• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/410931-2011-subat-bebeklerinin-fotograflari-13.html
KIZIMIN FOTOGRAFINI EKLEDİM TEYZELERİ SARILIKTAN ÖNCEKİ HALİMİZ.ŞİMDİ BİRAZ SARI VE UYKULUYUZ AMA HALA GÜZELİZ :))

cnmm sizdedemi var sarılık malesef bizde olduk bol bol uyuyor dimi bizimkide öyle ama ben uyutmamaya calısıyorm 2 saate bir sütümü vermeye çalışıyorum zorlaa gerekire pompayla sağıp kaşıkla veriyorumm inşallah atlatırız kısa zamnda

merhaba kızlar
bebiş uyurken gireyim dedim
size fotograf yükledim
umarım hepiniz iyisinizdir
çok kalamayacağım
doğum mesajıma yazdığınız güzel dilekleriniz için çok teşekkürler:71:
hepinize kolay gelsin
öptümmm

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ebeklerinin-fotograflari-12.html#post17705381

http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/410931-2011-subat-bebeklerinin-fotograflari-13.html
KIZIMIN FOTOGRAFINI EKLEDİM TEYZELERİ SARILIKTAN ÖNCEKİ HALİMİZ.ŞİMDİ BİRAZ SARI VE UYKULUYUZ AMA HALA GÜZELİZ :))

maşallah güzelliklere yaaa..ne kadar tatlılar..benim de bebem gelsin artık yaaaaaaaaa:)

Kızlar hepınızı cok özldm su internetszlk cıldırttı beni 1 hafta icinde baglnckms herkes dogum yaptımı merak ıcndym bu arada bız cok ıyız sadece goguslrmn yarası gecmdı cok skr sarılık flnda olmdk ama midemz bırz olması gerekndn buyukmus kusmamız var onun dısında her sey yolunda cok sukur cts gunu ısıtme testımız yapılck bugun tam 2 hftalk olduk 27 sinde de ananemize gdyrz

yaaaa herkes doğurdu herkes meleğini aldı kucağına ben kaldım yaa:((( sıkıldım ama artık ben de bebişimi istiyorum..beklenen tarih yarındı aslında ama hala tık yok bizim kızda..yarın kontrolümüz var...keşke yarın olsa...yarın kocacğımın da doğum günü,ona hediye vermiş olurum hem...

Kızlar hepınızı cok özldm su internetszlk cıldırttı beni 1 hafta icinde baglnckms herkes dogum yaptımı merak ıcndym bu arada bız cok ıyız sadece goguslrmn yarası gecmdı cok skr sarılık flnda olmdk ama midemz bırz olması gerekndn buyukmus kusmamız var onun dısında her sey yolunda cok sukur cts gunu ısıtme testımız yapılck bugun tam 2 hftalk olduk 27 sinde de ananemize gdyrz

ne zamandır seni göremiyoduk gözdecim tekrar buralarda görmek seni ne güzel...maşallah sizler büyüttünüz bile bebişlerinizi darısı bizim başımıza artık...ne güzel sarılık falan da olmamış bebişin,üzmemiş bak seni...

selam kizlar yat yat SIKILDIM az sizinle vakit geçiriyim dedim

ama once avatarimi falan guncelleyim :16:

bu arada nasilsiniz iyisinizdir ins. siz yazin gelince okurum

Günaydın herkese.

Dogum yapan arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.

Aranızda devit kullanan var mı? Biz günde 3 damla kullanıyoruz. Saglık ocagında aşı için gittiğimizde özellikle söylediler. Daha sonra çocuk doktorumuzda mutlaka kullanın dedi.

Ama ben hatırlıyorum bir ara devit yasaklanmıştı. Oglumda da 4. aya kadar kullanıp daha sonra polivite geçmiştik.

