2011 Şubat Anneleri

yok canım bişey olmaz :D öyle hapşırmayla açılsa yattığın yerden nasıl kalkıcan? :1:
Kaldı ki bana süt olsun diye hemen komposto içirdiler o da bende öksürük yaptı.Dikişlere hiç bişeycik olmadı.. Bence o konuda hiç endişen olmasın.

yaa ben bi yerde tam hastaneden çıkıyorduk bi hapşırdım dikişlerimden kan geldi tekrar yattık filan diye yazanı okumuştum da aklımda yer etmiş. sen de boşuna endişelenme diyorsun.. tamam endişe yok. artık ne gelirse başımıza görücezz hepsi birer güzell anı olacak inşallah.. belki aynen senin gibi anlatıcazzz :))

yaa ben bi yerde tam hastaneden çıkıyorduk bi hapşırdım dikişlerimden kan geldi tekrar yattık filan diye yazanı okumuştum da aklımda yer etmiş. sen de boşuna endişelenme diyorsun.. tamam endişe yok. artık ne gelirse başımıza görücezz hepsi birer güzell anı olacak inşallah.. belki aynen senin gibi anlatıcazzz :))

Yok tabiiki endişe falan!!! herşey çok güzel olacak!

aynen canım hayırlısını isteyip sabır göstereceğiz

mrhb arkadaşlar bişey sorucam gebelik için kan tahlili ne kadar sürede sonuç veriyo yarın yapıcamda sonuç ne zaman çıkıyo ?yardımcı olur musunuz..

canım inş. saglıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun benimde cuma kontrolüm var belki aynı gün doğururuz ben medisuda yapıcam doğumu sende orda yapıcaksın dimi yanlış hatırlamıyorum belki yanyana aynı odalarda yatarız

evet canım medisu hastanesi.. olur mu olur valla :9:

oohh herkes orda nişan yapıyorsunuzz:) cumaya da düğün var.. hayırlısıyla kavuşursun inşallah duru yağmuruna... 37+6 oluyor değil mi o gün. kilosu en son ne kadardı bebeğinin sorun yok değil mii:)

canım cuma olursa tam 38. hafta oluyor... 2.900 falandı canım.. doktorum net rakam vermiyor artık.. allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin..

Selam Şubat teyzelerimiiiiiiiizzzzz :D kızım ve biz geldiiiikkkkkkk :emir_bebek:

Doğumdan sonra bi türlü uğrayamadım siteye... Şimdi kızım mışıl mışıl uyuyor bende fırsat bu fırsat sizlere yazayım dedim...

2 şubat günü gebelik kolestazından dolayı hastaneye yakın bakıma yatırıldım... hem o gün hemde 3 şubatta değerlerim hala yükseliş gösterince doktorlar suni sancı verip doğurtalım dediler.3 şubatta suni sancı için beni doğumhaneye aldılar ama ben biraz asabi bir hasta olaraktan doktorların burunlarından getirdim.Suni sancıyı kabul etmedim bana sezeryan yapın dedim ben normal doğurmak istemiyorum dedim.
Klinik şefleri ısrarlarıma karşı tamam ama o zaman 39. haftanı beklersin ve o arada bebeğin karnında ölme riski var biz sorumluluk kabul etmeyiz dediler.Bende bu sefer bu riski göze alamadım ve suni sancıyı kabul ettim.
4 şubat günü öğlen saat 2 de suni sancı verilmeye başlandı... gece saat 1:30'a kadar suni sancı verildi yani yaklaşık 12 saat. Fakat benim hiç açılmam olmadı.Bebeğim normal gelmek istemedi.Kanala girmedi.
Doktorlar 12 saat sonunda artık normal olamayacağına karar verip beni sezeryana aldılar.
5 Şubat 02:05'te kızım dünyaya geldi. Spinal anestezi ile sezeryan oldum. saat 2:30 gibi odaya çıkardılar. Ayaklarımın uyuşukluğu açılır açılmaz ayağa kalktım ve yürüdüm... Bebeğimle ilgilenebildim.
Hiç ama hiç dikiş ağrım olmadı... Hatta bir ara sezeryan olup olmadığımdan şüphe ettim :1:
Bugün 4. günümüz ve ben artık normal hayatıma dönmüş gibiyim.Bugün kızımla sokağa çıktık aile hekimimize gittik... 2. topuk kanı alındı ve 1. ay aşımızın randevusunu aldık.

Bunun dışında kızımın çok iyi emme refleksi olmasına rağmen memeyi ememiyor... Manuel pompa ile sağmaya çalışıyorum... Çok fazla süt çıkmıyor ama 1 damla bile çıksa onu bile damlatıyorum ağzına.
Aptamil 1 mama desteği veriyoruz şimdilik... Fakat bugün hemşire teyzemiz kaşıkla verim biberona alışmasın dedi...
Ayrıca sütüm için 2 gündür humana still tea içiyorum.Çok işe yaradı.Göğüslerim sütlendi... İnşallah yılmadan çabalayıp emzirmeyi de başaracağım.

