2011 Şubat Anneleri

selam kızlar bizim minik kuzumuz kağan beklediğimiz gün 7 şubat tan bir gün önce yani 6 şubat saat 11.35 de 3150 gr 50 cm olarak normal doğum ile dünyaya geldi .Şimdilik sadece biraz gaz problemimiz var geceleri uyuyamıyoruz fazla ama olsun onun kokusu sevgisi herşeye değer ,esas problem bende sütüm gelmedi hala çok üzülüyorum bu duruma ne yapıcağımıda bilmiyorum, sebebinide ,önerilerinizi yazabilirseniz sevinirim bu arada 3 tane dikişim var henüz iyileşmediler ama geçicek hepsi allah şimdiden sonra hepimize bol süt ve güç kuvvet versin şimdi oğluşumu yedirmeye gidiyorum fırsat bulunca tekrar gelicem hepinizi öptüm

hayırlı olsun cnm oğluşuna kavuştun çok şükür
humana stilll tea çok ii demişti arkadşaım iç mutrlaka bide rezene kayısı kompostosu iç bol bol bide buğday (dövme derler burda)onu yap ye bulgurda süt çok yapar die duymuştum hepsini dene cnm inş süt dolar gögsün
bizimde bol sütlü olur inş doğumdan sonra

selam kızlar bizim minik kuzumuz kağan beklediğimiz gün 7 şubat tan bir gün önce yani 6 şubat saat 11.35 de 3150 gr 50 cm olarak normal doğum ile dünyaya geldi .Şimdilik sadece biraz gaz problemimiz var geceleri uyuyamıyoruz fazla ama olsun onun kokusu sevgisi herşeye değer ,esas problem bende sütüm gelmedi hala çok üzülüyorum bu duruma ne yapıcağımıda bilmiyorum, sebebinide ,önerilerinizi yazabilirseniz sevinirim bu arada 3 tane dikişim var henüz iyileşmediler ama geçicek hepsi allah şimdiden sonra hepimize bol süt ve güç kuvvet versin şimdi oğluşumu yedirmeye gidiyorum fırsat bulunca tekrar gelicem hepinizi öptüm

rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım bende bilmiyorum sütün gelmesi için ne yapılması gerektiğini istersen internetten bir araştırma yapp rabbim sütünün hemen gelmesini ve bol bol olmasını nasip etsin

canım benim gözün aydınn.hoşgeldi kağan bebek
süt konusunu kafana takma ne kadar üzülürsen o kadar zorlanırsın.süt için en önemli şey moral.bol sıvı tüket su içç.daha yenisin gelir zaten 3 gün sonra falanda geldiği oluyormuş.moralini yüksek tut.ve emzirr pes etme. bebeğin çektikçe o gelecektir bugün olmasa yarın mutlaka.emdiği halde gelmiyor ve sinirleniyorsa bebeğin ozaman sağ.ama bırakma sakın.sen sağmazsan o gelmez.süt kanalların çalışsın.mutlaka gelecektirr içini ferah tut

Aha Sırayla Geliyor Nişanlar Şaka Gibi Peş Peşe.. Bizimkide Sırada mı Acaba :}

senin çizelgen yok bilemiyorum kaç haftalık olduğunu
sıramızı bekleyelim şekerimm napalım

yasmin hadi hayırlıs bakalım
inşallah ümit ettiğin gibi olur herşey...bak beni bekle diyorum ben sanaaaa

ayva ben de o kadar çok yedim k bakalım ne olacak
bu arada ben ayva çekirdeği kremini 1haftadır sürüyorum göğüs uçlarıma

şenayım gelmiş ne güzel ya her doğuran aynı şeyi yazıyor anlaşmışcasına...Allahım bize de nasip etsin.

zeytinyağı konusunda mantara meyilli olan arkadaşlar dikkatli olsun kızlar vajinanın doğal phını bozmamak gerek yağ da bazik bir madde

ben de bir sürü yemek yaptım yarın evde haftalık temizlik var,pazar annemler geliyor zaten bir daha yemek yapamam sanırım annemler kayınvalidemler ne istiyorlarsa yapsınlar.

yarın çamaşırlarımı da yıkayayım pazartesi doğuma hazır olayım bende.

hayırlı olsun cnm oğluşuna kavuştun çok şükür
humana stilll tea çok ii demişti arkadşaım iç mutrlaka bide rezene kayısı kompostosu iç bol bol bide buğday (dövme derler burda)onu yap ye bulgurda süt çok yapar die duymuştum hepsini dene cnm inş süt dolar gögsün
bizimde bol sütlü olur inş doğumdan sonra

bulgur süt yapar ama gazda yapar aklınızda olsun.humana still içinde değişik yorumlar var.en iyisi doğal yöntemler moral ve boll su sıvı tüketmek.

