• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

aynısını az önce bende düşündüm ama sanırım yakınlarımız o ilk buluşmaya tanıklık etmek istiyorlar:)

ben eşime bi sürü şey tembihliyorum şimdidenn.. diyorum ki bak hastanede benim yanımdan ayrılma. bi sürü gelen giden olacak istanbulda trafik sorunu filan da var hani bizi şuraya götürür müsün filan diyen olursa asla götürme. benim için çok hassas de yanından ayrılmamı istemiyor de diyorum.
sonra benim gözümün içine bak ne istiyorum anla diyorum :))))
bebeğim geldiinde ya da sonrasında yalnız kalmak istersem söylerim herkes çıkar sen de destek ol diyorum :)))
ben anne oluyorsam sen de baba oluyorsun o odada başucumdan ayrılma diyorum
her gelen seni de görsün diyorum
daha da düşünemediğim var mı bilmiyorum :))))

ben eşime bi sürü şey tembihliyorum şimdidenn.. diyorum ki bak hastanede benim yanımdan ayrılma. bi sürü gelen giden olacak istanbulda trafik sorunu filan da var hani bizi şuraya götürür müsün filan diyen olursa asla götürme. benim için çok hassas de yanından ayrılmamı istemiyor de diyorum.
bebeğim geldiinde ya da sonrasında yalnız kalmak istersem söylerim herkes çıkar sen de destek ol diyorum :)))

ne kadar şanslısın benim eşim çook uzakta ve çalışıyo doğum cuma olcak haftaiçi olduğu için izin vermiyo gıcık müdür :47:... doğuma gelemiyo eşim anca 2 gün sonra gelebilcek :14: bu nedenle çok mutsuzum :84:

benimki ben yardımcı anneyim diyor 15 gün izine çıkıyor bugun sırf yanımızdan ayrılmamak için açıkcası benimkide sanki kendini biraz fazla kaptırdı gibi:100:

canım birşey soracağım sana benim dün gece belim kasıklarım karnım acayip ağrıdı yatsamda geçmedi tüm gece sık sık uyandım sancıdan sabahtan beride belim çok ağrıyo sırtımdan aşağıya iniyo gibi ve en önemlisi az önce saydım 25 dk bir kasılmam oluyor 3 kez oldu 2 dakikaya yakın sürdü kısaca DOĞURUYORMUYUMMM ?

canım aynı durum bende de oldu dün gece..sağa sola dönemedim bile..belim,karnım kasıklarım her bir araftan ağrıdı sabaha kadar aralarda uyuya kaldım..

cicekcicek bizim günler hemen hemen aynı aslında ama benim doktor 38+6da alacak ciğer gelişimi tamamlanmadı falan dedi senin az kalmış hadi hayırlısı...

canım benim nişanım geldi suyum oldukça az bir de kasılmalarımı serumla durdurdular o yüzden cumayı ancak bekler zaten o yüzden 38 bitine hemen alıyor dr

kızlar benden size tecrübeli anne tavsiyesi. ilk günden bebek bakımı olayına babayı ne kadar katarsanız hatta aralarda gelene gidene ay valla babacı olacak galiba babasının kucağını çok seviyo falan diye eşinizi pohpohlarsanız öyle gider bu iş. bebeğin herşeyini üstünüze almayın geceler mesela emzirin ağrım var gazını çıkarıver nolur aşkım diyin. Benim ayı kocam bile öyle alıştığı için şuan o kadar düşkün ki oğluna hala oğluşunu yıkar ben halsizsem yatırır kucağına başını okşaya okşaya uyutur. hasta olduysa hiç dayanamaz saatlerce kucağından bırakmaz. Herşeyiyle yakından ilgilenir annesine kızar hatta çocuğu sıkarak mıncıklayarak öpmeyin yazık falan diye. Ama baştan büyüklerin dediği gibi o erkek anlamaz o yapamaz moduna girerseniz o da o moda girer öyle de gider siz yıpranırsınız.

kızlar benden size tecrübeli anne tavsiyesi. ilk günden bebek bakımı olayına babayı ne kadar katarsanız hatta aralarda gelene gidene ay valla babacı olacak galiba babasının kucağını çok seviyo falan diye eşinizi pohpohlarsanız öyle gider bu iş. bebeğin herşeyini üstünüze almayın geceler mesela emzirin ağrım var gazını çıkarıver nolur aşkım diyin. Benim ayı kocam bile öyle alıştığı için şuan o kadar düşkün ki oğluna hala oğluşunu yıkar ben halsizsem yatırır kucağına başını okşaya okşaya uyutur. hasta olduysa hiç dayanamaz saatlerce kucağından bırakmaz. Herşeyiyle yakından ilgilenir annesine kızar hatta çocuğu sıkarak mıncıklayarak öpmeyin yazık falan diye. Ama baştan büyüklerin dediği gibi o erkek anlamaz o yapamaz moduna girerseniz o da o moda girer öyle de gider siz yıpranırsınız.

