• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

ayy sağol yaa eşimde demin öteki daha büyüktü dahamı iyiydi dedi iyice kıllandımm.
ama buda normal çanta gibi zaten 2 tane bebek çantam var koca valiz gibi biri bu daha şık kıyafetle ne bilim aynı renk topuklu ayakkabım var onla falan iyi olur dediydim

huyum kurusun birden karar veririm sonrada iyimi kötümü diye düşünür dururum

yok yok aklın kalmasın güzel bu beğendim ben güle güle kullan.

melocum demin odamızın fotolarını çektim bakalım yükleyebilecek miyim gerçi özel ölçü olduğundan henüz yatağı gelmedi pt günü gelecek o da:)

bende aden ısmını cok begendım anlamıda cok guzelmıs alocum..
ıyı geceler ıyı muhabbetler sıze kızlar kendınıze bebıslere cok ıyı bakın:39:

iyi geceler canım görüşürüz

iyi geceler kızlar

iyi geceler.sen gitmiyon dimi yeni geldinn.hoşgeldinn

yok yok aklın kalmasın güzel bu beğendim ben güle güle kullan.

sağol yaa benimde hemen modum düşüyo böle eften püften şeyler yüzünden kendime uyuz oluyorum:37:

aden in anlamı çookk güzelmiş ama telaffuzu zor gibi gerçi iki isim olacak biiri daha sık kullanılır telafuzu zor olursa direk zeynep denir.

bide adenin telaffuzu nasıl aden diye kısamı yokse aaaden mi bide bu var yani farklı telaffuz edenler olabilir

telaffuzda tanemi de soruyorlar. ben bitaanem der gibi aa yı uzatıyorum ama sanem der gibi kısa da söyleyen var. aden benim bildiğim kısa söyleniyor sadece aden körfezi var ya :P simla yı da düşünmüştüm azze yi de onları eledik artık kala kala neredeyse adenle tanem kaldı:)

iyi geceler çok tatlıı şubat anneleri.. çoğunlukla yazdıklarınızı okuyarak aranızdaydım.. ara ara da yazdım.. vee artık sabah vuslat vakti benim için.. bebeğim dönmediği için epidural sezeryan olcam sabah 8:30 da.. Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı çok ama çok heyecanlıyım.. hepinize hayırlı doğumlar diliyorum..

iyi geceler çok tatlıı şubat anneleri.. çoğunlukla yazdıklarınızı okuyarak aranızdaydım.. ara ara da yazdım.. vee artık sabah vuslat vakti benim için.. bebeğim dönmediği için epidural sezeryan olcam sabah 8:30 da.. Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı çok ama çok heyecanlıyım.. hepinize hayırlı doğumlar diliyorum..

Allah yar ve yardımcın olsun canım sağlıkla hayırla kolayca kurtarsın inşallah doğumdan sonrada gel katıl yine aramıza...

kızlar ben kaçar sırtım ağrıdı gidim yatayım

hepinize iyi geceler

yarın doğumu olacak arkadaşlara Allahtan kolaylıklar diliyorum.şimdiden gözünüz aydın diyorum hayırlı uğurlu olsun

yarın görüşürüz inşallah

bugün buna benzer haberleri çok sık duyduk.. yarın çok doğuran olacakk. nedense doktorlar cumaları tercih ediyrlar sanırımm.. innşallah sağlıkla hayırlarla kavuşursun bebeğine.. dualarım sen ve senin gibi doğum yapacak tüm annelerinnnn :)

kimsecikler yok bu gece beni de uyku tutmadı kendimi pek iyi hissetmiyorum çok ağrılarım oluyor ama hala kızımdan tık yok.artık sabırsızlanmaya başladım iyice sürmeli gibi oda 41.haftayı bitirdi nerdeyse nazlı kızlarımızı bizim bazen gel artık diyorum bazende aman sağlıklı gelsin zamanı vardır diyorum.ben pek giremiyorum nete.sabah doğum yapacak arkadaşlar allah hepinizin yardımcısı olsun kolay doğumlarınız olsun inşallah sezeryan olacaklar günlerini biliyor gidiyor benim sezeryan değil gün belli değil her güğn bugün doğarmı diyorum bizim buradan hale ve çağlayan doğum yaptı bir ben kaldım bakalım hayırlısı. Bu arada Çağlayan iyi arkadaşlar ben telde görüştüm uygun değillermiş nete girmek için merak etmeyin hepimiz birbirimiz için dua edelim kızlar.iyi geceler

slm kizlar, benim kizim huy degistirdi ki sormayin saat basi kalkiyo sütümü istiyo bide biracik kucaga alistirdik galiba lla kucagima alip gezdircem:14: simdi koltuga yatirdim daldi bi saat rahatim bende hem yemek yapip hem nete bakem dedim iyisinizdir insallah :16:

mimix tebrik ederim ayni gün bebi$lerimize kavu$mu$uz.
Seni benim açtigim ba$liktan hatirliyorum birlikte son haftalarda idik ve ya$adigimiz sorunlari payla$mi$tik $imdi bebi$im yatiyorken o gün neler yazmi$im bir okuyayim dedim ve benim gibi son haftalarinda olan anneleri incelemeye ba$ladim senin dogurdugunu gördüm hemde ayni gün :D hehe :))

