manikcim sen de mi ereneliften aldın.onu sadece bir bayan yapmıyormu.eğer farklı çalışanıda varsa sana zahmet yazar mısın çok az manım kaldı.beğendiklerimde orda var
bende aynı şeyleri düşünüyorum.. kızımın boynuna dolanan kordon sorun yaşatmazsa eğer bende normal istiyorum ve benimde 25 günüm kaldı.. allah hakkımızda hayırlısını versin..
%100 yanındayım, tüm cahil cesaretimle :)
süpriiiizzz ben geldim
sürmelicim yalnız bırakmadım seni doğuramadım :))
dün akşam suyum geldi bi miktar ben nolduğunu anlmadım kayınanam acaip telaş yapınca apar topar dr gittik. gerçekten de suymuş ama çok gelmemiş ve benim susyum zaten fazlaydı şuanda hala yeterli suyum varmış.
bütün gece takip ettiler normalde bu sabah alacaklardı ama bugün hastanenin profunun ameliyat günüymüş ve çok yoğunmuş sancı mancı da çıkmayınca beni eve gönderdiler daha fazla gelirse gel acil alırız yok gelmezse drunun planladığı arihte gel dediler.
ayy ben anlmadım bu nasıl özel hastane başşka hastaneye gitseydim şimdiye çoktaaannnn doğurtmuştu :))
anlıycağınızı kızlar benimde kızım sevimlinin oğlu gibbi bi ceceeee dedi kaçtı
ay canım ya çok şaşırdım biz seni bebişinle bekliyorduk iyi hadi bak annesini yaban ellere bırakmadı kendi doktorunu bekliyor aferin ona:)
canım facedede yazdım senin kız süprizlerle dolu gerçekten...hayırlısı olsun bakalım ne zamana kadar beklicek bizim hanım sultanlarsüpriiiizzz ben geldim
dün akşam suyum geldi bi miktar ben nolduğunu anlmadım kayınanam acaip telaş yapınca apar topar dr gittik. gerçekten de suymuş ama çok gelmemiş ve benim susyum zaten fazlaydı şuanda hala yeterli suyum varmış.
bütün gece takip ettiler normalde bu sabah alacaklardı ama bugün hastanenin profunun ameliyat günüymüş ve çok yoğunmuş sancı mancı da çıkmayınca beni eve gönderdiler daha fazla gelirse gel acil alırız yok gelmezse drunun planladığı arihte gel dediler.
ayy ben anlmadım bu nasıl özel hastane başşka hastaneye gitseydim şimdiye çoktaaannnn doğurtmuştu :))
canım facedede yazdım senin kız süprizlerle dolu gerçekten...hayırlısı olsun bakalım ne zamana kadar beklicek bizim hanım sultanlarben bugün eşime bile dedimm gözde bebeğini almıştır kucağına ne güzel falan diye...demekkki biraz daha tek bedende 2 can yaşıyacaksınız kızınla
Allah kavuştursun canım gitmiş kaynanatörkızlarr nasılsınızz.........
annemler dakikalarr sonraaaaaaa yola çıkıyorlarr çok mutluyumay kızlar eşimle evimizde yalnız olmayı o kadar çok özlemişiz ki anlatamam...birbirimizin yanından ayrılmıyoruz yemekle falan uğraşmak o kadar zor geldi ki dışardan bişiler söyledik öyle hallettik yemek işini...
gözdeden facede yazdığından başka haber yok demi...merak ettim neden gelmemiş ki umay hanım....
nuryaseminde yazmamış herhalde bi daha acaba başladı mı ki sancıları......
süpriiiizzz ben geldim
Hayirlisi canim benim hic kendini üzme. Bebegin dogmadan küveze girip girmeyecagini bilmessin ki.. 40. haftada dogup küveze giren bebekler de var, 36. haftada dogup hic küveze ihtiyaci olmadan nefes alanlarda.. Sen bol bol dua et. Bebisinin kilosu gayet iyi cok sükür. Canini hic sikma. Insallah dogdugu gibi alirsin kucagina. Dualarimiz seninle.
kızlar zap zup doğurmuştur en son girecekti
esra 47 ne yaptıki o da yok
şaka makada 14 günün kaldı..
selam kızlar,
gözdeden haber yok galiba daha
zapzup allah yardımcın olsun, moralin de yerinde negüzel çok sevindim senin için. inşallah cabucak alırsın yavrunu kucağına.
ben de kontrolden geldim, suyum hala tam sınırda. 6-7 cm'nin altına düşmemeliymiş benimki de 7ye yakın çıktı bu sabah. nts'de de uzun süredir ilk kez sancı çıkmadı. dr.da anlam veremedi şaşırdı. şimdi çarşamba sabah tekrar kontrole çağırdı, sezeryan gününe o zaman karar verelim bebeği tutabildiğimiz kadar tutalım diyor. belki 37yi tamamlarız) inş. öyle işte, rahatladık biraz daha.
kızlar bu arada ben magnesium diasporal kullanıyordum, eczanede yokmuş bu sefer magvital diye bir ilaç verdi. kullanan var mı?
evet haftaya değil diğer hafta bugün
tabi hatun dönüp normal gelmezse
çok güzel açıklamışsın canım.aynen senin gibi düşünüyorum.avrupa ülkelerinde sezeryan mecburi kalınca yapılıyor.o sosyetik avrupalılar bile normal doğum yapıyor :))biz korkuyoruz...ben de çok korkuyorum bel fıtığımda var..kas sorunlarımda var ..ama direnicem normal doğum için......psikolojik olarak rahat olursan doğumunda kolay oluyormuş.kasların gevşek olduğu için daha az acı çekiyormuşsun..inşallah kolay olur :)))
Canım haklısın yurt dışında birçok kişi normal doğum yapıyor ama çoğu epiduralli normal doğum onların.
Yabancı doğum videolarında hiç gördün mü avaz avaz bağıranı? :) kadın sanki ağdacısına gitmiş gibi doğum yapıyo....
Açıkçası bende normal olsun isterim tabii ki.Fakat epiduralli normal olsun isterim.Fakat araştırıyorum bu konuda olumsuz düşünen de var olumlu yorum yapan da.
Epiduralli normal doğum yapan arkadaşlarım çok memnun kaldılar.Kesinlikle bu şekilde doğum yap dediler.Fakat sıkıntı yaşayanlar da olmuş nette okuduğum kadarıyla.O yüzden ikilemde kaldım.
Tamamen kendi içimde çelişki yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?