günaydın kızlar doğuma gidecek arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum....
biraz önce annemleri geçirdim....sanki dün gelmişler bugün gidiyorlar gibi oldu...çokk ağladım...çok dokundu ya çok alışmıştık çünkü...
annemlerde ağlaya ağlaya gitti....babam ayrılamadı torunundan, annem döndü sarıldı....Allah razı olsun bi haftadır prensesler gibi baktılar bize...annemin sabahlara kadar uyumadığı oldu,gündüzleride sürekli evi temizle,çamaşır,ütü onlarla uğraştı...
babam saolsun bizee süperr yemekler yaptı
canlarım benim insanın ailesi ve eşi gibi olmuyor hiç kimse...çok yoruldular güya yarıyıl tatilindeydiler....neyseki hafta sonu tatiline gidicekler bugünn.....
1 ay sonra yine gelcekler inş biletlerini almışlar bile
![KK66 :66: :66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
canım babam hiç kıyamaz kızına gerçi artık benim için mi betül hanım için mi gelirler bilmiyorum ya....
bugün akşam üstüde kayınvalidemle kayınpederim gelicek torunlarını görmeye...
salı gününe kadar kayınvalidem kalıcak bizimle kayınpederim bi gece kalıp döner herhalde...ben rahat edemem diye malumm lohusa lohusa herşey zor oluyor...
salı günüde teyzem gelicek inş...sonra napıcaz bilmiyorum...gerçi baya alıştık artık ama yinede farklı bi durumda panik olmaktan korkuyorum...en azından 20 kırkımız çıksaydı....
gerçi eğer çok zorlanırsam eşim manisaya götürcek beni ama ben onuda pek istemiyom kocamı yalnız bırakmakk içime sinmiyo...