Çatı muayenesi smeardan biraz daha farklı. Parmağını sokup dört duvarı yokluyor. Benim acımadı, acıdı diyenler de var. Bu haftaki kontrol biraz daha zordu, senin kasman da çok önemli. Kesinlikle katlanılmayacak bir şey değil ama birinin parmaklarını içeri sokması tabiki bazılarını daha çok rahatsız ediyor. Tabiki doktorun desteği burada çok önemli, seni azarlayacak doktorla işin zor. Benim doktorum çok şekerdir, o beni desteğiyle rahatlatır. Azarlayan doktorlara sinir oluyorum.
kızlar merhaba... yarın sabah 8 de hastaneye yatışım yapılıyor... sanırım 9-9.30 gibi bebeğimi kucağıma almış olurum.. dualarınızı esirgemeyin bizden.. ben çok korkuyorum..
kızlar merhaba... yarın sabah 8 de hastaneye yatışım yapılıyor... sanırım 9-9.30 gibi bebeğimi kucağıma almış olurum.. dualarınızı esirgemeyin bizden.. ben çok korkuyorum..
slmm kızlarrr nasılsınız bna yarın suni sancı verecekler büyük bir ihtimalle yarın kızımı kucagıma alıcam
canım benim hiç korkma ben ctesi günü doğum yaptım herşey çok güzel pozitif geçicek hiç merak etme sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah dualarımız seninle...
slmm kızlarrr nasılsınız bna yarın suni sancı verecekler büyük bir ihtimalle yarın kızımı kucagıma alıcam
canım benim hiç korkma ben ctesi günü doğum yaptım herşey çok güzel pozitif geçicek hiç merak etme sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah dualarımız seninle...
Yaşasın bir bebiş daha geliyor. Allah yardımcınız olsun, kalbimiz seninle.
aaa yasmin gelmiş hoşgeldin canım dualarımız seninle benimde yarın kontrolüm var bakalım ne olucak rabbim yardımcın olsun canım inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebişine
hiç korkma canım hayırlısıyla sağ sağlim evladını kucağına alacaksın inşallahh.bebişi kucağına almaya öpüp koklamaya az kaldığını düşün ve rahatla.Allahım yar ve yardımcın olsun...
aaa yasemincim kesinlikle dualarımız seninle olacakk... yaa sen hep normal ben sezeryan diyordum benden önce doğumunun olacağını hiç düşünmemiştim ama hayırlısı böyleymiş.. çok sevindim aslında erkenden kavuşacaksın inşallah hayırlısıyla kızınaaa.. korkma benceeeeeeee.. baksana herkes doğurdu..
Kızlar yarın sabah 9 da doğuma giriyorum,çok karışığım ne hissettiğimi dahi kestiremiyorum,lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden,bugün banyomu ve tüm hazırlıklarımı tamamladım,saatleri saymaya başladım,birazdanda son yemeğimi yicem,doktorum sabah su bile içmeden gel dedi,dua edin kolay olsun herşey
Kızlar yarın sabah 9 da doğuma giriyorum,çok karışığım ne hissettiğimi dahi kestiremiyorum,lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden,bugün banyomu ve tüm hazırlıklarımı tamamladım,saatleri saymaya başladım,birazdanda son yemeğimi yicem,doktorum sabah su bile içmeden gel dedi,dua edin kolay olsun herşey
Allah yardımcın olsun canım. dualarımız sen ve diğer tüm doğumda olacaklarla.. inşallah hayırlısıyla bebeğini alırsın kucağına.. artık kimse kalmicak buralarda.. bunu da söylemeden edemiciimm :)
allah yardımcımız olsun canım.. aynı saatlerde bende doğumda olucam..bende karışığım.. korku, gerginlik, heyecan ne dersen de :18:
bu gidişle forumu kızımla ben kapatıcam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?