esraaa msn gelsene merak ediyordum seniiii
msn yok pc de face gel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esraaa msn gelsene merak ediyordum seniiii
ah canım normal doğum doktorunun tavsiyesi miydi
ben de en çok bundan korkuyorum
sonunda sezeryan olacaksa baştan doğum sancısı çekmek çok geçmiş olsunn
ama daha önemlisi oğlunun durumu tabiii
çokk geçmiş olsunn
canım herşey normaldi ama bebeğim çok uzundu ayakları kaburganın altındaydı ve inemedi
esracım bebeğin şimdi nasıl
hepsi geçiyo bi şekilde.işşte bilemiyoruz ne yaşayacağımızı.
alocumm doğurursun yaaa sen nasıl bir annenin kızısınn maşallahh iki kardeşindede olmadıysa kesin sende kolay olur.hani kızın doğumu anneye benzer derler yaa.iki kardeşinin benzememiş kesin senin benzerrr
:26:günaydın kıslaar...iyice tenhaladı buralar...bi kaç kişi kaldık yahu...bizde sağlıkla doğursakta kurtulsak...hergün bi başka kötüyüm niyeyse ben...buğünde deli gibi baş ağrısıyla uyandım...tansiyondan korktum,dijital tansiyon aleti var onla baktım.bi 12-8 bi 13-8 dedi..aslında çok düşüktür benim...minoset içsemmiki yoksa tansiyonummu yüksekki...preeklamsimi oluyoki...limon çayı falanmı yapıp içsemki...sağ şakağım ağrıyo resmeen:26: netsemki akıl versenize bana...
:26:günaydın kıslaar...iyice tenhaladı buralar...bi kaç kişi kaldık yahu...bizde sağlıkla doğursakta kurtulsak...hergün bi başka kötüyüm niyeyse ben...buğünde deli gibi baş ağrısıyla uyandım...tansiyondan korktum,dijital tansiyon aleti var onla baktım.bi 12-8 bi 13-8 dedi..aslında çok düşüktür benim...minoset içsemmiki yoksa tansiyonummu yüksekki...preeklamsimi oluyoki...limon çayı falanmı yapıp içsemki...sağ şakağım ağrıyo resmeen:26: netsemki akıl versenize bana...
Kızlar Günaydın Yardımınıza İhtiyacım Var..
Dün Gece Öldüm Sancıdan Uyku Uyuyamadım Sabahı Zor Ettim sabah Doktor Kontrolümüz Vardı Gittik Kanamam Vardı Yine, Çatı Muayenesi Yaptı Yine Doktor 1-2 cm Açılma Var Ama Oğlun Tam İnmemiş Çok Açılmıyor O Yüzden Dedi, Suni Sancı Verelim İstersen Bugün Doğuralım Ama Oğlun Kilolu Açılmadığı İçin Zor Olur Dedi, Bu Gece Sancın Olursa Gel Olmazsa Yarın Sabah Gel Yine Alttan Bakarız Duruma Göre Ya Suni Sancı Veririz Ya Perşembeye Kalır Dedi..
Sizce 3600gr 51 cm Olan Oğlumu Açılma Yokkken Suni Sancıyla Çok mu Zor Doğururum Ayy Hiç Bişey Bilmiyorum Napcam Yaa...
Kızlar Günaydın Yardımınıza İhtiyacım Var..
Dün Gece Öldüm Sancıdan Uyku Uyuyamadım Sabahı Zor Ettim sabah Doktor Kontrolümüz Vardı Gittik Kanamam Vardı Yine, Çatı Muayenesi Yaptı Yine Doktor 1-2 cm Açılma Var Ama Oğlun Tam İnmemiş Çok Açılmıyor O Yüzden Dedi, Suni Sancı Verelim İstersen Bugün Doğuralım Ama Oğlun Kilolu Açılmadığı İçin Zor Olur Dedi, Bu Gece Sancın Olursa Gel Olmazsa Yarın Sabah Gel Yine Alttan Bakarız Duruma Göre Ya Suni Sancı Veririz Ya Perşembeye Kalır Dedi..
Sizce 3600gr 51 cm Olan Oğlumu Açılma Yokkken Suni Sancıyla Çok mu Zor Doğururum Ayy Hiç Bişey Bilmiyorum Napcam Yaa...
Canım ban suni sancı verildiğinde hiç açılmam yoktu başta ama suni sancı verilince hemen açıldı ama tabi herkesin vucut yapısı farklı bişey diyemem kararı kendin vereceksin.
slm kızlar
dönüyorum sahalara yavaş yavaş normal normal derken sezeryan oldum
daha önce de söylemiştim zaten pazar günü kontrolde doktorum daha fazla beklemeyelim salı günü yatış yapalım demişti.raimden fitil verilecek doğum başlatılacaktı.ama hastaneye gidip doğum bölümünün tadilatta olduğunu ve doğum odasının karmaşıklığını görünce bir u dönüşü yaptım ve ben sezeryan olucam dedim.herşey film şeridi gibi geçti gözümün önünden.öyle hızlı gelişti ki herşey , korkmaya bile fırsatım olmadı ameliyata girerken çok yakın bi ablamdı zaten ameliyata girecek olan hemşire.saolsun öyle rahatlattı ki beni.. epidural anesteziyle oldu.doktorumla hemşiremle sohbet ede ede kavuştum kızıma... herşey çok güzel Allaha çok şükür.tabi ilk kalkış zor oldu ama şimdi iyiyiz kızımda ben de Allah hepinize sağlıklı doğumlar versin.su akar yolunu bulur derler ya gerçekten öyle..herşey olacağına varıyo.ısrarcı olmamak hayırlısını dilemek lazım...
hepinizi öptük Öykü ve annesi olarak