2011 Şubat Anneleri

Canım klima kullanıyorsan eğer,odanda cam varsa hafif aralık bırak.Tehlikeli yanlarıda var ama sıcaklardan korunmak için en etkili yöntemde klima çalışanlar için.Ben eşimin odasına çıkmak zorunda kalıyorum çok bunalırsam ne yapıyım hele öğleden sonraki sıcaklarda çok uykum geliyor otururken uyuyorum nerdeyse

hiç unutmam 8,5 aylık hamileydim 25 dakikalık yolda hastaneye giderken dolmuşta 1 Allahın kulu yer vermemişti.Yeni nesilden çok bişey beklemeyin yani

günaydın canım, ne acı dimi o yeni nesile sınıfta saatlerce dil döküyoruz. başarılı olmayı geçtim iyi insan olsunlar diye uğraşıyoruz ama çoğunun umurunda bile değil malesef. bu çocukların da anneleri, ablaları, tanıdıkları hamile ama malesef empati kuramıyorlar[/QUOTE]

evet canım öğretim bir yere kadar bari şu verdiğimiz eğitim işe yarasa.yerdeb bir çöpü almayı,bir yaşlıya,hamileye yer vermeyi becerebilseler.Çok acı gerçekten.Şu internet helede facebook çıktı çıkalı işler iyice çığırından çıktı saygı,sevgi hiç kalmadı

günaydın arkadaşlar....genelde kötü geçmiş gecelerimiz....ben de dün akşamüstü kötü bi haber aldım....yakın bi aile dostumuzun eşi kanserdi dün vefat etmiş....3 tane çocuğu kaldı küçük küçük ona çok üzüldüm çok ağladım...sonrada gece ağrım oldu çok...gece wc ye çok kalkmak zorunda kalıyorm bende....öyle işte.........

Allah rahmet eylesin canım,3 tane çocuk azda değilmiş allah kalanların yardımcısı olsun.Kendini çok üzdüğün için olmuş olabilir canım ağrın bazen bende kendimi çok kasınca oluyor ağrılarım.

amin canım inş...eşimde öyle tahminde bulundu bi daha üzülmek yok dio ama insanın elinde değil ki...

Slm kızlar
Benim hamileliğim çok şükür çok problemli değil bazen karnıma kramplar girio onu da idare ediyorum. Öğretmenim o yüzden okul da 1 eylülde başlıcak şu an çalışmıyorum yani. İşe başlayınca ne olurum bilmem. Tek sıkıntım şu kayınvalidemlerdeyim nlarda öğlen yemeği kültürü yok sabah akşam yiyolar ben de öğlen acıkıyorum. Eşim söyledi bi kaç kez ya akşam yemeğini fazla yap öğlen yesin ya da öğlen yemeği yap hamile diye ama yok yani. Kime söylüosun. Dışarda da yiyemiyorum midm bulanıo. öle işte.CADIARZU

ayy ne çok sohbet etmişsiniz sayfalar ilerlemiş bayanssulusmile
benimkinin cinsiyeti belli olduğuna göre cinsyetine kız olarak yazabilirsiniz kızlar.. caglayancığım sen mi ilgileniyordun listeylefisfisfis

sürmeli gözün aydın canım hastane bulmussun bide cinsiyetide ögrenmişsin ayy ne güzel

kızlar benim dün gece göbek deliğimde içten içe sızı oldu,korktum Allah korusun neden olabilir ki acaba?sizde de oluyor mu?bilmiyorumkismile

kızlar benim dün gece göbek deliğimde içten içe sızı oldu,korktum Allah korusun neden olabilir ki acaba?sizde de oluyor mu?bilmiyorumkismile
Canım panik yapma bi şey olmaz. Bende de bazen kramp oluo karın ağrısı falan oluo ben de meraklanıyorum ama heralde ilk çocuk olduğundan öle meraklanıyoruz.İnsan normal mi değil m bilemiyor.

malesef canım anadolu yakasında oturuyorum.işyerimin hemen yanındaki özel bir hastaneye gidiyorum ama dediğim gibi doktor hastadan başını kaldıramıyor pek ilgilenemiyor sanırım kimseyle..

amin canım inş...eşimde öyle tahminde bulundu bi daha üzülmek yok dio ama insanın elinde değil ki...

