sorma canım yaa hiç yoktan panik yaptırdı bana
öylesine gitmiştim kan sonuçlarımı alıcaktım işte acile yönlendirdiler saat geç oldu die doktor baktı bide gündüzden nst ye girememiştim onada acilde girdim öylesine
sonra hemşire geldi dedi çok şiddetli sancıların var bende dedim pek bişi anlamıyorum ama arada adet sancısı gibi işte neyse çatı muayenesi falan derken iice panik ben:)şuandada ara ara sertleşiğp kasık ağrım oluyo cnm bide çok dar olduğu için çatı normali düşünemiyorum artık hayırlısı olsun
yaa maşallah umaya bak seni 40a bekletti çarşamba günü sağlıkla alırsın kucağına inş cnm
ya kızlar acilen bişey sorcam bu su gelmesi olayı nasıl oluyor....akıntı gibi koyu kıvamlı bişey mi oluyor bieln var mı
hayır canım bildiğin su oluyo renksiz ve su gibi kıvamsız dünkü tecrübe :))
canım hoşgeldin.nasılsın?vallahi senin prenses umutlandırdı bizi sonrada hevesimizi kursağımızda bıraktı,bende bu aralar nete girmeyince öğlende şimdiye gözde bebğini kucağına almıştır diyerek msj attım valla bizede süpriz oldu.bu arada boy hakkında bi soru sormuşsun.ben bbeğimin boyunu net bilmiyorum canım eşim bi müddet sonra boy ölçüsü vermmeye başladı çünkü ölçümler net çıkmazmış ultrasonda ya tahmini bişey var ama kesinliği olmadığını söylüyor ölçüm bir ml bile oynasa farkın boyutları artıyor,takılma canım boya hem bırak uzun olsun daha iyi
gözde canım sen buralardasın hala.senin kız bayağı inatçı çıktı
hafu canım sen ne alemdesin
bebeklerini görenlerin gözü aydın
sancıları olup doğumu yaklaşanlara allah kolaylık versin
öölede canım o boyla 3 kilo sıska olcak:))
evet valla iinatçımı inatçı bi kızım olcak perşembe bakalım kaçabilcekmi bizden :))
neyse hadi ben yatıyom artık
ben kaçtım kızlar bugün uykuya doymadım resmen gidip yatayım yarın sabah da kardeşim gelcek erken kalkcam öpüldünüz doğurmayın haaa
of kızlar ya karnımdaki çatlaklar artmış gibi geldi bide duştan sonra daha geriliyo acıyo çok sıcak suylada yıkanmıyorum ama ılıkta değil tabi su krem üstüne krem sürüyorum yinede gerilmesi geçmiyor offf offf doğuma kadar ne kadar daha çatlarım acabaGörüntü çok komik ya göbek deliğimin çevresi çatlak dolu yan ve altlarda bişi yok
ya kızlar azönce bi soru sormuştum kaynadı gitti
benim kızın fl si 76,46 ölçtü dr 7 ile çarpma işi doğrumu o zaman 53 cm oluyo baya bi uzun diilmi??
selam kızlaaarrrr
ben geldiimm.geçmişi okumadım hemen paylaşmak istedimmm,
akşam doktoragittik başka bir doktora sonunda 3 boyutluya girdimmm.ayyy nihayet yaniiii
oğluşum tam tamına 3.374 gr olmuşş.maşallahhhh 36+4 deyiz doktorumuz biraz iri bir bebik didi.
boyumuz da 49.7 cm
oğlıuşum güzel güzel pozlar verdi bize.çok uzun baktı doktor belki yarım saat 45 dak falan.sola yatırdı döndürdü evirdi çevirdi falan:
dudaklarına baktı en çokda dudaklarına bayıldım köfte dudaklı olum benim.yarık damak falan yok normal dedi.burnu normal gözleri retinası normal katarak vb bişi yok dedi.beynine baktı gelişimi normal dedi
parmaklarını saydı hepsi tam dedi.suyu falanda nıormalmişş
dönmüş artık doğum pozisyoınunu almış bilgisayarda 19-24 şubat çıktı doğum tarihi
içim rahattı bi sorun yoktu çok şükür ama başka bir doktordanda duyunca dahada rahatladım
3 foto 1 cd verdi 10 dk.fotomuz bu cdyide yüklemeye çalışıyorum becerebikirsem paylaşırımm
kızlar göbik topiğine koca göbeğimi ekledimm..36 hafta da bu haleyizz:)
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/379552-2011-subat-annelerinin-gobisleri-113.html
kızlar göbik topiğine koca göbeğimi ekledimm..36 hafta da bu haleyizz:)
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/379552-2011-subat-annelerinin-gobisleri-113.html
canım maşallah göbüşüne vallahi baya aşşağıda duruyor,benim 4 günüm kaldı aa hala o kadar aşağıda diil:84:ayy doğuramayacakmıyım ki?acaba
bi göbiş var kısss ne güsell.. ama bencede baya inmiş sanki senin doğumda yakınmı ne :)
bu arada senle satdaşız sanırım benimde şafak 26 ve tam 36 oldukk
kızlar gerçekten göbişim inmiş mi yaaaa...içime şüphe soktunuzzz..
ben şubat annelerinin sonuncusu olmaya karar vermiştim ama..:))
erken mi gelecek acaba...ayyy inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?