2011 Şubat Anneleri

selam kızlar bizim minik kuzumuz kağan beklediğimiz gün 7 şubat tan bir gün önce yani 6 şubat saat 11.35 de 3150 gr 50 cm olarak normal doğum ile dünyaya geldi .Şimdilik sadece biraz gaz problemimiz var geceleri uyuyamıyoruz fazla ama olsun onun kokusu sevgisi herşeye değer ,esas problem bende sütüm gelmedi hala çok üzülüyorum bu duruma ne yapıcağımıda bilmiyorum, sebebinide ,önerilerinizi yazabilirseniz sevinirim bu arada 3 tane dikişim var henüz iyileşmediler ama geçicek hepsi allah şimdiden sonra hepimize bol süt ve güç kuvvet versin şimdi oğluşumu yedirmeye gidiyorum fırsat bulunca tekrar gelicem hepinizi öptüm

gözün aydın cnm.Allah analı babalı büyütsün inş.süt için kızlara katılıyorum ben de bol sıvı tüketmek lazımmış.ama bi arkadaşım ısırgan otu tohumuyla balı karıştırıp aklına geldikçe 1-2 kaşık yediini onun da sütü arttırdıını söylemişti.denemekte fayda var bence.bol sütlü günler

yasminkamu nereye gittin kıssssssssssssss
merak ediyorum seni nişanmı acaba keisn gelen uf bnm geçen hafta gelenlerde niaşn osaydı keşke:):) ama muayene sonrası lekelenmelerdi hihihihi
haberdar ett beni

Kızlar herkese merhaba geldim ama sadece size haber verebilmek için ne geçmişi okuyabiliyorum nede yazmaya mecalim var.Hala kendimi toparlayamdım çoğunlukla yatıyorum sersem gibi ayağı kaltığımda baş dönmelerim henüz geçmedi epiduralin etkisi varmı bilemiyorum ama ben doğumdan sonra hemen ayaklanabilenlerden olamadım sanırım.Dikişlerimde hala ağrıyor doktor 3 tane dedi ama bilmiyorum artık.Bebişimle annem sayesinde ilgilenebiliyorum sütüm hala geliyor sayılmaz damla damla malesef mama takviyesi yapıyoruz arada oda sarılık olmasın diye bol bol dua edin benim için ayaklanayım artık ya...:(

Kızlar herkese merhaba geldim ama sadece size haber verebilmek için ne geçmişi okuyabiliyorum nede yazmaya mecalim var.Hala kendimi toparlayamdım çoğunlukla yatıyorum sersem gibi ayağı kaltığımda baş dönmelerim henüz geçmedi epiduralin etkisi varmı bilemiyorum ama ben doğumdan sonra hemen ayaklanabilenlerden olamadım sanırım.Dikişlerimde hala ağrıyor doktor 3 tane dedi ama bilmiyorum artık.Bebişimle annem sayesinde ilgilenebiliyorum sütüm hala geliyor sayılmaz damla damla malesef mama takviyesi yapıyoruz arada oda sarılık olmasın diye bol bol dua edin benim için ayaklanayım artık ya...:(

zor kısmı atlatmışsın.biraz daha sabır.hepsi gececektir.sen bebişine bak moral bul

canım bebişinle bir ömür boyu mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum inş. sütünde artar bebişin doyar allah yardımcın olsun kuzucugunda sanada inş. tez zamanda iyileşir bebişinle gezmelere gidersiniz

Allah Sabır Versin Güç Kuvvet Versin Canım, Kendini Üzme Yavrunun Sana İhtiyacı Var Dualarımız Sizinle Olcak Emin Ol..

slm kızlar.allah kısmet ederse yarın 2-3 gibi doğuma gireceğim.herkesin dualarını bekliyorum.

