2011 Şubat Anneleri

Kızlar iyi geceler dua eden herkesten allah razı olsun 2 de doğuma girdim 3 e doğru çıktım.Sonda takıldı.Idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun gibi acıtiyor.Sonra ameliyat haneye alınıpta epidural iğnesi yapılınca rahatladım.Doğumda birşey hissetmiyorsunuz ayaklarınızda üstüne oturup da uyuşma gibi his oluyor.Ağrılarımi hissetmeye 7 den sonra başladım 11 de sondam çıktı.Yurutmek icin kaldırdılar ışte o ara ağladım sancıdan sonra ağrı kesici verdiler rahatladım.3 şişeden fazla serum yedim.Su anda ağrım var şiddetli adet sancısı gibi ama o kadar fazla değil birtek tuvalete kalkarken anam ağlıyor

Doğum öncesi stresi doğum sonrası ağrılardan daha beter hakkaten korkulacak birşey yokmuş.Aklım çıkıyordü benim.Doğum öncesi serum takılırken bile ağladım ama doğum daha rahattı .Su anki ağrılar hamilelikte yoklayan ağrılar gibi.Kızım cok minik olduğu icin tutamıyorum emzirırken cok zorlandım.Gazını falan zar zor çıkardık.Bi de gelen giden asıl onlar yordu dir dir dir dir allahım doğum daha kolay inanın.Bol bol dua edin bize ınşallah kızım o kadar küçükki birileri kucaklarına aldıklarında aklım çıkıyor.Ben bile tutamıyorum çünkü.allah bekleyen herkese acısız kolay doğumlar nasip etsin ınşallah

canım çokkk geçmiş olsunn..ne güzel almışsın bebeni kollarınaa..ağrılarınde en yakın zamanda geçer inş..
zap-zupcanım gözün aydınn allah bağışlasın prensesini ne güzel anlatmışsın sezeryanı gerçekten korkulacak kadar değil epiduralde ağrı daha az hissediliyor çünkü ilk ağrıları çekmiyorsun genelde anestezide hemen uyandığın için ilk ağrıyı çekiyorsun odana çıkınca ağrı kesici yapıyolar geçiyor onun dışında ilk ayağa kalkmak zor biraz onuda başardımı gerisi geliyor ben 1 hafta oldu doğum yapalı ama seke seke inip çıkıyorum merdivenleri normal doğum yapanlardan bile çabuk toplandımm
maşallahhhhh canımmmm yaa:nazar::nazar:

günaydın anneler :71:

inş herkes iyidir.bi bebiş daha gelmiş hoşgelmiş.zzapzup tebrik edderim cnm.sağlıkla büyüt bebişini inş.

kızlar sabah uyanınca azıcık şöyle gerinir gibi uzattım bacaklarımı aman Allahım! sol bacağımın dizden aşagıdaki arka tarafına bi kramp girdi top gibi oldu sanki bacağımın arkası :53: öyle çok cnm acıdı ki bağırmışım acısına.eşim de doğuruyom sandı :9: ayy gerçekten çok fena bişeymiş ilk defa oldu bana.inş bidaha da olmaz.şimdi bile yürürken acıyo hala biraz.ayy valla sakata çıkıcam bu kız doğana kadar yaaa hertarafımda bişiler olmaya başladı dağılıyorum resmen :37:

bana çokk oldu..sabah bağırarak uyanıyodumm..az gerinmem yetiyodu..dr magnezyum verdi..geçti ama psikolojik olarak gerinmeye korkar oldumm..korkunç biracı

günaydın anneler....karlı bi güne merhaba....
limonlu ıhlamurla iyileşmeye çalışıyom yine...bide vicks çekiyom burnuma...:25::43::68: evde olmak güzel ama...bakalım ne kadar zaman sıkılmıycam şu evde oturma işinden...çünkü en fazla 20 gün oturdum evde....hep okul ,staj ,iş vb şekilde geçtim....ama yağmurum gelince herşeyi unutturcak bana inş...
kalkıp azcık toz alem bari... görüşürüüz

kıs izmitte kar mı yağıyoo...burda yağmadı galiba yada ben bihaberim:)))))
ben evde oturmaktann çoooookkkk sıkıldımmmm

