ayy canım hayırlı olsun sende benim gibi sancıda çok çekmişsin ama kolay doğurmuşun çok sevindim tekrar hayırlı olsun canım dikşlerin geçiyo hiiç merak etme 1 hafta oturma bence emzirirkende dikş tarafına yastık yada battaniye gibi yumuşak bişi koy bide kabız olmamaya çalış sabahları kayısı ye canım bi de dr un vermediyse dezenfekte solusyon iste kan için de şurup gibi bişi vermediler mi?
biz gezmeye başladık bile zaten bi benim kontrol bi zeynebin sürekli dışardayız bizim hala göbek düşmedi olabilyomuş 2 dr a gösterdik bekliyoz bakaılım
verdi verdi solüsyonda ağrı kesici de kan hapıda verdi.. pansumanı kendi başıma zor yapıyorum ama olduğu kadar, bugün kontrole gittim dikişler düzelmeye başlamış bile bi de rahatlatıcı krem verdi iğşe yarar inşallah..
doğduğundan beri oğlumla hergün dra gidiyoruz kkilo kaybı biraz fazlaydı sarılıktan korktuk dr dün anne sütüne ek olarak mama verdi, sütm de az değil taş gibi oluor oğlum emmedikçe, dün düzenli verdik sütümü de sağıp biberonla verdim ki ne kdr içtiğini görym die kilo almış oğlum biberona alışcak belki ama yeterki karnı doysun, alışmasın die arada kendim de emziriyorum inşallah alışmaz mamaya biberona da emer beni de..
paşam çok inat azını bi kapatınca açabilene aşk olsun İnadı kime çektiyse :26:
vay be artık hamile değiliz şaka gibi bazen bu kucağımda uyuyan meleğin bana ait olduğuna inanamıyorum..
bi de göbek bağı ve benim dikişlerden de kurtulsak deymeyin keyfimşze..