Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu foto ekleme olayını ben de bilmiyorum. çok eskiden bi kaç kez eklemiştim ama unuttum gitti.. yoksa kızımın odası vaaar sepeti şekerleri vs vaaaarr benim de göbeğim vaaarrr var da varr :)
Emel ve alocum hadi bekliyom fotoları sürmeli hani 41 haftalık foto??
canım detaylı anlattım yukardaki şekilde çok kolay hemen ekleyebilirsinçok istiyorum yüklemeyi ama beceremedim yaa sorun oluştu diyor resimler büyükmü geliyorki
evet hadi bekliyorum en müsait zamandaaayyy çok sağolasın canımm. inşallah en yakın zamanda ekliicemmm. ama pt ye kalırsa sen doğurursun sonra da gelmez göremezsin fotolarımı :)
bu arada melocum fotoğrafında son ayında olduğuna inanılacak gibi değilsinn.. ben 7. ayımda öyleydim hem de maşallah kızının kilosu çok iyi.. benim göbeğim kesin senden daha önde :))
canım detaylı anlattım yukardaki şekilde çok kolay hemen ekleyebilirsin
evet hadi bekliyorum en müsait zamandaa
benim 34. haftaya kadar hiç göbeğim yoktu canım kemiklerim geniş vücudum iyi saklıyor sanırım ondan
ben de ilk bebeğimi kaybettiğim için 4 ay kimseye söylemedim ailem dışında
8 ay falan söylemesemde anlaşılmayacakmış
çiçek doğurdun mu=:26:
inanmıyorum yaaaa.. nasıl olabilir böyle bişeyy.. bi de çıkmış eşine şikayet ediyorr.. walla benim eşim döver o zaman onu:))))
arkadaşlar ben simir testi yaptırırken bi muayene olmuştum zaten 2 sene önce filan yani.. o zaman en başında çok korktuğumu ayaklarımın geri gittiğini filan anlatmıştım. bunları anlatmadan karşısına geçemezdim yani.. sonra derin nefes al hemen bitecek filan diyerek yapmıştı ve gerçekten de acımamıştı hiç.. şimdi pt günü ben de çatı muayenesi olucam.. çatı muayenesi o günkü muayeneden ne kadar farklıdır kii??? ikisini de yaptıran var mı aranızda?????
kızlar merhaba... yarın sabah 8 de hastaneye yatışım yapılıyor... sanırım 9-9.30 gibi bebeğimi kucağıma almış olurum.. dualarınızı esirgemeyin bizden.. ben çok korkuyorum..
kızlar merhaba... yarın sabah 8 de hastaneye yatışım yapılıyor... sanırım 9-9.30 gibi bebeğimi kucağıma almış olurum.. dualarınızı esirgemeyin bizden.. ben çok korkuyorum..