• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

napsakki en kolayı patates yemeğimi yapsakki hemen cırt cırt iki dakkada.yanına bide çorba bitti gitti.
hiç uğraşasım yok zaten.

Ben Aradım Bugün Yemek Yapamıcam Kusura Bakma Hiç Havamda Değilim Dedim, Ne Kusuru Hamilesin Nerdeyse Doğurcaksın Ben Gelince Hazırlarız Bişeyler Dedi Ama O Gelmeden Yine Önce Ben Girerim Mutfağa Sadece Ona Bırakamam, Mutfağımı Seviyorum :}

mapuci aynı şeyi bende düşünüyorum ama bakalım görcez nasıl olcak şuan sankim kilo veriyorum yavaş yavaş eğer tartı bana yalan söylemiyorsa... ama o göbeğin toparlanması için napmak lazım bilmiyorum...annem sar diyor doktor sarmanın faydası olmaz dedi ama eskiden hep öle yaparlarmış...dikişlerimde artık ağrım sızım hiç yok denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum bi ara sarcam bakalım....

Ben Aradım Bugün Yemek Yapamıcam Kusura Bakma Hiç Havamda Değilim Dedim, Ne Kusuru Hamilesin Nerdeyse Doğurcaksın Ben Gelince Hazırlarız Bişeyler Dedi Ama O Gelmeden Yine Önce Ben Girerim Mutfağa Sadece Ona Bırakamam, Mutfağımı Seviyorum :}

sonuçta yine beraber yapacaksınız yaniii.sen dayanamazsın yine yaparsın o gelene kadar

bizde akşam oturmaya çaya kayınvalidemleri çağırdık.valla ben bişi yapamam didim eşim ben gelirken alırım bişiler didi.hiç gitmiyoruz 1 aydır 2 seferde onlar gelecekti müsait diildik artık ayıp oluyordu çağırdık bizde.

bak sağlamdım birden sırtım ağrımaya başladı :37:

mapuci aynı şeyi bende düşünüyorum ama bakalım görcez nasıl olcak şuan sankim kilo veriyorum yavaş yavaş eğer tartı bana yalan söylemiyorsa... ama o göbeğin toparlanması için napmak lazım bilmiyorum...annem sar diyor doktor sarmanın faydası olmaz dedi ama eskiden hep öle yaparlarmış...dikişlerimde artık ağrım sızım hiç yok denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum bi ara sarcam bakalım....

kiminle konuşsam sarmanın faydasından bahsediyorlar
hatta bizim komşumuz var doktor onun eşi bile sarmanın fayda ettiğini söylemişti kii o eşinden dolayı bilgilidir.
bilmiyorumki sezeryan olunca tabi dikişlerdi yaraydı falan risklide olabilir.
ama zamanla gideceğini düşünüyorum şuan hareketsizsiziniz çok yeni daha.emzirdikçe ayaklandıkça kilolalrda gider

sedacım metehanın hareketlerinin azalması çok normal ama biliyorum ki biz ne desekte sen yine endişelenceksin...ama içini ferah tut....galiba artık o endişeler hiç bitmicek...şimdide uyutuyorum yatağına yatırıyorum ama sürekli gidip kontrol ediyorum ya kusursa ya kustuysa diye..

sedacım metehanın hareketlerinin azalması çok normal ama biliyorum ki biz ne desekte sen yine endişelenceksin...ama içini ferah tut....galiba artık o endişeler hiç bitmicek...şimdide uyutuyorum yatağına yatırıyorum ama sürekli gidip kontrol ediyorum ya kusursa ya kustuysa diye..

telaş korku endişe hiç bitmiyo dimiii.
her anları ayrı telaş her anları ayrı güzellikkk.Rabbim sağlık versin yeterkii

sonuçta yine beraber yapacaksınız yaniii.sen dayanamazsın yine yaparsın o gelene kadar

bizde akşam oturmaya çaya kayınvalidemleri çağırdık.valla ben bişi yapamam didim eşim ben gelirken alırım bişiler didi.hiç gitmiyoruz 1 aydır 2 seferde onlar gelecekti müsait diildik artık ayıp oluyordu çağırdık bizde.

bak sağlamdım birden sırtım ağrımaya başladı :37:

