2011 Şubat Anneleri

evet canım üçüzlerim var.:nazar: ayağa kalktığımda bende bi süre kalıyorum olduğum yerde..bacağımı atarken canım yanıyor ama o kemik ağrısından oluyor bende.. bu ağrı garip bi ağrı..otururken ve ayaktayken ağrıyor,yatınca geçiyor:26:
az kaldı..sabredicem artık biraz daha:68:

gayet normal hepimizin yaşadığı bişi.bende daha dün sormuştum arkadaşlara.böyleee derinlerde biyerde bir sızı gibi geliyo :17: sanki oğlum hareket edince daha çok oluyo gibi geliyodu bide o baskı yapıyo diye düşünmüştüm
valla bizim bir bebekle ağrımadık yerimiz kalmıyo mız mız mızırdıyoruz senin 3 tane :nazar: gayet normal yaniii

kızlar benimde haftaya kontrolüm var çatı muayenesi olucam

eh artık ak koyun kara koyun belli olur.normal doğum yapabilirsin bi sıkıntı yok derse beklicem.ama herhangi bi nedenle işte dar falan derse mecbur sezeryan falan derse pek beklemeye niyetim yok.
ama inşallah normal olurda beklemeye razıyım napimm 2 bilemedin 3 hafta olur heralde

sedacım korkma çatı muanesinden ben her gittiğimde bakıyolar buün gene yokladı doktorumm yarın kucagıma alıcam besteyi cok heycanlıyım korkuyorum tuafff bir duygu içerisindeyimm dua edinnn banaa

sedacım korkma çatı muanesinden ben her gittiğimde bakıyolar buün gene yokladı doktorumm yarın kucagıma alıcam besteyi cok heycanlıyım korkuyorum tuafff bir duygu içerisindeyimm dua edinnn banaa

Allah yardımcın olsunnn.Rabbim bir avazda kurtulmayı nasip etsin kolay doğumlar olsun inşallah

ya ben çatıu muayenesinden korkmuyorum hatta sabırsızlanıyorum biran önce baksın yapsında durum ne nasıl olacak normale müsaitmiyim bi an önce öğreneyim istiyorumm

selam kızlar doktordan geldik nst de düzenli sancılar çıktı ama açılma yok suyu normal dedi.bebeğim hala ters inatla dönmüyor hayret etti doktor.o nedenle de sezeryan kesinleşti.kzım 53 cm ve 3700 görünüyor ultrasonda bakalım pazartesi ne çıkacak
pazartesi sabah 7 buçukta hastaneye yatışım yapılacak 8 .15 de sezeryana gireceğim nasipse.son tahlillerimi verdim.hayırlısı artık.merve esk arkadaşımızla aynı anda yanyan iki farklı ameliyat odasında bebeklerimize kavuşacağız.
doktorum o güne kadar su falan gelirse hemen gelirsin dedi

maşallah fıstığaaa kocamaaaann olmuşşşş benim kızımda minicik yaaa neyse sağlıklı olsunlarda..
Ne güzel az kaldı yavrunu koynuna almaya darısı biz bekleyenlerin başına.. Allah kurtarsın canım..

kızlar nasılsınızz.melocum sürmeli daha doğuramadınızmı kız :)))..biz iyiyiz maşallah gece uykusuzluklarımız hariç gece mıy mıy durmuyooo :((((((. kızlar benim doğum kilolarım gitti bilee.60 la kaldım 71 le doğuma girdik şimdi 58.5 oldummmm :66: :66:

oo maşallah yaa ne güzel kilo gitmiş öleee bende eski halime geri dönermiyim acabaaa :14:

Kızlar geçmişi ara ara okyuyabiliyorum cevap yazamdığım arkadaşlar kusura bakmasın okudukça yazacağım. BEn epidural normal doğum oldum biliyorsunuz epidural baş ağrısı yaparmış yan etki olrak o yüzden bol bol kahve iç dedi doktor.Baş ağrım yoktu ama olmasın diye içtim bende ama kahveden beri bebğim çok huysuz büyük ihtimal sütten ona kafein geçti off şimdide onunla uğraşıyorum.Emmek istemiyor sürekli ağlıyor:(

Normal doğum olursa bende epidural istiorum gerçekten sıfır ağrısız bi doğum mu oluyo canım yaa yoksa dayanabileceğin kadar hafifliomu sadece..

