• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

ayyy aynı ben...dün cibinliğimizi bitirdim...babamız çrşamba ascak...ananesi ütülerimizi bitirdi buğün..bende çekmecelerini sildim yerleştirdim...uyku setimizi yıkadım,çarşaflarını ütüledim..yorganla yan korumaları ütüledinizmi siiiz?
...:21:

ben park yatakta yan koruma kullanmıyorum canım.uyku seti almadım zaten.nevresim takımı aldım.yan koruma yok yani.park yatakta gerek görmedim yanlar yumuşak zaten mobilya gibi diil

günaydın kızlar dün benim dr randevum vardı çatı muaynesi olup doğum şeklini sölücekti.
gittik dr önce nst girdim çok kötü çıktı bebek hareketi yoktu nötrizemiymiş neymiş hangi dr gidersem gideyim bu nst sonucuyla bebeğe oksijen yetersiz dermiş.sonra çatı muaynesi oldum eldiven taktı hiç jel filan sürmeden direk muayne etti canım yandı baya dedi sen çatı muaynesine dayanamıon nasıl normal doğurcan?sonra ultrasonla baktı karnımdan bebeğin kafası daha kanala inmemiş inmiş olması lazımmış normal doğum istersem hem bebeğin çatıya girmesini beklermişim sancılar eşliğinde, ilk bebekte bebeğin başının çatıya girmesi gerekirmiş ikincilerde girmesede olurmuş.uzun lafın kısası bana çarşamba sezeryan yolu gözüktü saati bugun bildiricekler.Gece hiç uyku tutmadı çok yorgunum moralsiz ve endişeliyim bebeğim gercektende çok hareketsiz bu çatı muaynesi bütün karnıma ağrı yaptı muhakkak jel sürdürtün yoksa canınız yanıyor.bu arada lavmanla sonta takılmıcakmış sürgü koncakmış tuvalet için öff bi bu eksikti öyle işte.

Daha 2 Hafta Var Bu Veletler Kanalada Girer Döner Bidaha Döner Kimse Kesin Bişey Diyemiyorki.. Moralini Bozma Hayırlısı Ne İse Öyle Olsun Bebeğin Tercih Edicek Sana Kalmıcak O Nasıl İsterse Doğum Şeklil Öyle Oluyor :49:

Hakkında Hayırlısı Olsun

Sorma Yaaa Hamilelik Bana Sabrı Öğretti Diyordum Yok Anam Sabırsız Yerinde Duramayan Bi Hatun Oldum Benim Yapacağım İşten Ne Olcak Ama İşte Duramıyorum Neyse Aldım Kumandayı Elime Oturuyorum Oğlumla :}

O Çatı Muayenesinden Sonra Az Kalsın Doğuruyordum 2 Gün Kanamam Oldu Korkuttu Beni Doktor Ya,Neyseki Bişey Yokmuş.. Ama Öyle Çok Korkulcak Bişey Değil 2 Dk Bile Sürmüyor :}

Ben de Cuma Gitcem Sabahtan..

bakma öyle konuştuğuma aslında seni çok iyi anlıyorum.bende herşeyi kendim yapayım istiyorum.ama nerdeee zaten parmaklarda can yokki kırık gibi bardak bile tutamıyorum :50: nerdee silmek süpürmek.içimden geliyo kalkıyorum süpürüyorum ama silmeyi hak getireee pil bitiyoo.çokda zorlamamak lazım.şu zamana kadar sorunsuz geldik şimdi bi sakatlık çıkarmaya gerek yok.

bakalım bizde gidelim doktorumuza neler dicek

pek doğurmaya niyetim yok gibi ama :37: bu seferde ben doğurmuyom aha :63: iyi böleee alıştık zaten

iyi akşamlar kızlar..
öncelikle herkesin kandilini kutluyorum..

