• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

mapuci aynı şeyi bende düşünüyorum ama bakalım görcez nasıl olcak şuan sankim kilo veriyorum yavaş yavaş eğer tartı bana yalan söylemiyorsa... ama o göbeğin toparlanması için napmak lazım bilmiyorum...annem sar diyor doktor sarmanın faydası olmaz dedi ama eskiden hep öle yaparlarmış...dikişlerimde artık ağrım sızım hiç yok denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum bi ara sarcam bakalım....

canım ben sardım hemen doğumun akşamında 1 hafta felan sarılı kaldı artık sarmıyorum göbek gitti gibi bi oturunca biraz çıkıyo o da olsun artık kırkım çıkınca mekik felan çekerim bende yavaş yavaş kilo veriyorum gibi artık çok da yemiyom ilk günler süt olsun die ne bulursam yiyodum :56: :27:

selam kızlar ben karamel06 nın arkadaşıyım biraz önce msjlaştık 3120 gr 49 cm doğmuş Ecrin hanım kızımız iyiymiş ...sez. iyi geçmiş biraz ağrısı varmış...darısı doğum bekliyenlerin başına

Maşallah :nazar: Hayırlı Olsun Hoşgelmiş Ecrin Prensesimiz..

canım ben sardım hemen doğumun akşamında 1 hafta felan sarılı kaldı artık sarmıyorum göbek gitti gibi bi oturunca biraz çıkıyo o da olsun artık kırkım çıkınca mekik felan çekerim bende yavaş yavaş kilo veriyorum gibi artık çok da yemiyom ilk günler süt olsun die ne bulursam yiyodum :56: :27:

Annem de Korse Almış Lohusa İçin O da İşe Yarar mı Acaba.. Sen Neyle Sardın Canım? Çok Sıkı Sarmak Gerekiyormuş Galiba..

Bi de Oturunca Azcık Çıkıyor Demiyolar mı Ben Göbeğimi Kucağımda Taşıyorum Oturunca Şuan Deli Oluyorum :33:

slmm kızlarrr ben geldimmm kızım uyurken size bakayım ne var ne yokk neler yapıyorsunuzz size şimdiden diyim doğurmyanlar uyuyabildiğiniz kadar uyuyun uykusuz günler izi bekliyorr :))

Hadi Ben de Gittim Mutfağıma Temiz Ve Topluyken Son Kez Daha Bakıyım :}

Olmadı Bişeyler Hazırlarım... Yarın Sabah Dr Kontrolümüz Var Kontrolden Sonra Görüşürüz İnşallah

Kendinize Ve Bebeklerinize İyi Bakın..

Allaha Emanet Olun..

selam kızlar ben karamel06 nın arkadaşıyım biraz önce msjlaştık 3120 gr 49 cm doğmuş Ecrin hanım kızımız iyiymiş ...sez. iyi geçmiş biraz ağrısı varmış...darısı doğum bekliyenlerin başına

hayırlı olsunnn..darısı bizim başımıza:)

slmm kızlarrr ben geldimmm kızım uyurken size bakayım ne var ne yokk neler yapıyorsunuzz size şimdiden diyim doğurmyanlar uyuyabildiğiniz kadar uyuyun uykusuz günler izi bekliyorr :))

ay nası imreniyorum var ya şöyle doğum yapıp geri gelenlere...hoş geldin canımm..ben bol bol uyuyorumm..ama biran öncede bebem gelsin istiyorum artık yaaa:)

