• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

ii akşamlar kızlar.
bişi sorcmm ya benm sancılarımmı başladı szce?
böyle kasıklarmda adet sancısından daha şiddetli bir ağrı giriyo hemen bir iki saniye içinde kasılamam oluyo,snra belime kalçama yayılıo o ağrı.
20 dk.da en az bir kez kesin oluo,ama 15 dk ya hatta 10 dk ya düştüğü de oluyo sancılarn,yanlz 20 nin altna inmio. 4 saattir fln sürüo böyle,düzene girmedi die aramadm dr fln.
doğuruyomuyum ki?:1:

anammmmm doğuruyon mu burcu benimkine benzemesinde geçen gün yanlış sinyal vermiştim bende :77:

ahh kızlar ahh artık sinirlenmeyeceğim sakin olacağım diyorum yine beceremiyorum varmı bir yolu çaresi. benim iş zamanı kaynımı bahane edip gelmeyen kayınvalidem hafta sonu yanına bahane ettiği üniversiteye giden kaynımı, kayınbabamı, büyük kaynımı, eltimi ve iki küçük çocuğunu alıp bize yatılı gelmeye karar vermiş ne kadar isabetli bir karar değilmi? ve ne zaman gidecekleride belli değil.sinirlenmeyeceğimmmm!!!

selam kızlarrr

alocum hoşgeldin ne güzel annenin yanına gitmişsin hava değişikliği iyi gelmiştir eminim

burcuuuu hayırdır bi hareketlilikmi var yoksaaa

bende bi duş aldımmm rahatladım.yıkanınca çok iyi oluyorum ama yıkanırken acayip yoruluyorum yaa :37: savaştan çıkmış gibi oluyorummm

bu arada cumartesi çatı muayenesi olucam ya bugün şöle bi kontrol ettim malum durumu ağdalık bişi yokkk zaten 2 hafta olmuştu daha e ama benimde içim rahat etmedi aldım jileti elime şöleee bi ince ayar yaptım korktuğum gibi zor olmadı hayret ettimm.kesin biyerime bişi yaparım demiştim ama yapmadım pekte bi,şi yoktu zaten :17: ama olsun içim rahat etti.

benimde kitabım geldi bugün biraz göz attım.emzirmeyi sütü hastalıkları falan filan anlatıyo güzel faydalı bi kitap

çok çabuk sırtım ağrıyo benim artık yaaa

ahh kızlar ahh artık sinirlenmeyeceğim sakin olacağım diyorum yine beceremiyorum varmı bir yolu çaresi. benim iş zamanı kaynımı bahane edip gelmeyen kayınvalidem hafta sonu yanına bahane ettiği üniversiteye giden kaynımı, kayınbabamı, büyük kaynımı, eltimi ve iki küçük çocuğunu alıp bize yatılı gelmeye karar vermiş ne kadar isabetli bir karar değilmi? ve ne zaman gidecekleride belli değil.sinirlenmeyeceğimmmm!!!

ohh maşallahh cümbür cemaat bakkalı kasabıda falan alıp gelselerdi :37: aman şekerim hiç sinirlenme geldiklerindede kılını kıpırdatma pişirsinler taşırsınlar silsinler süpürsünler sen doğurdun doğuracan yanii insaaffff.bu kayınlara falan ne oluyosa yaaa ben anlamıyorumkiii

aman Allah'ım yaaa walla yazdıklarını eşime de okudum şimdi. inanılmaz yaa insanlar ne kadar düşüncesiz dedim. walla katlanamam ben büyük konuşmiiim ama:) ya ben günde 40 kere eşime göbeğimi açıyorum yok vajinam yok oram buram istediğim gibi konuşuyorum :))))) öyle yanımda insanlar varken kaynım diyorsun 2 tane bi de kayınpeder ooff off insan hiç rahat olamaz ki.
insan son haftalarında istediği gibi yatmak yuvarlanmak istiyor
hatta ben buraya bakıp okumak istiyorum yazmak istiyorum son günlerde
misafir filan istemiyorum şimdi bu heyecanla
doğumdan en az 2 hafta sonra gelsinler mümkünsee :)

dillerim lal merhaba canım
benim sırtım filan ağrımıyor çok şükürrr
sadece son 2 gündür bişi hissediyorum yoksa yoksa bu doğumla mı alakalı filan diyorum
kasıklarımın popoma yakın kısımları çok az acıyor
acaba çatlıyor da ondan mı acıyor
ya da doğum sancısı gerilme açılma mı oluyor acaba diyorum
doktor çatın müsait demişti sanki çok ümitlendim
bir dahaki gidişimde hiç anlamamışım bi de bakmışım 3cm açıklık var demişş :P
gerçi hayal ama neyyseee...