bizde yeni geldik doktorumuzdan teyzeleri, oğluşum iyi çok şükür azcık zayıf ama 2950gr çıktı bir haftada 100 gr almış sadece :43: olsun iyi olsunda.. yine yüzünü göstermedi sıpam, nst de sancı falan çıkmadı herşey normal,nst sırasında hıçkırık tuttu yavrumu makine ötüp durdu çok güldüm :1: veeee en önemlisi çatı muayenemi oldum hiç korkmayın ve kasılmayın kızlar biraz acıyor ama korktuğum gibi olmadı çok az bi acıdı o kadar dayanılamayacak birşey değil yani sağolsun doktorumda iyi kadın çok uzatmadı muayeneyi çokta güleryüzlü rahattım yani. normal doğum yapabilirsin çatın müsait dedi, son güne kadarda bekleyebilir heranda gelebilir en fazla 2 haftamız var dedi.oğlum son güne kadar bekleyecek gibi geliyor bana hayırlısı bakalım bizden haberler böyle sizler nasılsınız bakalım..

benim miniğimde kilosu az canım sağlıklı olsunlarda kilo önemli ddeil..

ayy melocum bende seni kilolu bişi bekliodum yaaa öle zayıflama topiclerine takılınca gayet fitsin :)

herhalde canı sıkılıyor benim bebişin idrar torbamla oynuyor :1::1:

canım nett e bi karikatür görmüştüm anne karnında bebek annesinin mesanesi ile oynuyoo bebeğinizin ilk oyuncağı sizin mesanenizdir yazzıodu çok gülmüştüm senin ufaklıkta yaramazlık yapıo olabilir :)

kızlar yarın sabah sezeryanım var.kızımız bizimle olacak inş.çok heyecanlıyım.korkuyorumda.tek dileğim sağlıklı olması.ayyyy zaman ne çabuk geçmiş.doğumdayken hepiniz için dua edecem.

Allah yardımcın olsun canım.. Sağlıklıca kucağına alırsın inşallah yavrunu..

ben de ilk bebeğimi kaybettiğim için 4 ay kimseye söylemedim ailem dışında
8 ay falan söylemesemde anlaşılmayacakmış:9:

melocum bana yazdığın ilk mesajı hatırlıomusun henüz kimseye sölemedim demiştin.. heyy gidi günler hey şimdi doğum geldi :1:

kızlar merhaba... yarın sabah 8 de hastaneye yatışım yapılıyor... sanırım 9-9.30 gibi bebeğimi kucağıma almış olurum.. dualarınızı esirgemeyin bizden.. ben çok korkuyorum..

Ayy sendemi canım neden erken.. Allah yardımcın olsun dualarımız sizinle.. Allah kurtarsın..

slmm kızlarrr nasılsınız bna yarın suni sancı verecekler büyük bir ihtimalle yarın kızımı kucagıma alıcam

Canım sunni sancı zor diolar yaa neden istedin bekleseydin yada sezeryanı istesen daha iidi sanki ama bilemezsin inşallah tek avazda kurtulursun.. Allah kurtarsın dualarımız seninle..

Kızlar yarın sabah 9 da doğuma giriyorum,çok karışığım ne hissettiğimi dahi kestiremiyorum,lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden,bugün banyomu ve tüm hazırlıklarımı tamamladım,saatleri saymaya başladım,birazdanda son yemeğimi yicem,doktorum sabah su bile içmeden gel dedi,dua edin kolay olsun herşey

oo maşallah yarın doğum çok bebişler geliooooo.. Allah yardımcın olsun canım..

kızlar 14 şubatta kaç kişi doğuracağız?

bugün sonkez nst ye girdik herşey yolunda pazartesi 8.30-9 gibi aç karnına gel dedi dr
öğlen gibide alırız dedi
ayyy bi korku bi heyecan
en sevindiğim şey sondayı ameliyat esnasında takıyorlamış:8:
sizde durumlar nasıl umarım herkes iyidir
doğuran varmı?

seninde şafak aydınlık fatmacım.. Allah yardımcın olsun..

fatma ben diyorum zaten topiği 14 şubat anneleri yapalım diye:9:

bende hamileliğimin ilk başlarında erken ama yinede sırf tarihi için sezeryan isterim diodum ama iş başa düşünce öle olmuomuş benim daha erken oluoooo bi gün kalması bile karmış neyse artık.. bakarsın kendiliğindn gelir kızım:1:

