2011 Şubat Anneleri

romeo.. (canım senin nickini yazmak uzun ve zor gelio yaww) yıldönümünüz kutlu olsun nice aşk dolu yıllara inş mutluluğunuz hiç bitmesin hep artsın inş

melocum yaa bence ağda için biraz daha bekle bende 36da çatı muayenesi yapar die 35de yaptırmıştım 1 hafta daha beklerse kızım kötü olcak bence sende haftaya yaptır nasılsa sezeryan gibi şuan senin

evet canım umarım bu arada sürpürüz yapıp beni mahçup etmez

günaydın güzel annelerrr minik bebişleriiii nasılsınız

çağlayancım büyük ihtimal kızçen yerini bulmuş son bi hafta benimde sıpam öyleydi bacak aramda topgibi bişey ağırlık yapıyordu ayağa kalktıkça inş gelmeye niyetli kızın
dillerimlalmetehan çok yakışıklymış maşallah bi maşallahda kocana pek romantikmiş eşim doğumda çok güzel bi buket yaptırmıştı oğlu adına kendi adınada çok güzel bi güll yaptırmıştı tabi ben o an farketmedim ağrım olduğu için kaldır şunları diye terslemişim bide adamı kıyamam oda üzülmüş ama sonra gönlünü aldım

tşkler canım.hepimiz için aynısı olsun inş cnm
buarada evt cnm farkındayım ama almış bulundum bu nicki nerden aklıma geldiyse.sen yine romeo de ya da juliet ya da juli ben anlarım cnm

bende 35.haftada yaptırdım çatı muayenesi yapar diye ama yapmadı 2 hafta sonra gel dedi yani 37 de doktora gitmiş olcam artık kusura bakmasın doktor bey napalım. bir de sezeryandan 1 gün önce yaptırırım heralde tabi bebişim önce gelmezse... heran doğcakmış gibi hissediyorum belirtiler de var ama :18:

bi sorum olacak sabahtan beri damla damla su akıntısı gibi bişey yaşıyorum çamaşırımda baya bi ıslaklık oluşmuş dün geceden beri belimin alt kısımları ve kasıklarımda ağrı var bir de kasıklarımın olduğu kısım kitleniyo gibi ara sıra kitlenip kalıyo ağrı da yapıyo karnımda baya bi aşağıda duruyo sizce doğum yakın mı ? heyecan bastı beni yaa:18::18:

canım ben tecrübesizim ama sanrım doğum yakın gibi..

Ya Bizim Bu Hafta 37 Hafta bitmiş Olcak Cuma Günü Kontrol Var Çatı Muayenesi Yapar mı ki Doktor? Bebeğin Kanala Girmesiyle Alakalı mı Çatı Muayenesi? Bebeğim Baş Aşağı Duruyor Ama Geçen Hafta Kanala Girmemişti.. Off Çok Geriyor Beni Bu Çatı Muayenesi:..

Nyse Ben Bi Kuaföre Gidiyim Hastaneye Hazırlık :}

bu belirtiyle doktorA gelen bi kadın vardı geçen akşam
ebeler kiloduna ph kağıdı verdi ve suyun o su olmadığını anlayıp kadını geri gönderdiler yani suyun gelmeye başladı gibiyse bi danış derim bazen su az az da gelebiliyormuş

bızımde bu hafta 36 bıtıyor 37+1de yanı c.tesı gunu dr catı muayenesı yapacak bende cok korkuyorum:26::18:

günaydın herkeseeee

bu sabah ilk defa erkenden kendiliğimden uyandımm..uyuşukluk yapmıyayım kalkıyım dedimm..güzelcene kahvaltı ettim..mutfağı kıyı bucak temizlemeyegiriştim..pıtt elektrikler gitti:)
sinirden köpürdüm..gittim sıcacık yatağıma uyudummm..kalktım yine gelmemişşş..
gittim gene yattım..kitap okudumm..kalktım dolandım..geri yattımm yokkgelmiyo..belediyeye ana avrat düz gidiyorumm

geri kalktım..volta atıyorum evde..şöyyle gözüm elektrik panosuna baktımmmm..abooooooooo şalter atmışşş...su ısıtısını yıkamıştımm..kurusun diye kenara koymayı düşünmüştüm ama el alışkanlığı yuvasına koymuşummm..şalter attırmışş..

bebek gelmeden benim aklım getti yaaaaaaa

kızlar agdada busefer cok kotu oldum ben sızede oyle oldumu tenım cok hassalasmıs

canım benimde suyum azar azar geliyordu ve ogün hep bel ağrısı çktim sanki belim ikiye ayrılıyordu bence doktorunu ara doğum için erken çünkü bide gelen suyla yapışkan bi akıntı varsa ihmal etme

bende 37.haftada gitmiştim haftaya değil bidahaki haftaya çatı muayenesi yaparız dedi.yani 39. hafta oluyoo.hatta ben kendi kendime ne gerek var zaten 1 hafta sonra doğururum ozaman bakar diye dalga geçmiştim.

bu cumartesi kontrolüm var.nst yle bakarız demişti doktor.daha önce girmedim nstye

kızlar agdada busefer cok kotu oldum ben sızede oyle oldumu tenım cok hassalasmıs

son aylarda dr lar ağda ya da jilet önermiyolarmışş..hassaslaşmaddan ve derinin incelmesinden dolayııı..makasla kısalmalıymışızzz..ama o da pek mantıklı değill..yani temzilenme kiii di mii:))

son aylarda dr lar ağda ya da jilet önermiyolarmışş..hassaslaşmaddan ve derinin incelmesinden dolayııı..makasla kısalmalıymışızzz..ama o da pek mantıklı değill..yani temzilenme kiii di mii:))

canm ben ağdayı önermediklerini biliyorum ama jilet için öyle bişi duymadım.ağda yaparken bazısının suyu geliyomuş hatta.doğum yapan arkadaşlarım söyledi.doğum için masaya çıkınca hasta bakıcı elinde jilet ve 1kase suyla geliyomuş eğer temiz diilse temizliyomuş.hatta arkadaşım 2 ay kadar önce sezeryan oldu.ağdasını yaptırıp gitmişti ama yine de hasta bakıcı jiletle üstünden geçmiş.arkadaşım temizledim ben diyince de doktor sarı tüy bile olsa istemiyo dikiş olacağı için demiş.yani ben doğum yapmadım ama çevremden duyduklarım bunlar.ya makasla nasıl kısaltılcakki zaten göremiyoruz.aynayla makas kullanmak da çok sakıncalı bence.şu durumda en mantıklı jilet gibi

bu onuda sana katılıyorummm..gebelik sitelerinden birinde okudum bendee..bana mantıklı gelmedi zatenn..uygulamada zorrr..
zaten görüş açısından çıkalı aylar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…