Merhabalar ben2010 aralik annesiyim.nacizane birkac onerim olacak.ben cok istirap cektim cunku.dogumdan once kayisi hosafina yuklenin.hem gaz sancisi cekmezsiniz hem hemoroid olma ihtimaliniz duser.bir de doktorlar kabul etmiyor ama yenidogan sariligina da iyi geliyor.sutunuzden bebisinize sifa olur.bir de dogumdan sonra goguslerinize gozunuz gibi bakin.gogus kalkani edinin mutlaka.catlamayi en iyi kalkan engelliyor,bir de lansinoh edinirseniz iyi olur yada saf zeytinyagi.meme ucu cikmadi diye silikon uc kullandirirlarsa emzirmeye basladiktan 3 dk sonra cikarip kendi memenizi verin( bana kimse soylememisti sonrasinda goguslerim catir catir catladi).sutum gelmiyor diye endiselenmeyin hastaneden cikip eve gelince bir dus alin sutlerin nasil aktigina sasacaksiniz.3 gunden once sutu gelen cok az kadin var,endise etmeyin.son olarak goguslerinizi bebeginiz bosaltamiyorsa mutlaka sagin yoksa benim gibi hastanelik olursunuz.inanilmaz bir istirap kizlar nolur dikkat edin.

canım tavsiyelerin için teşekkür ediyorummm..
göğüs kalkanı ne ben onu bilmiyorum yaaa..silikon uçla aynı değil demii..göğüs pedi de değill..peki ne bu kalkannn??
arkadaşlar bende 36+3günlük hamileyim çarpıntım çok arttığı için sezeryan dedi doktor büyük ihtimalle 10 şubat sezeryan oluyorum 9 gün kaldı 38 hafta olunca alıcaz dedi doktor sizce erkenmi?sezeryan tarihi belli olan varmı?belli olanlar kaçıncı hafta da aldırıcak bebeklerini allah hepimizi kurtarsın arkadaşlar sevgiler...

slm öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum bende 3 şubat sezeryanla doğum yapcam 38+2 de hayırlısıyla inşallah.

mrhb güzel anneler ve bebişleri:79:
:58:ben yrn sbh doğuma gidiyorum.çok heyecanlı sayılmam ama yrn nasıl olurum onu bilmiyorum.:18:
yrn kızıma kavuşucam Rabbimin izniyle inşallah..dua edin bize....
iinşallaah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız...

kızlar ne güzelll yaa bebeklerinizi kucağınıza alacağınız günler gelmişte çatmışş..şimdiden geçmiş olsunn..allah yardımcınız olsunnn..darısı başımızaaa
Canım diğer topiğe yazmıştım biraz önce buraya yapıştırayım :)

Canım 2. plana atılmıyor ama ilk iki gün boyunca agladım ben. Her gelen annenin yanına gitme bebegi rahatsız etme diyordu. 2 gün çocugumun yüzünü göremedim nerdeyse :( Gel diyorum gelmiyordu da
:( Bizbize kalınca geçti ama. Şimdi biraz daha alıştı. en azından bezini getiriyor, altını degiştirirken ayaklarını falan tutuyor :)

Ama 2. kez anne olmak çok farklı bir duygu. Çok garip. Ne bileyim Kaan'dan başka bir şey düşünemezdim. Şimdi her şeyi iki taraflı düşünüyorsun. daha bir sorumluluk gerektiriyor. Kendimi garip hissediyorum.