Allah yardımcınız olsun kızlar...cümlemizin yardımcısı olsun inşallah...

birazdan bebeğimin beşiğiyle şifonyeri gelicek geç kaldık biraz almakta yemek odasındaki masanın üstüne koyduk bütün eşyalarını mobilyaları bi havalandırayım güzel güzel çekmecelere yerleştircem herseyi:49:

:nazar: çok geçmış olsun canım bızım burda bebekler sarılık olmasın dıye doğdukları zaman içerısınde sarı renk olan yazma tulbent veya farklı bırşey bulundururuz bebeğin yanında veya yuzune örterız uyuduğu zaman...buyuklerın tavsıyesı ılk bebeğimde yaptım bu bebişimdedde yapıcam kısmet olursa ışlallah...süt ıçınde yumurtalı pekmez yaparız ıyı sut yapar....:71:

slm kızlar.allah kısmet ederse yarın 2-3 gibi doğuma gireceğim.herkesin dualarını bekliyorum.
cnm allah yar ve yardımcın olsun sağlıkla kurtulun iknizde inş.darısı başımızaaa
cnm senin epidural normaldi dimi
yanlış hatırlamıyorum hayırlısıyla biranönce toparlarsın inş sütünde bol bol olur sıkma canını Allah koalylık versin

birazdan bebeğimin beşiğiyle şifonyeri gelicek geç kaldık biraz almakta yemek odasındaki masanın üstüne koyduk bütün eşyalarını mobilyaları bi havalandırayım güzel güzel çekmecelere yerleştircem herseyi:49:

hayırlı olsun maway geç değil cnm nolcak bak daha içerde yaramzın nasılsaa:) güzelce yerleştirirsin bi hevesle sağlıkla kullanın hepsini

selam kızlar bizim minik kuzumuz kağan beklediğimiz gün 7 şubat tan bir gün önce yani 6 şubat saat 11.35 de 3150 gr 50 cm olarak normal doğum ile dünyaya geldi .Şimdilik sadece biraz gaz problemimiz var geceleri uyuyamıyoruz fazla ama olsun onun kokusu sevgisi herşeye değer ,esas problem bende sütüm gelmedi hala çok üzülüyorum bu duruma ne yapıcağımıda bilmiyorum, sebebinide ,önerilerinizi yazabilirseniz sevinirim bu arada 3 tane dikişim var henüz iyileşmediler ama geçicek hepsi allah şimdiden sonra hepimize bol süt ve güç kuvvet versin şimdi oğluşumu yedirmeye gidiyorum fırsat bulunca tekrar gelicem hepinizi öptüm

çok geçmış olsun gözunuz aydın....allah analı babalı buyutsun....

peehhh bugün dışarı çıkamadımm

kargoya bakıyorum araç etrafımda yakınımda dolanıp duruyo ha geldi gelecek diyorum yine akşama kaldı bak çıksaymışım bişi olmayacakmış.neyse yarın artık.

ikinci posta çamaşırlarda bitti sanırım ses kesildi gidim onları asayım ben barii

yauu ben bu mutfağı topluyorum topluyorum yine dağılıyo.ama yediğim şeyi işte bırakıyorum geliyorum eee ağzımda boş durmuyo habire yiyorum haliyle dağılıyoo.

ben geldim kizlar.. dogurdum demeyi ne çok isterdimm:59:

benim kiz çooooooooookkk inatçi çikti yandim bennn:9:

bugun kontrolum vardi yine yok anam yokk ne açilma var nede duzenli sanci durumuda gayet iyi kalp atislari suyu falan.. rahat benim kiz niye çiksin ki:37:

cumaya randevu verdi yine nst+muayene yapacak:77:

cumartesi pazarda gelmezse kendiliginden pazartesi yatiracak suni sanci verecek oda fayda etmezse sezeryana alacak..

yani en geç pazartesi kizimi kucagima alacagim :66::66:

hayirlisi olsun bakalimm:16:

slm bir kaç saat ayrıldım burdan ..heyecan basmış ....nişanı gelen arkadaşlarım dualarım sizinle :))
kızlar doğal yöntemler en iyisi süt için ama bira mayası tabletleri satılıyormuş onlardan alabilirsin violina özellikle senin için mama vermekten daha iyidir.Biraz araştır istersen bana ikiz annesi bir çocuk gelişimci tavsiye etmişti.kesinlikle işe yarıyormuş.ikizlerine bile sütünün yetmesini sağlamış:)

Back