Sezaryenle doğum yapan arkadaşlara bir sorum olacak,kızlar benim karnımda sanki 4 aylık bir bebek daha varmış gibi duruyor,mideme doğru olan kısmım top gibi aşağıda kalan kısmım sarkık ve yumuşak,baktıkça moralim çok bozuluyor,hatta kontrole gittiğimde doktorum içerde diğer bebeği unuttummu ne,diye espiri yaptı,eve döndüğümde aynı espiriyi kardeşimde yapınca tuhaf oldum,daha 6 gün oldu acelemi ediyorum acaba,normale dönecekmi bu görüntü baktıkça moralim bozuluyor birde üstüne çatlakların gerçek yüzünü görünce sanki kadınsı tarafımı yitirmiş gibi komplekse girmeye başladım,düzelecekmi bu göbeğimin hali,toparlanacakmı ya,şuan kiloda var onun etkiside varmıdır çok üzülüyorummmm geçen oturup hüngür hüngür ağladım:((((

canım sana iyi haber veriim ben oğlumu doğurduğumda sen daha doğurmadın mı diye dalga geçiolardı sezeryan korseleri satılıyo onlardan takmıştım oğlum 5 aylık olduğunda yazın bikini bile giydim

Annem de Korse Almış Lohusa İçin O da İşe Yarar mı Acaba.. Sen Neyle Sardın Canım? Çok Sıkı Sarmak Gerekiyormuş Galiba..

Bi de Oturunca Azcık Çıkıyor Demiyolar mı Ben Göbeğimi Kucağımda Taşıyorum Oturunca Şuan Deli Oluyorum :33:

korse nasıl canım ? bende korse almıştım ama şimdi altta dikşler olunca sıkmasın diye daha giymedim dikişlerini sıkmadığı sürece giyebilirsin bence annem triko atkıyla sardı evet baya sıkıydı hele ilk gün korktum bişi olcak karnıma die çünkü bi tuhaf hissediyosun için bomboş karnın sönmüş top gibi oluyo :37:

çook hakllısın canım gündüz uyuyayım diyorum ya gelen giden ya telefon ya da bi iş oluyo uyuyamıyorum akşam erken yatiim diyorum onda da eşimle vakit geçiremiyoruz die kıyamıyorum ööle uykusuz geziyom valla :53:

merhaba kızlar
bebiş uyurken gireyim dedim
size fotograf yükledim
umarım hepiniz iyisinizdir
çok kalamayacağım
doğum mesajıma yazdığınız güzel dilekleriniz için çok teşekkürler:71:
hepinize kolay gelsin
öptümmm

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ebeklerinin-fotograflari-12.html#post17705381

cnm bnmmm maşallah a sende kavuşun yavruna çok şükür yaa 9ay beraber nasıl geçirdik şimdi düşünüyorumda nekadar çok şey paylaştık öğrendik
hepiniz iiki varsınız benm miniğimde uyuyo teyzesi bende fırsattan istifade yazıyım dedim hepniizi çok merak ediyorum çünkü
Allah geri kalan arkadaşlarımada kolaycacık doğumlar nasip etsin o mis kokularını alsınlar kucaklarına

karamel güle güle büyüt minğini cnm çok şükür sende atlatmışsın hayırlı uğurlu olsun:nazar:

Günaydın herkese.

Dogum yapan arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.

Aranızda devit kullanan var mı? Biz günde 3 damla kullanıyoruz. Saglık ocagında aşı için gittiğimizde özellikle söylediler. Daha sonra çocuk doktorumuzda mutlaka kullanın dedi.

Ama ben hatırlıyorum bir ara devit yasaklanmıştı. Oglumda da 4. aya kadar kullanıp daha sonra polivite geçmiştik.

Şimdi ocak annelerinde de okudum. Bıngıldagın erken kapanmasına sebep oluyormuş. Ne kadar dogru bilemem ama cumartesi günü doktora gittimizde soracagım...
cnm bugün sağlıkocağında hemşirem banada almamaı söledi 15günlükken başlancakmış kullılmaya ditamini dedi ama seni ouyunca kafama takıldı önce çocuk doktoruna sorup öylemi kullansakki sende öğrenince mutlaka yaz olurmu tatlım