Sütümün maşallahı var ya. :nazar: Akıyor sürekli :52:

okurken çok duygulandımmm..yavrum benimm..çok kızdım senin yanına gelemne izin vermeyen yakınlarınaa..

doguramiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:43::43:

:24::24: eninde sonunda doğuracaksınn sürmelii..kaçışın yokkkkkk:))

kızlarrr direkt dalış yaptımmmm

çok kasvetli ve can sıkıcı bir günnn..evde bön bön oturuyorummm..uffffffffffff

burası da olmasa çatlıycammm:43:

kızlarrr direkt dalış yaptımmmm

çok kasvetli ve can sıkıcı bir günnn..evde bön bön oturuyorummm..uffffffffffff

burası da olmasa çatlıycammm:43:

aynen canım bende seninle aynı durumdayım çok sıkıcı bir gün allahtan burda kızlar varda onların konuşmalarına bakıyorum arada katılıyorum burasıda olmasa ne yapıcaktım bilmiyorum

Mesajı Yazdım Gittim Yattım 2 Saattir Uyuyorum İyi mi Geldi Sersem mi Oldu Bilemiyorum..

Şimdi Yemeğimi Hazırlıyım Kardeşim ve Eşim İşten Gelirler Yemeğimizi Yiyelim,Azcık Uyudum Hemen Acıkmışım :}

allahım zaman çabuk geçsede kızıma hayırlısyla sağlıklı bir şekilde kavuşsam yaa sanki zaman hep aynı yerde duruyor hiç ilerlemiyor

allahım zaman çabuk geçsede kızıma hayırlısyla sağlıklı bir şekilde kavuşsam yaa sanki zaman hep aynı yerde duruyor hiç ilerlemiyor
ayyy canım senin gene az kaldı biz ne yapalım
yaaa doğuma yakın bebek hareketleri yavaşlarmış ama benim kızım çok hareketli sizin bebişlerin hareketleri nasıl

benimki bazen çok çok hareketli canım

Benimde öyle canım hareketli gayet...Kızlar yarın annem geliyoooo....

ahh ahh keşek benim annemde gelebilse yaaa:43: çalışıyor izin alıp gelmesi baya sürücek doğumdan sonra gelebilicem dedi şubatın 20 sine ancak gelirim dedii bende anne yaa o zamana bebiş büyür dedim dalga geçti benimle tabi canım yürür bile dedii ama elinde olsa biliyorum hemen gelir annem ist.ben antalyadayımm:43::43:

ayyy canım senin gene az kaldı biz ne yapalım

benimki bazen çok çok hareketli canım

az kaldı ama benim bebişin gelmeye niyeti yok galiba doktor amcamız bu kız oyalanacaga benziyor dedi hiç doğum belirtisi yokmuş bakalım yarın ne diyecek nts ne sonuç verecek artık doğsada uykusuz gecelere bile ragzıyım

kızlar artık şubat ayına girdik bebişlerimiz hızlı hızlı gelicekle benim yarın kontrolüm var nnysye giricem bakalım sancımız kaç çıkıcak bir haftamız kaldı zaman çabuk geçsede meleklerimize kavuşsak
evt cnm sanki günler yerinde sayıyı aslında çok yaklaştı ama geçmiyo gibi yaa hayırlısyla birden şöleee bi gelseler süpriz:):)ben dünki olaydan sonra çok umutlanmıştım ama yok yaramzlık yapıp kandırdı bizim oğlan sanırım bizi eşimde zırtpırt soruyo sancın varmı die o benden çok istiyo hemen doğmasını :):)hayırlısyla tabii

hayırlısıyla bi avazda kurtulursun miniğinle ikiniz heyecanını tahmi bile edemişyorum Allah yardımcın olsun.

