Canım haklısın yurt dışında birçok kişi normal doğum yapıyor ama çoğu epiduralli normal doğum onların.
Yabancı doğum videolarında hiç gördün mü avaz avaz bağıranı? :) kadın sanki ağdacısına gitmiş gibi doğum yapıyo....
Açıkçası bende normal olsun isterim tabii ki.Fakat epiduralli normal olsun isterim.Fakat araştırıyorum bu konuda olumsuz düşünen de var olumlu yorum yapan da.
Epiduralli normal doğum yapan arkadaşlarım çok memnun kaldılar.Kesinlikle bu şekilde doğum yap dediler.Fakat sıkıntı yaşayanlar da olmuş nette okuduğum kadarıyla.O yüzden ikilemde kaldım.
Tamamen kendi içimde çelişki yaşıyorum.
kızlar mrb kiminle paylaşsam ne yapsam bilemedim sizinle paylaşıyım istedim oğlumun böbreğinde bi problem çıktı bi hafta önce kordonuda dolanmış çarşamba günü sezaryene giriyorum hemen sinirlerim allak bullak ne düşünsem şaşırdim
çok teşekkür ederim canımAllah kavuştursun canım gitmiş kaynanatör
aayyyy..merak ettik kıss.hai bakalım
canımm benimm geçmiş olsun öncelikle ... yüreğini ferah tut ve pozitif düşün allahın izniyle atlatacaksın, bebişinde sende çarşamba günü kurtulacaksınız ne mutlu herşey yoluna girer bebişinde sağlığına kavuşur kısa zamanda rabbim güç versin sana herşey gönlünce olsun...
kızlar az önce doktordan geldik acile gittik nst ye girdim ve düzenli yüksek sancılar çıktı kızlar okadar korktumki doktor yatış istedi bide muayene etti Allahım ne fena bişidi yaa korkutmak istemem arkadaşlar ama çatı muayenesi çok zormuş onu anladımçatın çok dar dedi ve 1cm açılma varmış hemen yatıralım gözetimde kal dedi ben eve gitmek sitiyorum diyince ozamn ağrın olursa mutlaka gel dedi ve bnm hep sancım var kızlar nstdeyken olan sancılarım devam ediyo ve kanamam oldu gelince oda muayeneden dolayıdır diyip geçiştiriyorum ama bakalım ne kadar dayancak bizim oğlan acaba yalancı sancılarmı dicem kağıt hiç öle göstermiyo sancı gragiği 160ın üstünde
dualarınızı bekliyorum nolur hayırlısıyla gelsin oğlum çok büyük ihtimal sezeryan olcak
en çok ihtiyacım olan şey dua arkadaşlar hepinizii öpüyorum
süpriiiizzz ben geldim
sürmelicim yalnız bırakmadım seni doğuramadım :))
dün akşam suyum geldi bi miktar ben nolduğunu anlmadım kayınanam acaip telaş yapınca apar topar dr gittik. gerçekten de suymuş ama çok gelmemiş ve benim susyum zaten fazlaydı şuanda hala yeterli suyum varmış.
bütün gece takip ettiler normalde bu sabah alacaklardı ama bugün hastanenin profunun ameliyat günüymüş ve çok yoğunmuş sancı mancı da çıkmayınca beni eve gönderdiler daha fazla gelirse gel acil alırız yok gelmezse drunun planladığı arihte gel dediler.
ayy ben anlmadım bu nasıl özel hastane başşka hastaneye gitseydim şimdiye çoktaaannnn doğurtmuştu :))
anlıycağınızı kızlar benimde kızım sevimlinin oğlu gibbi bi ceceeee dedi kaçtı
kızlar az önce doktordan geldik acile gittik nst ye girdim ve düzenli yüksek sancılar çıktı kızlar okadar korktumki doktor yatış istedi bide muayene etti Allahım ne fena bişidi yaa korkutmak istemem arkadaşlar ama çatı muayenesi çok zormuş onu anladımçatın çok dar dedi ve 1cm açılma varmış hemen yatıralım gözetimde kal dedi ben eve gitmek sitiyorum diyince ozamn ağrın olursa mutlaka gel dedi ve bnm hep sancım var kızlar nstdeyken olan sancılarım devam ediyo ve kanamam oldu gelince oda muayeneden dolayıdır diyip geçiştiriyorum ama bakalım ne kadar dayancak bizim oğlan acaba yalancı sancılarmı dicem kağıt hiç öle göstermiyo sancı gragiği 160ın üstünde
dualarınızı bekliyorum nolur hayırlısıyla gelsin oğlum çok büyük ihtimal sezeryan olcak
Ayyy ciddi miiii? doktorunla görüştün müüüü? ne dedi? :18: ayy heyecan yaptım... hemde 37+5 sin... benden sadece 2 gün öndesiiinnn :18:amaniiiiinnnn
ay canım hadi bakalım hayırlısı Allah yardımcın olsunnn habersiz bırakma bizi duaile
ohh canim ya ne guzelll valla benim gelmis kadar sevindimmm
Nuryasemin gözünaydın. Allah yardımcın olsun.
Sürmeliiiiii dogurdun mu?
slm kızlar yürüyüş yapıp geldim hava nasıl da güzeldi mis gibi tertemiz olmuş kar yağınca bide güneş vardı ayy hayat çok güzelbi de kızım gelse artık :97:
nuryasemin hadi gözünaydın darısı bizeeeeen kısa zamanda sağlıkla alırsın inş kucağına...
forumda bi sorun var heralde yarım saatte sayfa yeniliyo
bilmiyorum canım soracağım işte
ayyyy haber verrr
gelmemiş en son face öyle yazmıştı
ohh ne güzel yaaa..
