2011 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar 16 şubat çarşamba günü sezeryanla oğluşumu dünyaya getirdim. Fırsat bulup yazamadım. Bal küpüm şimdi uyuyor. Ne garip kimler doğum yaptı o zamndan bu zamana bilmiorum ama henüz geçmişede bakamadım. Nasıl sabırsızlanıyorduk ne zaman olcak hadi artık die. Yawrum şimdi yatağımın üstünde uyuyor. Biraz emme sıkıntımız var kapamıyor memeyi sabaha kadar uğraşıyorum. Bazen alıo tamam öğrendi diorum ama sonra yine beceremio bende aç kalmasın die sağıp biberonla veriyorum. Tabi bu arada göğüs uçlarım aradan çıktı. Ağlaya ağlaya emzirmeye çalışıyor, ağlaya ağlaya sağıyorum. Zormuş annelik ama mükemmelllll tarifi imkansız bi duyguymuşş. Iyi ki varsın bebeğimmm ... Herkese sevgiler ...

Cnm meme mastiti olmuşsun. Mastit çok süt olunca mı oluyor. Dikkat edin demişsin cnm da ne yapmamız lazım?:18:

selam güzel annişler bir sorum var sezeryanla doğum yapanları dr kontrole cagırıyorya dikişler için karnındaki bandajı açıyor peki alttanda bakıyorlarmı?

r
us parasıyla beş para etse hahaha ay çok komik benimkinin ciğeri beş para etmez güzelim çatlatıyor adam beni resmen bide basımda sürekli

ahh cnm ben senden öndeyim bak hafta olarak...sürmelinin yerini anca ben alabiilirim:)))bak ben hala doğuaramadım:)) gelmiyo nazlı kızım...pazartesi kontrolümüz vardı ve yine sancı çıkmadı,yarın yine kontrolümüz var,bakalım bu kez sancı çıkacak mı...gerçi 2 gündür kasıklarımda adet olacakmışım da olamıyomuşum gibi bi acı var bu sancı galiba...bi de kahverengi akıntı oluyo 2 gündür...sanırım yaklaştık...bence de bekle cnm,sonuçta hamile kaldığımız günü tam olarak dr larda bilemez...demekki bizimkiler 9 ay 10 gün dolduracaklar illaki:))bu saatten sonra suyu ve plesantası önemli bizim için dedi dr...onlarda da bi problem olmadığı için bekleyebiliriz dedi...hala kanala girmemiş mi die sordum,girmemiş ama bu hiç belli olmaz girebilir önümüzdeki günlerde dedi...herhangi bi sorun yoksa en güzeli normal doğum die düşünüyorum...

hayırlı ömürlü olsun cnm,gözün aydın...

almışsındır heralde cnm artık bebişni kucağına sağsalim,gözün aydın diyelim şimdiden,allah analı bablı büyütsün...sanki sen de normal bekliodun nie sezeryana karar verdin ki? problem ne acaba?

buna karışmak tabiki haddim deil cnm ama,nie sezeryan kaçınılaz diyosun ki? bak ben 41. haftadayım daha dün sancım olmaya başladı yavaş yavaş...ters durmuyorsa suyunda bi azalma yoksa bekle derim ben...sonuçta onun geleceği saat belirlenmiştir bi problem yoksa die düşünüyorum...allah yardımcımız olsun..bakalım biz ne zaman başlıycaz bebişlerimizle ilgili konuşmaya...ben de bu son günlerin tadını çıkarmya çalışıorum,ohh bugün saat 10 kadar uyumuşum:))

ayy cnm o kadar sancı çekmişsin sonra da sezeryana alınmışsın ama neyse ki geçmiş,hayırlı ömürlü olsun,allah analı babalı büyütsün...

cnm sakin olmaya çalış,güzel şşeyler düşün ki güzel şeyler yaşayasın...allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin...ama nie sezeryana giriyosun sorun nedir?merak ettim de...

