• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

huzuncıcegı cnm yok sezeryan diil normal olacak kısmetse bakalım...
ayy çok sevindim MKT hatırlamana :29: evt cnm kararsızdım çok ama en son normal doğuma karar vermiştim.dün kontrol vardı.doktor daha fazla beklemek sakıncalı olabilir hem daha fazla kilo almasını istemeyiz bebegın dedı (3.700 civarında dedi kilosu için :nazar: ama söyleyiş tarzından daha fazla ama benı korkutmamak için civarında dedi gibi geldi bana ) açıkçası ben bebişin tombiş olmasından korktugumu söyledim ama doğurursun dedi.zaten zora girersen sezeryana alırım hemen sana sormam bile o zmaan dedi.1 gün daha bekleyelim normal yolla olursa diye dedi.olmazsa salı günü yatışını yapalım dedi.rahim ağzını açıp sancıyı başlatmak için fitil verecekler vajinadan.sonra bekliycez sancıları,açılmayı ve doğumu... bi arkadaşım da böyle fitille yapmıştı doğumunu.suni sancı gibi değilmiş bu normal sancı gibi oluyomuş bakalım görücez... bugun sancım gelsin de normal yoldan dogurayım cok istedim ama Allahın takdiri... en hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah cümlemiz için...

bu arada inan senin doğumuna çoook imrendim cnm.öğleden sonra buraya yazdın sonra ertesi gün sabah bebeişim oldu diye yazdın tekrar :) zeynepçik de iyidir umarım.kendine kızına çok iyi bak cnm...

ne demek canım yaa tabii hatırlıcam :69: hayırlısı olsun canım ee şuan hastanedesindir belki de almışındır yavrucuğunu kollarına :16: Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin inş kızımızda ii çok şükür

cuma sabahı saat 8 de kızıma kavuşuyorum oleeeeyyyyyyyyyy

yaaa benim de içim gidiyorrr.. 18i diye konuşmuştuk teee en başlarda ooff sanırım benimki normal doğumu bekliicek ve miyadını doldurcakk:) hayırlısıyla sağlıkla kavuş kızına dualarım seninle

ne kadar şanslısın benim eşim çook uzakta ve çalışıyo doğum cuma olcak haftaiçi olduğu için izin vermiyo gıcık müdür :47:... doğuma gelemiyo eşim anca 2 gün sonra gelebilcek :14: bu nedenle çok mutsuzum :84:

ayyy çok üzüldüm ben onları yazarken eşleri yanında olamiicakları hiç düşünemedim. benimkinin de aslında adanaya iş için sabah uçağıyla gidip gece uçağıyla dönmesi lazım. ama cesaret edip de gidemiyor ya doğum olur da kaçırırsam diye. 90km istanbul izmit arası izmite zor gidiyor akşam dönüyor. sezeryan olacaksa erteleyin madem 2 gün nolcak ki.. olmaz mı diyor doktor. gerçekten üzüldüm..

hayırlısı artık bakarsın aynı gün olur bizim doğumlar...

evet kısmett bakalımm :)

benimki ben yardımcı anneyim diyor 15 gün izine çıkıyor bugun sırf yanımızdan ayrılmamak için açıkcası benimkide sanki kendini biraz fazla kaptırdı gibi:100:

ooohhh ne güzel keşke benimki de 15 gün yanımızda olsa... o olunca başkasına gerek yok pek zaten:)

kızlar benden size tecrübeli anne tavsiyesi. ilk günden bebek bakımı olayına babayı ne kadar katarsanız hatta aralarda gelene gidene ay valla babacı olacak galiba babasının kucağını çok seviyo falan diye eşinizi pohpohlarsanız öyle gider bu iş. bebeğin herşeyini üstünüze almayın geceler mesela emzirin ağrım var gazını çıkarıver nolur aşkım diyin. Benim ayı kocam bile öyle alıştığı için şuan o kadar düşkün ki oğluna hala oğluşunu yıkar ben halsizsem yatırır kucağına başını okşaya okşaya uyutur. hasta olduysa hiç dayanamaz saatlerce kucağından bırakmaz. Herşeyiyle yakından ilgilenir annesine kızar hatta çocuğu sıkarak mıncıklayarak öpmeyin yazık falan diye. Ama baştan büyüklerin dediği gibi o erkek anlamaz o yapamaz moduna girerseniz o da o moda girer öyle de gider siz yıpranırsınız.

walla benimkinde Allah'a şükürr pek motivasyona gerek yok gibi amaa:) ne zaman konusu geçse ben altını değiştiririm sen sağarsın ben emziririm ben gazını çıkarırırım sen bırak bilmemne diyor ama gerçekler böyle mi olacak görücezzzzzz:) sağol uyarıların içinnn..

