2011 Şubat Anneleri

off kızlarr yarın banada suni sancı verecekler cok korkuyorum kaç saat sancı cekerim nasıl bişii hiç bilmiyorumm

neden suni sancı veriyolar canım bende suni sancıyla doğurdum ama epidural yaptırdım gözünü korkutmak istemem ama açılman yavaş olursa suni sancı berbat bişi.Benim açılmam çok hızlı olduğu halde epidural istedim:(

Kızlar nurberra mesaj göndermiş. Ama ben çok geç gördüm mesajı.

Bugün o da melegine kavuşuyor. Henüz haber gelmedi. Gelince yazarım...
aaaaaaa....nasıl yaa..dün var mıydı bişeyyy
Kızlar yarın sezeryan olacak tüm arkadaşlara sağlıklı doğumlar diliyorum.Allah yar ve yardımcınız olsun.Ben hala düzelemedim:( Herkes bebeğin gaz sıkıntısından,boyundan kilosundan bilmem neinden bahsediyır ama benim bular hiç gözümde yok çünkü acı çekiyorum.Dikişler canımı çok acıtıyor,rahmin geri toparlanma kasılmaları beni çok zorluyor ve göğüs ucumu acısı bebeğim emdikçe gözümden yaş geliyor.Fiziksel acılarımdan dolayı çökmüş durumdayım.Kimse benimle aynı şeyleri yaşamıyormu:( Yoksa uykusuzluk bebeğin huzursuzluğu filan bunlar gözüme hiç batmıyor.

canım benim ya aslında normal doğum yapanlar çok rahat oluyormuş ama senin neden böyle olduki?

Kızlar yarın sezeryan olacak tüm arkadaşlara sağlıklı doğumlar diliyorum.Allah yar ve yardımcınız olsun.Ben hala düzelemedim:( Herkes bebeğin gaz sıkıntısından,boyundan kilosundan bilmem neinden bahsediyır ama benim bular hiç gözümde yok çünkü acı çekiyorum.Dikişler canımı çok acıtıyor,rahmin geri toparlanma kasılmaları beni çok zorluyor ve göğüs ucumu acısı bebeğim emdikçe gözümden yaş geliyor.Fiziksel acılarımdan dolayı çökmüş durumdayım.Kimse benimle aynı şeyleri yaşamıyormu:( Yoksa uykusuzluk bebeğin huzursuzluğu filan bunlar gözüme hiç batmıyor.

ayyy canım çok geçmiş olsunn.. benim kardeşimin de göğsü aynen öyle olmuştu hep emzirirken ağladığını hatırlıyorumm.. ben de ondan çok korkuyorum. lansinoh krem kullanıyor musun? ayva çekirdeğinin kaynatılmış jel hali de iyi geliyor diyorlar. onlar iyi gelmezse ve yara olmuşsa bepanten bile sürülebiliyor biliyorsundur..

neden suni sancı veriyolar canım bende suni sancıyla doğurdum ama epidural yaptırdım gözünü korkutmak istemem ama açılman yavaş olursa suni sancı berbat bişi.Benim açılmam çok hızlı olduğu halde epidural istedim:(

cnmm bnm açılmam falan yok bebeğin suyu azz artık başlatalım doğumu dedi ya bilmiyorumm ben sezeryan istemedimm

canım benim ya aslında normal doğum yapanlar çok rahat oluyormuş ama senin neden böyle olduki?
Bilmiyorum Melehat ya ben çok mu dayanıksız çıktım nedir.3 dikişim var altta tuvalet sorun, dikişler sağ tarafta olduğundan sola yata yata solum çürüdü zaten hamilelikte çürümüştü...Hamilelik sonrası yüzüstü yatıcam diyordum şimdi göğüslerimin sızından yatamıyorum:(

