• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

öfff sıkıldımmm yoruldumm ama yatasım yokkk

pööfffff

şu çantayı almıştım geçen kuzenim bugün çok beğendi ihtiyacı varmış ben parasını vereyim netim yok benim alamam didi.ona verdim
Bebek Çanta ve kangruları > bebek bakım Çantası > Avvio Bebek Bakım Çantası A-1005 KAMPANYA !!!!!

şimdide şunu sipariş verdim
Bebek Çanta ve kangruları > bebek bakım Çantası > Avvio Bebek Bakım Çantası A-1204 İNDİRİM !!!!

şimdide acaba ilki dahamı iyiydi diye içime sıkıntı girdi :37: ne bilim ikincisi daha bi normal çanta gibi ama birinciside sanki daha büyük.

gerçi olan oldu da işteee kendi kendime dert ediyorum

imp henüz belli değil ama pt günü sezeryan olacaksa günü de belli olacak. bana ilk olarak 20si en makul gün dedi sonra baktı pazara geliyor cumadan yaparsak daha iyi yani 18i gibi olur sezeryan dedi... ama öncelikle normal için bi çatı muayenesi yaparız dedi onu da bu hafta yaomadı 6 gün sonra gel yapalım dedi yani 14üü :) pt gittiğimde belki de 18ine netleşiriz aynı ya da yakın günlerde orda karşılaşabilirizz:) ama içimden 20küsürde doğururum gibi geçiyo :)
muhtemelen aynı zamanlarda karsılasabılırız canım ama oankı eheycanlar ve stresle bırbırımızı tanırmıyız onu bılmıyorum ıste:37:

evet canım rahat oluyormus cok esımde aynı fıkırde ama bana cok geldı aradakı fark buarada hastanede odada dogum yaoma sansı var ama bana pek mantıklı gelmdı

aaa çok ilginç ama boşver müdahale falan gerekir odada yapma bence doğumu.

imp henüz belli değil ama pt günü sezeryan olacaksa günü de belli olacak. bana ilk olarak 20si en makul gün dedi sonra baktı pazara geliyor cumadan yaparsak daha iyi yani 18i gibi olur sezeryan dedi... ama öncelikle normal için bi çatı muayenesi yaparız dedi onu da bu hafta yaomadı 6 gün sonra gel yapalım dedi yani 14üü :) pt gittiğimde belki de 18ine netleşiriz aynı ya da yakın günlerde orda karşılaşabilirizz:) ama içimden 20küsürde doğururum gibi geçiyo :)

süper yaaaaaaa benim adım çiçek tüfekçi kızımın adı da Duru Melek olacak bulalım birbirimizi hastanede:)

ben karar veremedım bır gece ıcın okadar paraya degermı dıye ama abımın esı suıtte kalmıstı dogum yaptıgında ve cok rahat ettım gelen mısafır bana degıl dıger odaya gecıyor bende rahat rahat dınlenıyordum dedı

kızlar ben de süit oda konusunda kararsızım zaten daha doğum şekli de belirsizz. ama eşim daha istekli ayarlayalım rahat edelim diyor:) ama 1600-1700 civarı veriyormuşsun 2 gece için süit farkı.. bi çok yerde bu fiyata her şey dahil doğum yapılıyor diyorum:) bi sürü arkadaşım o gün gelicez diyorlar gerçi doluşur muyuz odaya bilmemm:) bi de ikramlar var tabii.. çikolatası şerbeti şekeri..

dogumhanede o kattaymıs bı komplıkasyon oldugunda hemen oraya alıyoruz fılan dedıler aslında normal dogumun odada olması guzel olabılır gıbı geldı bana:23:

süper yaaaaaaa benim adım çiçek tüfekçi kızımın adı da Duru Melek olacak bulalım birbirimizi hastanede:)

ozelden tarıhlerımız netlestıgınde bırbırmıze yazalım kızlar orda bebıslerımızı ve bırbırımızı gormeyı bende ısterım:46:

kızlar ben de süit oda konusunda kararsızım zaten daha doğum şekli de belirsizz. ama eşim daha istekli ayarlayalım rahat edelim diyor:) ama 1600-1700 civarı veriyormuşsun 2 gece için süit farkı.. bi çok yerde bu fiyata her şey dahil doğum yapılıyor diyorum:) bi sürü arkadaşım o gün gelicez diyorlar gerçi doluşur muyuz odaya bilmemm:) bi de ikramlar var tabii.. çikolatası şerbeti şekeri..

evet bende aynı seyı dusunuyorum neyse yarın sabah olsunda su catıya bakıp bı karar verelım bakalım neolacak??
alocum senın dogum seklın ıcın catına bakıldımı bırde senın drun kımdı?

pööfffff

şu çantayı almıştım geçen kuzenim bugün çok beğendi ihtiyacı varmış ben parasını vereyim netim yok benim alamam didi.ona verdim
Bebek Çanta ve kangruları > bebek bakım Çantası > Avvio Bebek Bakım Çantası A-1005 KAMPANYA !!!!!

Bebek Çanta ve kangruları > bebek bakım Çantası > Avvio Bebek Bakım Çantası A-1204 İNDİRİM !!!!

