- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
mrh kızlar...benim de doğum tarihim belli oldu...4 şubat cuma günü inşallah 37+2 de sezaryan ile doğum yapacagım...ama kızımın suyu çok azaldıgı için kilo alamamış 2400 kilo ve doğunca büyük ihtimal kuveze girecek dedi dr..bakalım alllah tan hayırlısı...hamileliğim başından beri böye olacıgı hiç düşünmemiştim hep normal ve 40 haftalık doğar diye düşünüyodum ama kısmet galiba...
bence hiç acele etmeyin kızlar en iyisi vaktinde zamanın da olan...
arkadaşlar canım çok sıkıldı.erenelifbebekten bebek şekeri kapı süsü falan sipariş vermiştim.1 haftadır oyalıyor beni.göndereceğim diye.nihayet gönderdi.ama bu kezde tlf açıp kapı süsünün düzgün olmadığını söyledi.aynı sitedeki arkadaşımda bunu duyunca olsun üzülme dedi bana.ben de neyapalım dedim artık.vay efendim sen nasıl ne yapalım dedin bana.geri gönder hakkımı helal etmem yoksa dedi.bende bugün gelince kargo geri gönderdim.çok moralim bozuldu.doğuma 2 hafta var beni boş boş oyalaması bulurdum bir yerden.bildiğiniz başka yer varsa yazarmısınız kızlar.burda da bulamıyorum
geçen ben hafif adet sancısıyla girdim 60 lardaydı
Canım çok üzüldüm bu şeker olayı benide çok germişti o yüzden seni çok iyi anlıyorum o sitede çok düzgün işini iyi yapan satıcılarda var onlardan bak bence.Yine aynı site ama farklı satıcılardan bak derim.Fatma aldı o siteden bende ve memnun ladık ama dediğin satıcı değildi ikimizinkide...arkadaşlar canım çok sıkıldı.erenelifbebekten bebek şekeri kapı süsü falan sipariş vermiştim.1 haftadır oyalıyor beni.göndereceğim diye.nihayet gönderdi.ama bu kezde tlf açıp kapı süsünün düzgün olmadığını söyledi.aynı sitedeki arkadaşımda bunu duyunca olsun üzülme dedi bana.ben de neyapalım dedim artık.vay efendim sen nasıl ne yapalım dedin bana.geri gönder hakkımı helal etmem yoksa dedi.bende bugün gelince kargo geri gönderdim.çok moralim bozuldu.doğuma 2 hafta var beni boş boş oyalaması bulurdum bir yerden.bildiğiniz başka yer varsa yazarmısınız kızlar.burda da bulamıyorum
kizlar ben daha duruyorum kasilmalarim 1 saat falan duzenli geliyo sonra noluyorsa geçiyor anlamadim hayirlisi bakalim bekliyoruz
umay hanim gelmmedimiki daha merak ettim:44:
mrh kızlar...benim de doğum tarihim belli oldu...4 şubat cuma günü inşallah 37+2 de sezaryan ile doğum yapacagım...ama kızımın suyu çok azaldıgı için kilo alamamış 2400 kilo ve doğunca büyük ihtimal kuveze girecek dedi dr..bakalım alllah tan hayırlısı...hamileliğim başından beri böye olacıgı hiç düşünmemiştim hep normal ve 40 haftalık doğar diye düşünüyodum ama kısmet galiba...
hayırlı olsun canım bence hiç üzülüp canını sıkma hemencecik toparlar kızın burda çok daha önce doğum yapanlar oldu hepsi de ii maşallah senin kızda tombiş olur hemen canını sıkma
Mrb kızlar geçmişe bakmadan bir merhaba demek istedim.
Dün bahsettiğim beşik için kumaş arıyorum demiştim ya.Buldum fabrikasını aradım tekli olarak satıyorlarmış 35tl + kargo parası bugün sipariş verdim bakalım çarşamba elimde olacak inş.
aynen benim ağrı eşigim de düşktürkişiden kişiye değişiyo heralde canım
Canım çok üzüldüm bu şeker olayı benide çok germişti o yüzden seni çok iyi anlıyorum o sitede çok düzgün işini iyi yapan satıcılarda var onlardan bak bence.Yine aynı site ama farklı satıcılardan bak derim.Fatma aldı o siteden bende ve memnun ladık ama dediğin satıcı değildi ikimizinkide...
