2011 Şubat Anneleri

10 gün daha dayan canım o zaman ne yapacaksın gerçi nasıl dayanılır bilmem ki,acıkınca benim gözüm kimseyi görmüyor artık
Çerez falan alsan badem,fındık gibi bari onları atıştırsan olmaz mı ?

zor bir durummuş gerçekten. kızartma değil ama haşlayıp yesen daha iyi patatesi salata tarzı şeyler yaparsın hem besleyici olur hem de mideni pek yormazsın. nasıl dayanıyorsun hayret ettim doğrusu. bırak öğlen yemeğini ara öğünleri bile biraz geciktirince elim ayağım kesiliyor benim ayakta duramıyorum. gene de en rahat dönemimiz sayılır canım. okul açılınca hepten alt üst olacak zaten yemek düzenimiz. sen şimdi dikkat et kendine, boş ver herkesi. kayınvaliden de doğurmuş nasıl anlamıyor senin halinden, yazık yani.

çok düşüncesizmiş kayınvaliden sonucta sen hem misafirsin üstelik hamilesin sorması gerek hazırlanıp yenmesi gerek hic olmazsa çay yapsa atıştırmalık ekmek arası falan yeseler sende rahat edersin ama canım hiçbir kayınvalide kendi annen gibi olmuyor işte yapcak bişeyde yok

ben ikili tarama testini yaptırdım sonuçlar 2 hafta sonra belli olacak kendi gittiğim hastanede değilde başka hastanede yaptırdım doktorumun tavsiyesi üzerine benim gittiğim hastanede kitler bozulmuş her ikli test yaptıranın sonuçları riskli diye geliyormuş neyseki doktorum sağolsun ebni yönlendirdi.bebişimi tekrar gördüm çok tatlı teyzeleri :ecrin_bebek: aam çok kısa tuttu doktor 2 dakikda hemen halletti renklide de gördüm yumak yumak birşey insanın inanası gelmiyor karnınızda bu kadar güzl bir varlığın olduğuna ultrasyon görüntüsünü istedim onuda vermedi
ense kalınlığı 1,3 boy:66 mm şimdilik iyi dedi ama asıl kansonuçlarıyla kıyaslayınca çıkıyormuş inşallah bir sıkıntı yaşamayız

cinsiyet için benim doktorum erkek olabilir demişti dünli gittiğim doktor daha belli değil dedi genelde bu haftadaki bebeklerde bir çıkıntı oluyormuş ve genelde erkek deniyormuş bekleyeceksin dedi bizde bekleyeceğiz zman hiç geçmiyormuş gibi geliyor insana

canım sağlıklı sıhhatli gelsinlerde biz 1 ay daha bekleyelim cinsiyet için yani kaydirigubbakcemile3

Moonsun82
Bebişin kocaman olmuş canım biz daha hiç giremedik renkli ultrasona çok şanslısın :))
Cinsiyet tahmini içinde benimki birşey söylemiyor hiç sizinkiler ne güzel tahminde olsa söylüyor bizim daha 25 ine kadar zamanımız var :))

delikafadulden
ah bu kayınvalideler neden böyleler anlamıyorum...gelecekteki minderlerini hazırlıyorlar ama farkında değiller:umursamaz: boşşver Allah a emanet sağlıkla büyüsün bebeğin,ay çok kızdım benklava:

kızlar yemek yiyince karnım acayip şişiyor halbuki fazlada yemiyorum ama patlıyacak gibi oluyor sizde durumlar nasıl

Herkese Merhaba arkadaşlar! Bende şubat anne adayıyım. Uzun zamandır takip ediyorum ortam çok güzel daha fazla dayanamadım bende katılmak istedim. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah!

merhaba canım hoşgeldin aramıza ortamımız cok güzel evet tecrübe bilgi ediniyoruz :))

kızlar yemek yiyince karnım acayip şişiyor halbuki fazlada yemiyorum ama patlıyacak gibi oluyor sizde durumlar nasıl

evet cnm oluyor öyle.şişkinlik çok oluyor... sabah uyandığımda karnı dümdüz oluyor eşim bebek nereye gitti diye soruyor :ecrin_bebek: ama kahvaltıdan ve biraz su vs içtikten sonra hoooopppp şişiyoruz. hazımsızlık yaşamıyorum ama çok meyve yediğim için sanırım . gaz filanda oluyor galiba bilmiyorumkismile

Arkadaşım hoşgeldin aramıza.senin bebişin ne kadarlık? Allah sağlıkla kucağına versin inşallah

Hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun bebişin.senin miniş kaç haftalık.:))
Bilgilerini verde senide listeye ekliyim hemen :))
Son sat tarihin , yaşın , muhtemel doğum ve kg söylemen yeterli

mrhb güzel annişler.dr.umuz bize kan hapı başlattı.kan değerlerim çok iyi daha erken değilmi dedim.3 ayını bitiren herkese başlatıyoruz dedi.kan değerleri kötü olanlar aten ilk baştan beri sürekli kullanmalı dedi.kan hapına başlayan varmı aranızda.?

Canım panik yapma bi şey olmaz. Bende de bazen kramp oluo karın ağrısı falan oluo ben de meraklanıyorum ama heralde ilk çocuk olduğundan öle meraklanıyoruz.İnsan normal mi değil m bilemiyor.

evet canım kesinlikle daha önce tecrübemiz olmadığı için,uzaylı gibiyizkaydirigubbakcemile3 sağlıkla gelsin bebişler

Ben henüz başlamadım.12 haftalıkken gittim dr.ama birşey demedi,test sonuçlarıma baktı ama sonuçlar güzel dedi.Bunu kullanmak şartmış mı canım ?

hoşgeldin ayşebetülcüm aramıza.inşallah hep beraber bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride görürüz

çağlayancım bende erken değilmi dedim ama 4.aya girildiğinde başlanır dedi dr.benimde kan değerlerim gayet güzel düşük yok.şimdi nette araştırdım.genelde 4.ayda başlanır yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…