benim hastanede ilk gün sütüm gelmedi,2 gün boyunca aç kaldım,mama vermişler bebeğe,insanlardan üzerimde psikolojik baskı oluştu senin memende süt yok bebek tutmuyor diye,iyice strese girdim,eve döndüğümde annemle yengem banyoya sokup yıkadılar beni,bişeyler yedirdiler, sabah kalktığımda süt gelmişti göğüslerime,bu seferde bebek çok uyuduğu için uyandırmakda zorlandık,burnunu falan sıktık uyansın memeye alışsın diye,şimdide uyumuyor sürekli meme istiyor,emzik verdim ağzına hemen aldı,ama acıkmış gibi saldırıyor emziğe bu seferde acıyorum,tekrar emziriyorum,kaka yapıyor sonra tekrar acıkıyor,sonra tekrar kaka,uyku yokk acaip bir döngü içindeyim.
eşim çok yardımcı oluyor yazık oda çok hırpalandı ikimizde uykusuzuz,yardım ediyor ama yinede iş başa düşüyor,ailem sağolsun ilk gün sadece yanımdalardı,herkesin işi var,bide ben sezaryen olduğum için bakıma ihtiyacım oluyor,yatakda yatmam ve hatta uzun süreli oturmam iyileşmemi geciktiriyor sürekli hareket etmem gerekiyor çok zor ya
bebek doyduğunda memeyi bırakmalı diye biliyorum benimki bırakmadığı gibi ağzından çekince boncuk boncuk bakıp içleniyo,ağzını sağa sola çeviriyo,sonrasında malum zırıltı.çok şükürki şuan uyuyor,gerçi birazdan kaldırıcam meme için yine
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
(