2011 Şubat Anneleri

canımm benim psikolojim fena halde bozulmuş durumda artık gerginleşiyorum en iyisi düşünmemek ya kafayı yicez baksana. başa gelen çekilir rabbim ne yazdıysa alnımıza o olacak bi şekilde bi vesile ile hayırlısı diyorumm düşünmek istemiyorum yoksa delircemm

kızlar mrb kiminle paylaşsam ne yapsam bilemedim sizinle paylaşıyım istedim oğlumun böbreğinde bi problem çıktı bi hafta önce kordonuda dolanmış çarşamba günü sezaryene giriyorum hemen sinirlerim allak bullak ne düşünsem şaşırdim

kızlar az önce doktordan geldik acile gittik nst ye girdim ve düzenli yüksek sancılar çıktı kızlar okadar korktumki doktor yatış istedi bide muayene etti Allahım ne fena bişidi yaa korkutmak istemem arkadaşlar ama çatı muayenesi çok zormuş onu anladım çatın çok dar dedi ve 1cm açılma varmış hemen yatıralım gözetimde kal dedi ben eve gitmek sitiyorum diyince ozamn ağrın olursa mutlaka gel dedi ve bnm hep sancım var kızlar nstdeyken olan sancılarım devam ediyo ve kanamam oldu gelince oda muayeneden dolayıdır diyip geçiştiriyorum ama bakalım ne kadar dayancak bizim oğlan acaba yalancı sancılarmı dicem kağıt hiç öle göstermiyo sancı gragiği 160ın üstünde
dualarınızı bekliyorum nolur hayırlısıyla gelsin oğlum çok büyük ihtimal sezeryan olcak
en çok ihtiyacım olan şey dua arkadaşlar hepinizii öpüyorum

canımm benimm geçmiş olsun öncelikle ... yüreğini ferah tut ve pozitif düşün allahın izniyle atlatacaksın, bebişinde sende çarşamba günü kurtulacaksınız ne mutlu herşey yoluna girer bebişinde sağlığına kavuşur kısa zamanda rabbim güç versin sana herşey gönlünce olsun...

kızlar belim çok ağrıyor yaaa gözdecim halen doğuramamış çok şaşırdım yaa ağzım açık kaldı valla ben doğurdu diye tahmin ediyordum canım yaaa bebişi şaka yapmış ona artık bel ağrısı beni çok zorluyor biran önce doğsun diye bekliyorum valla herkeste korkmuyormusun diye soruyor korkmuyorum diyorum hadi yaa diyorlar korkmuyorum işte ne yapim zorla korkutacaklar beni bide kızıma sürekli erkek diyorlar yaa sizede öyle söyleyenler varmı yoksa hep banamı denk geliyor

aminn çok teşekkür ederim aklımdan geçenleri anlatamam inşallah kimse bunları yaşamıyodur uyku diye bişey kalmadı ağlıyorum sızlıyorum ama ne fayda...

çok geçmiş olsun canım hakkınızda hayırlısı olsun inş....ama takip et kendini çok ihmal etme olur mu?

:)))))))))))))) demekki geliş yakın canım ben hastaneye gittiğimde su gelmiyordum tekrar eve gönderdi daha merdivenlerde az az sızıyordu oyun oynadı resmen bizimle o gece 12 04 tuvalet nöbeti tuttum sonra bi su geldiki neye uğradığımı şaşırdım size bişey anlatimde o anki kafayla insan neler yapıyor :) sürekli tuvalete gidiyorum ama uyku gözümden akıyor eşim önceki gün ameliyat olduğu için oturma odasında uyuduk o bi koltukta ben bi koltukta uyku sersemi masa örtüleri olur ya muşamba altı pamuklu evde yığınla hasta bezi alez filan varken onu serdim tam daldım derken foşurrr sular örtünün üstünde oynaşıyor eşim hem telaşlı hem ağrısı var hemde bana gülüyor hasta bezi aldın alez aldın ama gittin masa örtüsü serdin yatağa gebrik ederim seni diye dalga geçti o halimle o yüzden gözdecim sen hazırlıklı oll suyun devamı çok beklemezzz

canım dualarımız seninle korkma ewet benimde çatı muanem zor oldu sonra pembe akıntım geldi ama kan değildi benimde bir santim açılmam vardı ama çatın müsait dedi çatın darsa hiç zorlama canım acı çekip çekip sezeryana girmek daha kötü olur doktor sezeryan diyorsa olucaksın üzülme bebeğine kavuşacağını düşün sakinle