Son düzenleme:
dillerim lal merhaba canım
benim sırtım filan ağrımıyor çok şükürrr
sadece son 2 gündür bişi hissediyorum yoksa yoksa bu doğumla mı alakalı filan diyorum
kasıklarımın popoma yakın kısımları çok az acıyor
acaba çatlıyor da ondan mı acıyor
ya da doğum sancısı gerilme açılma mı oluyor acaba diyorum
doktor çatın müsait demişti sanki çok ümitlendim
bir dahaki gidişimde hiç anlamamışım bi de bakmışım 3cm açıklık var demişş :P
gerçi hayal ama neyyseee...

valla o fanteziyi bende kuruyorum

doktora gitmişimm muayene ederken aaa açılma var hatta doğum başlamış dese ben hık mık nee nasıl derken birden doğurmuş olsam falan diyeee.
naparsın umut fakirin ekmeği derler :37: umud ediyoruz işteee :9:

ohh maşallahh cümbür cemaat bakkalı kasabıda falan alıp gelselerdi :37: aman şekerim hiç sinirlenme geldiklerindede kılını kıpırdatma pişirsinler taşırsınlar silsinler süpürsünler sen doğurdun doğuracan yanii insaaffff.bu kayınlara falan ne oluyosa yaaa ben anlamıyorumkiii

ah keşke becerilsem duramam ki kendimi paralarım gerçi mecbur bıraktıklarından paralıyorum ya kendimi oda ayrı. iş yap iş yap iyi olur diyen ve geldimi elini hiçbir şeye sürmeyen birde ekstra isteklerde bulunup kendine hizmet ettiren bir kaynanaya sahip olunca mecbur deli gibi koşturuyorsun hatunun umurundamı gelin hamileymiş bugün yarın doğuracakmış sallaaaa.

aman Allah'ım yaaa walla yazdıklarını eşime de okudum şimdi. inanılmaz yaa insanlar ne kadar düşüncesiz dedim. walla katlanamam ben büyük konuşmiiim ama:) ya ben günde 40 kere eşime göbeğimi açıyorum yok vajinam yok oram buram istediğim gibi konuşuyorum :))))) öyle yanımda insanlar varken kaynım diyorsun 2 tane bi de kayınpeder ooff off insan hiç rahat olamaz ki.
insan son haftalarında istediği gibi yatmak yuvarlanmak istiyor
hatta ben buraya bakıp okumak istiyorum yazmak istiyorum son günlerde
misafir filan istemiyorum şimdi bu heyecanla
doğumdan en az 2 hafta sonra gelsinler mümkünsee :)

aynen canım iki oturuyorsam iki yatıyorum kıyafetler olmuyo zaten göbek açıkta geziyorum arada sıcak basıyo don atlet soyunuyorum çeşit çeşit hallerdeyiz artık tabi bu rahatlıkları onlar olunca yapamıyorum bide bizimkiler katıdır o konularda ayağımı toplayıp otururken bile çekiniyorum laf edecekler diye gerçi bu kadar kişiyle evde oturacak yerde olmayacakya neyse alışığım karnım burnumda sandalye üstünde hizmete hazır pineklemeye yarın iyice uyuyayım bari artık uyuyamamda sabah 9 da kapıma vurur kayınvalidem kalk kahvaltımızı hazırla diye.ayyy doğursam keşke yarın falan da gelmelerinin bir sebebi olsa bari onları takmam bebişimle ilgilenirken..

ah keşke becerilsem duramam ki kendimi paralarım gerçi mecbur bıraktıklarından paralıyorum ya kendimi oda ayrı. iş yap iş yap iyi olur diyen ve geldimi elini hiçbir şeye sürmeyen birde ekstra isteklerde bulunup kendine hizmet ettiren bir kaynanaya sahip olunca mecbur deli gibi koşturuyorsun hatunun umurundamı gelin hamileymiş bugün yarın doğuracakmış sallaaaa.

aynen canım iki oturuyorsam iki yatıyorum kıyafetler olmuyo zaten göbek açıkta geziyorum arada sıcak basıyo don atlet soyunuyorum çeşit çeşit hallerdeyiz artık tabi bu rahatlıkları onlar olunca yapamıyorum bide bizimkiler katıdır o konularda ayağımı toplayıp otururken bile çekiniyorum laf edecekler diye gerçi bu kadar kişiyle evde oturacak yerde olmayacakya neyse alışığım karnım burnumda sandalye üstünde hizmete hazır pineklemeye yarın iyice uyuyayım bari artık uyuyamamda sabah 9 da kapıma vurur kayınvalidem kalk kahvaltımızı hazırla diye.ayyy doğursam keşke yarın falan da gelmelerinin bir sebebi olsa bari onları takmam bebişimle ilgilenirken..