herşey için sagolun arkadaşlar.çok şeyler yaşadım.şükür bebeğim iyi.bebegim küveze götürdüler refakatçım bile yoktu.hasta bakıcı acıdı emzirmeye bile arabayla gittim.ameliyat sonrası elbiselerim yanımda yoktu .giydiklerimi yerlere atmış ebe kan içinde kalmış.eşimde yok hastane evrak yapmaya ugraşıyormuş uyandıgımda.çorap yok ayagımda hiçkimse yok.kayınvalidemde geldi vicdansız bana yardım etmedi ennemi getirtmedi geleceğim ben bakarım dedi güvendirdi.poposunu kanepeye döndü.yattı... annem uzaktaydı gelmesi 8 saatsürdü.birde zatüreye yakalndım çok şükür bugün itibariyle atlattım.lohusa halimle eve geldikten sonra kayınvalidem annemi zavallı kadını kovuyor.bende dayanamadım artık bagırdım çagırdım lohusa halimde annnem üzülüyor agzında dili yok bebeğin herşeyini annem aldı zaten.ondan bir kuruş bırak bana bakmadı onun yüzünden iki büklüm yürüdüm.kavga ettim en sonunda dün gitti kurtuldum içim ferahladı ayaga kalktım.bugün doktora gittim qnnem de yanımda.hastanedeyken kayınvalidem küvezdeki bebeğime bakıyor kafası büyük diye morlimi bozdu.hemşireler kaynanama kızdılar her bebeğin kafası büyük dogar ilk başta şiş olurmuş normalmiş herşeyi.eve geldik ben yokken bebeğimin odasının camını açmış.bana bu bebek çok lazoımdı dedi çok agladım kızlar derdimi size döküyorum rahatlıyorum vallahi.mutlu günümü mutsuz etti.bbek çok aglıyormuş sütüm yokmuş.sütüm gelmedi sezaryanla oldugu için.ben iki büklüm yürüyorum ya bana gülüyor.gögüslerim yara oldu.bebeğime küvezde makineyle beslediler.bana gülüyor benim gögüslerim çatladı kanadı.hayatımda bu kadar vicdansız bir insan görmemedim.insan düşmanına yapmaz.annem gitsin diye uyurken camı açıyor bbeğinde.eşime ne bakıyorsun buna diyor.eşimle beni kıskandı.5 sene sonra olmuş canım yavrum benim.kavga ettik lohusa halimle beni çileden çıkardı artık o derece.

kıyamam yaaa sinirlerim tepeme fırladı iannki zaten lohusayız herşeye ağlayıp üzülecek durumdayız ve biyandan kendi yaşadığımız ağrılar sancılar ne biçim insan yaa bu bence Allaha havale et cnm Rabbim adaleti sonsuz mutlka ettiğini bulur

merhaba kızlar
bebiş uyurken gireyim dedim
size fotograf yükledim
umarım hepiniz iyisinizdir
çok kalamayacağım
doğum mesajıma yazdığınız güzel dilekleriniz için çok teşekkürler:71:
hepinize kolay gelsin
öptümmm

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ebeklerinin-fotograflari-12.html#post17705381
ne guel sende kavuştun kuzuna maşallah çok tatlı bahtıda guzel olur ınşallah...
cnm bnmmm maşallah a sende kavuşun yavruna çok şükür yaa 9ay beraber nasıl geçirdik şimdi düşünüyorumda nekadar çok şey paylaştık öğrendik
hepiniz iiki varsınız benm miniğimde uyuyo teyzesi bende fırsattan istifade yazıyım dedim hepniizi çok merak ediyorum çünkü
Allah geri kalan arkadaşlarımada kolaycacık doğumlar nasip etsin o mis kokularını alsınlar kucaklarına

evet çok şey paylaştık beraber çok şey öğrenıyoruz bırbırımızden...dıleklerın ıçınde tşkler beklıyoruz bakalım bızım bebişler nezaman gelcek....

hüzünçiçeği cnm inş en hayırlı zamanda kucaklarsın az klamış benm oğlum süprüz yaptı beklenen doğum tarihi 26 şubattı ama 10 şubatta geliverdi çok şükür iikide gldi sıpam ameliyata giderken tüm şubat annlerine dua ettim Allah yardımcınız olsun acıların hepsi onu kucağa alınca geçiyo diyolarya gerçektende öyleymiş iananmıyo insan ama geçiyo onunla herşey Rabbim hepsine sağlık versin

gözünüz aydın allah bağışlasın...
Hadi Ben de Gittim Mutfağıma Temiz Ve Topluyken Son Kez Daha Bakıyım :}

Olmadı Bişeyler Hazırlarım... Yarın Sabah Dr Kontrolümüz Var Kontrolden Sonra Görüşürüz İnşallah

Kendinize Ve Bebeklerinize İyi Bakın..