Çevremizde olan olayları görmezden gelemiyoruz ki,benim şu anda en büyük düşmanım stres canım işten kaynaklı oda biliyorsunuz zaten onu bir yensem sorun kalmayacak ama onuda yenemiyorum işte

Sen kendin için birşeyler hazırlayıp atıştırsan canım,birşey derler mi çünkü ben açlığa hiç dayanamıyorum ve dr.larda zaten az az sık sık yiyin diyorlar,konuşsan kayınvalidenle acaba böyle yapsan ne der.:kedi:

Daha hiç başıma gelmedi canım net'te baktın mı hiç neden olabilirmiş böyle birşey :kedi:

Sen kendin için birşeyler hazırlayıp atıştırsan canım,birşey derler mi çünkü ben açlığa hiç dayanamıyorum ve dr.larda zaten az az sık sık yiyin diyorlar,konuşsan kayınvalidenle acaba böyle yapsan ne der.:kedi:

Canım dün dolaba baktım zaten yemek yapılabilecek türde bi şey yoktu. Eşim de patates kızartalım dedi. O sıcakta onu yedim. idare ediyorum işte bi şekilde ama kendi evinde olmayınca zor oluo. kesinlikle.

Canım dün dolaba baktım zaten yemek yapılabilecek türde bi şey yoktu. Eşim de patates kızartalım dedi. O sıcakta onu yedim. idare ediyorum işte bi şekilde ama kendi evinde olmayınca zor oluo. kesinlikle.

Sıcakta oda hiç çekilmez ki ama mecbur kalınca ne yapacaksın dimi.Başkasının evinde hayat sürmekte zor canım,allah bir an önce kavuştursun seni evine
Tatil için mi geldiniz kayınvalidenin evine yoksa sürekli mi orada berabersiniz canım

canım ya :umursamaz: sıcaktada patates kızartması hepten mideni oynatır.eşine söylesen senin için ufak tefek öğlenleri atıştırmalık şeyler alsa dolaba koysanız olmazmı :kedi: geçiştirme öyle üzüldüm şimdi yemen lazım senin hele hele acıkınca mafoldumben seni düşnmemeleri de enteresan yani :kedi:

Canım bence konuş aç karnına daha kötü olursun.kızartma tarzı şeyler dokunur mideni daha kötü yapar.bencede sen birşeyler hazırla kendine.bu zamanlarda insanlar anlayamıyorlar bizim gibi çekmedikleri için.açlık daha çok yorar seni..

Yok canım tatil için çok şükür. 10 gün sonra dönücez. Annemlerde kaldım yaklaşım 1 ay annem bi dediğimi 2 etmedi orda ara öğünleri falan yiyodum gayet iyiydi. Sonra buraya gelince kötü oldu ne düzen kaldı ne bi şey. Acıkınca geriliyorum eşimle tartışıyoruz bu sefer. Kendimi kötü hissediyorum. Kayınvalidemle de çok candan bi ilişkimiz yok. O pek güleryüzlü değildir ben de çok cana yakın sayılmam ona karşı bi türlü iletişim kuramıyoruz. Tartışmamız hiç yok ama bi soğukluk var belli:a015:

merhaba sonuçta sen hamilesin hiçmi sormuyorlar sana sürekli sana yemek yedinmi diye sormaları gerekli aslında neden çekiniyorsun ki acıkınca kendin yap birşeyler atıştır onlar istediklerini düşünsünler zaten onların sormaması büyük bir ayıp ilk kezmi kalıyorsunuz kayınvalidenlerde öyle bile olsa ben aç duramıyorum hamileyim sürekli atıştırmam lazım diyebilirsin bence geç mutfağa ne bulursan ye senve bebeğin daha önemli onların düşüneceklerinden:uhm::1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…