2011 Şubat Anneleri

slm hanımlar bızde bugun nsteye gırdık sancı yok oğlum gayet memnun sanırım yerınden...ama benım göğüslerıme süt gelmış bebek yok normalmı bu sızce???:26:

yaaa bende ntsye giriyorum sancı çıkmıyor sonra akşamına sancım oluyor anlamıyorum hatta ntsyi hiç sevmiyor benim kızım karnımdaki aparatları ittiriyor yerinden oynatıyor ne güzel oğlunuda görmüşsün benden süt gelmiyor daha ama bazı hamilelerde süt erken gelebiliyormuş bir akraba banyo yaparken sık süt gelir demişti ben deniyorum deniyorum gelmiyor yoksa benimde sütüm mü yok kii amannn allah korusunn ben kızımla doyasıya emişmek istiyorum sütüme doysun istiyorum doktora sordunmu sütünün geldiğini o ne söyledi

slm hanımlar bızde bugun nsteye gırdık sancı yok oğlum gayet memnun sanırım yerınden...ama benım göğüslerıme süt gelmış bebek yok normalmı bu sızce???:26:

gözün aydın canım,doğumdan önce göğüslerden süt gelmesi normal diye biliyorum ama kesinlikle sıkmamak gerekiyormuş ilk ağız denen süt boşa gitmesin diye..

kızlar yarın sabah sezeryanım var.kızımız bizimle olacak inş.çok heyecanlıyım.korkuyorumda.tek dileğim sağlıklı olması.ayyyy zaman ne çabuk geçmiş.doğumdayken hepiniz için dua edecem.

allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun dualarımız seninle sezeryan şeklin ne?

kızlar yarın sabah sezeryanım var.kızımız bizimle olacak inş.çok heyecanlıyım.korkuyorumda.tek dileğim sağlıklı olması.ayyyy zaman ne çabuk geçmiş.doğumdayken hepiniz için dua edecem.

hadi gözün aydın canım Allahım sağ sağlim hayırlısıyla kavuştursun yavruna inşallahh darısıda bize olsun :66:

yaaa bende ntsye giriyorum sancı çıkmıyor sonra akşamına sancım oluyor anlamıyorum hatta ntsyi hiç sevmiyor benim kızım karnımdaki aparatları ittiriyor yerinden oynatıyor ne güzel oğlunuda görmüşsün benden süt gelmiyor daha ama bazı hamilelerde süt erken gelebiliyormuş bir akraba banyo yaparken sık süt gelir demişti ben deniyorum deniyorum gelmiyor yoksa benimde sütüm mü yok kii amannn allah korusunn ben kızımla doyasıya emişmek istiyorum sütüme doysun istiyorum doktora sordunmu sütünün geldiğini o ne söyledi

vallahı doktoru nasıl gördum nasıl konuştum bılmıyorum....kadın bı sınırlı anlatamam gerçı benım doktor yoktu hastaneden başka doktora görundum oda dığer doktorun adını duyunca pek bır değişti....çok karışık bıgundu..akşam aynı senın gıbı sancım var hastanede tık yok....sütümün geldiğini söyleyemedım bılmıyorum bugun morelmen kötüyüm :( hıçbirşey aklıma gelmedı doktor ayrı bır derttı....berbattı yanı :(:26:

iyice aşağıya inmiştir annesi onun için sıkışıyorsundur biryerde okumuştum normal bir durum diyordu.tutamasanda normal yani :1: hadi emelcim sende doğuruver hemen inşallahhhh akşama da doğurdum diye gel :1::66:

ayyy inşallah canım ağzından bal damlıyor valla kolaycacık doğururuz inşallahhhhhh

normal canım bazı arkadaşların7.ayda falan başladı gelmeye

Allah yardımcın olsun canım

vallahı doktoru nasıl gördum nasıl konuştum bılmıyorum....kadın bı sınırlı anlatamam gerçı benım doktor yoktu hastaneden başka doktora görundum oda dığer doktorun adını duyunca pek bır değişti....çok karışık bıgundu..akşam aynı senın gıbı sancım var hastanede tık yok....sütümün geldiğini söyleyemedım bılmıyorum bugun morelmen kötüyüm :( hıçbirşey aklıma gelmedı doktor ayrı bır derttı....berbattı yanı :(:26:

allahım bu doktorlar niye bize böyle yapıyorlar yaaa bizde zaten duysallık tavan yapmış bide bunlar böyle yapıyorlar yaaa

gözün aydın canım,doğumdan önce göğüslerden süt gelmesi normal diye biliyorum ama kesinlikle sıkmamak gerekiyormuş ilk ağız denen süt boşa gitmesin diye..

