canım benim odamda da klima var çok serin oluyor,ama okadar zararlı ki hele bizim şu dönemimizde,astım zatüre gibi biçok hastalığa neden olabiliyor,ama sıcaktan onu düşünemiyorsunki, hemen açıyorum bunalınca keşke olmasaydıbilmiyorumkismile
hiç unutmam 8,5 aylık hamileydim 25 dakikalık yolda hastaneye giderken dolmuşta 1 Allahın kulu yer vermemişti.Yeni nesilden çok bişey beklemeyin yani
evet canım benim sat 21 mayıs sanırım beraber ilerliyoruz bende gün alıcam yaşın kaç arkadaşım ben 28 yaşımdayım ilk hamileliğim ya sen?
günaydın arkadaşlar....genelde kötü geçmiş gecelerimiz....ben de dün akşamüstü kötü bi haber aldım....yakın bi aile dostumuzun eşi kanserdi dün vefat etmiş....3 tane çocuğu kaldı küçük küçük ona çok üzüldüm çok ağladım...sonrada gece ağrım oldu çok...gece wc ye çok kalkmak zorunda kalıyorm bende....öyle işte.........
Allah rahmet eylesin canım,3 tane çocuk azda değilmiş allah kalanların yardımcısı olsun.Kendini çok üzdüğün için olmuş olabilir canım ağrın bazen bende kendimi çok kasınca oluyor ağrılarım.
ayy ne çok sohbet etmişsiniz sayfalar ilerlemiş bayanssulusmile
benimkinin cinsiyeti belli olduğuna göre cinsyetine kız olarak yazabilirsiniz kızlar.. caglayancığım sen mi ilgileniyordun listeylefisfisfis
Canım panik yapma bi şey olmaz. Bende de bazen kramp oluo karın ağrısı falan oluo ben de meraklanıyorum ama heralde ilk çocuk olduğundan öle meraklanıyoruz.İnsan normal mi değil m bilemiyor.kızlar benim dün gece göbek deliğimde içten içe sızı oldu,korktum Allah korusun neden olabilir ki acaba?sizde de oluyor mu?bilmiyorumkismile
canım avrupa yakasındaysan sana doktor tavsiye edebilirim. ben gayet memnunum doktorumdan. aslına bakarsan bayan erkek pek farketmiyor. bazısı sormadan hiç birşey anlatmıyor. ben son2-3 yıldır aynı doktoruma gidiyordum genel muayeneler için. hamile kalınca da devam ettim. doktorum bayan. gitmeyi düşünürsen Özel Balat Or-Ahayım hastanesi Dr. Nevin Şençoban. hastane balattabilmiyorumkismile
amin canım inş...eşimde öyle tahminde bulundu bi daha üzülmek yok dio ama insanın elinde değil ki...
Slm kızlar
Benim hamileliğim çok şükür çok problemli değil bazen karnıma kramplar girio onu da idare ediyorum. Öğretmenim o yüzden okul da 1 eylülde başlıcak şu an çalışmıyorum yani. İşe başlayınca ne olurum bilmem. Tek sıkıntım şu kayınvalidemlerdeyim nlarda öğlen yemeği kültürü yok sabah akşam yiyolar ben de öğlen acıkıyorum. Eşim söyledi bi kaç kez ya akşam yemeğini fazla yap öğlen yesin ya da öğlen yemeği yap hamile diye ama yok yani. Kime söylüosun. Dışarda da yiyemiyorum midm bulanıo. öle işte.CADIARZU
kızlar benim dün gece göbek deliğimde içten içe sızı oldu,korktum Allah korusun neden olabilir ki acaba?sizde de oluyor mu?bilmiyorumkismile
sürmeli gözün aydın canım hastane bulmussun bide cinsiyetide ögrenmişsin ayy ne güzel
Canım dün dolaba baktım zaten yemek yapılabilecek türde bi şey yoktu. Eşim de patates kızartalım dedi. O sıcakta onu yedim. idare ediyorum işte bi şekilde ama kendi evinde olmayınca zor oluo. kesinlikle.
merhaba sana da Zümrüdü_anka, ne çabuk öğrenmişsin bebeğin cinsiyetini? kaçıncı haftadasın?
Sen kendin için birşeyler hazırlayıp atıştırsan canım,birşey derler mi çünkü ben açlığa hiç dayanamıyorum ve dr.larda zaten az az sık sık yiyin diyorlar,konuşsan kayınvalidenle acaba böyle yapsan ne der.:kedi:
Canım dün dolaba baktım zaten yemek yapılabilecek türde bi şey yoktu. Eşim de patates kızartalım dedi. O sıcakta onu yedim. idare ediyorum işte bi şekilde ama kendi evinde olmayınca zor oluo. kesinlikle.
Sen kendin için birşeyler hazırlayıp atıştırsan canım,birşey derler mi çünkü ben açlığa hiç dayanamıyorum ve dr.larda zaten az az sık sık yiyin diyorlar,konuşsan kayınvalidenle acaba böyle yapsan ne der.:kedi:
Sıcakta oda hiç çekilmez ki ama mecbur kalınca ne yapacaksın dimi.Başkasının evinde hayat sürmekte zor canım,allah bir an önce kavuştursun seni evine
Tatil için mi geldiniz kayınvalidenin evine yoksa sürekli mi orada berabersiniz canım
Slm kızlar
Benim hamileliğim çok şükür çok problemli değil bazen karnıma kramplar girio onu da idare ediyorum. Öğretmenim o yüzden okul da 1 eylülde başlıcak şu an çalışmıyorum yani. İşe başlayınca ne olurum bilmem. Tek sıkıntım şu kayınvalidemlerdeyim nlarda öğlen yemeği kültürü yok sabah akşam yiyolar ben de öğlen acıkıyorum. Eşim söyledi bi kaç kez ya akşam yemeğini fazla yap öğlen yesin ya da öğlen yemeği yap hamile diye ama yok yani. Kime söylüosun. Dışarda da yiyemiyorum midm bulanıo. öle işte.CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?