2011 Şubat Anneleri

kızlar merhaba... yarın sabah 8 de hastaneye yatışım yapılıyor... sanırım 9-9.30 gibi bebeğimi kucağıma almış olurum.. dualarınızı esirgemeyin bizden.. ben çok korkuyorum..
canım benim korkma Allah yardımcın olsun
slmm kızlarrr nasılsınız bna yarın suni sancı verecekler büyük bir ihtimalle yarın kızımı kucagıma alıcam
Allah yardımcın olsun gülşah
kesinlikle aynı fikirdeyim
Allah yardımcın olsun kolay bir doğum olur inşallah

bebeği alırken bağırsakları dışarı çıkarıyorlar,zaten sıkışmış vaziyette olacağı için dışkı olursa birden genişleyince gaz yapar diye düşünüyorum

allah yardımcımız olsun canım.. aynı saatlerde bende doğumda olucam..bende karışığım.. korku, gerginlik, heyecan ne dersen de :18:

Hadi canım hayırlısı olsuni hayatının en güzel anını yaşamaya gidiyorsun. Her şey sağlıkla olur inşallah.

allah yardımcın olsun canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişine kavuşursun dualarımız seninle ve bütün doğum yapacak arkadaşların sezeryan şeklin ne

allah yardımcın olsun kaçıncı haftan tam olarak ben 38+2 daha belli değil

Kızlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim,Allah hepimizin yardımcısı olsun,,39+4 haftalığım bebek kanala girmiyor,açılmam sancım yok suyu azalıyor mecbur sezaryen olacak,sabahtan beri boş boş bakıyorum,bedenimle okadar bütünleşmişki hamileliğim yarın hastaneye gideceğimi bilmek bi tuhaf ediyo,aman ne saçma bi durum

yasminkamu Allahım yardımcın olusun seninde.

kızlar 14 şubatta kaç kişi doğuracağız?

bugün sonkez nst ye girdik herşey yolunda pazartesi 8.30-9 gibi aç karnına gel dedi dr
öğlen gibide alırız dedi
ayyy bi korku bi heyecan
en sevindiğim şey sondayı ameliyat esnasında takıyorlamış
sizde durumlar nasıl umarım herkes iyidir
doğuran varmı?

forumda baya bir 14 şubat bebişi olucak galiba ayyy belki bende katılırım aranıza ne güzel olur kandilde kavuşmuş oluruz bebişlerimize

heh tam konusu denk geldi,doktoruma bu sonda olayını sordum,evridiki sondayı anestezi aldıktan sonra takmalarını söylemiş doktoruna onlarda öyle yapmış ve hiç bişey hissetmemiş,bana doktorum şöyle dedi,sondayı ameliyat öncesi takıyoruz,anneye narkoz verildiğinde en hızlı bir şekilde bebeği çıkarmak gerekiyorki bebeğe narkoz ulaşmasın,eğer sondayı anneye narkoz verdikten sonra takmaya çalışırsak hem vakit kaybı olur hemde bebeğe narkoz ulaşır,okadarda bencil davranmamak lazım,dedi.

ama sondayı ameliyathaneye gitmeden odadamı yoksa ameliyathanedemi takıyolar o konu hakkında bilgim yok kızlar bilginiz varsa söyleyin.

fatma ben diyorum zaten topiği 14 şubat anneleri yapalım diye

bu gidişle öyle olacak gibi zaten
senin saat kaçta pzt günü
acaba hangimizinki önce çıkacak
ayy bende bi heyecan bi korku anlatamam ya:18:

ben başıma ne geleceğini bilmediğim için saf saf rahatım canım,rahatlığımın en büyük nedeni de doktorum hakkında anlatılanlar en az 50 kişi mükemmel sezeryan olmuş tanıdığım..herkes istisnasız çok memnun belki de ondan bu kadar rahatım

ben 7 buçukta hastanede olacağım 8.15 de ameliyat başlayacak sanırım en geç 9 da biter.bugün tahlillerimi verdim

benim dr umda baya iyi sezeryancı başı derler kendisine
ayy benim testler pztsi sabah olurken sen bebişini emzirmeye başlayacksın bile negüzel yaa
Allahım hayırlısıyla sağsalim şu 3 günüde geçielimde paztsi zaten koşuştumayla geçecek anlamıcaz bişey
imkanın varsa bol bol dinlen uyu son günlerde benim yarım saat yatmam mümkün bile değil
şuan burdayım ama acaba ayıp oluyomu diye içim içimi yiyor evde misafir olunca
hadi ben kaçar belki sonra yine gelirim
şimdilik öptüm
mucuk

Kızlar sabahı düşünmekten tansiyonum yükseldi

birde aşırı gribim burnum tıkalı nefes almakta zorlanıyorum ,daraldım yaaa

Kızlar sabahı düşünmekten tansiyonum yükseldi

birde aşırı gribim burnum tıkalı nefes almakta zorlanıyorum ,daraldım yaaa

canım ''La havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim'' çek aklına geldikçe ameliyata girerkende şimdide rahatlatır en az 10 kez söyle her derde devaymış en basitide sıkıntı...

Kızlar nurberra mesaj göndermiş. Ama ben çok geç gördüm mesajı.

Bugün o da melegine kavuşuyor. Henüz haber gelmedi. Gelince yazarım...

Kızlar yarın sezeryan olacak tüm arkadaşlara sağlıklı doğumlar diliyorum.Allah yar ve yardımcınız olsun.Ben hala düzelemedim Herkes bebeğin gaz sıkıntısından,boyundan kilosundan bilmem neinden bahsediyır ama benim bular hiç gözümde yok çünkü acı çekiyorum.Dikişler canımı çok acıtıyor,rahmin geri toparlanma kasılmaları beni çok zorluyor ve göğüs ucumu acısı bebeğim emdikçe gözümden yaş geliyor.Fiziksel acılarımdan dolayı çökmüş durumdayım.Kimse benimle aynı şeyleri yaşamıyormu Yoksa uykusuzluk bebeğin huzursuzluğu filan bunlar gözüme hiç batmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…