huzuncıcegı cnm yok sezeryan diil normal olacak kısmetse bakalım...
ayy çok sevindim MKT hatırlamana evt cnm kararsızdım çok ama en son normal doğuma karar vermiştim.dün kontrol vardı.doktor daha fazla beklemek sakıncalı olabilir hem daha fazla kilo almasını istemeyiz bebegın dedı (3.700 civarında dedi kilosu için ama söyleyiş tarzından daha fazla ama benı korkutmamak için civarında dedi gibi geldi bana ) açıkçası ben bebişin tombiş olmasından korktugumu söyledim ama doğurursun dedi.zaten zora girersen sezeryana alırım hemen sana sormam bile o zmaan dedi.1 gün daha bekleyelim normal yolla olursa diye dedi.olmazsa salı günü yatışını yapalım dedi.rahim ağzını açıp sancıyı başlatmak için fitil verecekler vajinadan.sonra bekliycez sancıları,açılmayı ve doğumu... bi arkadaşım da böyle fitille yapmıştı doğumunu.suni sancı gibi değilmiş bu normal sancı gibi oluyomuş bakalım görücez... bugun sancım gelsin de normal yoldan dogurayım cok istedim ama Allahın takdiri... en hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah cümlemiz için...
bu arada inan senin doğumuna çoook imrendim cnm.öğleden sonra buraya yazdın sonra ertesi gün sabah bebeişim oldu diye yazdın tekrar :) zeynepçik de iyidir umarım.kendine kızına çok iyi bak cnm...
ne demek canım yaa tabii hatırlıcam hayırlısı olsun canım ee şuan hastanedesindir belki de almışındır yavrucuğunu kollarına Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin inş kızımızda ii çok şükür