slm bir kaç saat ayrıldım burdan ..heyecan basmış ....nişanı gelen arkadaşlarım dualarım sizinle :))
kızlar doğal yöntemler en iyisi süt için ama bira mayası tabletleri satılıyormuş onlardan alabilirsin violina özellikle senin için mama vermekten daha iyidir.Biraz araştır istersen bana ikiz annesi bir çocuk gelişimci tavsiye etmişti.kesinlikle işe yarıyormuş.ikizlerine bile sütünün yetmesini sağlamış:)
Kızlar herkese merhaba geldim ama sadece size haber verebilmek için ne geçmişi okuyabiliyorum nede yazmaya mecalim var.Hala kendimi toparlayamdım çoğunlukla yatıyorum sersem gibi ayağı kaltığımda baş dönmelerim henüz geçmedi epiduralin etkisi varmı bilemiyorum ama ben doğumdan sonra hemen ayaklanabilenlerden olamadım sanırım.Dikişlerimde hala ağrıyor doktor 3 tane dedi ama bilmiyorum artık.Bebişimle annem sayesinde ilgilenebiliyorum sütüm hala geliyor sayılmaz damla damla malesef mama takviyesi yapıyoruz arada oda sarılık olmasın diye bol bol dua edin benim için ayaklanayım artık ya...
slm kızlar.allah kısmet ederse yarın 2-3 gibi doğuma gireceğim.herkesin dualarını bekliyorum.
slm bir kaç saat ayrıldım burdan ..heyecan basmış ....nişanı gelen arkadaşlarım dualarım sizinle :))
kızlar doğal yöntemler en iyisi süt için ama bira mayası tabletleri satılıyormuş onlardan alabilirsin violina özellikle senin için mama vermekten daha iyidir.Biraz araştır istersen bana ikiz annesi bir çocuk gelişimci tavsiye etmişti.kesinlikle işe yarıyormuş.ikizlerine bile sütünün yetmesini sağlamış:)
normal doğumda epidural böyle etkiliyor mu yaaa.. çok üzüldüm hala kendine gelememiş olmana canım. Allah yardımcın olsunn. ama en azından bebeğini düşün ve canını sıkmamay çalışş..
hayırlısıyla kolay bir doğum olurun inşallahh...
bira mayası tableti mi ben bunu hiç duymamıştım nasıl bişeymiş nasıl kullanılcakmış kii..
peehhh bugün dışarı çıkamadımm
kargoya bakıyorum araç etrafımda yakınımda dolanıp duruyo ha geldi gelecek diyorum yine akşama kaldı bak çıksaymışım bişi olmayacakmış.neyse yarın artık.
ikinci posta çamaşırlarda bitti sanırım ses kesildi gidim onları asayım ben barii
yauu ben bu mutfağı topluyorum topluyorum yine dağılıyo.ama yediğim şeyi işte bırakıyorum geliyorum eee ağzımda boş durmuyo habire yiyorum haliyle dağılıyoo.
bildiğin ilaç gibi sanırım kuru maya yutmak zor olduğundan ama süt yapıyormuş çok
Emziren Anne İçin İnek Sütünü Ne Bebeğe NE Anneye Önermiyor Doktorlar Bildiğim Kadarıyla Çok Gaz Yaptığı İçin.. Yanlış Bilgi Vermek İstemem Ama Daha Geçen Gün Tvde Duydum..
ben geldim kizlar.. dogurdum demeyi ne çok isterdimm
benim kiz çooooooooookkk inatçi çikti yandim bennn
bugun kontrolum vardi yine yok anam yokk ne açilma var nede duzenli sanci durumuda gayet iyi kalp atislari suyu falan.. rahat benim kiz niye çiksin ki
cumaya randevu verdi yine nst+muayene yapacak
cumartesi pazarda gelmezse kendiliginden pazartesi yatiracak suni sanci verecek oda fayda etmezse sezeryana alacak..
yani en geç pazartesi kizimi kucagima alacagim
hayirlisi olsun bakalimm
bu durumda doğumdan sonra süt içmemeliyiz mi yanii.. gerçi hamilelikte ne kadar içtim ki
slm kıslar nasılsınız ben cok heyecanlıyım bugun doktorumuzla gorustuk ve buyuk fınal gunumuzu aldık kızımız 14 şubatta bıze hedıye gelıcek sezeryanla sabah 7de bebegımıze kavusucaz cok heyecanlıyım sımdıden...ALLAH herkesın yardımcısı olsun darısı bekleyen herkesın basına..
bu durumda doğumdan sonra süt içmemeliyiz mi yanii.. gerçi hamilelikte ne kadar içtim ki
Ben Hamileyken Bile Çok İÇemedim Reflüm Olduğu İçin Gündüz 1 Bardak İçebildim Sadece O da Aklıma Gelirse Çünkü Ben Süt Ve Yumurtadan Nefret Ederim Hiç Yiyemem Kokusuna Bile Dayanamam.. Ama Yine Doktorlarımıza Sorarız Dediğim Gibi Yanlış Bilgi Vermek İstemem Herkeste Değişiyordur Belki Sadece Tvde Doktordan Duyduğumu Söyledim ;}
Emziren Anne İçin İnek Sütünü Ne Bebeğe NE Anneye Önermiyor Doktorlar Bildiğim Kadarıyla Çok Gaz Yaptığı İçin.. Yanlış Bilgi Vermek İstemem Ama Daha Geçen Gün Tvde Duydum..
slm kıslar nasılsınız ben cok heyecanlıyım bugun doktorumuzla gorustuk ve buyuk fınal gunumuzu aldık kızımız 14 şubatta bıze hedıye gelıcek sezeryanla sabah 7de bebegımıze kavusucaz cok heyecanlıyım sımdıden...ALLAH herkesın yardımcısı olsun darısı bekleyen herkesın basına..
ayyyyy....inanmıyorum ben de o gün doğum yaıyorum merveee
acaba benim saatim kaç ?yarın belli olacak
gözünüz aydın canımm. hayırlı olsunnn :)
AYY aynı saatde olursak goruselım muhakkak bugun nstye gırdım ogren bana yaz cnm ogun bıde kandılmıs bılıyomusun doktor oyle dedı..
evet biliyorum benim 3 hafta falan önce tarih alındı ama senin erken ...saatini bi öğreneyim yarın
başka bişey dedimi doktor
ben geldim kizlar.. dogurdum demeyi ne çok isterdimm
benim kiz çooooooooookkk inatçi çikti yandim bennn
bugun kontrolum vardi yine yok anam yokk ne açilma var nede duzenli sanci durumuda gayet iyi kalp atislari suyu falan.. rahat benim kiz niye çiksin ki
cumaya randevu verdi yine nst+muayene yapacak
cumartesi pazarda gelmezse kendiliginden pazartesi yatiracak suni sanci verecek oda fayda etmezse sezeryana alacak..
yani en geç pazartesi kizimi kucagima alacagim
hayirlisi olsun bakalimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?