2011 Şubat Anneleri

kızlar ben bebeği emzirirken kalbimde çarpıntı oluyor,tıkanıyorum derin bi nefes alıyorum hemen,demir eksikliğinden olabilirmi? kan hapını 1 aydır bıraktım kullanmıyorum,sizdede oluyormu çarpıntı?

cnm bende ilacımı çok düzenli almıyorum acaba olaiblirmiki bende şimdilik bi durum yok doktoruna sor mutlaka eskiden de varmıydı çarpıntın

buarada dikişerininolmaması ne güzel yaa bende yarın aldırıp lurtulmak istiyorum inş ipler görünüyo bi tuhaf oluyorum ayhh acımadan alınır ya inş

kızlarr ya benim doktorum dikişler alıncak falan demedi...sadece 40 çıkınca kontrole gel dedi....estetik dikiş yaptı demişlerdi ebeler ama...ondan mı ki acep

kızlar benim cuma doğum var sezeryan olacak ben üniversite hastanesinde özel muayeneye gidiyordum aynı doktora. ama şubatta özel muayene kalktı doktorum eski hastamsın diye kontrole devam etti doğum içinde bana gün verdi normalde doğum için 1500 alıyormuş doktorlar ama ben sorduğum zaman artık yasak para isteyemiyoruz dedi ben yine de gircem dedi zorla gircem gibi bişey oldu yani ben kararsız kaldım para versemmi alır mı vermesem özensiz yaparsa ameliyatı sonra sıkıntı yaşarsam diye korkmaya başladım siz olsanız ne yaparsınız? istemem yan cebime koy tarzı bişey oldu yani...

slm cnm hoşgeldiniz maşalla kızınla sana yarı kırkınızda çıkmış bizimde 7günümüz kladı inş hereçen gün değişiyolar değilmi gerçekten çok büyük bi nimet allah isteyen herkese nasip eylesin mükemmel bişi anne olmak
işitme testini dün yaptırdık bişzde inan nefesimi tuttum o yapışırken allahım inş bişi olmaz dedi çok şükür iki kulağıda geçti testi izde alatın inş sağlıkla büyüsün melekelrimiz

Son düzenleme:
kızlarr ya benim doktorum dikişler alıncak falan demedi...sadece 40 çıkınca kontrole gel dedi....estetik dikiş yaptı demişlerdi ebeler ama...ondan mı ki acep

cnm bnm dışardan ipler görünüyo meselaa ysni alınması gerek sende öle bişi yoksa farklı bi dikiştir demekki ne güzel yaa

canım nasıl yapıyorlar işitme testini?

selam güzel annişler bir sorum var sezeryanla doğum yapanları dr kontrole cagırıyorya dikişler için karnındaki bandajı açıyor peki alttanda bakıyorlarmı?
hayır canım bakmıyor
hemen bakıyorum şenaycım
kızlar ben bebeği emzirirken kalbimde çarpıntı oluyor,tıkanıyorum derin bi nefes alıyorum hemen,demir eksikliğinden olabilirmi? kan hapını 1 aydır bıraktım kullanmıyorum,sizdede oluyormu çarpıntı?
ben de çarpıntı değil ama hüzünleniyorum ve susama hissi oluyor bence demirle alakalı değildir
canım nasıl yapıyorlar işitme testini?

ateşölçer gbi bir makine var onu kulağına tutuyorlar o kadar ve sanırım uyuyor olması gerek dedi bana ordaki hemşire şans eseri elvin de uyuyordu zaten

dikişlerim benim de estetikmiş .kaç gündür cesaret edip bakamıyordum ama bugün bakınca inanamadım iğne gibi minicik bir çizik yaaaa..çok şükür.

doktorum dün kontrolde bana korse giy dedi,sizinlede paylaşayım.

bir de yalancımeme konusunda ne zaman vermeli?nedir kuralı hiç bilmiyorum usulü nedir?
bugün verdim itti almadı zaten acaba erken mi annemler verelim diyor ama bilemedim

Nurcum benimde dikişler alınmıycak çünküğ eriyen dikjiş yapıyorlar belli vakitte kendi kendine dökülüyor dikişler seninkide öyle olabilir.

Kızlar bu arada sonunda kendime iyi bi haber veriyorum.Bugün bi ölçüleyim diye tartıya çıktım.Ne göreyimm 55 kilo olmuşum 63 le doğuma girmiştim 59 la çıkmıştım. 2 buçuk haftada 4 kilo daha vermişim ne sevindim böyle giderse 40 ım çıktıpında eski kilomda olurum.Bu arada benim sütüm hala sarımtrak geliyor annemde dediki demekki sütün yağlı buda kilo vermeni hızlandırıyodur dedi sizin sütler ne renk?

merak etme canım acıkınca uyanır yada doymasa uyyamaz için rahat olsun

ohh maşallah canım işitme testi kulağa bi aletin ucunu sokuyolar ama canı acımıyo merak etme biz ilk haftasında yaptırdık kilo olayına gelince ben 67yle doğuma girdim doğum sonrası 62ydim şimdi 59um bişi yapmıyom ama kırkım çıksın ebru şallıyla takılcam sabahları eski kıyaftelerim olmuyo yaa acilen vermem gerek aynaya bakamıyom sen yine ii vermişin maşallah

