2011 Şubat Anneleri

zapzup canim gozun aydin kavusmussun sonunda kizina.. gule gule buyutun

kac kilo dogdu kizin ?

benimkinede kucuk dedi dr o yuzden sordum?

eşime zapzupun doğumunu anlatıyorum.ne güzel bizi haberdar etti doğumunun aşamalarını yazdı felan bütün gün diye anlatırken.dedim 40 +4 gözüküyor çizelgesinde normal doğum için bekkledi ama sezeryan oldu dedim.biz de bekleyelim 40 ları kızımız iyice gelişsin dedi ben yok artık gelsin ben bekleyemem o kadar çatlarım dedim adam ne dese beğenirsiniz çatlamayasın diye krem aldım ya ben sana çatlamazsın ...gece gece geyik muhabbeti size :))

hahaha superdii:60:

:60::60::1:

ayyyy gece gece amma güldümm çok yaşayın siz emiiiii

kız sür işte adam okadar para vermiş almış sana kremmm ne çatlıyosunnn

alemsiniz valla yaaaa:1:

delii işte ...hem bekleyelim diyor hem de işe gittiğinde felan dokuz doğuruyor. bişeyin var mı iyimisin diye on kere arıyor...bu bir ay nasıl geçeçekse arrtık böyle birbirimizle kafa yaparak ..başka yolu yokk :))

Doğum öncesi stresi doğum sonrası ağrılardan daha beter hakkaten korkulacak birşey yokmuş.Aklım çıkıyordü benim.Doğum öncesi serum takılırken bile ağladım ama doğum daha rahattı .Su anki ağrılar hamilelikte yoklayan ağrılar gibi.Kızım cok minik olduğu icin tutamıyorum emzirırken cok zorlandım.Gazını falan zar zor çıkardık.Bi de gelen giden asıl onlar yordu dir dir dir dir allahım doğum daha kolay inanın.Bol bol dua edin bize ınşallah kızım o kadar küçükki birileri kucaklarına aldıklarında aklım çıkıyor.Ben bile tutamıyorum çünkü.allah bekleyen herkese acısız kolay doğumlar nasip etsin ınşallah
Zapzupcum maşallahın var vallahi naklemn yayo izler gibi oldum sayesende çok sağol verdiğin bilgiler için tabirlerinde süper canım tez zamanda şifa bul ağrıların geçsin inş... Bebişini öp bol bol bizim için gelen gidenin stresini hissedebiliyorum o yüzden ben kimseye haber vermiycem inş duyulmaz:)

akıntı gibi değil,koyu kıvamlı ama akışkan oluyor,kesinlikle akıntıya benzemiyor ama, yengemden ve komşumdan biliyorum baya incelemiştim,yengemin suyu birden boşaldı koca bi küveti doldurmuştu ağır ağır gidiyodu küvet giderinden,kıvamlı akışkan bi su
yumurta akı gibiiiiiiiiiiiiiiiii....

ay canim bi an yengemi gördüm sandim garibim oda öyle sagiyo sütünü gecenin bi vakti kalkiyo sagiyo

zor ama kymuyor canım oğluşlarımız eve gelmeden antreman yapıyoruz gece uyanmalarına şuan uyanmak için saat kuruyorum oğluş gelince viyaklamalarıyla uyanıcaz inş mert paşada kısa zamanda toplanıp kendisi saldırcak annesinin mamişlerinee :emir_bebek:

zap-zupcanım gözün aydınn allah bağışlasın prensesini ne güzel anlatmışsın sezeryanı gerçekten korkulacak kadar değil epiduralde ağrı daha az hissediliyor çünkü ilk ağrıları çekmiyorsun genelde anestezide hemen uyandığın için ilk ağrıyı çekiyorsun odana çıkınca ağrı kesici yapıyolar geçiyor onun dışında ilk ayağa kalkmak zor biraz onuda başardımı gerisi geliyor ben 1 hafta oldu doğum yapalı ama seke seke inip çıkıyorum merdivenleri normal doğum yapanlardan bile çabuk toplandımm

