Yok canım tatil için çok şükür. 10 gün sonra dönücez. Annemlerde kaldım yaklaşım 1 ay annem bi dediğimi 2 etmedi orda ara öğünleri falan yiyodum gayet iyiydi. Sonra buraya gelince kötü oldu ne düzen kaldı ne bi şey. Acıkınca geriliyorum eşimle tartışıyoruz bu sefer. Kendimi kötü hissediyorum. Kayınvalidemle de çok candan bi ilişkimiz yok. O pek güleryüzlü değildir ben de çok cana yakın sayılmam ona karşı bi türlü iletişim kuramıyoruz. Tartışmamız hiç yok ama bi soğukluk var belli:a015:
Slm kızlar
Benim hamileliğim çok şükür çok problemli değil bazen karnıma kramplar girio onu da idare ediyorum. Öğretmenim o yüzden okul da 1 eylülde başlıcak şu an çalışmıyorum yani. İşe başlayınca ne olurum bilmem. Tek sıkıntım şu kayınvalidemlerdeyim nlarda öğlen yemeği kültürü yok sabah akşam yiyolar ben de öğlen acıkıyorum. Eşim söyledi bi kaç kez ya akşam yemeğini fazla yap öğlen yesin ya da öğlen yemeği yap hamile diye ama yok yani. Kime söylüosun. Dışarda da yiyemiyorum midm bulanıo. öle işte.CADIARZU
ben de 28 canım 82liyim, benim de ilk bebiş kısmetse. ne güzel denk gelmiş:ecrin_bebek:
Sen kendin için birşeyler hazırlayıp atıştırsan canım,birşey derler mi çünkü ben açlığa hiç dayanamıyorum ve dr.larda zaten az az sık sık yiyin diyorlar,konuşsan kayınvalidenle acaba böyle yapsan ne der.:kedi:
Canım dün dolaba baktım zaten yemek yapılabilecek türde bi şey yoktu. Eşim de patates kızartalım dedi. O sıcakta onu yedim. idare ediyorum işte bi şekilde ama kendi evinde olmayınca zor oluo. kesinlikle.
Herkese Merhaba arkadaşlar! Bende şubat anne adayıyım. Uzun zamandır takip ediyorum ortam çok güzel daha fazla dayanamadım bende katılmak istedim. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah!
kızlar yemek yiyince karnım acayip şişiyor halbuki fazlada yemiyorum ama patlıyacak gibi oluyor sizde durumlar nasıl
Herkese Merhaba arkadaşlar! Bende şubat anne adayıyım. Uzun zamandır takip ediyorum ortam çok güzel daha fazla dayanamadım bende katılmak istedim. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah!
Canım panik yapma bi şey olmaz. Bende de bazen kramp oluo karın ağrısı falan oluo ben de meraklanıyorum ama heralde ilk çocuk olduğundan öle meraklanıyoruz.İnsan normal mi değil m bilemiyor.
mrhb güzel annişler.dr.umuz bize kan hapı başlattı.kan değerlerim çok iyi daha erken değilmi dedim.3 ayını bitiren herkese başlatıyoruz dedi.kan değerleri kötü olanlar aten ilk baştan beri sürekli kullanmalı dedi.kan hapına başlayan varmı aranızda.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?