slm kızlar nasılsınız...
kızım mışıl mışıl uyuyor şimdilik ama uyanması yakındır...o uyurken bende bi duşa girdim o uyanıkkken imkanı yok giremiyorum...ben çok terliyorum ya acaip sürekli çamaşır pijama değiştiriyorum...ve sütüm çok akıyor yanı kızım ve ben yarışıyoruz hangimiz kirli sepetine daha çok çamaşır göndercek diye
ay akşamm çok komikti....bizim ufaklıkk kalktı emzirdim falan sonra altını temizleyelim dedik babasıyla...açtım altın ben açar açmaz benim fıstık büyük tuvaletini yapmasın mı
battaniyesi falan filan hepsii battı...uykulu uykulu yapıyordum işimi tabi benim uykuu anında açıldı
onu temizledik zor belaa tam bezini bağladımm o sırada çişini yaptıı bu seferde badisini falan ne varsa batırdı....gece gece kostüm değiştirdikk tabi bu arada bizim kıyafetlerde gitti babasıyla...ay ne güldük gece gece eşimle
canım kızım benim herşeyiin çok güzel inan...
dün kızımızı yeni bi doktora götürdük...fatih üniversitesinde mehmet kenan kanburoğlu diye bi beye...maşallah iyi ilgilendi....ve sevecen yaklaştı bebeğe falan içime sindi gibi ama çok kalabalıktı hastane bi ona takıldım...doktor bütün takiplerini bi yerde yaptırmanız daha iyi olur dedi aşısını vs...bende kararsız kaldım... kızım 3200gr olmuş çok şükür...gayet iyi dedi...bana balık yağı verdi anne sütünden bebeğe geçiyormuş...d vitaminini kullan dedi bebeğe...bi de ben ana kucağını kullanmıyordum bebeğin beline falan zarar verirse rahatsız olursa diye onu sordum o da aksine anakucağı daha iyi bebek için dedi eğimli olduğu için....
doğum yapan arkadaşlara bi sorum olcak...kızlar siz bebeğinizi 2 saatte bi uyandırıp emziriyormusuz....en ilk zamanlar öyle yapıyordum ama şimdi 3 saatte bi kendisi uyanıp emiyor...ve sarılığımız 13.6 çıkmıştı düştüğünü umuyorum...napsam bilemiyorum dün doktora sormayı unuttum...
bi de rezene çayı kullanıyormusunuz...rezene gaz problemi için demi ayy kendimi çok cahill gördümm bi anda