bende birazdan dr gidicem nst filan baglanıcam bakalım aslanımın durumu nasıl çok merak ediyorum hayırlı haberlerle dönerim inşallah.
had cnm güzel haberlerle gel inş artık sancımız çıksın die bakıyoruz :):)gerçi benm ki tavan yaptı ama şimdilik bişi yok sanırım acı eşiğim çok yüksek ben hiç bişi anlamıyorum hemşire diyo çok yüksek sancın var bende tık yok:):)

kızlar hayırlı doğumlar allah yardımcınız olsun hayırlısıyla bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

bendeeeeeeeeeeeeeeeeee nişan geldi ama kasılmada var sancılar çok azzz doğsun artık yaa ne zaman sancım sıklaşacak diye bekledikçe hepten sancılarım gidiyo sanki
cnmmm hayırlısyla sürmeli ve seni bekliyo bizim sıpalar hadi doğurun artık yawww:):)
sağlıkla kolaycacık inş

yaaa doğuma yakın bebek hareketleri yavaşlarmış ama benim kızım çok hareketli sizin bebişlerin hareketleri nasıl
tatlım bnmki gayetten hareketli coşuyo bazen hatta hiç uyumadığını düşünüyorum inş doğduğunda aynı biçimde devam etmez uykuları güzel olur oğlumun inş:)

Benimde öyle canım hareketli gayet...Kızlar yarın annem geliyoooo....

ne güzel manikcimm bnm annemde yanımda çok şükür gurbette olunca iple çekiliyo gelmeleri Allah razı olsun onlardan

manikcim hadi gözünaydın canım benimde cumartesi burda annem o zamana doğurursun dedi ama hiç zannetmiyorum bizim kızlar pek bi nazlı baksanıza :21:

ben biraz yürüyeyim kızlar hava da soğuk ama hem ekmek de alcam

evt cnm sanki günler yerinde sayıyı aslında çok yaklaştı ama geçmiyo gibi yaa hayırlısyla birden şöleee bi gelseler süpriz:):)ben dünki olaydan sonra çok umutlanmıştım ama yok yaramzlık yapıp kandırdı bizim oğlan sanırım bizi eşimde zırtpırt soruyo sancın varmı die o benden çok istiyo hemen doğmasını :):)hayırlısyla tabii

had cnm güzel haberlerle gel inş artık sancımız çıksın die bakıyoruz :):)gerçi benm ki tavan yaptı ama şimdilik bişi yok sanırım acı eşiğim çok yüksek ben hiç bişi anlamıyorum hemşire diyo çok yüksek sancın var bende tık yok:):)

cnmmm hayırlısyla sürmeli ve seni bekliyo bizim sıpalar hadi doğurun artık yawww:):)
sağlıkla kolaycacık inş

tatlım bnmki gayetten hareketli coşuyo bazen hatta hiç uyumadığını düşünüyorum inş doğduğunda aynı biçimde devam etmez uykuları güzel olur oğlumun inş:)

ne güzel manikcimm bnm annemde yanımda çok şükür gurbette olunca iple çekiliyo gelmeleri Allah razı olsun onlardan

canım senin eşin soruyor yine benimki doktora o kadar kaptırmışki kendini belim ağrıyor kasığım ağrıyor geliyormu ki desem yok yok daha gelmez o diyor doktor amcası ne dedi daha doğum belirtisi yokmuş ayy şimdi doğum başlasa adam beni zorla götürücek hastaneye pek bir rahat bizim babamızz yavvv

manikcim hadi gözünaydın canım benimde cumartesi burda annem o zamana doğurursun dedi ama hiç zannetmiyorum bizim kızlar pek bi nazlı baksanıza :21:

ben yürüyemiyorum canım benim yerimede yürü doktorumuz yürümeyi yasakladı ewde hareket yap dedii sancım oluyor o yüzden eşimde istemiyor zaten yolda doğurucam diye panik yapıyor herhalde:52::52:ayy doğsada yolda gelse sancıı hemen hastaneye giderim ne güzel