canım gözün aydın doğumun rahat geçmiş sevindim şuana kadar hiç birimiz aman aman sezeryan ağrısı çekmedik sanırım inş böyle devam eder canım benim oğlanın çok kuvvetli emme refleksi var ama doymuyor hemde sütüm olmasına rağmen bugün ilk doktor tecrubemizi yaşattı bize doktor bizede aynı mamayı verdi ve oda kaşıkla besle dedi ama benim dondurucuda süt stoğum var ordan faydalanıcam bitene kadar sana tavsiyem elektirikli pompa edinebiliyorssn mutlaka onu kullan alamıyorsan hastaneler kiralıyor bebek emmesine en yakın onlar çekiyor sütün çoğalır iyice bide humana stil dışında tane kimyon anason ve rezene demleyip içebilirsin acayip süt yapıyor

mrhb arkadaşlar bişey sorucam gebelik için kan tahlili ne kadar sürede sonuç veriyo yarın yapıcamda sonuç ne zaman çıkıyo ?yardımcı olur musunuz..

gittiğin yere bağlı, bazıları 1-2 saatte sonuç veriyor, bazıları bir sonraki gün. yani tahlil kolay da gittiğin yerin çalışma prensibi önemli. arayıp sor ona göre git istersen

eğer labotauar analizi kendi yaparsa 40 dakikada çıkıyor
evet canım medisu hastanesi.. olur mu olur valla :9:

canım cuma olursa tam 38. hafta oluyor... 2.900 falandı canım.. doktorum net rakam vermiyor artık.. allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin..

oooo...ne güzel çifter çifter doğuruyıruz

benim üç günlük gecikmemde idrarda hafif pembe çizği çıkmıştı sonra kan tahlili yaptırmıştım ondada deger düşüktü ama gebelik var görünüyordu canım kaç günlük gecikmen var

Son düzenleme:
peki arkadaşlar benim idrar testim pozitif ama bir hafta gecikmem var bu süreçte içilen ilaçlar bebeği etkiler mi? ben çok içtimde..

peki arkadaşlar benim idrar testim pozitif ama bir hafta gecikmem var bu süreçte içilen ilaçlar bebeği etkiler mi? ben çok içtimde..

benim arkadaşım meme kanseri tedavisi görürken hamile kalmış bilmeden de 4 haftalık göğsündekikitleyi aldırmak için ameliyat oldu
doktorlar çok küçük etkilendiğini düşünmüyoruz dediler ve şimdi 1,5 yaşında cin ve çok sağlıklı bir kızı var

benim arkadaşım meme kanseri tedavisi görürken hamile kalmış bilmeden de 4 haftalık göğsündekikitleyi aldırmak için ameliyat oldu
doktorlar çok küçük etkilendiğini düşünmüyoruz dediler ve şimdi 1,5 yaşında cin ve çok sağlıklı bir kızı var

çok saol allah razı olsun senden canım ya valla diş ağrılarım dan dolayı ve ürtikerim var onun için çok ilaç içtim kafama çok takılmıştı rahatlattın beni..

inş. etkilenmemiştir canım idrarda pozitifse hamilesin canım ama tabi yinede kandada yaptır ultrasondada bakılsın bebişine sağlıkla kavuşursun inş.

nasılsınız kızlar oğluşla uğraşmaktan direk dalıyorum balıklama kusura bakmayın doğuran varsa hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün gün alanlar da varsa bi avaqzda kolaycık pıttt diye çıksın melekleriniz
bugün oğlum beni mum etti resmen gündüz 11 den öğlen 4e kadar hiç susmaksızın ağladı hemde new ağlamaa sürekli aranıyor her arandığında emiyor ama bitince tekrar aranıyor gazını çıkarmıyor kakasını çok yapmıyor bende paçalarrım tutuştu doktora gittim kuzum doymuyormuşşşş:53: ama çok güzel emiyor ve sütüm var nasıl oluyor anlamadım 2 gün önce kilo alan çocuk 100 gr vermiş :43:doktor mama verdi ama şuan kullanmayı düşünmüyorum hastane yattığı zaman stok yapmıştım sütümü onları kullan dedi bitincee mama takviyesine başlarsın dedii eve geldik ve tam 1 saat 2 göğsümü değiştirip değiştirip emzirdim doydu sanırım 2 saattir uyuyor maşallah şimdi uyandırıp emziricem bAakalım ne olcak bi hafta kontrol altındaq tutcakmışım

gayecim aman maşallahh deee :nazar: nazar değmesin ne güzel hemen toparlanmışsın:nazar:.

yasminkamu bende seni merak etmiştim iyi bari annenler yanında oo zaten onlarda hemşireymiş ne güzell ehh zamanın gelmiş artık resmen hayırlısı olsun kolaycacık doğurursun inşallah

elenii kan tahlilinde %99 1 günlükte olsa çıkıyor.en güvenli yol yani.tahlil sonuçlarıda devlet hastanesinde yaptırırsan öğleden önce yapılırsa öğleden sonra çıkar öğleden sonra verirsen ertesi güne kalır

yaa kızlarr eşime dün ne güzel baktım iyileştirdim gibi kendine geldi ayaklandı bugün işe gitti geldi yine pertt :50: canım yaaa sesi soluğğuda gitmiş.yemek yedi sıcak su torbası koydum ayaklarına yorganı çekti üstüne yattıı.uyuyo şimdi.toparlar kısa zamanda inşallahh üzülüyorum valla böyle hasta olunca.

benim üç günlük gecikmemde idrarda hafif pembe çizği çıkmıştı sonra kan tahlili yaptırmıştım ondada deger düşüktü ama gebelik var görünüyordu canım kaç günlük gecikmen var

bir hafta gecikti iki kez idrar testi yaptım pozitif.. bir sürüde ilaç içtim..

Back