ZAPZUP canım gözün aydın kızını almışsın kucağına...ayrıca verdiğin bilgiler içinde çokk teşekkür ederiz...inş en hafif şekilde atlatır kızınla doya doya ilgilenirsin...

günaydınn kızlarr nasılsınızzzz
ben çok mutluyum annemleri almaya gidiyoruz şimdii....
kızımm gel artık yaaa bak anneannende gelldi gel gari:32:

günaydın kızlar geçmişi okuyayım derken 9.30 u bulmuşum ama ben yatcaktım tekraarrrr :43:
sabah erkenden eşime ve abime kahvaltı hazırlayıp işe gönderdim yatağa giderken doğum yapan var mı die bakım dedim ama 1 buçuk saat olmuş :53: neyse kimse de daha gelmemiş ben bi yatıım

nurcum gözünaydın canım annene kavuşuyosun :66:
zapzup hayırlı olsun kızın Allah analı babalı büyütsün inş :nazar:

hadi sonra görüşürüz :79:

günaydınnnn herkese...üç dört gündür giremiyorum...ne var ne yok bilmiyorum var mı doğum yapanlar? sürekli misafirlerim vardı...hatta bugün de görümcem gelioooo...bana arkadaş gelioo...kaç gün oldu geçmişi okumak çok zor gelio...

Kızlar iyi geceler dua eden herkesten allah razı olsun 2 de doğuma girdim 3 e doğru çıktım.Sonda takıldı.Idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun gibi acıtiyor.Sonra ameliyat haneye alınıpta epidural iğnesi yapılınca rahatladım.Doğumda birşey hissetmiyorsunuz ayaklarınızda üstüne oturup da uyuşma gibi his oluyor.Ağrılarımi hissetmeye 7 den sonra başladım 11 de sondam çıktı.Yurutmek icin kaldırdılar ışte o ara ağladım sancıdan sonra ağrı kesici verdiler rahatladım.3 şişeden fazla serum yedim.Su anda ağrım var şiddetli adet sancısı gibi ama o kadar fazla değil birtek tuvalete kalkarken anam ağlıyor

çooook geçmiş olsun cnm,ne güzel sağsalim almışsın bebişini kucağına...allah sağlıklı uzun ömürler versin...hayırlı ömürlü olsun...allah bize de nasip etsin inş. en kısa zamanda...

Günaydın kızlar geçmişe bakmadan size yazıyım dedim

Bu sabah dr.randevumuz vardı.Gittik nstye girdik kızım ilk başlarda hareketliydi sonradan duruldu.Hatta uyudu uyandıramadık ama o uyuduğu sıralarda benim sancım çıktı.Çokta kayde değer değildi gerçi 2-3 defa çıktı.
Dr.2 gün sonra tekrarlıyalım dedi.Gece çok hareketli bu bebek dedim ama olsun gündüz hareketleride önemli bizim için dedi.Doğum artık bu hafta başlayabilir dedi.
Pazar günüde izne ayrılıyormuş zaten.Ama hafta sonuna kadar gelebilir dedi.
Kesik olayını sordum.Bebeğin saçları çıktıktan sonra kesiyoruz.İlk gebeliklerde makat bölgesinde istenmeyen yırtıklar olabiliyor.Yada zorlamayla düzensiz bir yırtılma oluyor buda daha kötü dedi.Benim yaptığım saçlar çıktıktan sonra attığım bir kesik ve iğne yapıyoruz dedi.Ama sen o ağrıyla ve bağırmayla hissetmiyceksin bile dedi.
Perşembe günü tekrardan gidicez artık.İnş.bu hafta gelir artık bebişim sabırsızlıkla bekliyoruz