sağol canım ınşallah sızınde bebişlerınız emer emmez sütünüz gelır....bıde bu benım ıkıncı gebelığım belkı ondan erken geldı...ben kızımı emzıremedım hıç göğsümü tutmadı ama umarım oğlum tutar çok sıkıntılı geçmişti ozamanlar ınşallah bukez yaşamam aynı şeyı....

demekki sıkmamak gerekiyor bende sıktım iyiki gelmemiş yanlış yapmışım bilmeden demekki herkesin dediğini yapmamak gerekiyormuşş çok saol canım uyardığın için

hayırlısı olsun sağlıkla bebeğini al kucağına ınşallah....şimdiden çok geçmiş olsun sıkıntıda yapma kendıne....

sağol canım ınşallah sızınde bebişlerınız emer emmez sütünüz gelır....bıde bu benım ıkıncı gebelığım belkı ondan erken geldı...ben kızımı emzıremedım hıç göğsümü tutmadı ama umarım oğlum tutar çok sıkıntılı geçmişti ozamanlar ınşallah bukez yaşamam aynı şeyı....

oğluşun cok cok diye emer inşallah annesi her çocuk bir olmaz der annem. abim iki gün öğürmüş memeyi almamış azına :1: ama ben gözü açık çıkmışım doğar doğmaz aranıyormuşum annem verince memeyi bi kapmışım sanki yıllardır emiyor gibi annem çok şaşırmış :1: o gün bu gündürde boğazım hiç durmaz zaten homili gırtlak :1::66:

melocum gerçekten çok tatlı çıkmışınız bebişinizle hatta biz kızımızla kıskandık bizde ekleyelim dedik ama meceremedik

Son düzenleme:
fazla sulu şeyler tüketiyorum ewet belkide ondan ama bu seferde suyu azaltsam altımda sızlama oluyor intihap vardı geçmedi daha galiba
bende ıltıhap sorunu var hıç gecmedı yanma öldürdü benı ağladım gunlerı hatırlıyorum ınankı...
oğluşun cok cok diye emer inşallah annesi her çocuk bir olmaz der annem. abim iki gün öğürmüş memeyi almamış azına :1: ama ben gözü açık çıkmışım doğar doğmaz aranıyormuşum annem verince memeyi bi kapmışım sanki yıllardır emiyor gibi annem çok şaşırmış :1: o gün bu gündürde boğazım hiç durmaz zaten homili gırtlak :1::66:

ınşallah öyle olur canım tşkler...
ben kaçar hanımlar yemek vaktı eşim gelmeden bişeyler hazırlıyım...öpüyoruz silzerı ve bebişlerınızı....

kızlar merhaba, yardımınıza ıhtıyacım var. Çatı muayenesi olanınız var mı? canım çok narin değildir, acıya dayanıklıyımdır ama dun catı muayenesı sırasında cokcanım yandı,yıne de ses cıkarmadım sadece hafıf kastım kendımı ama benım gerızekalı doktorum demedıgı lafı bırakmadı bana,sırf kastıgım ıcın kendımı,acaıp moralım bozuldu aglaya aglaya geldım eve dusunun 37haftalık hamıleyım ne hakkı var benı boyle uzmeye bu doktorun,yardımcı olacagına hem de.streesten sabaha kadar sancım oldu. Doktoru degıstırmeyı bıle dusunuyorum, sonucta bu ekıp ısı,azıcık kastım kendımı dıye bukadar laf sayıyor sonucta hıc kasmıcakmısım nasıl becereceksem onu,dogumda neler yasatır bana kımbılır.bırdahakı kontrolum 1hafta sonra ve ben sımdıden catı muayenesının stresıne gırdım bıle ve bu stresle o sandalyeye oturunca daha cok gerılecegım ıcın daha da cok canım acıcak. ne yapabılırım ben ya?krem neyım surup gıtsem etkısı olurmukı?

inanmıyorum yaaaa.. nasıl olabilir böyle bişeyy.. bi de çıkmış eşine şikayet ediyorr.. walla benim eşim döver o zaman onu:))))

arkadaşlar ben simir testi yaptırırken bi muayene olmuştum zaten 2 sene önce filan yani.. o zaman en başında çok korktuğumu ayaklarımın geri gittiğini filan anlatmıştım. bunları anlatmadan karşısına geçemezdim yani.. sonra derin nefes al hemen bitecek filan diyerek yapmıştı ve gerçekten de acımamıştı hiç.. şimdi pt günü ben de çatı muayenesi olucam.. çatı muayenesi o günkü muayeneden ne kadar farklıdır kii??? ikisini de yaptıran var mı aranızda?????

Back