2011 Şubat Anneleri

Çatı muayenesi smeardan biraz daha farklı. Parmağını sokup dört duvarı yokluyor. Benim acımadı, acıdı diyenler de var. Bu haftaki kontrol biraz daha zordu, senin kasman da çok önemli. Kesinlikle katlanılmayacak bir şey değil ama birinin parmaklarını içeri sokması tabiki bazılarını daha çok rahatsız ediyor. Tabiki doktorun desteği burada çok önemli, seni azarlayacak doktorla işin zor. Benim doktorum çok şekerdir, o beni desteğiyle rahatlatır. Azarlayan doktorlara sinir oluyorum.

büyük konuşmiim ama son haftam bile olsa bana böyle bir durumda ters davrandığını görsem bırakırım.. zaten ben sordum en son görüşmemizde çatı muayenesi çok zormuş herkes öyle diyor benim için kabus gibi bişi walla yaptırmayıp da direkt sezeryan mı desek diye içimden geçirdim dedim o da yok canımm hiç bişi olmaz görürsün dedi. bişi olursa hani olmazdı derim artık :)

kızlar merhaba... yarın sabah 8 de hastaneye yatışım yapılıyor... sanırım 9-9.30 gibi bebeğimi kucağıma almış olurum.. dualarınızı esirgemeyin bizden.. ben çok korkuyorum..

hiç korkma canım hayırlısıyla sağ sağlim evladını kucağına alacaksın inşallahh.bebişi kucağına almaya öpüp koklamaya az kaldığını düşün ve rahatla.Allahım yar ve yardımcın olsun...

kızlar merhaba... yarın sabah 8 de hastaneye yatışım yapılıyor... sanırım 9-9.30 gibi bebeğimi kucağıma almış olurum.. dualarınızı esirgemeyin bizden.. ben çok korkuyorum..

aaa yasemincim kesinlikle dualarımız seninle olacakk... yaa sen hep normal ben sezeryan diyordum benden önce doğumunun olacağını hiç düşünmemiştim ama hayırlısı böyleymiş.. çok sevindim aslında erkenden kavuşacaksın inşallah hayırlısıyla kızınaaa.. korkma benceeeeeeee.. baksana herkes doğurdu..

Kızlar biz artık yüzdük yüzdük kuyruğunua geldik. Biliyorum ki bir çoğumuzda açılma başladı. Doktor değilim ama sanıyorum ki açılma başladıysa oraya krem, zeytinyağı vs. sürmek hiç mantıklı gelmiyor. Allah korusun 1 dakikalık bir acı için mikrop kapmaya, çocuğumuza ufak da olsa bir sıkıntı yaşatmaya değer mi.

slmm kızlarrr nasılsınız bna yarın suni sancı verecekler büyük bir ihtimalle yarın kızımı kucagıma alıcam

canım sende mi doğuruyon.hakkınızda hayırlısı olsun Allahım sağlık sıhhat içinde kurtarsın inşallahh dualarımız sizinle..

canım benim hiç korkma ben ctesi günü doğum yaptım herşey çok güzel pozitif geçicek hiç merak etme sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah dualarımız seninle...

gözün aydın doğum mu yaptın darısı bize Allah sizlere bağışlasın yavrunuzu...

sağolun kızlar.. hepinizi öpüyorummm.. sizleri seviyorum.. hakkınızı helal edin... dualarınızı esirgemeyinn...

Yaşasın bir bebiş daha geliyor. Allah yardımcınız olsun, kalbimiz seninle.

canım benim hiç korkma ben ctesi günü doğum yaptım herşey çok güzel pozitif geçicek hiç merak etme sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah dualarımız seninle...

aaa yasmin gelmiş hoşgeldin canım dualarımız seninle benimde yarın kontrolüm var bakalım ne olucak rabbim yardımcın olsun canım inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebişine

hiç korkma canım hayırlısıyla sağ sağlim evladını kucağına alacaksın inşallahh.bebişi kucağına almaya öpüp koklamaya az kaldığını düşün ve rahatla.Allahım yar ve yardımcın olsun...

aaa yasemincim kesinlikle dualarımız seninle olacakk... yaa sen hep normal ben sezeryan diyordum benden önce doğumunun olacağını hiç düşünmemiştim ama hayırlısı böyleymiş.. çok sevindim aslında erkenden kavuşacaksın inşallah hayırlısıyla kızınaaa.. korkma benceeeeeeee.. baksana herkes doğurdu..

Kızlar yarın sabah 9 da doğuma giriyorum,çok karışığım ne hissettiğimi dahi kestiremiyorum,lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden,bugün banyomu ve tüm hazırlıklarımı tamamladım,saatleri saymaya başladım,birazdanda son yemeğimi yicem,doktorum sabah su bile içmeden gel dedi,dua edin kolay olsun herşey

Kızlar yarın sabah 9 da doğuma giriyorum,çok karışığım ne hissettiğimi dahi kestiremiyorum,lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden,bugün banyomu ve tüm hazırlıklarımı tamamladım,saatleri saymaya başladım,birazdanda son yemeğimi yicem,doktorum sabah su bile içmeden gel dedi,dua edin kolay olsun herşey

allah yardımcımız olsun canım.. aynı saatlerde bende doğumda olucam..bende karışığım.. korku, gerginlik, heyecan ne dersen de :18:

Hadi canım hayırlısı olsuni hayatının en güzel anını yaşamaya gidiyorsun. Her şey sağlıkla olur inşallah.

allah yardımcın olsun canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişine kavuşursun dualarımız seninle ve bütün doğum yapacak arkadaşların sezeryan şeklin ne

Allah yardımcın olsun canım. dualarımız sen ve diğer tüm doğumda olacaklarla.. inşallah hayırlısıyla bebeğini alırsın kucağına.. artık kimse kalmicak buralarda.. bunu da söylemeden edemiciimm :)

allah yardımcın olsun kaçıncı haftan tam olarak ben 38+2 daha belli değil

ayy herkes teker teker doğuma giriyor valla sizden fazla ben heyecanlandım şimdi allah hepinizin yardımcısı olsun kızlar hayırlısıyla kavuşun bebişlerinize darısı artık bizim başımıza

üüff sezeryan olursa da akşam yiyip sabaha gidiyorsun.. ama ben dayanamıyorum kiii.. şeker yükleme testinde bile çokk zorlanmıştım. sabah kalkınca bişi yemezsem midem bulanıyor benim. kaldı ki sezeryan olacak olsam zaten gece uyuyamam ve aç da dayanamam. naparım bilmiyorummm.. neden yedirmiyorlar ki amannnn gaz yapar ihtimali mi acaba?

anamm sende mi doğuruyon canım. Allahım sağ sağlim hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini düşün hasret bitiyo kavuşuyorsunuz sonunda böyle düşün.dualarımız sizinle Allah yardımcın olsun canım...

Back