ayyy canım çok geçmiş olsunn.. benim kardeşimin de göğsü aynen öyle olmuştu hep emzirirken ağladığını hatırlıyorumm.. ben de ondan çok korkuyorum. lansinoh krem kullanıyor musun? ayva çekirdeğinin kaynatılmış jel hali de iyi geliyor diyorlar. onlar iyi gelmezse ve yara olmuşsa bepanten bile sürülebiliyor biliyorsundur..
Evet kullanıyorum ayva çekirdğinide yaptım hepsi işe yarıyor ama yeni doğan bebği öyle sık emzirmek zorunda kalıyorsusnki onlar daha tam etkisini gösteremeden acılar sil baştan üstelik bebeğim memeyi ağzına tam alıyo buna rağmen dudaklarımı ısıra ısıra emziriyorum.
cnmm bnm açılmam falan yok bebeğin suyu azz artık başlatalım doğumu dedi ya bilmiyorumm ben sezeryan istemedimm
Benimde hiç açılmam yoktu canım ama suni sancının asıl kısmı başlayınca açılmam birden oldu inş seninde öyle olıur.

yarın doğuma gidecek arkadaşların allah yardımcıları olsun...inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız..Darısı kalanların başına..

Bilmiyorum Melehat ya ben çok mu dayanıksız çıktım nedir.3 dikişim var altta tuvalet sorun, dikişler sağ tarafta olduğundan sola yata yata solum çürüdü zaten hamilelikte çürümüştü...Hamilelik sonrası yüzüstü yatıcam diyordum şimdi göğüslerimin sızından yatamıyorum:(
r.

canım ne diyeyim yaaa...dayanıksız olan normal doğumu yapamazsın ama zor demekki ..
mesajımı görmemişsin önemli değil canım o gün merak etmiştim seni ki zaten doğurmuşsun,sen iyi ol da..
ela da girmiyor geçen gün burdan bana izmitte biir arkadaşının süt ihtiyacı olduğunu yazmıştı tekrar yazmadı

canım ne diyeyim yaaa...dayanıksız olan normal doğumu yapamazsın ama zor demekki ..
mesajımı görmemişsin önemli değil canım o gün merak etmiştim seni ki zaten doğurmuşsun,sen iyi ol da..
ela da girmiyor geçen gün burdan bana izmitte biir arkadaşının süt ihtiyacı olduğunu yazmıştı tekrar yazmadı

durumlar aynı hala bildiğin gibi bebeğinde anne sütüne ihtiyacı var demiş doktorlar ama annesi ağır ilaçlar kullandığından onun sütünü veremiyorlar sanırsam...

selam kızlar doktordan geldik nst de düzenli sancılar çıktı ama açılma yok suyu normal dedi.bebeğim hala ters inatla dönmüyor hayret etti doktor.o nedenle de sezeryan kesinleşti.kzım 53 cm ve 3700 görünüyor ultrasonda bakalım pazartesi ne çıkacak
pazartesi sabah 7 buçukta hastaneye yatışım yapılacak 8 .15 de sezeryana gireceğim nasipse.son tahlillerimi verdim.hayırlısı artık.merve esk arkadaşımızla aynı anda yanyan iki farklı ameliyat odasında bebeklerimize kavuşacağız.
doktorum o güne kadar su falan gelirse hemen gelirsin dedi

maşşallah canım bebiş baya büyümüş...kandil bebeği aşk bebeği olcak desene :32:

kızlar meraba ben de ayın ikisinde oğluma kavuştum:: Allah ım herkese bu duyguyu yaşatsın ama bebişimin biraz sarılığı var 13 çıktı benle aynı dertten muzdarip olan var mı

selam kızlar ben geldim
bi geçmişi okuyayım dedim ama çok sayfa var azcık okudum geri geldimm
öğlen kuzenim geldi eşiyle sağolsun.moral oldu epey oturduk yeni gittiler.1 yaşında kızı var onla oynadık yedik içtik falan.sağolsun işin varsa yapayım yemek falan dedi.bi işim yok zaten yemekte vardı.sohbet ettik bol bol.

epey ayakta dolandım kızla oynadım falan ama banamısın demedim sanırım psikolojik keyfim yerindeydi hiç biyerim ağrımadı onlar gittiler şöyle koltuğa uzandım heryerim ağrımaya başladı :37:

kızlar meraba ben de ayın ikisinde oğluma kavuştum:: Allah ım herkese bu duyguyu yaşatsın ama bebişimin biraz sarılığı var 13 çıktı benle aynı dertten muzdarip olan var mı