canım benim gözün aydınn.hoşgeldi kağan bebek
süt konusunu kafana takma ne kadar üzülürsen o kadar zorlanırsın.süt için en önemli şey moral.bol sıvı tüket su içç.daha yenisin gelir zaten 3 gün sonra falanda geldiği oluyormuş.moralini yüksek tut.ve emzirr pes etme. bebeğin çektikçe o gelecektir bugün olmasa yarın mutlaka.emdiği halde gelmiyor ve sinirleniyorsa bebeğin ozaman sağ.ama bırakma sakın.sen sağmazsan o gelmez.süt kanalların çalışsın.mutlaka gelecektirr içini ferah tut

senin çizelgen yok bilemiyorum kaç haftalık olduğunu
sıramızı bekleyelim şekerimm napalım

valla şöyle anlatıyım ben hamile kalmışım üzerine iki kere regl oldum o yüzden SATımı biliyorum.. ama ilk teste göre 38. haftadayım şuan.. hamile kaldığım tarih 22mayıs gibi görünüyor.. ultrasonda baya ilerde görünüyor bebeğim ama doğru olan sanırım 38. hafta içinde olduğum

canım gözün aydın
kuru hamur mayasını ağzına 1 tatlı kaşığı atıp üzerine su içince acayip süt yaparmış.birde boza aynı zamanda humanayı da duymuşundur zaten dereotu çok süt yaparmış
Aha Sırayla Geliyor Nişanlar Şaka Gibi Peş Peşe.. Bizimkide Sırada mı Acaba :}

ayyyyy...sürprizz.benim de doğum belli ama yasmini duyunca acaba sürpriz yapar mı diye düşünmeye başladım

Bu Hafta Gittiğimde Sormuştum Dra Sütüm Gelsin Diye Ne İçiyim Çaylar Falan Var Demiştim.. Boşver Öyle Şeyleri Kayısı,Ayva Gibi Hoşaflar İç, Aşure Ye, Bulgur Ye, Koyu Renkli Sebzeler Tüket Falan Dedi.. Doğal Yöntemleri öneriyor Doktorum..

tabiii unutmayalım bir de bol bol SU

Son düzenleme:
valla şöyle anlatıyım ben hamile kalmışım üzerine iki kere regl oldum o yüzden SATımı biliyorum.. ama ilk teste göre 38. haftadayım şuan.. hamile kaldığım tarih 22mayıs gibi görünüyor.. ultrasonda baya ilerde görünüyor bebeğim ama doğru olan sanırım 38. hafta içinde olduğum

hımmmm benim satta 20 mayıs ozaman aynıyız seninlee.ohoooo beklicen ozaman daha var bizee.tabi araya kaynak olacam ben demezsen :37:

:nazar: :nazar: canım nar suyu verdin mi?? yada doğduğunda ilk bişey verdin mi ağzına sütünden önce ??

yok canım nar suyu vs hiç bişi vermedim sadece zemzem suyu değirdik dudaklarına o kadar....

slm kızlar nasılsınız geçmişi okumaya niyetlendim önce ama baktım uzunn böyle burdan daldım kusura bakmayın... doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorumm....Allah analı babalı bütümeyi nasip etsin inş...
size birazz kızımla yaşadıklarımızdan bahsedeyim...
sütüm geceleri yetersiz kalıyordu kızım doymuyor ve çok ağlıyordu...mecburen çokk az mama takviyesi yapıyorduk...ama çok şükür ki dün gece sütüm yetti mamaya ihtiyaç duymadık ve kızımda huysuzlanmadı....
sütünüzün artması için bol çorba,hoşaf,su için yanı bol sıvı tüketin....
hastanede hiç hasta bezi kullanmadım....odama geldiğimde sargı bezlerinden kalınca sarmış hemşireler onları koydular zaten benin bel altım uyuşuktu...
sonra ayaklandığımdada yine sargı bezi koyup kızımın bezlerinden koydular....gayet rahat oldu....
geceliği kullandık ama öyle leke falan olmadı daha sonra yürütmeye başladıklarında pijamamın altını giydirdiler....
kızımada 2 takım kıyafet yeterli geldi....
emzirirken göüğüs uçlarımızın çatlamaması için göğsümüzün kahverengi kısmının hepsini bebeğin ağzına vermemiz gerekiyormuş...ama çatlamasada ilk zamanlar hep sızı oluyor...biz yumuşatması için zeytinyağının içine limon sıkıp pamukla göğsüme sürüyoruz...baya iyi oldu...
şimdilik aklıma gelenler bunlar kızlar....sormak istediğiniz varsa yardımcı olmaya çalışırım...