kızlar selam bende doğum yaptım. 5.Şubat'ta sezeryanla oğlum efeyi dünyaya getirdim :)) bugün 11.günümüz çok şükür iyiyiz. oğlum 3140 gr doğdu :)) şimdide başka başka sorular var kafamda. İnsanın dünyası hemen değişiveiyor resmen. Emerken boğazına kaçtı yani tıkandı bende bi panik oldumki sormayın. Ama sanırım korkmadan emzirmeye devam etmek gerekiyor. Benim ilk 1 hafta sütüm gelmedi sanırım sezeryan etkisi ama şimdi iyi çok şükür. Herkes doüum yaptımı çağlayan sürmeli ? ay herkesi çok merak ediyorum.

çok ilginçç herkesler sezeryan oluyor. ve sezeryanlı herkes de memnun maşallahhh. canım tebrik ederimm.. darısı hayırlısıyla başımızaa:)

Bugün Temizliği Ve Hamileliğimi Kullanarak Kocama Dışarda Yiyelim Canım Bişeyler Çekti Dedim Tamam Dedi Söyler Söylemez Onun da Canı Çekti Zaten :}

Eeee 9. Aydayız Saltanat Bitiyor Son Zamanları Değerlendirmek Lazım Bişiler İstemek Nazlanmak Lazım, 9 Ay Boyunca Aklım Nerdeydi Bilmiyorum Ama Doğurana Kadar Ne Yapsam Kardır :49::64:

ben bu 9 ayda inanılmaz şımardım o kadar çok dışardan yedik ya da eşim hazırladı ki:) son 1 aydır eve gelirken ne getireyim ya da eve gelince ne yapsak diye telefon açmadan gelmiyor :)

Selam arkadaslar bende dogum yaptim 4 subat saat 6 bucukta sezeryanla oldu 2 gün suni sanci cektim normal dogum istiyordum suyum yesil renk gelince korktular acilmada sadece 3 cm di bebek tehlikeye girmeden sezeryanla oldum hicte korkulacak birsey degil sezeryan iki üc günde toparlaniyorsun, keske suni sanci yerine direk sezeryan deselerdi tam 2 gün cektirdiler bende mecbur doktorlarin dedigini tuttum, secim yoktu cünkü. Neyseki cok sükür sag salim kizimda bende evdeyiz annelik bambaska bir duyguymus Allah herkese bu güzel sicak duyguyu tattirsin....

tebrik ederim canımAllah analı babalı büyütsün yavrunu.. işte ben de en çok normalden sonra sezeryana dönmekten korkuyorummm. neyse hayırlısı böyleymiş diyelimm. hepsi geçiyor sonuçta..

slm kızlar geçmişi okuyamıyorum artık malum güzeller güzeli bi prensesim var :nazar:
nurcum hadi gözünaydın göbüş düşmüş bizimki daha düşmedi bakalım ne zaman düşcek :97:
bebişimi ve annemi uyutup geldim :9: yazık kadıncağız alışık deil bu kadarına hem ev hem bebiş yoruldu tabii uyusun birazcık akşama eşimin arkadaşları gelcek evi topladım ikram felan yoruldum aa ben artık eski halime mi dönmeye başladım ne :52: amaaaa aynadaki kadın ben deilim eski kıyafetlerim olmuyo hamile kıyafetlerimde bol aynaya bakamaz oldum artıkkkkkk :84: :84:

slm kızlar geçmişi okuyamıyorum artık malum güzeller güzeli bi prensesim var :nazar:
nurcum hadi gözünaydın göbüş düşmüş bizimki daha düşmedi bakalım ne zaman düşcek :97:
bebişimi ve annemi uyutup geldim :9: yazık kadıncağız alışık deil bu kadarına hem ev hem bebiş yoruldu tabii uyusun birazcık akşama eşimin arkadaşları gelcek evi topladım ikram felan yoruldum aa ben artık eski halime mi dönmeye başladım ne :52: amaaaa aynadaki kadın ben deilim eski kıyafetlerim olmuyo hamile kıyafetlerimde bol aynaya bakamaz oldum artıkkkkkk :84: :84:

canım daha çokk yeni ama yaaa
2 ay sonra anca başlarsın diyet yapmak istersen de...
bol bol rahat pijamalar giy öyle gez işte evinde rahat rahat..