Allaha Emanet Olun..
senınde hayırlı haberlerını beklıyoruz ben sıkıldım artık hamılelıkten hele şu doğuranları görunce :15:bı hal oluyom...
ya bizimde sağımız solumuz tutmuyo heee
demin alıştım hamileliğe böyle iyi diyodun şimdide doğuramadım diyosun :37:

bende gündüz iyi böyle doğmasın daha diyorum
gece olunca başlıyom sızlanmaya ayyy bi doğuramadım doğurayım diye :1:

unutmayın benı bende daha doğuramadım :19: telefon görüşmelerınden bıktım gunde kaç kışı arıyo doğuramadınmı neoldu ayyyy sıkıldım valllaaaa....hergece beklıyorum senın gıbı sancıları doğurcam dıye beklıyom ama yok işte yok....

merhabalar ben şubat annesi olucaktım fakat erken doğumla ocakta doğum yaptım bir oğlum oldu şuan 27 günlük ama gaz problemi beni öldürüyor aslında alttan gazını çıkarırken uyanıyor ağlıyor bağrıyor neyapıcamı şaşırdım artk yardımcı olabilceğiniz durum varsa yazarmısınız

Günaydın Güzel Anneler..

Sabah Kalktım Tuvalate Gittim Hafif Bi Kanama Vardı Nişan mı Acaba, Ayy Uykum Vardı Gözümden Uyku Akıyordu Bi Anda Uykum Açıldı Valla :}

Yarın Kontrolümüz Var Dr Teyzemize Gidicez Ama Sanki Benimki Yarını Beklemicek Gibi..

Pazar Günü de Fuara Gidicektim Oğlum Ona da İzin Vermicek Heralde.. :33:

Biraz Daha Bekliyim Kanama Devam Eden Bişeyse Dr a Gideriz Artık..

Zaten Dün Şöyle Göz Ucuyla Hürremin Doğum Sahnesine Baktım, Tırsmadım Değil Valla :18:

hadı hayırlısı sende gıdıyon nişan geldı hayırlısıyla sıra düğünde :) hürremı hıç söylemem ne biçim bağrıyo kadın kötü etkıledı benı psikolojimi bozdu....:15:

:QUOTE=nurberra;17706849]hüzünçiçeği cnm inş en hayırlı zamanda kucaklarsın az klamış benm oğlum süprüz yaptı beklenen doğum tarihi 26 şubattı ama 10 şubatta geliverdi çok şükür iikide gldi sıpam ameliyata giderken tüm şubat annlerine dua ettim Allah yardımcınız olsun acıların hepsi onu kucağa alınca geçiyo diyolarya gerçektende öyleymiş iananmıyo insan ama geçiyo onunla herşey Rabbim hepsine sağlık versin[/QUOTE]

amın cnm tşkler...herşey onlar ıçın değilmi hayatta bağlayan en buyuk sebeblerden bırı....onlr geldıkten sonra herşey onlara göre planlanıyo....cana can katıyolar....

evridiki canım işte bıngıldak erken kapanıyormuş sağlık ocağındakiler biraz kullanma 24 aşı için gittiğimizde tekrar bakarız kapanma hızı nasıl diye eğer yavaş ilerli,yorsa vitamine devam edersin dedi bende ne yapacağımı şaşırdım

kızlar dvitamini hakkına konuşmuşsunuz bizim doktorda 15 günlük olunca başlanıck dedi hem kendi dokcock doktorumuz hemde sağlık ocagındaki doktorumuz aynı seyi söyledii siz niye emn başladınız kii

Back