Sürmeli bende seni merakla takip ediyorum altta ismini görünce daha doğurmamış diyorum göremeyincede sürmeli naptı acaba diyorum:)
geçen ben hafif adet sancısıyla girdim 60 lardaydı
doğum yapan kişilere soruyorum hep doktorun tahmininden büyük olduğunu söylüyorlar. belki büyük olur, Allah'tan umut kesilmez, olumlu düşün.
Kizlar hepinize cümleten iyi aksamlar.. Bebislerine kavusan annelerimiz olmus, cok mulu oluyorum okudukca inanin. Allah anali, babali ve saglikla büyümelerini nasip etsin ins. Küvezde olan bebeklerimizede tez zamanda saglik nasip eylesin.. Ben ne zamandir gelip gidiyorumda cvp yazmaya firsat bulamadim bir türlü. Bayagi arkadasimizin dogum konusunda korkulari var. Ben sahsen normal dogum taraftariyim. Oglusuma kavusmama kaldi yaklasik 25 gün. Simdi siz diyosunuz ya dogumdan korkuyorum diye, ben burda heves ediyorum. Bizim gunler gecmiyor. Keske ben 38. 39. haftalarimda olsam. Bilmiyorum nedendir ama bende acayip bir cahil cesareti var
Ya bebisimize kavuscaz. Az birazda canimiz aciyacak. Nolcakki. Zaten son 3 aydir heryerimiz agrimiyor mu. Dogru düzgün uyuyamaz olmadik mi.. Bide gerekmedikce sezeryan olup niye tekrardan agri cekelim. En fazla 1 günlük bisey dogum sancisi ne kadar zor olabilir ki? Dogurduktan sonra hemen ayaga kalkmayacakmiyiz zaten. Ne biliyim ben gelsede bitse derdindeyim bir an önce bebisime kavussam. Dogurmak icin can atiyorum burda.. Bence hic korkmayin. Zaten korkunun ecele faydasi yok. Hepimiz yasayacagiz. Dogumu degilde hemen sonrasini düsünürsek daha rahat olabiliriz bence. Ha 3 ikinma ha 20 ikinma önemli olan acidan cok cocugumuzun sagligi olmali. Benim tek endisem bebegime biseycik olmasi. Onuda düsünmemek lazim. Hep olumlu düsünelim ki bebislerimizide üzmeyelim. Biz hep bugünlere safak saydik gün gectikce mutlu olduk simdi korkmak stres olmak neyin nesi..?? Herkesi cahil cesaretine davet diyorum
arkadaşlar canım çok sıkıldı.erenelifbebekten bebek şekeri kapı süsü falan sipariş vermiştim.1 haftadır oyalıyor beni.göndereceğim diye.nihayet gönderdi.ama bu kezde tlf açıp kapı süsünün düzgün olmadığını söyledi.aynı sitedeki arkadaşımda bunu duyunca olsun üzülme dedi bana.ben de neyapalım dedim artık.vay efendim sen nasıl ne yapalım dedin bana.geri gönder hakkımı helal etmem yoksa dedi.bende bugün gelince kargo geri gönderdim.çok moralim bozuldu.doğuma 2 hafta var beni boş boş oyalaması bulurdum bir yerden.bildiğiniz başka yer varsa yazarmısınız kızlar.burda da bulamıyorum
Kizlar hepinize cümleten iyi aksamlar.. Bebislerine kavusan annelerimiz olmus, cok mulu oluyorum okudukca inanin. Allah anali, babali ve saglikla büyümelerini nasip etsin ins. Küvezde olan bebeklerimizede tez zamanda saglik nasip eylesin.. Ben ne zamandir gelip gidiyorumda cvp yazmaya firsat bulamadim bir türlü. Bayagi arkadasimizin dogum konusunda korkulari var. Ben sahsen normal dogum taraftariyim. Oglusuma kavusmama kaldi yaklasik 25 gün. Simdi siz diyosunuz ya dogumdan korkuyorum diye, ben burda heves ediyorum. Bizim gunler gecmiyor. Keske ben 38. 39. haftalarimda olsam. Bilmiyorum nedendir ama bende acayip bir cahil cesareti var