Kızlar yarın sezeryan olacak tüm arkadaşlara sağlıklı doğumlar diliyorum.Allah yar ve yardımcınız olsun.Ben hala düzelemedim:( Herkes bebeğin gaz sıkıntısından,boyundan kilosundan bilmem neinden bahsediyır ama benim bular hiç gözümde yok çünkü acı çekiyorum.Dikişler canımı çok acıtıyor,rahmin geri toparlanma kasılmaları beni çok zorluyor ve göğüs ucumu acısı bebeğim emdikçe gözümden yaş geliyor.Fiziksel acılarımdan dolayı çökmüş durumdayım.Kimse benimle aynı şeyleri yaşamıyormu:( Yoksa uykusuzluk bebeğin huzursuzluğu filan bunlar gözüme hiç batmıyor.

benim arkadaşımda senin gibi oldu canım doğumdan çıkar çıkmaz beni aradı sakın normal yapma dedi.. 40 çıkcak anca kendini toparlandı dikişleri çok acıodu bebeği kalkıp beişiğinden alamıodu bünye meselesi sanırım.. neyse az kaldı sende yakında toparlanırsın sabır..

Selam kızlar..
geçmişi artık rahatlıkla okuyabiliorum sakinleşti topic sayfalarca geçmiş birikmio bakıorumda..
Bebişlerin çoğu geldi kalanıda hızla gelmeye devam etmekte darısı tüm bekleyenlere..
Ben daha doğum şekline karar veremedim oofff en kötü karar bile kararsızlıktan iyi yaaaa karar versem en azından kafam dinç olcak ya hadi hayırlısı bakalım.. ctesi sanırım ak mı kara mı belli olur..

karamel bebeğin durumuna göre doktorunla kararlaştırırsın canım ama psikolojik olarak kendini hazırlaman da önemli. bu arada ceviz ve süt bence bebeğe kilo aldırıyor aklında olsun canım

off bende son zamanlarda hiç ceviz yemiyorum.bide güya bi kaba koyup masaya koydumki gözümün önünde dursunda gidip gelip yiyeyim dye.eşim alıp kırıp ağzıma vermeyince bende yemiyomıuşum meğerse :37: son zamanlarda abuk sabuk yiyeceklere sardım yok tatlıydı hamur işiydi makarnaydı.biraz dikkat etsem iyi olacak galiba

evet canım üçüzlerim var.:nazar: ayağa kalktığımda bende bi süre kalıyorum olduğum yerde..bacağımı atarken canım yanıyor ama o kemik ağrısından oluyor bende.. bu ağrı garip bi ağrı..otururken ve ayaktayken ağrıyor,yatınca geçiyor:26:
az kaldı..sabredicem artık biraz daha:68:

Allah size bize oranla daha çok yardım etsin..Bizim yükümüzün üç katı yük taşıyorsunzu..:89:Maşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşmak dileğiyle..

önceki hafta hamur işine takmıştım seda kızım o hafta 90-100g arası bişey aldı bu hafta bol bol ceviz yedim bu hafta 390-400 civarı almış canım

önceki hafta hamur işine takmıştım seda kızım o hafta 90-100g arası bişey aldı bu hafta bol bol ceviz yedim bu hafta 390-400 civarı almış canım

valla hamur işi boşa hamallık hem boşa kilo aldırıyo hemde şekeri çıkarıyo ama bi dönem oluyo işte bi ara süper dikkat ediyosun bi ara geliyo gözün dönüyo

napim bende bugünden sonra başliimm bari biraz hovardalık ettik 1 hafta yedik içtik yeter dimii.gerç, benim oğlanın kilosu iyiydi 3 370 di ama olsun tabiki güç olsun oona

off bende son zamanlarda hiç ceviz yemiyorum.bide güya bi kaba koyup masaya koydumki gözümün önünde dursunda gidip gelip yiyeyim dye.eşim alıp kırıp ağzıma vermeyince bende yemiyomıuşum meğerse :37: son zamanlarda abuk sabuk yiyeceklere sardım yok tatlıydı hamur işiydi makarnaydı.biraz dikkat etsem iyi olacak galiba

aynen canım bende öyle hamur işi yiyorum börek çörek derken kendim almışım kiloyu bebişe gitmemiş hiçbirşey doktor uyarmıştı ama bende anlayacak kafa nerde hamurişi tatlı çok tüketme bebeğe yaramaz sadece sana yarar ona göre demişti dikkat edeceğim artık...

ayy ben kızımın ayaklarını yerim yaa bir sağa götürüyor bir sola o kadar hoşuma gidiyorki onun böyle elini kolunu hissetmek rabbim ne güzel bir mutluluk vermiş bana allahım her isteyene nasip etsin inş.

aynen canım bende öyle hamur işi yiyorum börek çörek derken kendim almışım kiloyu bebişe gitmemiş hiçbirşey doktor uyarmıştı ama bende anlayacak kafa nerde hamurişi tatlı çok tüketme bebeğe yaramaz sadece sana yarar ona göre demişti dikkat edeceğim artık...

