Kizlar suan hastaneden yaziyorum saat ucbucukta sezeryana gryrm suyum azaldgi icin
canım sağlıcakla al meleğini kucağına hayırlı doğumlar inş rahat geçer
sürmeli doğum yapmıştır herhalde gerçi yaparsam kardeşim yazar demişti haberiniz varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar suan hastaneden yaziyorum saat ucbucukta sezeryana gryrm suyum azaldgi icin
valla aklım fikrim emir oldu dün ilk yalnız günümüzdü sırf başında beklemekten yemeğimi yaktım sözde telsiz var ama yok oda yetmiyor görüntüsüde olsaymış amennna ahhh biz insanoğlu ne memnuniyetsizis bide benimki altını açtımmı basıyor yaygarayı ilk zamanlar canınımı acıtıyorum demiştim ama bazı bebekler alt değişmesini sevmezlermiş hiç abartısız sırf ağlamadan bitirmek için okadar hızlı değiştiriyorum ki 15 sn geçmiyor giydirmekle rekorlar kitabına giricem yakında
bu arada gögüğ için kremi ben kullanmamıştım erken diye daha kullansaymışım yara olurmuydu bilmiyorum çünkü ben 12 gün sağma makinasıyla sağdım ve onlar çok kuvvetli çekiyor göğüslerim kanadı kaç kere sağdığım sütü döktüm ama oğluşum emdiğinmden beri hiç yara olmadı bunun göğüsü kavramayla alakası var sadece ucunu vermeyin alabildiği kadar koyu kısımlı yerleride ağzına dayayın ben bazen parmağımla itiyordum öyle öyle alıştı şimdi kendi kavrıyor ve acıyı bırakın gıdıklanıyorum bileee
koyu renkli kısmın tümünü bebek ağzına alsın diye biliyorum ben de.. herkes de biliyordur sanırım ama nasıl oluyorsa yine de oluyor herkes şikayetçi bu durumdan.. benim kardeşimin de çooook kötüydü onu hep ağlarken görüyordum ve aylar sürdü.. silikon uçluk da aldım koydum çantama inşallah kremler ve o işe yararrrrr...
ben de hemen hayal ettim yaaa mutfakta olduumu ve kızımın içerden ağlama sesini duyduumu ayyy inanılmaz bir hayal gibi şu annn:))
pozitif düşünce gücüyle boll süttt geldiğini ve yara olmadığını düşünerekten bu sorunu halletsek olmazmııııı:82:
artık şansımıza inşallah sıkıntı yaşamayız.ufak tefek şeyler olacak artık napalım bu işin cilvesi diyeceğiz onlarıda.
hep beraber yoga yapalımmmm ommmmmmmmmmmmmmm memişler yara olmasınnn ommmmmmmm boll sütler olsunn ommmmmmmmmmmmmmm
emelmuhammed de sürmeli de kesin doğurdu bence dee... sürmelinin konforlu sancı süreci doğum ve sonrasında da öyle gitmiştir inşallahh:) sonunda kavuştu kızına :)
slm kızlar nasılsınız...
sonunda dün gece GÖBEĞİMİZZ DÜŞTÜçok mutluyuzzz
slm kızlar nasılsınız...
sen yineden kötü düşünme olmuyacak diye şartla kendini bazı konularda sal gitsin öyle olmassa başına geliyor en basidi ben takmam sütün varmı derler var çok şükür derim nazar değer diye düşünmem hiçö ama perşembe günü ilk mevlüdü yaptığımız gün kaynanam millet sormasada göğsü yara olmuş sütü yok dedi herkese akşamına gögüslerim nasıl sızladı ilk defa göğüs ağrısı çektim kanadığı zaman bile ağrım olmuyordu bu ilk değil tüp bebekle hamile kaldım kimseye söylemedim ilk bebeğim düştüğü için ozmanda herkese kulağı ağrıyor iğne ilaç kullanıyor çok kötğ evden çıkamıyor dedi ertesi güne hastanelik oldum kullaklarımdan 8-9 haftalık gebeyken dünyanın ilacını kullandım yani çok konuştum takma olacağına bırak önlemini al tabiki kremse sür ama takma bu olay olmak zorunda hem bebeğin karnı doyunca suratındaki rahatlık herşeye bedel yani ama olursada uyumadan emzir yeni doğan bebek çok uyuyor bepanten sürr iyice hemen geçiyorr
ben acayip ağlıyorum suanda facade arkadasın biri bebişinin videosunu eklemiş yeni doğmuş hali filan bebeğin ay çok duygulandım bakalım ben yarın napcam bebişimi kucagıma aldıgımda çok ağlıcam sanırım
slm kızlar nasılsınız...
ooff ben de hep o anı düşünüyorum ve gözlerim yaşarıyor.. etrafımda herkes olmasın kalabalık olmasın hatta odaya gelnce herkese diyim ki siz çıkıııııııın yalnız kalcam ben kızımla:))) şöyle 10 dk sarılalım sonra girsinler diyorum :))
emelmuhammed kaç gundur yok merak ettım bende onu sürmelı en son hurma yıyorum dedı ondan ses yok melocumdanda dığerler arkadaşlar bakalım tuparlanınca hepsi tek tek gelır bız halen burda kalırız doğurmamış halımızle...
slm hanımlar nasılsınız geçmişi okudum sıkıntılı olanda benım gıbı bekleyen ve bebişlerıyle uğraşan anneler var...doğum yapan arkadaşlara alllah yardımcılaı olsun bebişlerı sağlıklı olsun ınşallah....doğum yapacak olanlarda ınşallah bıran önce bebişlerını alırlar kucaklarına ınşallah...ben artık çok yoruldum tum gece kasılmalar var gunduz hıçbırşey yok artık gelsın ıstıyorum ben ve benım çevrem herkes çok sabırsız...baş ağrım çok var ıçımde bır sıkıntı var hayırlısı bakalım....