aynı sorun bende var tam 5 saat göğsümde oluyor yataktan çıkamıyorum memede uyuyor keyif yapıyor neolcak böle bilmiyorum kollaarım kopuyor

gözün aydın canım negüzel bebişine kavustun darısı bize inşallah....kolay gelsin

şenaycım bence her çocuk farklı kimi insan yavaş yer onun gibi olmalı
elvinde genelde 1saat emiyor
altının değişmesinden de acaip mutlu oluyor

ay negüzel, biz zamanla yarışıyoruz alt açarken. ben siliyorum babannesi ayaklarını tutuyor akşamları da eşim emziği ağzında tutmaya çalışıyor. evde tek başına kalınca ne yaparım hiiiiç bilmiyorum)

ben hastanedeki ilk gecemizde verdim. adını da susturucu koyduk. başta eşim karşıydı vermeyelim diyordu ama şimdi emre cıyakladıkça emzik nerde diyo)

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine

selam güzel annişler bir sorum var sezeryanla doğum yapanları dr kontrole cagırıyorya dikişler için karnındaki bandajı açıyor peki alttanda bakıyorlarmı?
hayır bakmıyor canım

cnm bnm gözün aydın ev ya nezman gelcekler die konuşuyoduk şimdi allaha şükür kollarımızdalarbizde az önce bıcıbıcı yağtık şimdi mışıl mışıl uyuyo oğlum küçük aşkım herşeyim
Rabbim hepsini korusun

cnm bnm dikişler yarın alınıcak bakalım biraz korkuyorum ama acımıyomuş bi gıdıklanma hissi oluyomuş alınsında rahatlıiim artık yaa alttan bakmazlar artık onla işleri kalmadı çok şükür sizin dikişler için kaö gün sonra dediler bana 15 gün demişlerdi yarın doluyo

bence değiştir dicem ama ben dinletemedim ki eşime ailesi beyza dedi hiç içime sinmedi dedim ama koydu eşim yine ben zeynep diyorum walla ama çok saçma isim hakkı anne babanın onlara ne oluyo ki kendi kızıma istediğim ismi de koyammıcaksam artık

canım benimki de o kadar emiyo doyunca bırakıyo zaten hatta benim tombiş çok tatlı yaa emiyo emiyo doyduktan sonra ağzından çıkarıp başını mememe yaslıyo ööle uyuyoo
benim okuduğum kitaplarda hep önce altını değiştirin sonra emzirin diyo ööle yapmaya çalışıyorum çünkü emdikten sonra altını açarsam uyanıyo ve ööle saatlerce bakınıyo ama bazen çok aç oluyo ve ağlıyo ozaman hemen emziriyorum biraz sonra değiştirip tekrar emziriyorum
biz 15.günde başladık devite ama bi sorun olmadı yani gazımız 5.gün gibi başladı zinco kullanıyoruz şimdilik bi problemimiz yok devitten olcağını sanmıyorum

sevimcim biz de emzik verdik, sen ağzında uyumasına izin veriyor musun? ben uyumadan çekip alıyorum, boğulur diye korkudan bırakamıyorum.

benimki kendi çıkarıyo ama çok korkuyorum alışır da ilerde de meme de uyur die bazen memeyi açınca bile kokusundan mı ne uykuya dalıyo emmeden ama emzik alsın istiyorum benim ki de almadı başka da alıp denemedim

geçmiş olsun canım onun sebebi ne? neye dikkat etmemiz lazım bide bizim de göbeğimiz hala düşmedi yıkamışmıydın düşene kadar ben artık dün yıkadım dr.lar yıkamyın dedi ama meleğim huzurla doldu

canım allah yardımcın olsun..biz dogsun diye bekliyrz doguncada böyle sıkıntılar baslıyor zor valla....annelerimiz zamanında okadar cocuk ve iş varken nasıl içinden çıkmışlar helal vallaüstelik erkekler ozaman bukadar yardım etmezlermişde.....