şenaycım gerçi haber vermiş ama bugün bende görüştüm melocumla Elvinimiz 4150g 55cm manken gibi doğmuş maşallah kuzuyaa:nazar: şenayında dediği gibi şekeri düşük oldduğu için yoğun bakımdaymış inşallah hemencicik geliverir annesinin kollarına..

ayy bende çok korkuyorum ama kızıma kavuşcağım içinde çok heycanlıyım inşallah senin ki gibi kolay olur herşey..
bebeğinde hayırlı olsun canım.. sağğlıklı uzun ömürlü olsun.. Darısı başımıza..

bu ne rahatlık kız maşallahhhh:nazar:
hala haber yok mu doğurmadın mı hadi ama artıkkkk

maşallah valla böle güzel doğum hikayeleriyle az da olsa motive oluyoruz bizde..

amanda aman sevsinler oyuncaklarınıda yatağınıda sağlıcakla kullansın inşallah canım..

böle sıkıntılar her evlilikte olur canım sen doğru olanı yapıosun bebişin gelmesi ile beraber inşallah herşey daha güzel olucak..

Allah yardımcın olsun canım bizim hasrette inşallah perşembe sona ericek.. inşallah herkes için çok kolay bi doğum olur..

maşallah canım valla yaaa.. gerçekten bünye meselesi heralde çünkü genel anestesiden ayılma daha sancılı oluo diye duymuştum.. Allahım bizede böle kolay bi doğum nasipp etsin inşallah..
Yavrunda hayırlı olsun.. Allah analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsun inşallah..

amanda aman Ezgi Naz'ımız da gelmiş demek.. Hoşgeldin bebişim.. İnşallah bi an önce iyileşip aramıza da gelinnnnnn.. darısı başımıza

inş canım sağlıklı bi şekilde alalım bebeklerimizi kucağımıza inş.

öyle düşünme canım lütfen biz burada herşeyimizi paylaşıyoruz aile gibi olduk rahatça anlat bizde yeri geldiğinde destek olabilelim tamam mı?

gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat içinde inşallah.

hadi gözün aydın canım sende gün saymaya başladın desene :66:

canım hiç düşünme bence ne güzel bir sürü imkanda varmış hastanede en kötü dayanamazsan epidural vurdurursun oda olmadı ölüm yok ya ucunda sezryen olursun ama normalde ısrarcı ol derim bizim hastanede epidural falanda yok çatır çatır doğurtcaklar valla :1:

ayy hiç dayanamam uykusuzluğa napcaksam :26: gerçi şimdi de çok uyuyor değilim ya sancılardan :43:

maşallah Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin bebişlerimize :nazar:

canım doğum mu yapacaksın yarın Allah yar ve yardımcın olsun sağ sağlim al bebişini kucağına inşallah bizede dua et olur mu?

aynı şeyi bende merak ediyorum çünkü dün geceden beri ölüyorum ağrılardan gece hiç uyuyamadım sancılardan inledim durdum. ama doğuracak gibide bir halim yok bilemedim ki nedir bu sancılar :26:

yazık annesi kıyamam ben ona dünyaya alışmaya çalışıyo cimcime Allah sabır versin sanada ne diyim..

başvurdum bir hafta oldu ama benimkide gelmedi daha.

Allah yardımcısı olsun kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla hayırla alsın yavrusunu kucağına inşallah..

saol canım başladık saymaya hayırlısı bakalım:)) ama korkuyorummmmm

canım birşey soracağım sana benim dün gece belim kasıklarım karnım acayip ağrıdı yatsamda geçmedi tüm gece sık sık uyandım sancıdan sabahtan beride belim çok ağrıyo sırtımdan aşağıya iniyo gibi ve en önemlisi az önce saydım 25 dk bir kasılmam oluyor 3 kez oldu 2 dakikaya yakın sürdü kısaca DOĞURUYORMUYUMMM ?

