- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
http://www.kadinlarkulubu.com/arsiv/34311-emzirme-teknikleri-meme-verme-yontemleri.html
kızlar emzirmeyle ilgili süper bi yer buldum.....bilgilerinize
canım doktorlar bu karar riskine girmiyor eğer yaerinde ben olsaydım genel anestezi ile sezeryan olu miyomumuma da bakılmasını isterdim bu durumda normal doğum macera olur birazcanım doğum şeklinde kararsız kalmamın nedeni myomum
drum normali deneyelim dio ama şansım çok deil normal doğum için rahimin tamamen kasılması gerekiomuş myomun olduğu yerde kasılmayacak ağrı düzensizliği yaşayabilir bebeği itmende sıkıntı olabilir dio ama doğuramazsın die bişey yok olmassa sezeryana alırım dio..
Bide şöle bişey var myomum hamilelikten önce 4 cm di 9 ayda 2 cm felan büyüdü küçük bişey deil yani bana 2 sene sonra 2. bebeğide yap öle alalım myomu dio.. bende tekrar riskli bi gebelik geçirmeyi göze de alamıorum sezeryanda alın dedim oda yaşın çok genç myoma yağacağım müdehale rahmine zarar verebilir dedi. İlla sezeryan dersen bakarım alınabilcek bi yerdeyse alırım deilse almam dedi.. ama myom sıkıntı yaratırsa belki bi sene sonra myom ameliyatı gerektircek yani her halukarda kesilicem.. en azından şimdi sezeryan yaparsam baksın belki alınabilir diorum alınmasa da fikiri olur konumu hakkında.. ama bende tek başıma karar vermek istemiorum çünkü sonrasında pişman olmaktan korkuyorum.. ööff yukarı tükürsem bıyık aşşağı tükürsem sakal anlıcanız ne yapsam ne etsem bilemedim
bu arada günde koca iki bardak sütle iki ceviz yiyorum ama benim kıza pek etki etmio sanırım yada az mı gelio
http://www.kadinlarkulubu.com/arsiv/34311-emzirme-teknikleri-meme-verme-yontemleri.html
kızlar emzirmeyle ilgili süper bi yer buldum.....bilgilerinize
selam kızlar ben geldim
bi geçmişi okuyayım dedim ama çok sayfa var azcık okudum geri geldimm
öğlen kuzenim geldi eşiyle sağolsun.moral oldu epey oturduk yeni gittiler.1 yaşında kızı var onla oynadık yedik içtik falan.sağolsun işin varsa yapayım yemek falan dedi.bi işim yok zaten yemekte vardı.sohbet ettik bol bol.
epey ayakta dolandım kızla oynadım falan ama banamısın demedim sanırım psikolojik keyfim yerindeydi hiç biyerim ağrımadı onlar gittiler şöyle koltuğa uzandım heryerim ağrımaya başladı
canım bence asıl sorun akşama doğru olması.. bana doktorum sancıların kasılmaların akşamları arttığını söylemişti. ben de sabahtan iyiyim öğlen iyiyim akşama doğru yavaşlamaya başlıyorum. eşim de nas yapıyorum zannedek diye çekiniyordum ama doktor birlikteyken bizi şaşırtıp böyle böyle söyledi iştee :)
ılk zamanlar bızım plesantada ayrılma olmustu bırasda o sebepten sanırım ıyı beslenemedı bebek bende yedıklerıme dıkkat etmeyınce aradakı fark ıyıce acıldı
sımdıden sonra fark kapanırmı acaba yedıklerımle
canım doktorlar bu karar riskine girmiyor eğer yaerinde ben olsaydım genel anestezi ile sezeryan olu miyomumuma da bakılmasını isterdim bu durumda normal doğum macera olur biraz
bu arada 2 ceviz dişimin kovuğuna gitmez kıssss..ben 1 avuç kırılmış yiyorum hergün
hemen bakürüüümm
bende öle düşünüyorum kime sölesem herkesde aynı şeyi sölüo ama bakalım ctesi enine boyuna konuşcam iice inşallah doğru kararı verebilrim..
Allah size bize oranla daha çok yardım etsin..Bizim yükümüzün üç katı yük taşıyorsunzu..:89:Maşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşmak dileğiyle..
alocum sende acıbadem maslakta dogum yapacaktın degılmı?
dogum ıcın tarıh aldınmı ?
bıızım senınle tarıhlerımız aynı gıbı belkı aynı zamanda karsılasabılırız dıye soruyorum?
Kordon kanı bankaları aileleri kandırıyor! - Mynet Haber
kordon kanı ile ilgili bi haber.ya benim kafam iyice karıştı.ne olayı tam anlayabildim nede tam idrak edebildimm..
evet canım senın oyle bır durumun varmıs bende sımdı okudum cok gecmıs olsun bende yarın gıdıcem tarıhı konusurz sanırım benım suanda normal gorunuyor gercı sız oda olarak suıtımı sectınız normal odamı?kızlar üçümüz de maslak acıbademde doğum yapıcaz ben 18 ine günümü aldım ama bebek her an gelebilir:)
evet canım senın oyle bır durumun varmıs bende sımdı okudum cok gecmıs olsun bende yarın gıdıcem tarıhı konusurz sanırım benım suanda normal gorunuyor gercı sız oda olarak suıtımı sectınız normal odamı?
ben karar veremedım bır gece ıcın okadar paraya degermı dıye ama abımın esı suıtte kalmıstı dogum yaptıgında ve cok rahat ettım gelen mısafır bana degıl dıger odaya gecıyor bende rahat rahat dınlenıyordum dedıbebek katındaki suiti ayırdık 18-19-20 şubat olarak canım. sezeryan olacak bakalım
ben karar veremedım bır gece ıcın okadar paraya degermı dıye ama abımın esı suıtte kalmıstı dogum yaptıgında ve cok rahat ettım gelen mısafır bana degıl dıger odaya gecıyor bende rahat rahat dınlenıyordum dedı
kızlar üçümüz de maslak acıbademde doğum yapıcaz ben 18 ine günümü aldım ama bebek her an gelebilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?