bende 9 şubatta dogum yaptım.14 şubatta sezaryan olacaktı.grip için gittim.dogum başlamış doktorum bakmadı hep ebe baktı ogün 5 kere gittim acilde ateş düşürücü serum verdi gönderdi eve.eve geldim takside sancı başladı sonra evde müthiş bir sancı yalvarıyorum eşime götür beni ebe bişey yok dedi nstde psikolojik diye götürmek istemedi.yıktım binayı zor götürdüler tekrar aynı ebeye bu sefer bana alttan baktı su gelmiş bebek ayak çıkmış popodan gelmiş ters hala beni doguttdurmaya çalışıyor bir taraftan beni dogutturmaya yalvarıyorum beni sezaryana al doktorum geldi o esnada doktor dondu oda unuttu bebeğin ters oldugunu beni normal ugraştıb biraz yııkılıyor hastane elimi acıdan ısırmışım.kopacaktı etim.sonra doktorum dondu .ölüyorum ben.eşimi göndermişler eve bebeğin kıyafetlerini getir diye kimsem yok.sonra apar topar anestezi doktorunu filan ekip yok hastanede gece yarısı acil olarak sezaryana alınmışım.o esanda bebeğimin kalbi durmuş çalışmamaış bayagı.sdoktorum yine donmuş korkudan.hemşirenin biri anestezi doktoruyla kapmışalar bebeğğimi hayata döndürmüşler çok ugraşmışlar.sonra çıktıktan sonra bebeğimi göremedim saatlerce öğleden sonra tekerlekli sandalye ile götürdüler.geri zekalı kaynanam gelmedi.eşim yok uyandıgımda öğlene kadar kanlı elbiseler

bende 9 şubatta dogum yaptım.14 şubatta sezaryan olacaktı.grip için gittim.dogum başlamış doktorum bakmadı hep ebe baktı ogün 5 kere gittim acilde ateş düşürücü serum verdi gönderdi eve.eve geldim takside sancı başladı sonra evde müthiş bir sancı yalvarıyorum eşime götür beni ebe bişey yok dedi nstde psikolojik diye götürmek istemedi.yıktım binayı zor götürdüler tekrar aynı ebeye bu sefer bana alttan baktı su gelmiş bebek ayak çıkmış popodan gelmiş ters hala beni doguttdurmaya çalışıyor bir taraftan beni dogutturmaya yalvarıyorum beni sezaryana al doktorum geldi o esnada doktor dondu oda unuttu bebeğin ters oldugunu beni normal ugraştıb biraz yııkılıyor hastane elimi acıdan ısırmışım.kopacaktı etim.sonra doktorum dondu .ölüyorum ben.eşimi göndermişler eve bebeğin kıyafetlerini getir diye kimsem yok.sonra apar topar anestezi doktorunu filan ekip yok hastanede gece yarısı acil olarak sezaryana alınmışım.o esanda bebeğimin kalbi durmuş çalışmamaış bayagı.sdoktorum yine donmuş korkudan.hemşirenin biri anestezi doktoruyla kapmışalar bebeğğimi hayata döndürmüşler çok ugraşmışlar.sonra çıktıktan sonra bebeğimi göremedim saatlerce öğleden sonra tekerlekli sandalye ile götürdüler.geri zekalı kaynanam gelmedi.eşim yok uyandıgımda öğlene kadar kanlı elbiseler

Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmm kıyamam ben sana bitanem neler yaşamışsın sen öyle ya:( çok üzüldüm yaşadıklarına ama Allah bebeğini sana bağışlamış sonunda en azından. Offf off bir ömür boyu ayrılmayın bebişinizden inşallah

Selam arkadaslar bende dogum yaptim 4 subat saat 6 bucukta sezeryanla oldu 2 gün suni sanci cektim normal dogum istiyordum suyum yesil renk gelince korktular acilmada sadece 3 cm di bebek tehlikeye girmeden sezeryanla oldum hicte korkulacak birsey degil sezeryan iki üc günde toparlaniyorsun, keske suni sanci yerine direk sezeryan deselerdi tam 2 gün cektirdiler bende mecbur doktorlarin dedigini tuttum, secim yoktu cünkü. Neyseki cok sükür sag salim kizimda bende evdeyiz annelik bambaska bir duyguymus Allah herkese bu güzel sicak duyguyu tattirsin....
allah bağışlasın darısı bızlerın başına canım....hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olun ıkınızde ha sezeryan ha normal kısmet neyse o...
kızlar sena arkadaşımızda 14 şubatta sezeryanla oğlu oğuzhanı kollarına aldı şuan ikiside iyiler
senaya çok slm allah bağışlasın gözünüz aydın....