Şubat'a beklerken bebişini bak son günde ocak annesi oluyorsun canım.
Gözünaydın olsun allah analı babalı büyütsün inş.Güzel haberlerini bekliyoruz.
Şenaycım bu ufaklık biraz göz dağı veriyor galiba size.
Başından beri sorunlu hamilelik yaşayan arkadaşlarımız bak haftaları dolana kadar beklediler inş.Emre oğluşta bekleyecek annesi yeterki sen kendini üzme.
Fatmacım sana özelden msj atmıştım dün gece görmedin galiba.
Ben sipariş ettim kılıfı.
Buraya gelince tel.veriyim sanada sende bir görüş istersen
Kendini hiç üzme canım.Benim dr.da iki haftadır kanala girer diyor ama tık yok bu bebişlerin ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyor. bence o zamanı bekliycek ve inş.sağlıcakla aramıza katılacak.
Halecim süper bir konuşma yapmışsın söylediklerine sonuna kadar katılıyorum.
Hadi hayırlısı bakalım canım.Bir kaç güne gelir heralde artık bebişin açılmanda vardı 2cm.
Sürmeli senin her akşam yazdıklarını heyecanla okuyorum acaba doğurdu mu sancısı varmı diye.
Seni bekliyoruz merakla senin şu kızçe açılışı yapsada artık bizimkilerde gelmeye başlasa benimkide bekliyor öyle
Saol canım.Beşiklerini yeni alamamıştık ama bu kılıfı bulmamız çok iyi oldu.Kızım için yeni birşey almış oldum çok sevindim.
Saol'un kızlar.Fatma sormuştu dün akşam özelden msj attım ama görmedi galiba şimdi burdanda yazıyorum görünce cevap yazsında tel.onada veriyim çok iyi oldu bulmam.
Yazamadığım varsa kusura bakmayın kızlar annem başıma hadi hadi deyip duruyor çok oturmuşum pc başında daha açalı çokta olmadı ama.
Gidiyimde kızmasın bari gene gelmeye çalışıyorum kendinize iyi bakın
kızlarr nasılsınızz.........
annemler dakikalarr sonraaaaaaa yola çıkıyorlarr çok mutluyumay kızlar eşimle evimizde yalnız olmayı o kadar çok özlemişiz ki anlatamam...birbirimizin yanından ayrılmıyoruz yemekle falan uğraşmak o kadar zor geldi ki dışardan bişiler söyledik öyle hallettik yemek işini...
gözdeden facede yazdığından başka haber yok demi...merak ettim neden gelmemiş ki umay hanım....
nuryaseminde yazmamış herhalde bi daha acaba başladı mı ki sancıları......
çok sağolun kızlar sancılarım ve kasılmalarım var ama sık ve düzenli değil evde bekliyoruz sıklaşınca gidicem hastaneye inşallah gitmeden haber veririm
kızlar mrb kiminle paylaşsam ne yapsam bilemedim sizinle paylaşıyım istedim oğlumun böbreğinde bi problem çıktı bi hafta önce kordonuda dolanmış çarşamba günü sezaryene giriyorum hemen sinirlerim allak bullak ne düşünsem şaşırdim
canım oğluş gelmeye niyetli artık nişan gelmiş hadi hayırlısıyla doğurursun bi avazda
Evet canım banada sürekli ay normal mi doğuracaksın korkmuyomusun filan diyolar bilmediğim şeyden ne korkucam diyorum ilki zor olursa o zman ikinciden korkarım o ayrı:) erkek mevzuuundada evet canım kilo almadığım için karnım top gibi çıktığı için vs. sürekli erkeğe benziyo diyolar ama tankan kim boşver ne demişler ağzı olan konuşuyoooo...kızlar belim çok ağrıyor yaaa gözdecim halen doğuramamış çok şaşırdım yaa ağzım açık kaldı valla ben doğurdu diye tahmin ediyordum canım yaaa bebişi şaka yapmış ona artık bel ağrısı beni çok zorluyor biran önce doğsun diye bekliyorum valla herkeste korkmuyormusun diye soruyor korkmuyorum diyorum hadi yaa diyorlar korkmuyorum işte ne yapim zorla korkutacaklar beni bide kızıma sürekli erkek diyorlar yaa sizede öyle söyleyenler varmı yoksa hep banamı denk geliyor
Canım hayırlısı olsun inş bak ne güzel sancılarında başlamış herşey yolunda gider sen merak etme sancıların sıklaşınca git hastaneye tekrar sakin ol tamam mı sakın telaş yapıp bebeğinide kendinide strese sokma herşey olacağına varır...kızlar az önce doktordan geldik acile gittik nst ye girdim ve düzenli yüksek sancılar çıktı kızlar okadar korktumki doktor yatış istedi bide muayene etti Allahım ne fena bişidi yaa korkutmak istemem arkadaşlar ama çatı muayenesi çok zormuş onu anladımçatın çok dar dedi ve 1cm açılma varmış hemen yatıralım gözetimde kal dedi ben eve gitmek sitiyorum diyince ozamn ağrın olursa mutlaka gel dedi ve bnm hep sancım var kızlar nstdeyken olan sancılarım devam ediyo ve kanamam oldu gelince oda muayeneden dolayıdır diyip geçiştiriyorum ama bakalım ne kadar dayancak bizim oğlan acaba yalancı sancılarmı dicem kağıt hiç öle göstermiyo sancı gragiği 160ın üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?