Ya bebisimize kavuscaz. Az birazda canimiz aciyacak. Nolcakki. Zaten son 3 aydir heryerimiz agrimiyor mu. Dogru düzgün uyuyamaz olmadik mi.. Bide gerekmedikce sezeryan olup niye tekrardan agri cekelim. En fazla 1 günlük bisey dogum sancisi ne kadar zor olabilir ki? Dogurduktan sonra hemen ayaga kalkmayacakmiyiz zaten. Ne biliyim ben gelsede bitse derdindeyim bir an önce bebisime kavussam. Dogurmak icin can atiyorum burda.. Bence hic korkmayin. Zaten korkunun ecele faydasi yok. Hepimiz yasayacagiz. Dogumu degilde hemen sonrasini düsünürsek daha rahat olabiliriz bence. Ha 3 ikinma ha 20 ikinma önemli olan acidan cok cocugumuzun sagligi olmali. Benim tek endisem bebegime biseycik olmasi. Onuda düsünmemek lazim. Hep olumlu düsünelim ki bebislerimizide üzmeyelim. Biz hep bugünlere safak saydik gün gectikce mutlu olduk simdi korkmak stres olmak neyin nesi..?? Herkesi cahil cesaretine davet diyorum
www.nikahmalzemeleri.com
Zamanın yoksa bunlardan da sipariş verebilirsin, içine badem şekeri attın mı olayı bitiyor.
Kızlar merhaba ben ocak annesi oluyorum kılpayı. Su an yatısim yapıldı lavman yapıldı .Hic korkmayın birşey sıktılar ishal oldum gibi oldu tuvalete gittim geçti.Serumum takıldı.Epidural sezeryan olucam ınşallah bol bol dua edin kızlar
selam kızlar,
gözdeden haber yok galiba daha
zapzup allah yardımcın olsun, moralin de yerinde negüzel çok sevindim senin için. inşallah cabucak alırsın yavrunu kucağına.
ben de kontrolden geldim, suyum hala tam sınırda. 6-7 cm'nin altına düşmemeliymiş benimki de 7ye yakın çıktı bu sabah. nts'de de uzun süredir ilk kez sancı çıkmadı. dr.da anlam veremedi şaşırdı. şimdi çarşamba sabah tekrar kontrole çağırdı, sezeryan gününe o zaman karar verelim bebeği tutabildiğimiz kadar tutalım diyor. belki 37yi tamamlarız) inş. öyle işte, rahatladık biraz daha.
kızlar bu arada ben magnesium diasporal kullanıyordum, eczanede yokmuş bu sefer magvital diye bir ilaç verdi. kullanan var mı?
günaydın kızlarr
bugün görüş günümüz 1.5 ta dr amcaya gidiyoruz nst ye bağlancaz
gece boyu hareket etmedi çok korktum ama sabah kahvaltı ederken kıpır kıpırdı kızım bu minikler bize hep şaka yapıyor
gözde doğurmuştur haber varmı?
slm kızlar...
hastaneden geldik.. yorulduk bayadün gece 4 de bir baş ağrısı ile uyandım.. halada başım çatlıyor.. yazıp kaçıcam.. ilaç içip uzanıcam..
nst ye girdik 10 dakika sancı çıkmadı.. 10 dakikanın sonunda kızım kıpraşınca kalp atışları kaydı.. nst yi yapan ebe kıldı biraz suratsızdı.. kızıma haşin davrandı kalp atışlarını bulmak için.. ama kızım tepki gösterdi vermedi kalp atışı biliyormusunuz.. ebe uyuz oldu.. neyseki doktorum 10 dakikalık çıktıda yeter dedi.. haftaya tekrar gidicem..
multi vitamin,magnezyum ve kan hapı kullanıyordum.. vitamini ve magnezyumu kesti.. kan hapına devam dedi..