Kızlar iyi geceler dua eden herkesten allah razı olsun 2 de doğuma girdim 3 e doğru çıktım.Sonda takıldı.Idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun gibi acıtiyor.Sonra ameliyat haneye alınıpta epidural iğnesi yapılınca rahatladım.Doğumda birşey hissetmiyorsunuz ayaklarınızda üstüne oturup da uyuşma gibi his oluyor.Ağrılarımi hissetmeye 7 den sonra başladım 11 de sondam çıktı.Yurutmek icin kaldırdılar ışte o ara ağladım sancıdan sonra ağrı kesici verdiler rahatladım.3 şişeden fazla serum yedim.Su anda ağrım var şiddetli adet sancısı gibi ama o kadar fazla değil birtek tuvalete kalkarken anam ağlıyor

Gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün.

günaydınn kızlarr nasılsınızzzz
ben çok mutluyum annemleri almaya gidiyoruz şimdii....
kızımm gel artık yaaa bak anneannende gelldi gel gari:32:

Nurcum gözünaydın canım.Sonunda kv'de gitti annen geldi.Sana bebeğinden önce en güzel hediye bu sanırım şimdi.

Ya Ben Zaman Yaklaştıkça ok Korkmaya Başlıyorum Yaa Bu Normal Doğumdan

Kendini ne kadar korkuyorum diye şartlarsan doğumda o kadar zor olur.
Biraz relax olmaya çalış ve kendini güzel teskin etmeye çalış.Merak etme sezeryandan daha kolay bir yol bizim seçtiğimiz.

Gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün.

Nurcum gözünaydın canım.Sonunda kv'de gitti annen geldi.Sana bebeğinden önce en güzel hediye bu sanırım şimdi.

Kendini ne kadar korkuyorum diye şartlarsan doğumda o kadar zor olur.
Biraz relax olmaya çalış ve kendini güzel teskin etmeye çalış.Merak etme sezeryandan daha kolay bir yol bizim seçtiğimiz.

ya aslında hiç düşünmüyordum bazen cehalet mutluluk getiriyor ya hiç araştırmamıştım etmemiştim ama etrafımdakiler benden daha fena aman rahat ol kendini sıkma dedikçe burda da yazılanları okudukça stresim arttı valla :}

Allahın İzniyle İyi Geçecek İnşallah

Son düzenleme:
öncelıkle herkese gunaydın annişler....artık şubat ayına gırdık gelsede bebişler bıtse bu bekleyişler...

zapzup hayırlı olsun kızınla sana mutluluklar hayırlı evlat olur inşallah...darısı başımıza bebişlerımızı alalım kucağımıza.....

Günaydın kızlar geçmişe bakmadan size yazıyım dedim

Bu sabah dr.randevumuz vardı.Gittik nstye girdik kızım ilk başlarda hareketliydi sonradan duruldu.Hatta uyudu uyandıramadık ama o uyuduğu sıralarda benim sancım çıktı.Çokta kayde değer değildi gerçi 2-3 defa çıktı.
Dr.2 gün sonra tekrarlıyalım dedi.Gece çok hareketli bu bebek dedim ama olsun gündüz hareketleride önemli bizim için dedi.Doğum artık bu hafta başlayabilir dedi.
Pazar günüde izne ayrılıyormuş zaten.Ama hafta sonuna kadar gelebilir dedi.
Kesik olayını sordum.Bebeğin saçları çıktıktan sonra kesiyoruz.İlk gebeliklerde makat bölgesinde istenmeyen yırtıklar olabiliyor.Yada zorlamayla düzensiz bir yırtılma oluyor buda daha kötü dedi.Benim yaptığım saçlar çıktıktan sonra attığım bir kesik ve iğne yapıyoruz dedi.Ama sen o ağrıyla ve bağırmayla hissetmiyceksin bile dedi.
Perşembe günü tekrardan gidicez artık.İnş.bu hafta gelir artık bebişim sabırsızlıkla bekliyoruz

canım bende ılk doğumumda yırtık olayını yaşamıştım çok kötü bır durum ve ben çok ıyı hıssettım o kesiği hemşireyı ölduresım geldı takatım olsaydı yolcaktım saçlarını vallahı..umarım bu sefer aynı sorunu yaşamam....gelsın artık bu bebişler yaaa

Back