Ayyy ciddi miiii? doktorunla görüştün müüüü? ne dedi? :18: ayy heyecan yaptım... hemde 37+5 sin... benden sadece 2 gün öndesiiinnn :18:amaniiiiinnnn

ay canım hadi bakalım hayırlısı Allah yardımcın olsunnn habersiz bırakma bizi duaile

ohh canim ya ne guzelll valla benim gelmis kadar sevindimmm

Nuryasemin gözünaydın. Allah yardımcın olsun.

Sürmeliiiiii dogurdun mu?

bilmiyorum canım soracağım işte

ayyyy haber verrr

gelmemiş en son face öyle yazmıştı

ohh ne güzel yaaa..

çok sağolun kızlar sancılarım ve kasılmalarım var ama sık ve düzenli değil evde bekliyoruz sıklaşınca gidicem hastaneye inşallah gitmeden haber veririm

canım çok geçmiş olsun minbikler artık sabırsızlanıyolar gelmek için dikkat et kendine keşke hastanede kalsaydın en azından için rahat ederdi

Canım korkma... Eğer sezeryan gerekiyorsa sezeryan olursun... Önemli olan senin ve bebeğinin sağlıklı bir şekilde kurtulması... Bir arkadaşımın daha bebeğinin böbreğinde sorun vardı.doğum sonrasında belli tedaviler uyguladılar ve şimdi gayet iyi... Doktorların önerilerini dinle ve kendini kasma! Bebeğinde senden etkilenir şu anda.

Canım bu süreyi evde geçirmen belki daha iyi... Sancıların çok artar yada kanama devam ederse çok beklemeden hastaneye git derim...
Sancıların soluna yatıp su içtiğinde geçmiyorsa yalancı sancı değildir... Zaten 1 cm açılman olmuş.Yalancı sancı ile olacağını sanmam.
Allah yardımcınız olsun... En sağlıklısı hem senin hem bebeğin için hangisi ise öyle olsun.
Güzel haberini bekliyoruz.

canım çok geçmiş olsun çatın dar olduğu için canın acımıştır muayenede benim genişti çok acımadı normaldi 2cmde açılma vardı muayeneden sonra benimde kanamam oldu korkma sancılarındada dk tut canım çatın darsa bence sezeryan ol canım normal için kendini zorlama yoksa çok yıpranırsın

Evet canım banada sürekli ay normal mi doğuracaksın korkmuyomusun filan diyolar bilmediğim şeyden ne korkucam diyorum ilki zor olursa o zman ikinciden korkarım o ayrı:) erkek mevzuuundada evet canım kilo almadığım için karnım top gibi çıktığı için vs. sürekli erkeğe benziyo diyolar ama tankan kim boşver ne demişler ağzı olan konuşuyoooo...

Canım hayırlısı olsun inş bak ne güzel sancılarında başlamış herşey yolunda gider sen merak etme sancıların sıklaşınca git hastaneye tekrar sakin ol tamam mı sakın telaş yapıp bebeğinide kendinide strese sokma herşey olacağına varır...

Canım geçmiş olsun inş bi sorun olmaz doktoruna güveniyorsan hiç sorun yok bence bebişini kollarına sağlıkla alırsın üzme canını tamammı.Çok çok acil bişey olsa zaten bi dakika bekletmezlerdi seni bunu düşün en azından.

kızlar ben doğurmadım nst de sancım bile çıkmadı ayy bu bebek gelmek istemio sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…