bu hafta neler bekliyor beni dedim.. heran herşeye hazırlıklı ol artık dedi.. çıkışa yönelmiş dedi.. kafaasını tam sokmamış ama yönelmiş dedi.. bu hafta kafasını yerleştirir aşşağıya dedi.. kafasını yerleştirme esnasında karnında, belinde ve kasıklarında ağrı hiissedersin normal bunlar korkma dedi.. doğum sancısıyla bu türlü sancıları bir birinden ayırmak için elinde su şişesiyle su içerek soluna yat 5-10 dakikada kesilirse ağrılar yerleşme ağrılarıdır yok kesilmezse doğum sancılarıdır dedi.. nişan gelebilir.. nişandan önce su gelebilir.. belli olmaz bunlar dedi.. belli bir sırası yok dedi.. kafasını yerleştirdiği zaman karnın aşşağıya düşer dedi.. nefes alman kolaylaşır, miğden rahatlar dedi.. anlarsın zaten hemen hissedersin dedi..
boynuna kordon dolanmış..ben normal doğum istiyorum.. çıkarmı peki kordon dedim.. yok artık bu saatten sonra zor dedi.. bakalım haftaya gittiğimde de tekrar bakıcaz ve tam bir karar vericez..
işte böyle kızlar.. şimdi bize müsade baya kötüyüz.. ilaç içip uzanıcaz kızımla.. uyanınca geliriz yine.. iyi bakın kendinize..
evet canım her sezeryana takılıyor normalde 40. hafta geçince önce suni sancıyı deniyorlar oda işe yaramazsa yani açılma olmazsa sezeryana alıyorlar tabi bunu yapan normal doğum yanlısı doktorlar.Yoksa direk sezeryana alan da var.
Ayyyy kızlar bu ne yaaa karabasan gibi kabuslardan bahsediyosunuz.Kzılar bi kere normal doğumda hissedeceğiniz tek şey sancıların acılarııııı onun dışında boydan boya yırtılsanızda hissetmiyormuşsunuz oarada oluşan gerginlikten dolayı....Hem ayrıca kimsenin sizin yırtılmanıza izin verdiği yok zaten doktor hemen ufak bi kesi atıyorlar.Yani orasını kulak memesi gibi düşünün oradaki azıcık kesiden korkuyorsunzuda karnınıza yapılacak 7 kat derine inen 10 cm lik kesiden korkmuyorsunuz pes yahu.Ya siz elinizi bıçak kestiği zamanki sızlamayı hiçmi bilmiyorsunuz kaldıki sezeryandaki kesi onun kaç katı evet doğrudur sezeryan sonrası çok kolay ayağı kalkanda var ancak birincisi herkes bir değil ikinciside o kadar ağrı kesici bana verilse bende kalkarım hemen ayağıya.Korkmayın bu kadar normal doğumdan evet feci hikayeler bende duydum ama bu feci hikayelerin çocğunda ya bebek çok iri ya annenin kemik yapısı hakikaten çok dar yada zaten kendini şartlandırmış kötü olacağına başına gelmiş.Benim bi arakadaşım ani doğum yaptığı için ağdamı yapamadım diye doğum sırasında sıkıldıkça sıkılmış kasmış kendini çocuğun doğumu çok zor olmuş bu yüzden güzel ıkınmadığı için geçememiş kanaldan iki satt vs. Neler neler var eğer kandinizi sıkmaz ve vücudunuza güvenirseniz herşey yolunda gider.Zaten normal doğum yapamayacak olanları doktorlar ayıla bayıla sezeryan yapıyolar merak etmeyinnnnnn.
kızlar sanırım benim nişanım geldiiii :))) böyle sümük gibi açık kahverengi bir akıntı ama şuan çok ağrım yok bakalım bekliyorum bişey olursa haber veririm
kızlar magnesium diasporal artık üretilmiyormuş onun yerine magvital veriyorlar artık eczaneler bende 36a kadar kullandım magvital ama artık bırakmak gerekiyomuş kasılmaları etkilediği için dr bana içme artık dedi aslında sizinde haftanız dolmuş neden devam ediyosunuz ki
kizlar ben daha duruyorum kasilmalarim 1 saat falan duzenli geliyo sonra noluyorsa geçiyor anlamadim hayirlisi bakalim bekliyoruz
umay hanim gelmmedimiki daha merak ettim:44:
çok sevindim canım yeni yeni kullansın sevil hanım
çağlayan gözün aydın birisi daha sormuştu sanki
gözün aydın canım.. fatmada yani fns93 de soruyordu aynısını arıyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?