naptın dğum oldumu yoksaaa:))

günaydın şubatın en güzel anneleri dün birsürü bebişimiz oldu inş hepsi çokkkk sağlıklıdır melocumun bebişi küvözemi konmuş haber alan var mı müsait değildir diye arayamıyorum nerdeyse tüm doğum yapanlar girdi bi çağlayan gelmedi iyilerdir inş sevil hanımla uğraşmaktan fırsqt bulamıyordur inş bende oğluşum oyunlarıını çözmeye çalışıyorum bi emiyor 2 çekip atıyor sonra tekrar aranıyor tekrar veriyorum o tekrar atıyor :))) oyuncak etti beni bide yapınca gülüyor tabi o bana gülmüyorda ben üstüme alıonıyorum :)) bu arada erkek bekleyenler var hala aramızda benden tavsiye aslında tavsiye değil bebeğin altını değiştirirken kendinizle yarışmanız lazım çünkü heran üzerinize patlayan kaka yuada yağmur misali çişşşşşlerle karşılaşmak an meselesi alt değiştirmede hergün yeni teknikler geliştiriyoruz çünkü hem emirin hem hendi üstümü değiştirmek sıkıldım ya çiş ya kaka mutlaka bişi yapıyor hiç birini yapmasa kusuyor :)) ilk vukuatımı yapmışım bu gece bebeği eşime bırakıp azıcık kestirim dedim rüyamda emiri emziriyodum o sıra eşim yatağa geç bari diyince bebek düştü bebek düştü niye almıyon kucağımdan diye yere eğilip bebek arıyorum eşim yerlerde gülmekten emir uyanmasın diyede fısır fısır gülüyor ben hala olayın şokunda bebek uyuyor deyince bişeyu olmamış gibi yatağa geçmişim sabah dalga geçiyor benleee allahım eşimin diline düştüm artık herkese dedikodumu yapar :26:

bakma öyle konuştuğuma aslında seni çok iyi anlıyorum.bende herşeyi kendim yapayım istiyorum.ama nerdeee zaten parmaklarda can yokki kırık gibi bardak bile tutamıyorum :50: nerdee silmek süpürmek.içimden geliyo kalkıyorum süpürüyorum ama silmeyi hak getireee pil bitiyoo.çokda zorlamamak lazım.şu zamana kadar sorunsuz geldik şimdi bi sakatlık çıkarmaya gerek yok.

bakalım bizde gidelim doktorumuza neler dicek

pek doğurmaya niyetim yok gibi ama :37: bu seferde ben doğurmuyom aha :63: iyi böleee alıştık zaten

Aynen Öyle Ben Alıştım Hem Böyle Rahat Ne Ağlıyor Ne Sızlıyor Ohh Sessiz Sedasız Oturuyor İşte :33:

Aman Allah Korusun 9. Aya Geldik Sağ Salim Hiçbi Sorun Yaşamadan Bundan Sonra da Olmaz İnşallah..

Aramızda Kalsın Doğuranları Görünce de Canım Çekmiyor Değil Hani Bide Anlatıyorlar Yok Şöyle Tatlı Yok Böyle Güzel Kokuyor Deliriyorum :77:

selam kızlar kısa bir aradan sonra nihayet gelebildim,dikişlerden belimi doğrultup hareket edemediğim için bir müddet bakamadım foruma,inşallah herşey yolundadır.ben bir dünya şikayetle geldim çok doluyum.

şükür doğum yaptım kızımla evimizdeyiz,ama çok sıkıntı çekiyorum,doğru düzgün uyumuyorr,kakasını yaparken avaz avaz ağlıyor,doymak bilmiyor sürekli meme istiyor,sabaha kadar ağzında kalsa banamısın demez,doymuyormu diye düşünüyorum ama kakasını düzenli yapıyor,göğsümü sıktığımda bolcana süt geliyor ama neden doymuyor,onu öyle aciz görünce kendimi suçlu hissediyorum:(( eve döndüğümden beri 1 saat uyumuş değilim,insanlıktan çıktım resmen,fırsat bulup beslenemiyorum,üzerimdeki pijama takımı pas tuttu artık,yürümek belimi doğrultmak işgence,hiç dinlenemedimki,aynadan kendime bakıyorum göbeğim çok kötü duruyor toparlanacakmı bilmiyorum depresyona giricem artıkk,tek tesellim dünya tatlısı kızımın yüzüne bakmak,o beni çok rahatlatıyor,değer diyorum herşeye,ama cidden çok zor doğum sonrası.