Şimdi ocak annelerinde de okudum. Bıngıldagın erken kapanmasına sebep oluyormuş. Ne kadar dogru bilemem ama cumartesi günü doktora gittimizde soracagım...

bebeğim 15. gün olunca başladık devit kullanmaya hem doktorumuz hemde sağlık ocağınfdaki ebemi< kullan demişti.4 damla veriyoruz. Kızımda da kullanmıştım. Kış çocukları olduğu için mutlaka kullanmalı bence
slm kızlar nasılsınız...
kızım mışıl mışıl uyuyor şimdilik ama uyanması yakındır...o uyurken bende bi duşa girdim o uyanıkkken imkanı yok giremiyorum...ben çok terliyorum ya acaip sürekli çamaşır pijama değiştiriyorum...ve sütüm çok akıyor yanı kızım ve ben yarışıyoruz hangimiz kirli sepetine daha çok çamaşır göndercek diye:9:
ay akşamm çok komikti....bizim ufaklıkk kalktı emzirdim falan sonra altını temizleyelim dedik babasıyla...açtım altın ben açar açmaz benim fıstık büyük tuvaletini yapmasın mı:52:battaniyesi falan filan hepsii battı...uykulu uykulu yapıyordum işimi tabi benim uykuu anında açıldı:61:onu temizledik zor belaa tam bezini bağladımm o sırada çişini yaptıı bu seferde badisini falan ne varsa batırdı....gece gece kostüm değiştirdikk tabi bu arada bizim kıyafetlerde gitti babasıyla...ay ne güldük gece gece eşimle:60:canım kızım benim herşeyiin çok güzel inan...
dün kızımızı yeni bi doktora götürdük...fatih üniversitesinde mehmet kenan kanburoğlu diye bi beye...maşallah iyi ilgilendi....ve sevecen yaklaştı bebeğe falan içime sindi gibi ama çok kalabalıktı hastane bi ona takıldım...doktor bütün takiplerini bi yerde yaptırmanız daha iyi olur dedi aşısını vs...bende kararsız kaldım... kızım 3200gr olmuş çok şükür...gayet iyi dedi...bana balık yağı verdi anne sütünden bebeğe geçiyormuş...d vitaminini kullan dedi bebeğe...bi de ben ana kucağını kullanmıyordum bebeğin beline falan zarar verirse rahatsız olursa diye onu sordum o da aksine anakucağı daha iyi bebek için dedi eğimli olduğu için....
doğum yapan arkadaşlara bi sorum olcak...kızlar siz bebeğinizi 2 saatte bi uyandırıp emziriyormusuz....en ilk zamanlar öyle yapıyordum ama şimdi 3 saatte bi kendisi uyanıp emiyor...ve sarılığımız 13.6 çıkmıştı düştüğünü umuyorum...napsam bilemiyorum dün doktora sormayı unuttum...
bi de rezene çayı kullanıyormusunuz...rezene gaz problemi için demi ayy kendimi çok cahill gördümm bi anda:37:

nurcu o terlemelerle kilo veriyorsun. Doğum sonrası tarıldığımda 3 kilo vermiş görünüyordum bir hafta sonra 8 ve şimdi 10 kilo vermişim. Emzirdikçede vericez diğer aylar daha hızlı veriliyor sütteki yağ oranı arttığı için. Ben gaz için hem rezene hemde kşmyon tohumunu kaynatıp içiyorum. Sabah rezene akşamda kimyon. Bebeğe hiçbirşey verme sakın sen iç sadece.

ay kafayı yiycem ne tatlı topikmiş o...resimlere bayıldım vaalla... maaşşallah tüm bebeklerimize...kaderleri güzel olur inş:nazar:

Kızlar devite 15. gün başladık bizde, hemen başlamadık yani.