çok uzukdum durumuna umarım suanda ıyısınızdır valla o masaya yatana kadar neolcak ınsan bılemıyo normal doğum buyuzden rısklı hayırlısı olsun yınede....yarım kalmış yazdıkalrın haberlerını beklıyoruz...

kızlar benden size tecrübeli anne tavsiyesi. ilk günden bebek bakımı olayına babayı ne kadar katarsanız hatta aralarda gelene gidene ay valla babacı olacak galiba babasının kucağını çok seviyo falan diye eşinizi pohpohlarsanız öyle gider bu iş. bebeğin herşeyini üstünüze almayın geceler mesela emzirin ağrım var gazını çıkarıver nolur aşkım diyin. Benim ayı kocam bile öyle alıştığı için şuan o kadar düşkün ki oğluna hala oğluşunu yıkar ben halsizsem yatırır kucağına başını okşaya okşaya uyutur. hasta olduysa hiç dayanamaz saatlerce kucağından bırakmaz. Herşeyiyle yakından ilgilenir annesine kızar hatta çocuğu sıkarak mıncıklayarak öpmeyin yazık falan diye. Ama baştan büyüklerin dediği gibi o erkek anlamaz o yapamaz moduna girerseniz o da o moda girer öyle de gider siz yıpranırsınız.

tavsıyen ıçın tşkler hıç düşünmemiştim....

ayy ya sudenur a çok üzüldüm..cahil insanlarla karşılaşınca böyle oluyor ben de ilk tıp fakültesindeki nöbetçi doktor suyun gelmemiştir idrar kaçırıyorsundur.doğum sancın olsa dayanamazdın felan dedi baktım bir b..k tan anlamıyor kaçtım ordan ....keşke sudenur da başka bir yere gidebilseydi..allahım bebeklerimizle sağlık versin hepimize

çiçekcim sıradaki doğıum senin sanırım hadi Allah kolay doğumlar nasip etsin

bende senin gibi düşünüyorum.hatta alocum gibi eşime tembihliyorum bebeği ilk sen kucağına al götürdüklerinde peşinden git konuş hiç bişi demesen hoşgeldin de o senin sesini tanıyo sana tepki veriyo şimdiden korkmasın ben yanındayım falan de diyorum
doğumdan sonra bende senin gibi yapmayı düşünüyorum.eşim zaten çok güzel bebek bakar ben tutamam yeni doğan bebek o tutar uyutur falan.

bu arada bugün yemeğimi erken yaptım.ohh valla ne iyi oluyomuş şimdi ayaklarımı uzatıcam yatıcam eşim gelene kadar
geçenlerde taze annelerimiz ayva kompostusundan bahsediyolardı ozaman canım çekmişti sonra unutmuşum :37: bugün markette görünce aklıma geldi aldım yaptım şimdi.

valla markette bütün çikolata ve cips gibi abur cubur şeyler indirimdeydi almayanı dövüyolar.öfff önlerinde dolandım durdum.güya artık yemicektim öyle şeyleri kendimi zor tuttum 2 tanecik çikolata aldım okadar irademi kullandım:37:(bu kullanmış halim) gerçi onlarıda nefes almadan yedim ya neyseee
ya bende son zamanalrda acayıp tatlı çekıyo cnm çıkolatasız duramıyorum kılo almamak lazımmış bıde son zamanlarda ama dayanamıyorum:9:
kızlar selam bende doğum yaptım. 5.Şubat'ta sezeryanla oğlum efeyi dünyaya getirdim :)) bugün 11.günümüz çok şükür iyiyiz. oğlum 3140 gr doğdu :)) şimdide başka başka sorular var kafamda. İnsanın dünyası hemen değişiveiyor resmen. Emerken boğazına kaçtı yani tıkandı bende bi panik oldumki sormayın. Ama sanırım korkmadan emzirmeye devam etmek gerekiyor. Benim ilk 1 hafta sütüm gelmedi sanırım sezeryan etkisi ama şimdi iyi çok şükür. Herkes doüum yaptımı çağlayan sürmeli ? ay herkesi çok merak ediyorum.
:nazar:allah bağışlasın gözünüz aydın......süt bol bol gelır ınşallah taşar dığer tum annişlerınde ınşallah....
slm bayanlar...benim kızım karnımda horon tepiyor sanırım..çok hareketli maşallah..bir okutmadı yazıları..
sancılarımız başladı..korkunç bir gece geçirdim..gece olup uyumak istemiyorummmm
offff valla dra söleyecem günüm bitince alsın..geceyi sevmiyorum:)))))))))))
bende sevmıyorum gecelerı gece ha geldı dıyom ha gelecek yok dalşga geçiyo sankı kıvranmaktan bı hal oldum....
canım bende de kasılmalar gece çok oluyor. ama hareketi zorluyor yani dönemiyor kalkamıyorsun kolayca.. ama ayrıca ağrı da oluyor mu sende o zaman. yani ben daha bunlar bişey değil herhalde diyorum kendi adımaa.. doğuma yaklaşınca ağrılıları olcak herhalde
valla çok ağrı oluyo kaburgalarım kırılcak gıbı yemekte 5 dk otramıyorum ağrıdan kasılmalarımda çok oluyo beklıyorum gelsın ama son ay hep böyle gecicek mıyadı dolana kadar beklıycez gıbı...
ben eşime bi sürü şey tembihliyorum şimdidenn.. diyorum ki bak hastanede benim yanımdan ayrılma. bi sürü gelen giden olacak istanbulda trafik sorunu filan da var hani bizi şuraya götürür müsün filan diyen olursa asla götürme. benim için çok hassas de yanından ayrılmamı istemiyor de diyorum.
sonra benim gözümün içine bak ne istiyorum anla diyorum :))))
bebeğim geldiinde ya da sonrasında yalnız kalmak istersem söylerim herkes çıkar sen de destek ol diyorum :)))
ben anne oluyorsam sen de baba oluyorsun o odada başucumdan ayrılma diyorum
her gelen seni de görsün diyorum
daha da düşünemediğim var mı bilmiyorum :))))