öncelikle hayırlı olsun mapuci kızını sağlıklı bi şekilde kucağına almışsın ne güzel gerisi geçer inş takma kafana üzme kendiniki sütün gelsin tamammı kızını öp ve bizede dua et bizde doğumumuzu rahatça yapalım:)

günaydın şubatın en güzel anneleri dün birsürü bebişimiz oldu inş hepsi çokkkk sağlıklıdır melocumun bebişi küvözemi konmuş haber alan var mı müsait değildir diye arayamıyorum nerdeyse tüm doğum yapanlar girdi bi çağlayan gelmedi iyilerdir inş sevil hanımla uğraşmaktan fırsqt bulamıyordur inş bende oğluşum oyunlarıını çözmeye çalışıyorum bi emiyor 2 çekip atıyor sonra tekrar aranıyor tekrar veriyorum o tekrar atıyor :))) oyuncak etti beni bide yapınca gülüyor tabi o bana gülmüyorda ben üstüme alıonıyorum :)) bu arada erkek bekleyenler var hala aramızda benden tavsiye aslında tavsiye değil bebeğin altını değiştirirken kendinizle yarışmanız lazım çünkü heran üzerinize patlayan kaka yuada yağmur misali çişşşşşlerle karşılaşmak an meselesi alt değiştirmede hergün yeni teknikler geliştiriyoruz çünkü hem emirin hem hendi üstümü değiştirmek sıkıldım ya çiş ya kaka mutlaka bişi yapıyor hiç birini yapmasa kusuyor :)) ilk vukuatımı yapmışım bu gece bebeği eşime bırakıp azıcık kestirim dedim rüyamda emiri emziriyodum o sıra eşim yatağa geç bari diyince bebek düştü bebek düştü niye almıyon kucağımdan diye yere eğilip bebek arıyorum eşim yerlerde gülmekten emir uyanmasın diyede fısır fısır gülüyor ben hala olayın şokunda bebek uyuyor deyince bişeyu olmamış gibi yatağa geçmişim sabah dalga geçiyor benleee allahım eşimin diline düştüm artık herkese dedikodumu yapar :26:

ayy canım yaaaa valla ben bile güldüm eşin napsıınnn.annelik böyle işte.rüyanda bile ona bakıyosun

bu erkek bebeklerinin alt açma konusundaki maceralarını bende duymuştum.hatta ablam anlatırdı bi an paniklemiş avucunu açmış çişi tutmaya çalışıyomuş :1: fıskiye gibi fışkırtınca

en iyisi ben kendime muşambadan bi önlük edineyim :37: alt açma önlüğü her seferinde kıyafet değiştirmekten iyidir dimii

yaa çağlayanı bende merak ediyorum.bi 5 dk bile uğramadı.evindede net var aslında.inşallah iyidirler

Aynen Öyle Ben Alıştım Hem Böyle Rahat Ne Ağlıyor Ne Sızlıyor Ohh Sessiz Sedasız Oturuyor İşte :33:

Aman Allah Korusun 9. Aya Geldik Sağ Salim Hiçbi Sorun Yaşamadan Bundan Sonra da Olmaz İnşallah..