slm kızlar hemen daldım ama böyle güzelmiş yaa geçmiş çok birikmiyo artık
annemler dolaşmaya çıktı bende prensesim uyurken size bi bakıım dedim akşama arkadaşlar gelcekmiş şimdi eşim aradı ayy ne yapsam ki artık gelmeye başlar herkes annemde gitcek yakında neyse biraz takılayım sizle
göbeğimiz bugun de düşmedi ama artık dün yıkadık ohhhhhhh mis gibi oldu pamuğum bi rahatladı mışıl mışıl uyudu göbeği de artık dert etmicem elbet düşcek ya orda kalcak hali yok
sedacım hayırlı olsun canım pek bi rahat olmuş sezeryanın sütün aslında göğüs boyutuyla alakası yok ben 75 kullanırım küçük yani ama sütüm iidi tabi şimdi bazı etmenlerden dolayı fosur fosur boş göğsüm
gülcancım dün dicektim unutmuşum sen sezeryan düşünme canım aksi bi durum olmadıkca normal çok rahat suniden hiç korkma yavaş yavaş açılıp çoook sancı çekeceğine yarım saat bi saatte açılıp doğuruverirsin hayırlısı olsun tabii ki canım

canım benimki dikişli değil lazerle yapıştırma yapmış doktorum,doğumdan sonra gelip farklı bi bant taktı banyo edebileyim diye zaten 3 gün sonra çağırıp o bandajıda çıkarttı hafif bi pansuman yaptı,ve bitti

zaten şu ailelerin burun sokmalarına sinir oluyorum zamanında kendi çocuklarının isimlerini kendileri koymuşlar,doymamışlarmı,bıraksınlarda torunlarınkini kendi ana babaları koysun,herşeye karışmasınlar yaaa,bunu bile çok görüyolar,valla bazen öyle bir ortam oluşturuyolarki,sanki bebeği onlar doğurmuş bizler bakıcıymışız gibi dış kapının dış mandalı muamelesi tövbe yaRabbi

bununla alakalı bişi sorcam 40 çıkınca kontrole çağırıyolarmış alltan mı muayene ediyolar? ben normal yaptım ve her hafta drum çağırıyo kontrole dikişlerime bakmaya bu cumada gitcem heralde son olur geçti çünkü ama geçen hafta asistanı jel vereyim mi hocam dedi tırstım ben de acaba bu cuma yada 40tan sonra yapar mı ayy doğurdum ama hala korkuyorum tuşeden :18:

kızlar ben bebeği emzirirken kalbimde çarpıntı oluyor,tıkanıyorum derin bi nefes alıyorum hemen,demir eksikliğinden olabilirmi? kan hapını 1 aydır bıraktım kullanmıyorum,sizdede oluyormu çarpıntı?

slmm kızlarr semzirmeden bahsetmişsiniz bak ne güzel bebekleriniz yarım saat 20 dk olsa emiyor bnmki en az 5 dk en fazlaa 10 dakk sonra uyuyp kalıyor uyandıramıyorumkiii n yapcam blmiyorum onu düşünmektenn doydumu doymadımı diye kafayı yicem valla

slm kızlar nasılsınız?ben bikaç gündür giremedim nete...kızıma zarar vercek diye pcyi açmaya korkuyorum valla..şimdi eşim açmış bende dayanamadım bi bakayım dedim...
bugün bizim 20 kırkımız oldu...banyomuzu yaptık mislerr gibi şimdi kızım uyuyor mışıl mışıl...
yarın işitme testi vs için doktora gidicez inş...fatih ünv.de sıra bulamadık acaip yoğun akropolden randevu vermişlerdi orda yaptırcaz bakalım...
her geçen gün değişiyo sanki benim kızım büyüyoo galiba....Rabbime binlerce kez şükürler olsun ne kadar güzel bi nimetmiş bebek sahibi olmak...
yarın teyzem evine dönüyor artık yalnızız bakalım nasıl olcak....sadece eşim gece nöbetlerine gidince naparım o konu biraz endişelendiriyor beni onun haricinde sıkıntımız olmaz inş...
kızlar bu arada kilo verme durumlarınız nasıl...ben doğuma girmeden önce 81 civarındaydım...şimdi 71 olmuşum ...özel olarak yaptığınız bişiler varsa banada sölermisiniz...
seda geldi mi?geçmişe bakamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…