Melocum ne kadar geç verirsen o kadar zor oluyor alıştırması hemen ver aslında ilk emmeden sonra hemen verin alıştıracaksanız diyorlar.Ben hastaneye götürmemiştim ama eve geldiğimiz gün verdim tam alışmış değil ama artık daha uzun süğre tututyor ağzında.Emziği vermezsem battaniyeyi emmeye çalışıyor tokda olsa.O yüzden ben verdim.

benim dikişlerde estetik ince bir çizgi şeklinde oda kaybolacakmış aylar sonra,bana bepanten krem vermişti doktorum onu sürüyorum kesik olan yere.

melocum sen nasıl bir korse alıcan ve nereden alıcan banada bilgi ver,bende alıcam,sezaryen için özel korseler varmış medicalcilerde,o korsedenmi alıcaksın?

ben denemek için emziği bebeğe verdim hiç itiraz etmeden hemen aldı ağzına,fakat çocuk doktoru verme damak şekli bozulur bol bol emzir dedi,ikilemde kaldım,birde kan grublarımız farklıymış,bebek istedikçe emzir dedi.

benim bu çarpıntım sanırım kansızlıktan,durduk yerede oluyor,zaten doktorum magnezyum,demir ve calsium ilaçlarına devam et bırakma demişti.

kızlar bebeğimin yüzünü sıcak suyla ıslattıgım pamukla siliyorum gözlerini nasıl silsem siz napıyorsun?

iyi akşamlar kızlar
ay bebiş gün boyu uyuyor gece ayakta tam ters yaşıyoruz hayatı
sizde durumnlar nasıl?
ben 101 ile doğuma girdim şimdi 95 im zaten 94 ile hamile kalmıştım toplamda 1 kilo kaldı üzerimde
ama lohusalıkta çok alırım ben iştahım acayip acık
yarından itibaren biraz dikkat ederek yemeye çalışacağım
hala süt problemi yaşıyorum
humana+aktardan aldığım çay+malt içeceği+3 lt su tüketiyorum günde
şimdilik bukadar
sedacım geçmiş olsun gözün aydın
başka doğum yapan oldumu bilmiyorum varsa herkesin gözü aydın
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

çoookkk teşekkürler canım

ayyy bu çok işime yarayacak
hemen okuyorum
tesekkürler

benimde aynı canım
merak etme o doymadıysa ciyek ciyak yıkar ortalığı annesi
sütünün kalitesi iyidir hemen doyuyodur

benimde dikişlerim estetik
dr um 5 gün sonra kontrole çağırdı herşey normal artık gelmene gerek yok dedi

emziği vermeye çalış sonra çok zor alıştırırsın senin memene tam alışınca almaz
biz ilk akşamdan verdik hastanede dr a sorarak tabi
şimdi kurtarıcımız oldu
ağzıyla ilk etapta itecek öğürecek ama vazgeçme ver
gerçi naptıysak ilk kızım alışmamıştı ama sen yinede dene canım

ben de elevite hala devam ediyorum canım ama kan hapını içmiyorum korse geçen haftalarda a101 e kampanyalı gelmişti almıştım onu giyiyorum özle bişey almadım
kızlar bebeğimin yüzünü sıcak suyla ıslattıgım pamukla siliyorum gözlerini nasıl silsem siz napıyorsun?
doktorum kaynatıp soğutulmuş suya pamuk batırıp sil dedi bana

teşekkürler fatmacım senin tecrübelerin önemli bizler için

ayyyy masallah gozlerim doldu okurken ya hepiniz bebislerinizi kucaginiza almissin, Allah im hayirli sihhatli uzun omurler nasip etsin ve Allah im anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah kizlar veeee darisi bana olsun insallah ya bende o gunleri gorurum insallahhhh, cok heyecanlandim

güzelim ben bugün doktora sordum yarım saatten fazla emzirmene gerek yok dedi zaten alacağının %70 ini ilk 5 dakika alır dedi hani en fazla 20 dakika yeterde artar bile ama 10 dakika için üzme kendini daha sonra artar.sarılığınız felan yoksa korkmana gerek yok :)))
biz kendi sütümle temizliyoruz çapaklarına felan iyi geliyor ))

kızlar bizde de pişik problemi var prima premirum kullanıyorum ama pişik oluyor değiştirmem gerekecek sanrıım .bir de idrarını yaparken çok zorlanıyor sizde de aynı şey var mı yoksa doktora götürmelimiyim enfeksiyon felan mı var .yoksa vücudu uyum sağlamakta mı zorlanıyor ??? idrarını yapana kadar bağırıyor kızım...birde pudra eskide mi kaldı yoksa kullanananız var mı ???

slm kızlar nasılsınız
bugün bizim yarı kırkımız oldu birazdan banyomuzu yapcaz az kaldı ananemize gitmeyede valla çok heycanlıyım.
kızlar bugün sağlık ocağına götürdüm kızımı kusması çok demiştim ya dru kilo kontrolü yapın bizim için önemli olan o demişti veeee biz 20 günde tam 1 kilo almışız
4150 gr olmuş boyumuzda 1 cm uzamış 51 cm olmuş minik kuşum
göğüslerimde iyileşmeye başladı ayy çok mutlu oldum valla yavrum kustukça içim gidiyodu aile hekimizi sütün yarıyo demekki dedi allahım hep bööle devam eder inş en azından 6 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…