Aramızda Kalsın Doğuranları Görünce de Canım Çekmiyor Değil Hani Bide Anlatıyorlar Yok Şöyle Tatlı Yok Böyle Güzel Kokuyor Deliriyorum :77:

banada ara ara geliyoo.doğurayım istiyorum hemencecikk.hatta her tuvalete gittiğimde heyecanlanıyorum belki nişan gelmiştir diye

ama bazende böyle iyi diyorum az daha dursun.annem gelsin falan ondan sonra nolacaksa olsun diyorum.

ama eşim benden beter.benden bi destek alsa gidip sezeryanle aldırcak.kaç kere söyledii:34:

işte karışık ruh durumları devam ediyor anlayacağın.

gidip toz alayım akşamada kocam ewi süpürür bide evin altındaki kuaförde kaş bıyık aldırım bakalım gidebilcemmi heyecandan kopuyom of

günaydın arkadaşlar...
dün bayaa bi dışardaydım bugünü mıyış mıyış evimde geçiriciimmm
zaten yağmur yağmış gece her yer ıslak
ama daha sabahtan sıkıldımm içimde sıkıntı var doğum sıkıntısı mıdır nedir:)

günaydın kızlar dün benim dr randevum vardı çatı muaynesi olup doğum şeklini sölücekti.
gittik dr önce nst girdim çok kötü çıktı bebek hareketi yoktu nötrizemiymiş neymiş hangi dr gidersem gideyim bu nst sonucuyla bebeğe oksijen yetersiz dermiş.sonra çatı muaynesi oldum eldiven taktı hiç jel filan sürmeden direk muayne etti canım yandı baya dedi sen çatı muaynesine dayanamıon nasıl normal doğurcan?sonra ultrasonla baktı karnımdan bebeğin kafası daha kanala inmemiş inmiş olması lazımmış normal doğum istersem hem bebeğin çatıya girmesini beklermişim sancılar eşliğinde, ilk bebekte bebeğin başının çatıya girmesi gerekirmiş ikincilerde girmesede olurmuş.uzun lafın kısası bana çarşamba sezeryan yolu gözüktü saati bugun bildiricekler.Gece hiç uyku tutmadı çok yorgunum moralsiz ve endişeliyim bebeğim gercektende çok hareketsiz bu çatı muaynesi bütün karnıma ağrı yaptı muhakkak jel sürdürtün yoksa canınız yanıyor.bu arada lavmanla sonta takılmıcakmış sürgü koncakmış tuvalet için öff bi bu eksikti öyle işte.

aa jel sürdü bir sürü benim doktorum. yaa doktorun yaklaşımı ne kadar önemlii.. bence var ya günahlarını almak istemem ama sezeryana yönlendirmek için özellikle kurcalıyor bile olabilirler. neden anlatılanlar bu kadar farklı oluyor anlamıyorum. kimsi 2 dk sürdüğünü söylemişti. benimki farkında olamadım ama 10-15sn filan sürdü. hemen çıkardı hatta benim yüzüme baktı o sırada ve konuştu oo iyi filan dedi. hakkında hayırlısı olsun canım.

banada ara ara geliyoo.doğurayım istiyorum hemencecikk.hatta her tuvalete gittiğimde heyecanlanıyorum belki nişan gelmiştir diye

ama bazende böyle iyi diyorum az daha dursun.annem gelsin falan ondan sonra nolacaksa olsun diyorum.

ama eşim benden beter.benden bi destek alsa gidip sezeryanle aldırcak.kaç kere söyledii:34:

işte karışık ruh durumları devam ediyor anlayacağın.

ben de ne isteyim bilmiyorum. aslında ertelendikçe ya doğsaydı bir an önce diyorum ama sonra da hamileliğim bitiyor diye üzülüyorum. bir de şu göğüs problemleri filan doğumdan sonra yaşayacaklarımdan da korkmuyor değilim

arkadaşlar daha doğum olmadan önce şu lansinoh kremi sürmenin çatlamanın önüne geçmesi gibi bir faydası var mıymış acaba??
bi de doğumu tetikliyor filan diye duymuştum. artık 38 haftayı bitirdik tetiklerse de tetiklesin deyip sürsek mi ki. hiç erken sürüp de göğüs çatlağı yaşamayan var mı acaba....