Güzel bi rastlanti.
Tebrik ederim... Kendine ve bebi$ine dikkat et, öptüm

Kızlar benimde saat 10 gibi suyum geldi,hemen hast.ye geldm korkudan!o saatten berİ bekliorum,7dakkada bi sancım var gibi ama henüz açılmam yok:(böle bi belimden bi kasıklarımdan yokluo ama bi işe yaramadı,dr.um gelsinde fazla bekletmeden hayırlısı ile alayım oğlumu kucağıma inşallah!bugün doğuma gidenlerin allah yanında olsun,herkes sağlıkla kolaycacık kavuşsun bebİklerine!allaha emanet olun...

slm kızlarr birazdan evden cıkıcazz allh nasip ederse alıcam kuzumu kucagıma bna bol bol dua edinn çok korkuyorummm şimdiden öpüyorum hepinizi...

günaydın kızlar doğuma gidecek arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum....
biraz önce annemleri geçirdim....sanki dün gelmişler bugün gidiyorlar gibi oldu...çokk ağladım...çok dokundu ya çok alışmıştık çünkü...
annemlerde ağlaya ağlaya gitti....babam ayrılamadı torunundan, annem döndü sarıldı....Allah razı olsun bi haftadır prensesler gibi baktılar bize...annemin sabahlara kadar uyumadığı oldu,gündüzleride sürekli evi temizle,çamaşır,ütü onlarla uğraştı...
babam saolsun bizee süperr yemekler yaptı
canlarım benim insanın ailesi ve eşi gibi olmuyor hiç kimse...çok yoruldular güya yarıyıl tatilindeydiler....neyseki hafta sonu tatiline gidicekler bugünn.....
1 ay sonra yine gelcekler inş biletlerini almışlar bile:66:canım babam hiç kıyamaz kızına gerçi artık benim için mi betül hanım için mi gelirler bilmiyorum ya....
bugün akşam üstüde kayınvalidemle kayınpederim gelicek torunlarını görmeye...
salı gününe kadar kayınvalidem kalıcak bizimle kayınpederim bi gece kalıp döner herhalde...ben rahat edemem diye malumm lohusa lohusa herşey zor oluyor...
salı günüde teyzem gelicek inş...sonra napıcaz bilmiyorum...gerçi baya alıştık artık ama yinede farklı bi durumda panik olmaktan korkuyorum...en azından 20 kırkımız çıksaydı....
gerçi eğer çok zorlanırsam eşim manisaya götürcek beni ama ben onuda pek istemiyom kocamı yalnız bırakmakk içime sinmiyo...

Günaydın Güzel Anneler,

Bugün Dünki Kadar Enerjik Değilim Belki Sonradan Açılırım Ama Şuan Ayaklarımı Uzatıp Kahvaltımı Yapıcam Oğlumla..

Bugün Doğuma Gidecek Olan Tüm Arkadaşlarımında Güzel Haberlerini Bekliyorum Dualarımız Sizinle..

kızlar subat annelerınden nurberra arkadasınızın arkadasıyım ben nurberra dün gece 11.30da 3040gr 48 cm boyunda bır oglu oldu sızlere haber vereyım dedım Allah ım saglıkla büyütmeyi nasıp etsın ınsallah

kızlar subat annelerınden nurberra arkadasınızın arkadasıyım ben nurberra dün gece 11.30da 3040gr 48 cm boyunda bır oglu oldu sızlere haber vereyım dedım Allah ım saglıkla büyütmeyi nasıp etsın ınsallah

Maşallah Ne Güzel Kavuşmuş Sağlıkla Yavrusuna.. Teşekkürler Haber Verdiğiniz İçin..

kimsecikler yok bu gece beni de uyku tutmadı kendimi pek iyi hissetmiyorum çok ağrılarım oluyor ama hala kızımdan tık yok.artık sabırsızlanmaya başladım iyice sürmeli gibi oda 41.haftayı bitirdi nerdeyse nazlı kızlarımızı bizim bazen gel artık diyorum bazende aman sağlıklı gelsin zamanı vardır diyorum.ben pek giremiyorum nete.sabah doğum yapacak arkadaşlar allah hepinizin yardımcısı olsun kolay doğumlarınız olsun inşallah sezeryan olacaklar günlerini biliyor gidiyor benim sezeryan değil gün belli değil her güğn bugün doğarmı diyorum bizim buradan hale ve çağlayan doğum yaptı bir ben kaldım bakalım hayırlısı. Bu arada Çağlayan iyi arkadaşlar ben telde görüştüm uygun değillermiş nete girmek için merak etmeyin hepimiz birbirimiz için dua edelim kızlar.iyi geceler
çağlayanın iyi olmasın çok sevindim
Günaydın Güzel Anneler,

Bugün Dünki Kadar Enerjik Değilim Belki Sonradan Açılırım Ama Şuan Ayaklarımı Uzatıp Kahvaltımı Yapıcam Oğlumla..

Bugün Doğuma Gidecek Olan Tüm Arkadaşlarımında Güzel Haberlerini Bekliyorum Dualarımız Sizinle..
eeee...sen o kadar yorarsan kendini enerjik olamazsın:29:

ayyyy.maşallah ya ne güzel olmuş Allah bağışlasın

kızlar sabah çamaşırımda normal akıntımın üzerinde nohut kadar azıcık pembe bir leke vardı nişan mı değil mi bilemedim:58:

Back