Düzenli nefes alıp verme, basit anlamıyla mümkün olan herhangi bir hız ve derinlikte nefes alıp vermek demektir. Bazı kadınlar diyaframlarını kullanarak (karınlarını şişirerek) derin nefes alıp vermeyi tercih ederler. Diğerleri sadece göğüslerini doldurmaya yetecek kadar nefes alarak yüzeysel solurlar. Amacınız sizi doğumda rahatlatan ve sakinleştiren bir solunum düzeyini bulmanızdır. Doğumda nefes alıp vermeniz rahat bir hızda olmalı ve nefes darlığı veya baş dönmesi yaşamanıza yol açmamalıdır. Doğum ağrıları ve doğum hakkında bilgileriniz arttıkça farklı evrelerde farklı nefes alıp verme düzenleri kullanıldığını göreceksiniz.

Burada her bir kasılmaya odaklanmak için nefes alıp vermeyi kullanmayı ve her kasılmayı bebeğinizin doğumunun üretken bir parçası haline getirmeyi öğreneceksiniz. Düzenli nefes alıp vermenin yararlarını çeşitli tipte ağrılar, rahatsızlık, endişe veya korku yaşadığınızda görürsünüz. Bu bilgileri okuduktan sonra düzenli nefes alıp vermeyi günlük streslerle baş etmek için de uygulayabilirsiniz.

Doğumda Nefes Tekniklerinin Yararları

· Nefes alıp verme ağrıya karşı otomatik bir cevap halini alır.

· Anne rahatlamış olur ve ağrıya daha olumlu cevap verir.

· Nefes alıp vermenin sabit ritmi ağrılar sırasında sakinleştiricidir.

· İyilik hissi ve kontrol önlemi sağlar.

· Daha fazla oksijen sağlayarak anne ve bebek için daha fazla güç ve enerji sağlar.

· Kasılmaları daha üretken hale getirerek her kasılmaya bir amaç verir.

· Düzenli nefes alıp verme ve gevşeme yaşamın günlük stresleri için de alışkanlık olur.

Doğumda Nefes Teknikleri Nasıl Uygulanır?

Trafik sıkışıklıkları, baş ağrıları ve sıkıcı ev işleri farklı nefes alıp verme tekniklerini uygulama ve rutininizin bir parçası haline getirme fırsatlarını sunarlar. Geçici ağrı sırasında etkili nefes alıp verme tekniklerini uygulamak için elinizde bir buz parçası tutarak doğum ağrılarını taklit edebilirsiniz.

Doğumda nefes tekniklerine nasıl başlanır?

Her kasılmanın başlangıç ve sonunda derin, temizleyici, rahatlatan bir nefes almayı unutmayın. Bu odaklanmanıza yardımcı olduğu gibi bebeğinize, vücudunuzdaki tüm kaslara ve rahminize daha fazla oksijen de sağlar.

Doğumun ilk evresindeki nefes teknikleri

Yavaş Soluma: Kasılmalar artık yürüyemeyeceğiniz veya duraksamadan konuşamayacağınız kadar şiddetlendiğinde yavaş nefes alıp vermeye başlayın. Yardımcı olmaya devam ettiği müddetçe yavaş solumayı kullanın. Kasılmalar sırasında gerilir ve artık gevşeyemezseniz başka bir düzene geçin.

1. Düzenleyici bir nefes alın – kasılma başlar başlamaz derin bir nefes alın. Nefesinizi verirken tüm gerilimi bırakın (başınızdan ayak ucunuza kadar gevşeyin).

2. Dikkatinizi odaklayın.

3. Burnunuzdan yavaşça nefes alıp ağzınızdan vererek tüm havanın dışarı çıkmasına izin verin. Hava tekrar içeri girmek istiyor gibi olana kadar bekleyin. Bu solunumun hızı ve derinliği dinlenme düzeyinde yapılan solunuma denktir (dakikada yaklaşık 12 nefes alıp verme).