öyle tabi bilincindeyiz aslında ama dediğim gibi bi dönem yanii yiyesin geliyo elinde diil.onuda yicen bunuda yicen yani hep sağlıklı sağlıklı ne mümkünnn

ıyı geceler kızlar..
benımde bebısım kucuk maalesef haftasına gore sadece 2700du salı gunu:(
bende hıc dıkkat etmedım sanırım oglumu guzel seylerle beslemedım sımdı cok pısmanım cokk

hamur iş demeyin kızlar valla komşulara misafirliğe gidiyorum sen iki canlısın diye dolduyorlar bende canım saolsun yok diyordum ama dayanamayıp yiyordum şimdi ne haldeyim 24 kilo almış durumdayım eski halimden eser yok yaa o yüzden biraz daha sabredip yemiycez hem bebişlerimizede yaramıyor zaten boşa yük yapmayalım midemize

karamel bebeğin durumuna göre doktorunla kararlaştırırsın canım ama psikolojik olarak kendini hazırlaman da önemli. bu arada ceviz ve süt bence bebeğe kilo aldırıyor aklında olsun canım

canım doğum şeklinde kararsız kalmamın nedeni myomum :(
drum normali deneyelim dio ama şansım çok deil normal doğum için rahimin tamamen kasılması gerekiomuş myomun olduğu yerde kasılmayacak ağrı düzensizliği yaşayabilir bebeği itmende sıkıntı olabilir dio ama doğuramazsın die bişey yok olmassa sezeryana alırım dio..
Bide şöle bişey var myomum hamilelikten önce 4 cm di 9 ayda 2 cm felan büyüdü küçük bişey deil yani bana 2 sene sonra 2. bebeğide yap öle alalım myomu dio.. bende tekrar riskli bi gebelik geçirmeyi göze de alamıorum sezeryanda alın dedim oda yaşın çok genç myoma yağacağım müdehale rahmine zarar verebilir dedi. İlla sezeryan dersen bakarım alınabilcek bi yerdeyse alırım deilse almam dedi.. ama myom sıkıntı yaratırsa belki bi sene sonra myom ameliyatı gerektircek yani her halukarda kesilicem.. en azından şimdi sezeryan yaparsam baksın belki alınabilir diorum alınmasa da fikiri olur konumu hakkında.. ama bende tek başıma karar vermek istemiorum çünkü sonrasında pişman olmaktan korkuyorum.. ööff yukarı tükürsem bıyık aşşağı tükürsem sakal anlıcanız ne yapsam ne etsem bilemedim:14:

bu arada günde koca iki bardak sütle iki ceviz yiyorum ama benim kıza pek etki etmio sanırım yada az mı gelio

Son düzenleme:
ıyı geceler kızlar..
bende hıc dıkkat etmedım sanırım oglumu guzel seylerle beslemedım sımdı cok pısmanım cokk

canım şimdiden sonra çok hızlı kilo alır bebişin süte yüklen ceviz ye kabuklu yemişler tüket bebişin dahada kilo alır ama yinede iyi kilosu daha zayıf bebişler var

ıyı geceler kızlar..

öyle düşünüp kendini üzme canım biraz bebiktende kaynaklanıo sanırım.. ben hamileiğimin başından beri hergün bir haşlanmış yumurta süt ceviz balık tüketmeye özen gösterdim ama aman aman tombik bi bebişim yok.. ama bi arkadaşım 9 ay boyunca kustu bırak bebeği kendini beslemekten acizdi ama maşallah tombik bi kızı oldu.. dr bebeğinde alımına bağlı demiş. .sağlıklı olsunlarda kiloyu sorun etme bence

canım şimdiden sonra çok hızlı kilo alır bebişin süte yüklen ceviz ye kabuklu yemişler tüket bebişin dahada kilo alır ama yinede iyi kilosu daha zayıf bebişler var
ılk zamanlar bızım plesantada ayrılma olmustu bırasda o sebepten sanırım ıyı beslenemedı bebek bende yedıklerıme dıkkat etmeyınce aradakı fark ıyıce acıldı:(
sımdıden sonra fark kapanırmı acaba yedıklerımle

Back