şimdide acaba ilki dahamı iyiydi diye içime sıkıntı girdi :37: ne bilim ikincisi daha bi normal çanta gibi ama birinciside sanki daha büyük.

buda çok güzel canım güle güle kullan yandan da kullanılabiliyormuş daha kullanışlı bence..

benim aklımdasınız zatenn:) ben de zuhallll :) kızımın adı hala belirsiz aden, tanem, ahsen birisi olacakk:)

buda çok güzel canım güle güle kullan yandan da kullanılabiliyormuş daha kullanışlı bence..

ayy sağol yaa eşimde demin öteki daha büyüktü dahamı iyiydi dedi iyice kıllandımm.
ama buda normal çanta gibi zaten 2 tane bebek çantam var koca valiz gibi biri bu daha şık kıyafetle ne bilim aynı renk topuklu ayakkabım var onla falan iyi olur dediydim

huyum kurusun birden karar veririm sonrada iyimi kötümü diye düşünür dururum

evet bende aynı seyı dusunuyorum neyse yarın sabah olsunda su catıya bakıp bı karar verelım bakalım neolacak??
alocum senın dogum seklın ıcın catına bakıldımı bırde senın drun kımdı?

çatıya pt günü bakılacak.. doktorum harika bodur acıbadem acıbademde.. ama ilk gittiğimde de doğumu maslakta düşündüğümü söyledim. o da izmitte bile düşünsen gelirim dedii.. :)

benım ısmımde meltem oglusumun adıda omer doruk olacak oglumu alıp sızın kızlarınızı zıyarete gelırız belkı bakalım hangınızın kızını begenecek:76:

pööfffff

Biz alınca çantaya zam yapmışlar, 29 TL olmuş, diyorum stok tüketiyorlar, işlerine geldiği gibi satıyorlar demekki

artık sezeryanlar eskısı gıbı sancılı vs olmuyormus kızlar bızımde yarın sabahtan catı muayenemız var dr eger zorlanırsın normalde catın dar fılan derse kı bana hep ole gelıyor hıc duusnmeden sezeeryan ıcın tarıh kararlastırcam bakalım mevlam neyler neylerse guzel eyler..

ayyy ne güzel ya herkes birbiriyle karşılaşıyor bir şekilde

Biz alınca çantaya zam yapmışlar, 29 TL olmuş, diyorum stok tüketiyorlar, işlerine geldiği gibi satıyorlar demekki

evet ya çok ilginç yarın öbürgün başka bir çanta 20 liraya düşer bak hepsinde insanın gözü kalıyo

bide aynı çanta bi 90 dan 19 a düşüyo bi 70 den 19 a düşüyo anlamadım nasıl bir hesap yapıolar.psikolojik satış yapıyolar sanırım.ama çok siteye baktım çok araştırdım nette enn düşük fiyat 60 lira falan hiçç 20 liraya yok bırak 20 yi 30 40 a bile yok.satış prensipleri ne olursa olsun çok çok uygun fiyatı bide bana geldi elimle gözümle inceledim o fiyata o çantalar çok iyi.pazardan alamıyosun o fiyata

oyumu tanemden yana kullanıyorum :37:

ben tanem diye netleşiyordum ki adeni duydum:) oooff nolcak bilmiyorum.. başına zeynep de gelecek. en başından beri de zeynep diyorduk. zeynep aden, zeynep tanem :) zeynep mücevher demek... mücevher tanem oluyor böylecek. aden de cennetin en güzel en üst katmanı demek.

benım ısmımde meltem oglusumun adıda omer doruk olacak oglumu alıp sızın kızlarınızı zıyarete gelırız belkı bakalım hangınızın kızını begenecek:76:

tamam inşallah karşılaşırızz. ben de kordon kanını konuştum en son görüştüğümüzde doktorla. fiyatları da aldım kordon kanı deskinden. toplamda alınması testi dondurulması saklanması 10 yıllık 3500e geliyor. ama doktor illaki aldırın diye tavsiye etmedi bana da. ama bi önlem binde bir de olsa belki ihtiyaç olur hem belki zamanla bakalım daha nerelerde kullanılır filan dedi.. ama kişisel saklanmasının sakıncalarını söyledi bi çok yabancı ülkede kime kimin kordon kanı uyuyorsa o kullanılıyor daha avantajlı oluyor dedi..

ben tanem diye netleşiyordum ki adeni duydum:) oooff nolcak bilmiyorum.. başına zeynep de gelecek. en başından beri de zeynep diyorduk. zeynep aden, zeynep tanem :) zeynep mücevher demek... mücevher tanem oluyor böylecek. aden de cennetin en güzel en üst katmanı demek.

bende aden ısmını cok begendım anlamıda cok guzelmıs alocum..
ıyı geceler ıyı muhabbetler sıze kızlar kendınıze bebıslere cok ıyı bakın:39:

aden in anlamı çookk güzelmiş ama telaffuzu zor gibi gerçi iki isim olacak biiri daha sık kullanılır telafuzu zor olursa direk zeynep denir.

bide adenin telaffuzu nasıl aden diye kısamı yokse aaaden mi bide bu var yani farklı telaffuz edenler olabilir

Back