2011 Şubat Anneleri

manikcim sen de mi ereneliften aldın.onu sadece bir bayan yapmıyormu.eğer farklı çalışanıda varsa sana zahmet yazar mısın çok az manım kaldı.beğendiklerimde orda var

yok canım ben mesfa diye bi kullanıcıdan aldım şekerlerimin linkide bu http://urun.gittigidiyor.com/AYDEDELI-MAGNETLI-BEBEK-SEKERI-50AD_W0QQidZZ35601496 iki günde yaptı gönderdi diğer ürünlerinede bakabilirsin. Fatma arkadaşımızda sanırım ayşegül bebek ve nikah şekerleri http://urun.gittigidiyor.com/50-ADET-FIGURLU-BEBEK-SEKERI-KARGO-BIZDEN_W0QQidZZ35661733 diye GG de dükkanı olan birinden almıştı oda memnun kalmıştı...

Son düzenleme:
kızlarr nasılsınızz.........
annemler dakikalarr sonraaaaaaa yola çıkıyorlarr çok mutluyumay kızlar eşimle evimizde yalnız olmayı o kadar çok özlemişiz ki anlatamam...birbirimizin yanından ayrılmıyoruzyemekle falan uğraşmak o kadar zor geldi ki dışardan bişiler söyledik öyle hallettik yemek işini...
gözdeden facede yazdığından başka haber yok demi...merak ettim neden gelmemiş ki umay hanım....
nuryaseminde yazmamış herhalde bi daha acaba başladı mı ki sancıları......

süpriiiizzz ben geldim
sürmelicim yalnız bırakmadım seni doğuramadım :))
dün akşam suyum geldi bi miktar ben nolduğunu anlmadım kayınanam acaip telaş yapınca apar topar dr gittik. gerçekten de suymuş ama çok gelmemiş ve benim susyum zaten fazlaydı şuanda hala yeterli suyum varmış.
bütün gece takip ettiler normalde bu sabah alacaklardı ama bugün hastanenin profunun ameliyat günüymüş ve çok yoğunmuş sancı mancı da çıkmayınca beni eve gönderdiler daha fazla gelirse gel acil alırız yok gelmezse drunun planladığı arihte gel dediler.
ayy ben anlmadım bu nasıl özel hastane başşka hastaneye gitseydim şimdiye çoktaaannnn doğurtmuştu :))
anlıycağınızı kızlar benimde kızım sevimlinin oğlu gibbi bi ceceeee dedi kaçtı

bende aynı şeyleri düşünüyorum.. kızımın boynuna dolanan kordon sorun yaşatmazsa eğer bende normal istiyorum ve benimde 25 günüm kaldı.. allah hakkımızda hayırlısını versin..

Amin.. Insallah hicbir sorun cikmaz. Illa nomal dogumda degil, bebis icin hangisi iyiyse o. Doktor banada sezeryan olcaksin derse olacagim napayim ,belki biraz üzülürüm. Ama en iyisini doktor bilir diye düsünüyorum. O yüzden dogum nasil olcak diye kara kara düsünmenin hic bir faydasi yok. Nasil olursa olsun bebisim saglikli olsunda.. Ah aah daha 25 günümüz var.

%100 yanındayım, tüm cahil cesaretimle :)

En güzelii..
Hepimiz yasayacagiz iyi veya kötü zor veya kolay. Sonra anlatip anlatip gülecegimiz anilarimiz olcaklar..

ay canım ya çok şaşırdım biz seni bebişinle bekliyorduk iyi hadi bak annesini yaban ellere bırakmadı kendi doktorunu bekliyor aferin ona:)

ay canım ya çok şaşırdım biz seni bebişinle bekliyorduk iyi hadi bak annesini yaban ellere bırakmadı kendi doktorunu bekliyor aferin ona:)

:)) evet canım ööle yaptı ama dün gece perişan etti ayy hastaneleri hiç sevmiyoruummm yaaa hiç uyuyamadım tabi kızımda uyumadı saat 3 gibi tabucu olduk sonra bi yatmışım yeni kalktım şimdi sersem gibiyim

canım facedede yazdım senin kız süprizlerle dolu gerçekten...hayırlısı olsun bakalım ne zamana kadar beklicek bizim hanım sultanlarben bugün eşime bile dedimm gözde bebeğini almıştır kucağına ne güzel falan diye...demekkki biraz daha tek bedende 2 can yaşıyacaksınız kızınla

evet canım 3 gece daha berbaer uyuyacaz inş diyim tabi
yarın diğer teyzoşumuş geliyo sabah 8 de burda allah izin verirse onu da bekledi kızçem

Allah kavuştursun canım gitmiş kaynanatör

aayyyy..merak ettik kıss.hai bakalım

ayy kızlar ben kaçtım sersem gibiyim gidiyim bişiler yiyip yine yatıyım

çok tşk ederim cnm...işallah herşey ii olur...hepimiz için...

ben kullanıyorum magnezyumu piyasada bulunmuyor şuanda

Canım haklısın yurt dışında birçok kişi normal doğum yapıyor ama çoğu epiduralli normal doğum onların.
Yabancı doğum videolarında hiç gördün mü avaz avaz bağıranı? :) kadın sanki ağdacısına gitmiş gibi doğum yapıyo....
Açıkçası bende normal olsun isterim tabii ki.Fakat epiduralli normal olsun isterim.Fakat araştırıyorum bu konuda olumsuz düşünen de var olumlu yorum yapan da.
Epiduralli normal doğum yapan arkadaşlarım çok memnun kaldılar.Kesinlikle bu şekilde doğum yap dediler.Fakat sıkıntı yaşayanlar da olmuş nette okuduğum kadarıyla.O yüzden ikilemde kaldım.
Tamamen kendi içimde çelişki yaşıyorum.

benim kiz 40. haftasini dolduracak heralda ya kasilmalardan baska birsey yok:44:
kizlar mert yarin 2. ameliyatini olacak..Allahim yardim etsin minik pasama

çok haklısın epidurali benim doktorum önermiyor bikaç tanıdığım kişide bu belden uyuşturma yönteminden şikayetçi açıkcası normal doğum içinde acılara baya katlanmak gerek birde normal doğum isteyipte son noktada sezeryanda karar kılmak değmez gibime geliyor iyice düşünülmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…