- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
canım benim korkma Allah yardımcın olsunkızlar merhaba... yarın sabah 8 de hastaneye yatışım yapılıyor... sanırım 9-9.30 gibi bebeğimi kucağıma almış olurum.. dualarınızı esirgemeyin bizden.. ben çok korkuyorum..
Allah yardımcın olsun gülşahslmm kızlarrr nasılsınız bna yarın suni sancı verecekler büyük bir ihtimalle yarın kızımı kucagıma alıcam
kesinlikle aynı fikirdeyimKızlar biz artık yüzdük yüzdük kuyruğunua geldik. Biliyorum ki bir çoğumuzda açılma başladı. Doktor değilim ama sanıyorum ki açılma başladıysa oraya krem, zeytinyağı vs. sürmek hiç mantıklı gelmiyor. Allah korusun 1 dakikalık bir acı için mikrop kapmaya, çocuğumuza ufak da olsa bir sıkıntı yaşatmaya değer mi.
Allah yardımcın olsun kolay bir doğum olur inşallahKızlar yarın sabah 9 da doğuma giriyorum,çok karışığım ne hissettiğimi dahi kestiremiyorum,lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden,bugün banyomu ve tüm hazırlıklarımı tamamladım,saatleri saymaya başladım,birazdanda son yemeğimi yicem,doktorum sabah su bile içmeden gel dedi,dua edin kolay olsun herşey
üüff sezeryan olursa da akşam yiyip sabaha gidiyorsun.. ama ben dayanamıyorum kiii.. şeker yükleme testinde bile çokk zorlanmıştım. sabah kalkınca bişi yemezsem midem bulanıyor benim. kaldı ki sezeryan olacak olsam zaten gece uyuyamam ve aç da dayanamam. naparım bilmiyorummm.. neden yedirmiyorlar ki amannnn gaz yapar ihtimali mi acaba?
bebeği alırken bağırsakları dışarı çıkarıyorlar,zaten sıkışmış vaziyette olacağı için dışkı olursa birden genişleyince gaz yapar diye düşünüyorum