmaz dedi dr umuz
biz zaten ışık açık uyuyoruz[/QU
ohh tek olmamak ıyı bende korkmustum ...
Bende okuyunca şoke oldum ilk defa duyuyorum böyle bişey internetten okudum biraz ciğerlerine süt vb kaçması o kadarda kolay değilmiş ama yinede bilinçli olmak lazım. Bebeğin Ciğerine Besin Kaçması
bu adreste faydalı bilgiler var ben bebeğimi hiç tam yatar pozisyonda emzirmiyorum gerçi ama insan ister istemez endişeleniyor.Benimkide çok hırıldıyor beslenme aralarındaDoktoruna sorarsan neler dediğini yaz burda olurmu bizim randevunmuza daha var çünkü... Bide eşimin bi lafı var sıkıntısı hastalığı vb olan bebek mışıl mışıl uyumaz der benimki huzurlu bi şekilde uyuyor Allahtan tek tesellim bu ama biliyorsunki endişelenmek anneliğin şanındandır işte napsakta endişeleniyoruzç
slm canım maşallah sütüneben ayağıyla yada gıdısıyla oynuyorum uyandırmak için canım benim normal oldu biliyosun makatta vardı dikiş geçen pazar geçti tamamen acele etme yani
:
cnm senin yazıların çok dikkatimi çekiyo çünkü yaşadıklarımı sende görüyorum remne beni tarif ediyosun
bnm oğlumda ilk çekişi acayip kapıp yapıyo öle emincede süt birden gelmeye başlıyo bukez boğazına kaçıyo hemen kaldırıyorum yana eğiyorum falan ama yazını okuyunca allah korusun ya inş öle bşii olmaz aklımıza getirmeyelim Allah korusun
bide bnm oğlum iki gündür kusmaya başladı ya normalimi önceden hiç kusma yoktu sizinde oluyomu bide nasıl dün yoğurt kesiği gibiydi bugün daha ii süt kusuyo acaba üşüttümmü yavrumu uff anne olmak çok zor ya herşeyden kendimi sorumlu hissediyoum
yarın sabah 8.00de doğuma giriyorum bütün duygular karışık...:18: heyecan korku mutluluk hepsini bi arada yaşıyorum bebeğim stresimden etkilendi galiba hiç hareket etmiyo yavrum
bi kaç gün uğrayamam heralde bir de haftasonu çıkamıcam eve pazartesi çıkarırlar büyük ihtimalle...
şimdilik hoşçakalın görüşmek üzere...:80:
bebişimin tam altını açıyorum pamukla poposunu silerken vışşşkkkk kakasını yapıveriyor 2 kez battaniye falan battı
çok uyuyor uyandıramıyorum ilk kez memelerim ağrıdı süt doldu sanırım
siz nasıl uyandırıyorsunuz?
gündüz ayaklarının altına bastırdım dudaklarını büzdü çok ağladı sanırım acıttım canını:44:
aç kalıyor kan şekeri düşüyor hep uyuyor
sarılıkmı oldu yoksa
sarılığı olan çocuk çok uyur derler:44::44:
ACIMASI SIZLAMASI NORMAL CANIM
DAHA DEVAM EDECEK O BÜNYEYE GÖRE DEĞİŞİR
benim ilk doğumda 3 ay kadar sürmüştü o iç dikişlerin sızısı
canım ben tecrübeliyim sezeryan konusunda ama korsede değil :)
korse takmadım hiç sarkma falanda olmadı ilkinde
şimdide takmayı düşünmüyorum
dikişleri sıkıya alma fikri cazip gelmiyor bana:18:
:
maaşallah nurcum prensesin büyümüş doktorundan memnun kalmanda ne güzel cnm bizim bi doktorumuz bilem yokslm kızlar nasılsınız?geçmişe bakamadım yine...
biz bugün işitme testimizi ve kalp ekomuzu yaptırdık çok şükür bi problem çıkmadı...muayene olduk 3.670 gr olmuş minik prenses...doğum yaptığım hastanede yaptırdık testlerimizi...geçen gittiğimizde başka bi doktor muayene etmişti hiç memnun kalmamıştım bugünde mecburiyetten gitmiştim başka hastanede sıra bulamadığım için...
ama bugün muayene eden doktor gerçekten mükemmeldi bundan sonra bu doktor olacakmışş
çok sevindim yani eski hastanemize devam edicez inş
cnm, benim annem oğlumun memişlerini sıkıp içindeki sütü çıkartıyor. bebişlerin memişlerindeki sütü çıkarmak gerekiyormuş sertleşme ve agrı yaparmış. valla benım degıl annemın bılgısı bu. eskiden beri böyle gördük biz diyor bende mudahale etmıyorum cıkıartıyor annecım.
saol cnm bilgi için.evt aslında dediğin gibi biz de bi sıkıntısı yokki böyle huzurlu uyuyabiliyo diye düşünüyoruz hep ama işte deneyimsizliktenmidir nedir herşeyden korkar oldum acayip evhamlıyım yaa
ayyy kusma deme bana bugün ilk defa iki kez kustu.hem de bayaa kustu.ay aklım çıkıyodu nerdeyse.doktoru aradı sordu babamız önemli diilmiş.ama ben çok korktum :18:
ay bnm kızımda geçen gün altını alırken babası iki ayağından tutup kaldırdı bacaklarını bana yardım ediyodu.ben de siliyodum kızımın totosunu.aman allahım o ne kaka yapıştır üstüm komple kaka olduee tabi sonra ev ahalisi olarak beni gören gülme krizine girdi
hmm demek sen takmadın korse.ya bana sanki bu göbek gitmez gibi geliyo korse takmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?