senin yerinde olsammm ağrım var sancım var derrr yatak odasına kapanırrrr ne etliye ne sütlüye karışırım.ağrım sancım var diyen kadınada iş buyurmazlar heralde okadarda insafsız değiller dimiii :53:

kızlar merhaba ben 07.02 de sezeryanla doğum yaptım çok zor saatler geçirdim rabbim kimseye yaşatmasın yeni yeni atlatıyorum o piskolojiyi evde netim yok beni merak etmeyin

doktora gitmişimm muayene ederken aaa açılma var hatta doğum başlamış dese ben hık mık nee nasıl derken birden doğurmuş olsam falan diyeee.

aynennn benimde yarın kontrolüm var hayali geçti artık iyice ümitlenmeye başladım açılma var diyecek diye çünkü benim o karnımdaki kasılmalar acılı şekilde olmaya başladı birde kasıklarıma bir sancı giriyo bacağıma vuruyo böle elektrik çarpmış gibi sıçrıyorum. bende bunları açılma var diye yorumluyorum işime öyle geliyor ya :1:

kızlar merhaba ben 07.02 de sezeryanla doğum yaptım çok zor saatler geçirdim rabbim kimseye yaşatmasın yeni yeni atlatıyorum o piskolojiyi evde netim yok beni merak etmeyin

esracımm geçmiş olsunnn.bebeişin hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah

ne oldu ki merak ettim.neyseki geçmiş hepsi

walla ben en hararetli tartışmalarda hep sezeryan savunucusuydum
nasıl oldu da şimdi normali düşünüyorum inanamıyorum kendime

inşallah da pişman olmam
eşim de inanmıyor hala sezeryan diyor walla normal doğurursan öpücem elinden diyor ama
ben dikiş filan nasıl olcak çok korkuyorum yaaa
yani dikişsiz olması gibi bi fentezim daha var benim :)))

ayy sezeryanda zor saatler mii
ne oldu ben de merak ettim
çok geçmiş olsun canım
Allah yavrunu size bağışlasınnnn

walla ben en hararetli tartışmalarda hep sezeryan savunucusuydum
nasıl oldu da şimdi normali düşünüyorum inanamıyorum kendime

inşallah da pişman olmam
eşim de inanmıyor hala sezeryan diyor walla normal doğurursan öpücem elinden diyor ama
ben dikiş filan nasıl olcak çok korkuyorum yaaa
yani dikişsiz olması gibi bi fentezim daha var benim :)))

oowww sen fantezide sınır tanımıyosun maşallahhh.dikişsiz bir normal doğumm ohh ne güzell.belli olmaz ama olabilir yanii..

oowww sen fantezide sınır tanımıyosun maşallahhh.dikişsiz bir normal doğumm ohh ne güzell.belli olmaz ama olabilir yanii..

walla eskilerin
mesela annemin 4 doğumu da öyle
hele ben 3. çocuğu olarak kendi kendime ebesiz doğmuşum :P
ama işte ablamın her yeri dikişti çokkk kötü bir normal doğum yaşamıştı o da varrr
sonra kız kardeşim epiduralli sezeryan oldu ne kadar kolay oldu yaşadık hep birlikte ooff bakalım ben kime çekmişim

esracımm geçmiş olsunnn.bebeişin hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah

ne oldu ki merak ettim.neyseki geçmiş hepsi

canım normal doğum için gittim 12 saat sancı çektim sonra sezeryana girdim bebeğim su yutmuştu 2 gün o suyuyla uğraştık canım oğlum çok zayıfladı ememiyordu su yüzünden detaylı konuşuruz hele bi toplanıım

canım normal doğum için gittim 12 saat sancı çektim sonra sezeryana girdim bebeğim su yutmuştu 2 gün o suyuyla uğraştık canım oğlum çok zayıfladı ememiyordu su yüzünden detaylı konuşuruz hele bi toplanıım

esraaa msn gelsene merak ediyordum seniiii

ah canım normal doğum doktorunun tavsiyesi miydi
ben de en çok bundan korkuyorum
sonunda sezeryan olacaksa baştan doğum sancısı çekmek çok geçmiş olsunn
ama daha önemlisi oğlunun durumu tabiii
çokk geçmiş olsunn

Back