Ama hala aklıma takılıyor. Cumartesi günü mutlaka soracagım...

ii akşamlar kızlar.
bişi sorcmm ya benm sancılarımmı başladı szce?
böyle kasıklarmda adet sancısından daha şiddetli bir ağrı giriyo hemen bir iki saniye içinde kasılamam oluyo,snra belime kalçama yayılıo o ağrı.
20 dk.da en az bir kez kesin oluo,ama 15 dk ya hatta 10 dk ya düştüğü de oluyo sancılarn,yanlz 20 nin altna inmio. 4 saattir fln sürüo böyle,düzene girmedi die aramadm dr fln.
doğuruyomuyum ki?:1:

merhaba arkadaşlar
2 gündür izmitteydim annemlere gittim gezdim bayaaa
internete giremedim
akşam da eve gelince hemen geçmişe bakmaya çalıştım ama her yeri okuyamadım
doğuranlar olacaktı inşallah hayırlısıyla kavuşmuşturlar yavrularına
bende haala bi değişiklik yok
yani benim kız gelmicek gibi
sonunda herhalde 40 haftayı doldurup sezeryana gidicezz
yalnız bişiyi fark ettim
90km yol boyunca sürekli ama sürekli giderken de gelirken de çok hareket etti kızım
ya ben strese giriyorum da ondan
ya da araba sallıyor ve bunu hissediyor
daha önceleri olmuyordu böyle ama:)

artık heyecan doruukktaaa
şurda doğurmayan 3-5 kişi kaldık herhalde
baktım da artık en çok doğuranların bebek muhabbetleri başlamışşş
bense henüz o konulara konsantre olamıyorum ne yazık ki
onu da sonra düşünürüz diyorum çok heyecanlıyım çünkü
çookkkk

ii akşamlar kızlar.
bişi sorcmm ya benm sancılarımmı başladı szce?
böyle kasıklarmda adet sancısından daha şiddetli bir ağrı giriyo hemen bir iki saniye içinde kasılamam oluyo,snra belime kalçama yayılıo o ağrı.
20 dk.da en az bir kez kesin oluo,ama 15 dk ya hatta 10 dk ya düştüğü de oluyo sancılarn,yanlz 20 nin altna inmio. 4 saattir fln sürüo böyle,düzene girmedi die aramadm dr fln.
doğuruyomuyum ki?:1:

walla ben böyle bişi yaşamadım ama ağrı geldiğinde yat dinlen geçmiyorsa doğum sancısıdır
öyle demişti doktorrr..

merhaba arkadaşlar
2 gündür izmitteydim annemlere gittim gezdim bayaaa
internete giremedim
akşam da eve gelince hemen geçmişe bakmaya çalıştım ama her yeri okuyamadım
doğuranlar olacaktı inşallah hayırlısıyla kavuşmuşturlar yavrularına
bende haala bi değişiklik yok
yani benim kız gelmicek gibi
sonunda herhalde 40 haftayı doldurup sezeryana gidicezz
yalnız bişiyi fark ettim
90km yol boyunca sürekli ama sürekli giderken de gelirken de çok hareket etti kızım
ya ben strese giriyorum da ondan
ya da araba sallıyor ve bunu hissediyor
daha önceleri olmuyordu böyle ama:)

artık heyecan doruukktaaa
şurda doğurmayan 3-5 kişi kaldık herhalde
baktım da artık en çok doğuranların bebek muhabbetleri başlamışşş
bense henüz o konulara konsantre olamıyorum ne yazık ki
onu da sonra düşünürüz diyorum çok heyecanlıyım çünkü
çookkkk

walla ben böyle bişi yaşamadım ama ağrı geldiğinde yat dinlen geçmiyorsa doğum sancısıdır
öyle demişti doktorrr..

oh gezmişin walla ne güzel,bende çok özledm izmiti:43:
geçmio cnm ya 10 dk ya düştü hatta:46:

oh gezmişin walla ne güzel,bende çok özledm izmiti:43:
geçmio cnm ya 10 dk ya düştü hatta:46:

amanniiiiiiiin doğuruyorsunnnn
ama canım ne güzel hızlı ilerlediiii
hadi inşallah hayırlısıyla kavuşursun yavruna
yaa internete girebiliyorsan yine de iyisin demektir
ben hep merak ediyorum da doğum sancısı nasıl olacak diye
yani maşallah belki de hastenye gidince 1 saat içinde doğarr..

Back