Taktiği Sevdim Uygulıcam :49::64:

çiçekcim sıradaki doğıum senin sanırım hadi Allah kolay doğumlar nasip etsin

bende senin gibi düşünüyorum.hatta alocum gibi eşime tembihliyorum bebeği ilk sen kucağına al götürdüklerinde peşinden git konuş hiç bişi demesen hoşgeldin de o senin sesini tanıyo sana tepki veriyo şimdiden korkmasın ben yanındayım falan de diyorum
doğumdan sonra bende senin gibi yapmayı düşünüyorum.eşim zaten çok güzel bebek bakar ben tutamam yeni doğan bebek o tutar uyutur falan.

bu arada bugün yemeğimi erken yaptım.ohh valla ne iyi oluyomuş şimdi ayaklarımı uzatıcam yatıcam eşim gelene kadar
geçenlerde taze annelerimiz ayva kompostusundan bahsediyolardı ozaman canım çekmişti sonra unutmuşum :37: bugün markette görünce aklıma geldi aldım yaptım şimdi.

valla markette bütün çikolata ve cips gibi abur cubur şeyler indirimdeydi almayanı dövüyolar.öfff önlerinde dolandım durdum.güya artık yemicektim öyle şeyleri kendimi zor tuttum 2 tanecik çikolata aldım okadar irademi kullandım:37:(bu kullanmış halim) gerçi onlarıda nefes almadan yedim ya neyseee

kızlar selam bende doğum yaptım. 5.Şubat'ta sezeryanla oğlum efeyi dünyaya getirdim :)) bugün 11.günümüz çok şükür iyiyiz. oğlum 3140 gr doğdu :)) şimdide başka başka sorular var kafamda. İnsanın dünyası hemen değişiveiyor resmen. Emerken boğazına kaçtı yani tıkandı bende bi panik oldumki sormayın. Ama sanırım korkmadan emzirmeye devam etmek gerekiyor. Benim ilk 1 hafta sütüm gelmedi sanırım sezeryan etkisi ama şimdi iyi çok şükür. Herkes doüum yaptımı çağlayan sürmeli ? ay herkesi çok merak ediyorum.

kızlar selam bende doğum yaptım. 5.Şubat'ta sezeryanla oğlum efeyi dünyaya getirdim :)) bugün 11.günümüz çok şükür iyiyiz. oğlum 3140 gr doğdu :)) şimdide başka başka sorular var kafamda. İnsanın dünyası hemen değişiveiyor resmen. Emerken boğazına kaçtı yani tıkandı bende bi panik oldumki sormayın. Ama sanırım korkmadan emzirmeye devam etmek gerekiyor. Benim ilk 1 hafta sütüm gelmedi sanırım sezeryan etkisi ama şimdi iyi çok şükür. Herkes doüum yaptımı çağlayan sürmeli ? ay herkesi çok merak ediyorum.

:nazar:Maşallah Ne Güzel Ya Bi Doğum Yapan Anne Daha..

Annelik Başka Bişey, Hamileyken Bile ;Yaşıyoruz Bunu Bi de Doğunca Kimbilir Nasıl Olcaz.. Allah Analı Babalı Büyütsün inşallah

Bugün Temizliği Ve Hamileliğimi Kullanarak Kocama Dışarda Yiyelim Canım Bişeyler Çekti Dedim Tamam Dedi Söyler Söylemez Onun da Canı Çekti Zaten :}

Eeee 9. Aydayız Saltanat Bitiyor Son Zamanları Değerlendirmek Lazım Bişiler İstemek Nazlanmak Lazım, 9 Ay Boyunca Aklım Nerdeydi Bilmiyorum Ama Doğurana Kadar Ne Yapsam Kardır :49::64:

slm bayanlar...benim kızım karnımda horon tepiyor sanırım..çok hareketli maşallah..bir okutmadı yazıları..
sancılarımız başladı..korkunç bir gece geçirdim..gece olup uyumak istemiyorummmm
offff valla dra söleyecem günüm bitince alsın..geceyi sevmiyorum:)))))))))))

hayırlı olsun nereye gömcen :)bundan sonra daha rahat olur alttını bağlamak kucağa almak gıydırme banyosu falan daha rahat bgecer ınşalah...

gözünüz aydıınnn

ooo kocaman genç kız oldu artık senin kız :21::37:

şimdi banyosu falan daha rahat olur yıkamışmıydınız hiç.doktor bu konuda bişi söylemişmiydi.

aman da amannn gözünüz aydınnn:)

hadi gözünüzaydın:emir_bebek:
çok teşekkür ederiz kızlar:62:gerçekten altını falan daha bi rahat açıyorum çok şükür....sedacım doktorlar göbeği düşene kadar banyo yaptırmayın,yaptırcaksanızda göbeğini kesinlikle ıslatmayın demişti....anneannemiz 7sinde göbeğini streçle sardı öyle ilk banyosunu yaptırdı:34:

gözün aydın canım...Allah analı babalı büyütmek nasip etsin....aramızda tam bi gün var bizimde 4 şubat:16:

Selam arkadaslar bende dogum yaptim 4 subat saat 6 bucukta sezeryanla oldu 2 gün suni sanci cektim normal dogum istiyordum suyum yesil renk gelince korktular acilmada sadece 3 cm di bebek tehlikeye girmeden sezeryanla oldum hicte korkulacak birsey degil sezeryan iki üc günde toparlaniyorsun, keske suni sanci yerine direk sezeryan deselerdi tam 2 gün cektirdiler bende mecbur doktorlarin dedigini tuttum, secim yoktu cünkü. Neyseki cok sükür sag salim kizimda bende evdeyiz annelik bambaska bir duyguymus Allah herkese bu güzel sicak duyguyu tattirsin....

Son düzenleme:
Back