hımmmm benim satta 20 mayıs ozaman aynıyız seninlee.ohoooo beklicen ozaman daha var bizee.tabi araya kaynak olacam ben demezsen :37:

yy bazen şimdi şuan kaynak olasım var ama oğlumu da etkilemek istemiyorum daha adı bile yok :} neyse işte insan heyecanlanıyor duydukça gördükçe acaba bize de sıra gelirmi diye..

bi de Dr İlk Doğumun Olcak 40 Haftayı Doldurur Ama Doğumların %80i 38. Haftada Oluyor Dedi Tek Başına Bi Yerlere Çıkmamaya Çalış Falan Dedi Ondan da Korkuyorum Her An Bekliyorum :} Bi Umut İşte :}

Son düzenleme:
bulgur süt yapar ama gazda yapar aklınızda olsun.humana still içinde değişik yorumlar var.en iyisi doğal yöntemler moral ve boll su sıvı tüketmek.

hmm evt bulgurun gaz etkisi olagbilir ama herşeyi dozunda yersek bişi olmaz inş yaa tabii en öenmlisi bol suuuu ve moralli olmak huaman için arkdaşalrım çok menundular ama tabi herkeste herşey farklı olabiliyo Rabbim gönderir onun rızkını bol bol olur inşş

nur doğum sancısı adet sancısına mı benziyor yoksa kasılma yani sertleşmemi nasıl tarif edebilirsin can ım

nur doğum sancısı adet sancısına mı benziyor yoksa kasılma yani sertleşmemi nasıl tarif edebilirsin can ım

canım ben çok sancı çekmedim ama adet sancısı gibi ama aynı zamanda belinde ağrı karnındada sertleşme şeklinde oluyo benm yaşadıklarım öyleydi...ama bünyeden bünyeye fark edebiliyormuş...yanı bazılarında bel ağrısı daha şiddetli yada kasık ağrısı daha şiddetli olyormuş...sanırım düzenli olup olmamasına dikkat etmek lazım...

canım ben çok sancı çekmedim ama adet sancısı gibi ama aynı zamanda belinde ağrı karnındada sertleşme şeklinde oluyo benm yaşadıklarım öyleydi...ama bünyeden bünyeye fark edebiliyormuş...yanı bazılarında bel ağrısı daha şiddetli yada kasık ağrısı daha şiddetli olyormuş...sanırım düzenli olup olmamasına dikkat etmek lazım...

evet canım mesela geçen hafta hafif adet sancısı gibi sancım vardı nstde 80 -100 arası çıktıo nedenle merak ediyorum ben.benim ağrı eşiğim çok yüksektir.bebeğim düz olsaydı çok rahat bir kolay doğum yapacağıma inanıyorum

nurcum tamda merak ettiğim şeyleri anlatmışsın sağol

ben hem kilot şeklinde hasta bezi hemde ped şeklinde hasta pedi aldım koydum çantama ne olur ne olmaz diyee.

ohh ortalığı süpürdüm nihayet.tabi dip köşe yapamadım ama temizlendi yine ortalık.artıkın sadece süpürebiliyorum silemiyorumm.bak azcık üstünkörü yaptım ama nefes nefese kaldımm

ayy kızlar herkes bi ayva hoşafı diyip durdu bende çıkımda bi ayva alimm yapiim bari yaaaa
öff şu kargo gelsede rahat rahat çıksam bendee.

bi makarna haşlayıp yiyim sonrada çıkım napim yaaa artık şansımaaa.pazar olmasa bugün çıkmamda şöle bi dolanasım var gerçi koca göbeğimi kaldırıp dolanabilirmiyim onuda bilmiyorum yaaa.pazarda doğurmayayım bide Allah korusun :37:

kızlar ben kaçıyorumm benim uykucu şirineyi biraz mıncıklayımda uyansınn emdireyimmm minik kuzumu...
hmm buarada bebeğiniz ilk bi kaç gün kilo kaybedicek doğum kilosunun altına düşücek....bu normalmişş doğum şişliği gidiyormuşş endişelenmeyin:69:

uyanmadı kızım teyzeleri mıncıklamaya yardıma gelin:32:
bu arada ya şu alta çizelge yapamayı bilen bi arkadaş bana yardım edebilir mi artık değiştirsek iyi olcak kızım 5 günlük oldu:34:

Back