4. Her nefes verişinizde vücudunuzun farklı bir yerini gevşetmeye odaklanın.

Hafif Hızlı Soluma: Çoğu kadın doğumun aktif döneminde hafif hızlı solumaya geçiş yapma gereği duyar. Bırakın kasılmalarınızın şiddeti hafif hızlı solumayı kullanıp kullanmayacağınıza ve kullanırsanız da zamanına karar vermenize kılavuzluk etsin. Saniyede bir nefes olmak üzere ağzınızdan hızlı bir şekilse nefes alıp verin. Nefesleriniz sığ ve hafif olsun. Nefes alışlarınız sessiz olmalı fakat nefes verişleriniz kolayca duyulmalıdır.

1. Düzenleyici bir nefes alın – kasılma başlar başlamaz derin bir nefes alın. Nefesinizi verirken tüm gerilimi bırakın (başınızdan ayak ucunuza kadar gevşeyin).

2. Dikkatinizi odaklayın.

3. Yavaşça burnunuzdan nefes alıp ağzınızdan verin. Kasılmanın gücü arttıkça nefes alış verişinizi hızlandırın ve hafifletin. Kasılma doruğa erken ulaşırsa o zaman kasılmanın erken safhasında hızlanmanız gerekir. Daha yavaş doruğa ulaşırsa nefes alış verişiniz de daha yavaş ve en hızlı hale gelir. Ağzınızı ve omuzlarınızı gevşetin.

4. Solunum hızınız kasılmanın doruğuna doğru arttıkça ağzınızdan hafifçe nefes alıp verin. Nefes alış verişinizi saniyede bir nefes olacak şekilde sığ ve hafif olarak devam ettirin.

5. Kasılmanın şiddeti azaldıkça solunum hızınızı tedricen azaltın ve burnunuzdan nefes alıp ağzınızdan vermeye geçiş yapın.

6. Kasılma bittiğinde bitirme nefesinizi alın – derin bir nefes alıp verin.

Değişken (Geçiş) Solunumu: Bu hafif solumanın değişik bir şeklidir. Değişken soluma hafif, sığ soluma ile periyodik, daha uzun veya daha belirgin nefes vermenin bileşimidir. Değişken soluma doğumun ilk evresinde kendinizi bunalmış, rahatlayamayacak, ümitsiz veya tükenmiş hissederseniz kullanılır. Genellikle rahim ağzının hemen hemen tam açıldığı geçiş döneminde gerekli olur.

2. Dikkatinizi eşinize veya bir resim gibi belirli bir noktaya odaklayın.

3. Kasılma boyunca 10 saniyede 5-20 nefes hızında ağzınızdan kısa ve sığ soluk alıp verin (tıpkı bir köpeğin soluması gibi) .

4. Her ikinci, üçüncü, dördüncü veya beşinci nefesten sonra daha uzun nefes verin. Bu uzun nefes verme sırasında mum üfler gibi puf şeklinde ses çıkarabilirsiniz.

5. Kasılma bittiğinde bir veya iki derin rahatlama nefesi alıp verin.

Doğumda Yanlış Zamanda Ikınmayı Önlemek İçin Nefes Tekniği

Doğumun her iki evresi boyunca da ıkınmak istediğiniz fakat ıkınmamanız gereken zamanlar olacaktır. Çoğu kadın özellikle bu zor anlarda nefeslerini tutmak ister. Devamlı nefes alıp vererek veya çenenizi kaldırıp üfleyerek nefesinizi tutmaktan kaçının. Bu, zaten vücudunuzun yapmakta olduğu itmeye ilave katkıda bulunmanızdan sizi alıkoyar.

Doğumun İkinci Evresi İçin Nefes Teknikleri

İtme Solunumu: Rahim ağzı tam olarak açılıp doğumun ikinci evresi başladığında kullanılır.