arkadaşlar daha doğum olmadan önce şu lansinoh kremi sürmenin çatlamanın önüne geçmesi gibi bir faydası var mıymış acaba??
bi de doğumu tetikliyor filan diye duymuştum. artık 38 haftayı bitirdik tetiklerse de tetiklesin deyip sürsek mi ki. hiç erken sürüp de göğüs çatlağı yaşamayan var mı acaba....

sorun yaşayanlar kullanın diyorlar ama kullanıpta olmadı diyen yok sanırım denk gelmedim

ben banyoda bebe yağı sürüyorum sonra da arada vazelin sürüyorum yumuşasın diye

söylediğin gibi çokda ellememek lazım.zaten benim göğüslerim arada akıyor.

artık birazda şansımıza gibi yaaa.inşallah yara olmaz

ayy canım yaaaa valla ben bile güldüm eşin napsıınnn.annelik böyle işte.rüyanda bile ona bakıyosun

bu erkek bebeklerinin alt açma konusundaki maceralarını bende duymuştum.hatta ablam anlatırdı bi an paniklemiş avucunu açmış çişi tutmaya çalışıyomuş :1: fıskiye gibi fışkırtınca

en iyisi ben kendime muşambadan bi önlük edineyim :37: alt açma önlüğü her seferinde kıyafet değiştirmekten iyidir dimii

yaa çağlayanı bende merak ediyorum.bi 5 dk bile uğramadı.evindede net var aslında.inşallah iyidirler

valla aklım fikrim emir oldu dün ilk yalnız günümüzdü sırf başında beklemekten yemeğimi yaktım sözde telsiz var ama yok oda yetmiyor görüntüsüde olsaymış amennna ahhh biz insanoğlu ne memnuniyetsizis bide benimki altını açtımmı basıyor yaygarayı ilk zamanlar canınımı acıtıyorum demiştim ama bazı bebekler alt değişmesini sevmezlermiş hiç abartısız sırf ağlamadan bitirmek için okadar hızlı değiştiriyorum ki 15 sn geçmiyor giydirmekle rekorlar kitabına giricem yakında

bu arada gögüğ için kremi ben kullanmamıştım erken diye daha kullansaymışım yara olurmuydu bilmiyorum çünkü ben 12 gün sağma makinasıyla sağdım ve onlar çok kuvvetli çekiyor göğüslerim kanadı kaç kere sağdığım sütü döktüm ama oğluşum emdiğinmden beri hiç yara olmadı bunun göğüsü kavramayla alakası var sadece ucunu vermeyin alabildiği kadar koyu kısımlı yerleride ağzına dayayın ben bazen parmağımla itiyordum öyle öyle alıştı şimdi kendi kavrıyor ve acıyı bırakın gıdıklanıyorum bileee

sorun yaşayanlar kullanın diyorlar ama kullanıpta olmadı diyen yok sanırım denk gelmedim

ben banyoda bebe yağı sürüyorum sonra da arada vazelin sürüyorum yumuşasın diye

söylediğin gibi çokda ellememek lazım.zaten benim göğüslerim arada akıyor.

artık birazda şansımıza gibi yaaa.inşallah yara olmaz

ben bundan sonra her gün bi kez sürücem lansinohu.. zaten küçük kutu değil de büyüğünden almışım o kadarı naapıcaksın filan dediler. keşke benim de aksa çok endişem var ya sütüm gelmezse diye.. düşünmemek lazımmış böyle ama.. inşallah hayırlısıyla gelir hemen sütlerimiz..

Kizlar suan hastaneden yaziyorum saat ucbucukta sezeryana gryrm suyum azaldgi icin

AAAAA canım yaaa ddaha dün konuştuk normal istiyorsun diyeeeeeeeeeeeeee
hadi hayırlısı bakalımmm. inşallahh çok iyi geçer. hemen kucağına alırsın yavrunu
bol bol da sütün olur innşallahhh:)
yaz mutlaka nasıl geçtiiiinii...

Back