öyle olacak gibi sen tanıdın beni, bak aynıyız :}

aman bırak çayın yanına alır eşin bişeyler çayları da doldurur en geç 2 haftaya doğurcaz bırak Allah Aşkına Keyfini Sür ;}

normalde hiç çoraplarımı çıkarmam
hatta çorap üstüne patik üstüne terlik giyerim
dün otururken çoraplarım sıktı bi çıkardım
o esnada liseden arkadaşım telefon etti.
onla konuşurken bi terledim oturduğum yerde bi yere bastım falan.telefonu kapattım bi baktım 1.5 saat konuşmuşuz tabi ayaklar çıplak

yatağa bi yattım bi öksürük bi öksürük.şimdide sanki boğazımda tüy varmış gibi.aldık ayaktan soğuğu iyimiii.boğazım gıcık yapıyoo.sinir oldum yaaa.pööffff

normalde hiç çoraplarımı çıkarmam
hatta çorap üstüne patik üstüne terlik giyerim
dün otururken çoraplarım sıktı bi çıkardım
o esnada liseden arkadaşım telefon etti.
onla konuşurken bi terledim oturduğum yerde bi yere bastım falan.telefonu kapattım bi baktım 1.5 saat konuşmuşuz tabi ayaklar çıplak

yatağa bi yattım bi öksürük bi öksürük.şimdide sanki boğazımda tüy varmış gibi.aldık ayaktan soğuğu iyimiii.boğazım gıcık yapıyoo.sinir oldum yaaa.pööffff

aaa aşk olsun seda dikkat et kendine yaa.. ben de kalorifer bağlanmış gibiyim zaten hiç sevmem sıcağı üstüne bi de hamilelik delirtiyor sürekli ateşler basıyor menepozlu gibiyim valla

kızllaaarrr ben kaçar

gidim yemek yapiim bulaşık makinamı boşaltayım

dün oğlumun cicilerini yıkamıştım koklaya koklaya onları toplayayım :16:

yine görüşürüz

malum topiğin nöbetçi hamileleri olaraktan burdayım ben nasılsaa :37:

hoşçakalınnnnn:64:

Al İşte Senden Benden Başka Kimse Yok.. Nöbetçi Hamileler İş Başında :} Herkes Doğurdu Bi Biz Kaldık :49:

valla sormaaa.ama bak taze anneler yavaş yavaş geliyolar

gerçi biz arkadan ikinci baskı gibi takip ediyoruz herşeyi ama napalım geç olsun güç olmasın

sen bari benden önce doğurma yaaa aynı gün doğuralımm nooolurrr kalmiimm burda yalanıuzz :37
:

valla sormaaa.ama bak taze anneler yavaş yavaş geliyolar

gerçi biz arkadan ikinci baskı gibi takip ediyoruz herşeyi ama napalım geç olsun güç olmasın

sen bari benden önce doğurma yaaa aynı gün doğuralımm nooolurrr kalmiimm burda yalanıuzz :37
:

aramızda 1-2 gün var zaten hastaneydi kendimizi toparlamaktı derken aynı zamanda döneriz heralde yine :}

ayy doğuranlar ne güzzel çocuklarını emziriyordur onları izliyorlardır aldıkları cicileri giydiriyorlardır offf bizimkiler hala askıda bekliyor..

ayyy sıkıldım hürrem kadar olamadım yaa bi doğuramadım :27:

aramızda 1-2 gün var zaten hastaneydi kendimizi toparlamaktı derken aynı zamanda döneriz heralde yine :}

ayy doğuranlar ne güzzel çocuklarını emziriyordur onları izliyorlardır aldıkları cicileri giydiriyorlardır offf bizimkiler hala askıda bekliyor..

ayyy sıkıldım hürrem kadar olamadım yaa bi doğuramadım :27:

ya bizimde sağımız solumuz tutmuyo heee
demin alıştım hamileliğe böyle iyi diyodun şimdide doğuramadım diyosun :37:

bende gündüz iyi böyle doğmasın daha diyorum
gece olunca başlıyom sızlanmaya ayyy bi doğuramadım doğurayım diye :1:

ben gidiyodum güyaa dimiii

bujra SuRMeLi Paradise sgoz nur_45+ arkadaşlar kendinize iyi bakın öpüorum hepiciniziii görüşürüzz ben gidim

ben gidiyodum güyaa dimiii

bujra SuRMeLi Paradise sgoz nur_45+ arkadaşlar kendinize iyi bakın öpüorum hepiciniziii görüşürüzz ben gidim

Hadi Git Bakalım Git Çalış Doğurmadan Gelme Bidaha :}

Ne Akıl Kaldı Ne Denge Amaaaaann Salla Kafa mı Kaldı :64:

idare etcez artık birbirimizi :}

Son düzenleme:
bende burayımmm..doğurmadımm..niyetimde yok gibi:)))
yarın konttrolum var.çatı muayenesi olacak..:((((((((
doğum şekli belli olacak..stresi sardı..

selam kızlar ben karamel06 nın arkadaşıyım biraz önce msjlaştık 3120 gr 49 cm doğmuş Ecrin hanım kızımız iyiymiş ...sez. iyi geçmiş biraz ağrısı varmış...darısı doğum bekliyenlerin başına

Back