2. Aşağıya doğru ilerleyen bebeğe veya başka bir olumlu görüntüye odaklanın.

3. Yavaşça nefes alıp verin. Rahatlık için gereken nefes alıp vermenizi hızlandırma veya hafifletmenize kasılmanın yol göstermesine izin verin. Ikınma isteğinize karşı koyamadığınızda derin bir nefes alın, çenenizi göğsünüze dayayın, vücudunuzu bükün ve öne eğilin. Sonra nefesinizi tutarken veya inleyerek, homurdanarak veya başka sesler çıkararak (“mmm” veya “sss” gibi) nefesinizi yavaşça verirken ıkının. Hepsinden önemlisi pelvik tabanı gevşetin. Perinedeki herhangi bir gerginliği gevşeterek bebeğin aşağı inmesine yardımcı olun.

4. 5-6 sn sonra nefesinizi bırakın ve soluyun. Ikınma isteği geldiğinde ıkınarak buna katılın. Ne kadar sert ıkınacağınızı hisleriniz dikte eder. Kasılma geçene kadar bu şekilde devam edin. Ikınma isteği kasılma sırasında dalgalar halinde gelir ve gider. Bu araları derin nefes almak için kullanın ki bebeğinize yeterli oksijeni sağlayabilesiniz. Ikınmalar sırasında uzun süre nefes tutmak ve kuvvetle ıkınmak bazen bebeğin oksijensiz kalmasına neden olabilir.

5. Kasılma bittiğinde vücudunuzu gevşetin ve bir iki sakinleştirici nefes alın.

selam kızlaarrr
bugün Zekai Tahir'de kontrolüm vardı neredeyse tüm günüm orada geçti... Şu kaşıntı ile ilgili karaciğer enzimlerine baktılar... Hepsi yüksek çıktı :( Bugün yatışımı yapacaklardı ama safra asitlerine de bakılması lazımmış.Hastanede bakmıyorlar.Dışarıda bir laboratuarda yaptırıp yarın doktora götüreceğim.Eğer onlar da yüksekse yarın yatışım yapılıp muhtemelen sezeryan olacağım.Çünkü bebek açısından da riskli bir durummuş.Oksiensiz kalma yada ani bebek ölümleri olabilirmiş.
Ne olur dua edin kızım ve benim için. Sağ salim kavuşayım minik prensesime.

selam kızlaarrr
bugün Zekai Tahir'de kontrolüm vardı neredeyse tüm günüm orada geçti... Şu kaşıntı ile ilgili karaciğer enzimlerine baktılar... Hepsi yüksek çıktı :( Bugün yatışımı yapacaklardı ama safra asitlerine de bakılması lazımmış.Hastanede bakmıyorlar.Dışarıda bir laboratuarda yaptırıp yarın doktora götüreceğim.Eğer onlar da yüksekse yarın yatışım yapılıp muhtemelen sezeryan olacağım.Çünkü bebek açısından da riskli bir durummuş.Oksiensiz kalma yada ani bebek ölümleri olabilirmiş.
Ne olur dua edin kızım ve benim için. Sağ salim kavuşayım minik prensesime.

cnm geçmiş olsun çok.dualarımız seninle.inş sağlıkla kavuşursun meleğine.hiiççç sıkma canını.Allahın izniyle inş herşey güzel olur...

bnmkinin de maşallahı var valla karnımı şekilden şekle sokuyo :9: hadi gözün aydın cnm.ahh bu anneler herşeyimiz bizim.insan kaç yaşında olursa olsun herzaman ihtiyaç duyuyo annesine :49:

ahh ahh keşek benim annemde gelebilse yaaa:43: çalışıyor izin alıp gelmesi baya sürücek doğumdan sonra gelebilicem dedi şubatın 20 sine ancak gelirim dedii bende anne yaa o zamana bebiş büyür dedim dalga geçti benimle tabi canım yürür bile dedii ama elinde olsa biliyorum hemen gelir annem ist.ben antalyadayımm:43::43:

ayyyy..ne güzel gözünaydınnn:52:

Sağolun kızlar darısı annelerini dört gözle bekleyenlerin başına inş...

Back