2011 Şubat Anneleri

Selam kızlar biz geldik kızımla yeniden bu çocuğun hareketli çok kısıtlandı artık ya.
Sürekli onu dinliyorum ne yapıyor gerinme varmı hareket ediyormu diye artık doğsada bitse bütün endişelerim.

Fatmacım sana msj attım canım aldın mı.
Kılıfla ilgilide az önce bir msj attım.

Son düzenleme:

yok canım şimdi bakarım
ay bende çok paniğim bebeiş çoz az hareket ediyor onu dinlemekten bişey yapmıyorum

çağlayancım 10 dakikada 1 mesaj hakkım varmış
onun için burdan yazayım kaç lirayaymış yenisi?
ay ona para buna para vallahi mahvolduk bu sıralar

slm öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum bende 3 şubat sezeryanla doğum yapcam 38+2 de hayırlısıyla inşallah.

Bunlar İyi Günlerimiz İyi.. Bundan 1-2 Sene Sonra Burda Olursak Kısmetse Bu Yazdıklarımızı Okuyup Hey Gidi Deriz :}

Çocuk Ne Büyük Sorumluluk Allahım Yaa

Çağlayancım demek sancım çıktı olsun düzensizde olsa iyiye işaret bunlar...Demek doktorun izne ayrılıyormuş ne kadar sürücekmiş izni ay Buğdayda gidermiki zaten aklıma geliyodu bu 15 tatilde giderse bunlar diye neyse benimkide cumartesiye kadar burda en azından onu biliyorum.Cumartesiye kadar doğursam bari:) Şu kesiyi doktorlar yapıyoduır herhalde demi bende herkese yanı miktardamı yapıyolar onu merak ediyorum yoksa açılmaya bağlı olarakmı.Bende bunu sorayım bari cuma günü...

kızlar kesi olayına takmayın kaç kişiyle konuştum o bölge ıkınmadan sancıdan öyle bir uyuşuyormuşki ne kesiği ne yırtılmayı hiçbişeyi hissettmiyormuşsun hatta kardeşimin 5 dikişi vardı onu dr uyuşturmadan kesmiş uyuşturmadan dikmiş kardeşimin ruhu duymamış düşünün yani
onun için bebiş sağlıklı olsunda hakkınızda hayırlısı oldun

35tl canım.

Eskisine göre biraz değişiklik yapmışlar ama bunlarda güzel.

sağol canım çok pahalı değilmiş eski püskü kullanmaktan iyidir yani:)

Son düzenleme:

Msnden yazdım ama kızlar okusun diye buraya da yazıyım.Kesiyi dr.kendi yapıyormuş ama kaç cm kesiyor onu sormadım.
Bende pazar'a kadar doğurmam lazım.6 şubat'ta iznim başlıyor dedi.

Benimde eşim istedi alalımda temiz temiz yatsın kızım içinde hiç olmazsa bunu yeni alalım dedi.
Fiyatıda uygun geldi bana açıkçası

Cok sağolun merak ettiğiniz şeyleri ileriki zamanlarda da cevapliycam ınşallah
canım yaaa...Allah senden razı olsun şu halinle bize dakka dakka yazıyorsun ya..Allah yardımcın olsun
günaydınn kızlarr nasılsınızzzz
ben çok mutluyum annemleri almaya gidiyoruz şimdii....
kızımm gel artık yaaa bak anneannende gelldi gel gari
gözünaydın nur hadi bakalım
inşallah izne kadar gelir de seni zor durumda bırakmaz
Kullanıcı Adımı Değiştirmek İstemiştim Mesaj Gönderdim Hemen Değiştirmişler Ben Exex ;}
kız sen miydin :)
canım zencefilli ballı sıcak süt içip terlemek bana birebir gelmişti haberin olsun
Bizim de dr sezeryana karar verdi dün itibariyle.
Yarın sabah gelecek oğlumuz inşallah teyzeleri...
sizlere de haber veriyim dedim :)

ya canım ben de seni merak ediyordum.epeydir yazmadın

sedacım drdan memnun kalmana çok sevindim canım aşırı mutlu ve tatmin ediyo demi metehanın da maşallahı var sağlıkla al kucağına tombişini inş canım

kızlar yaa dün herkes sözleşmiş gibi beni ve eşimi arayıp durdu akrabalar komşular arkadaşlar daha doğum yapmadın mı die :102: oysaki ben herkese 14 şubat gibi demiştim ben bu sıralar bekliom ama eşimle şaşırdık acaba gece mi gelcek die yok yani bizim kızın keyfi yerinde lütfen son günlere kalmayım Allahım!! :84:

mrhb güzel anneler ve bebişleri:79:
ben yrn sbh doğuma gidiyorum.çok heyecanlı sayılmam ama yrn nasıl olurum onu bilmiyorum.:18:
yrn kızıma kavuşucam Rabbimin izniyle inşallah..dua edin bize....
iinşallaah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız...

benim benim oğluşuma isim bulamadım ama kendime bi isim daha buldum ve koydum :}

günaydın kızlar gece yine güzzzel uyumuşum sabah 7 de uyandık kocişle 10a kadar tekrar yattık.

miss gibi kahvaltımızı yaptık sonra yürüyüşe ve alışverişe gittik geldik.
şimdi yatıyorum kociş ders çalışıyor kızımda karnım da çıldırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…