Merhaba arkadaşlar, ben de canımın içi meleğimi 7 şubat ta kollarıma aldım. Allah ın izniyle doğum hikayemi de yazacağım. Canım ,benim meleğimde de sarılık çıktı çok üzülüyorum daha da üzüldüm ilk sütüm gelmesine rağmen sütüm gelmiyor. Bebeğim kaka da yapamıyor :(
Allah hepimizin yardımcısı olsun

ayy ne güzel geçmişe bakıyorum şimdi....hep doğuranlar gelmiş buğün.:65:...yavrularını anlatmışlar...ne güzel yaa:32:

bu arada çağlayandan haber çıktımıı

ayy doğum yapan yavrusuna kavuşan tüm annelere hayırlı olsun ne güzelll.atlattınız bi şekilde doğum olayını.darısı bizlerin başına

merhaba arkadaşlar
nasipse son 10 günüm kaldı..bu sabahtan beri afedersiniz şeyim ağrıyor çok..ordaki kemiklerim ağrıyordu zaten,hatta katur kutur sesler geliyordu ama ilk kez böyle bi ağrı hissediyorum..doktorum normal diyor ama ben korkmaya başladım..sizde de oldu mu bu tür bir ağrı?

merhaba arkadaşlar
nasipse son 10 günüm kaldı..bu sabahtan beri afedersiniz şeyim ağrıyor çok..ordaki kemiklerim ağrıyordu zaten,hatta katur kutur sesler geliyordu ama ilk kez böyle bi ağrı hissediyorum..doktorum normal diyor ama ben korkmaya başladım..sizde de oldu mu bu tür bir ağrı?

oyyyy senin üçüzlerinmi vaarrrr

maşallahhhh Allah kolaylık versiinnn.

valla ağrıların normall heleki 3 bebişe

benimde bi kaç gündür vajinam acıyoo.zaten kemiklerim acıyordu heralde yerlerine oturduki şimdi pek bişi yok.oturduğumda yada yattığımda kalkınca bi ağrı oluyo bir kaç saniye ayakta dikili kalakalıyorum sonra geçiyo ondan sonra yürüyorum.vücut kemikler rahim kendimi hazırlıyor doğuma bu ağrılar ondan.benim doktorumda normal dedi vücut kendini hazırlıyor dedi

Merhaba arkadaşlar, ben de canımın içi meleğimi 7 şubat ta kollarıma aldım. Allah ın izniyle doğum hikayemi de yazacağım. Canım ,benim meleğimde de sarılık çıktı çok üzülüyorum daha da üzüldüm ilk sütüm gelmesine rağmen sütüm gelmiyor. Bebeğim kaka da yapamıyor :(
Allah hepimizin yardımcısı olsun

gözünüz aydın kızlar Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin yavrularınızada sizede..

bu arada çağlayandan haber çıktımıı

ayy doğum yapan yavrusuna kavuşan tüm annelere hayırlı olsun ne güzelll.atlattınız bi şekilde doğum olayını.darısı bizlerin başına

hoşgeldin sedacım yok daha bir ses bugün arayacaktım unuttum yarın arar haber veririm size..

oyyyy senin üçüzlerinmi vaarrrr

maşallahhhh Allah kolaylık versiinnn.

valla ağrıların normall heleki 3 bebişe

benimde bi kaç gündür vajinam acıyoo.zaten kemiklerim acıyordu heralde yerlerine oturduki şimdi pek bişi yok.oturduğumda yada yattığımda kalkınca bi ağrı oluyo bir kaç saniye ayakta dikili kalakalıyorum sonra geçiyo ondan sonra yürüyorum.vücut kemikler rahim kendimi hazırlıyor doğuma bu ağrılar ondan.benim doktorumda normal dedi vücut kendini hazırlıyor dedi

evet canım üçüzlerim var.:nazar: ayağa kalktığımda bende bi süre kalıyorum olduğum yerde..bacağımı atarken canım yanıyor ama o kemik ağrısından oluyor bende.. bu ağrı garip bi ağrı..otururken ve ayaktayken ağrıyor,yatınca geçiyor:26:
az kaldı..sabredicem artık biraz daha:68:

Back