canım doğum şeklinde kararsız kalmamın nedeni myomum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
drum normali deneyelim dio ama şansım çok deil normal doğum için rahimin tamamen kasılması gerekiomuş myomun olduğu yerde kasılmayacak ağrı düzensizliği yaşayabilir bebeği itmende sıkıntı olabilir dio ama doğuramazsın die bişey yok olmassa sezeryana alırım dio..
Bide şöle bişey var myomum hamilelikten önce 4 cm di 9 ayda 2 cm felan büyüdü küçük bişey deil yani bana 2 sene sonra 2. bebeğide yap öle alalım myomu dio.. bende tekrar riskli bi gebelik geçirmeyi göze de alamıorum sezeryanda alın dedim oda yaşın çok genç myoma yağacağım müdehale rahmine zarar verebilir dedi. İlla sezeryan dersen bakarım alınabilcek bi yerdeyse alırım deilse almam dedi.. ama myom sıkıntı yaratırsa belki bi sene sonra myom ameliyatı gerektircek yani her halukarda kesilicem.. en azından şimdi sezeryan yaparsam baksın belki alınabilir diorum alınmasa da fikiri olur konumu hakkında.. ama bende tek başıma karar vermek istemiorum çünkü sonrasında pişman olmaktan korkuyorum.. ööff yukarı tükürsem bıyık aşşağı tükürsem sakal anlıcanız ne yapsam ne etsem bilemedim
bu arada günde koca iki bardak sütle iki ceviz yiyorum ama benim kıza pek etki etmio sanırım yada az mı gelio