:27:harıkasın yaaa bızım eşlerde sağolsunlar ılla çocuk gıbı tembıhlıycen herşeyı benımkı dıyo doğum yapınca hastanede napıyım ne alıyım ne edeyım söyle bılıyım :1:bende sen gıbı sayıyomdsa sayıyom :1::1:

oof off off çok geçmiş olsunnn.. daha kendine gelememişsin gibi ama.. yani ya çok hızlı yazdın ya da yazarken bile hala çok sinirleniyorsun belli oluyor.. neyse ki bi sorun yok şimdi sizlerde.. ama yalnız olmak çok kötü yaaa.. kayınvaliden neden gelmedi ki evde uyudu mu yanii???
hastane çantası artık arabada gezmeli aslında.. ben de hala evde tutuyorum.. yarın arabaya koyyimm.. imp de kontrole diye gitti sezeryan oldu artık kucağına almıştır yavrusunu..

ayy ya sudenur a çok üzüldüm..cahil insanlarla karşılaşınca böyle oluyor ben de ilk tıp fakültesindeki nöbetçi doktor suyun gelmemiştir idrar kaçırıyorsundur.doğum sancın olsa dayanamazdın felan dedi baktım bir b..k tan anlamıyor kaçtım ordan ....keşke sudenur da başka bir yere gidebilseydi..allahım bebeklerimizle sağlık versin hepimize

kardeşim insanların sancı gelmeden suyu geliyor ki bunu biz bile biliyoruzzz. hem nerden su kaçırdığını insan kendisi anlamaz mı ki? bilmiyorum da:)

Kzılar hazel28 Ela arkadaşımız sezeryan oldu bugün iyi geçmiş bebeğide iyiymiş haber vermemei istedi.Herkese çok selamı var.

Arkadaşlar herkese selam,
Bende 6 şubatta canım ağlum Ahmedi dünyaya getirdim şükürler olsun.bebeğim 40 haftayı tam doldurdu bende hamilelik şekeri çıktığı için doktorum 40 artı 1 de almamız gerek daha bekletmem dedi ve 6 şubat cumartesi sabahı hastaneye yattım.oğlumun keyfi yerindeydi açılmam sadece 1 cm di ve suni sancıyla oğlumun keyfini bozduk 4 cm e kadar suni sancıyı yedim :( dayanılması zordu ama değdi 4 cm olunca epidural vuruldu ve saat 16:30 da doğuma girdim normal doğumla saat 17 de bebeğimi kucağıma aldım.epidural süper kolaylık doğum anının tadını çıkardım diyebilirim.Doktorum Habibe Seyisoğlu'nun üzerine doktor tanımıyorum benimle beraber başka birisine de doğum yaptırdı aynı anda iki doğum yaptırdı yani :) herşey çok güzeldi.
oğluşum dünyaya alışmaya çalışıyor fakat gaz sancılarımız doktor kolik dedi erken başladı geceleri bize uyku uyutmuyor.

canım sağlıkla büyüsün meleğin. süyün yokken neyle besledin bebeğini
ben,m de 8. günüm halen damla damla ilk sütüm geliyor da

:43:

Back