2011 Şubat Anneleri

hayırlı olsun canım bence hiç üzülüp canını sıkma hemencecik toparlar kızın burda çok daha önce doğum yapanlar oldu hepsi de ii maşallah senin kızda tombiş olur hemen canını sıkma

nikahmalzemeleri.com'dan ben malzemeleri aldım. sevkiyat hızlı, kendim yaptım her şeyimi. farklı model gelen arkadaş duymuştum ama teldeki kızlarla iyi iletişim kurarsan sorun olmaz heralde.
birmax.comun fiyatları da iyi.

Canım çok üzüldüm bu şeker olayı benide çok germişti o yüzden seni çok iyi anlıyorum o sitede çok düzgün işini iyi yapan satıcılarda var onlardan bak bence.Yine aynı site ama farklı satıcılardan bak derim.Fatma aldı o siteden bende ve memnun ladık ama dediğin satıcı değildi ikimizinkide...

kizlar ben daha duruyorum kasilmalarim 1 saat falan duzenli geliyo sonra noluyorsa geçiyor anlamadim hayirlisi bakalim bekliyoruz

umay hanim gelmmedimiki daha merak ettim:44:

Sürmeli bende seni merakla takip ediyorum altta ismini görünce daha doğurmamış diyorum göremeyincede sürmeli naptı acaba diyorum:)

doğum yapan kişilere soruyorum hep doktorun tahmininden büyük olduğunu söylüyorlar. belki büyük olur, Allah'tan umut kesilmez, olumlu düşün.

hayırlı olsun canım bence hiç üzülüp canını sıkma hemencecik toparlar kızın burda çok daha önce doğum yapanlar oldu hepsi de ii maşallah senin kızda tombiş olur hemen canını sıkma

tşk ederim inş sağlıklı doğsunda kilosuna çok takılmıyorum...inş rabbim hepimizin bebeklerini saglıkla kucagımıza almayı nasip eder...

gözün aydın canım.. fatmada yani fns93 de soruyordu aynısını arıyormuş..

kişiden kişiye değişiyo heralde canım
aynen benim ağrı eşigim de düşktür

aynen bende

doğum yapan kişilere soruyorum hep doktorun tahmininden büyük olduğunu söylüyorlar. belki büyük olur, Allah'tan umut kesilmez, olumlu düşün.

sagol cnm..inş öyle olur...en büyük hayalim doğar doğmaz kucagıma almaktı ama olmadı...saglıklı olsunda kuvezede dayanacagım artık...

Kizlar hepinize cümleten iyi aksamlar.. Bebislerine kavusan annelerimiz olmus, cok mulu oluyorum okudukca inanin. Allah anali, babali ve saglikla büyümelerini nasip etsin ins. Küvezde olan bebeklerimizede tez zamanda saglik nasip eylesin.. Ben ne zamandir gelip gidiyorumda cvp yazmaya firsat bulamadim bir türlü. Bayagi arkadasimizin dogum konusunda korkulari var. Ben sahsen normal dogum taraftariyim. Oglusuma kavusmama kaldi yaklasik 25 gün. Simdi siz diyosunuz ya dogumdan korkuyorum diye, ben burda heves ediyorum. Bizim gunler gecmiyor. Keske ben 38. 39. haftalarimda olsam. Bilmiyorum nedendir ama bende acayip bir cahil cesareti var
Ya bebisimize kavuscaz. Az birazda canimiz aciyacak. Nolcakki. Zaten son 3 aydir heryerimiz agrimiyor mu. Dogru düzgün uyuyamaz olmadik mi.. Bide gerekmedikce sezeryan olup niye tekrardan agri cekelim. En fazla 1 günlük bisey dogum sancisi ne kadar zor olabilir ki? Dogurduktan sonra hemen ayaga kalkmayacakmiyiz zaten. Ne biliyim ben gelsede bitse derdindeyim bir an önce bebisime kavussam. Dogurmak icin can atiyorum burda.. Bence hic korkmayin. Zaten korkunun ecele faydasi yok. Hepimiz yasayacagiz. Dogumu degilde hemen sonrasini düsünürsek daha rahat olabiliriz bence. Ha 3 ikinma ha 20 ikinma önemli olan acidan cok cocugumuzun sagligi olmali. Benim tek endisem bebegime biseycik olmasi. Onuda düsünmemek lazim. Hep olumlu düsünelim ki bebislerimizide üzmeyelim. Biz hep bugünlere safak saydik gün gectikce mutlu olduk simdi korkmak stres olmak neyin nesi..?? Herkesi cahil cesaretine davet diyorum

bende aynı şeyleri düşünüyorum.. kızımın boynuna dolanan kordon sorun yaşatmazsa eğer bende normal istiyorum ve benimde 25 günüm kaldı.. allah hakkımızda hayırlısını versin..

www.nikahmalzemeleri.com

Zamanın yoksa bunlardan da sipariş verebilirsin, içine badem şekeri attın mı olayı bitiyor.

%100 yanındayım, tüm cahil cesaretimle :)

Hayirlisi canim benim hic kendini üzme. Bebegin dogmadan küveze girip girmeyecagini bilmessin ki.. 40. haftada dogup küveze giren bebekler de var, 36. haftada dogup hic küveze ihtiyaci olmadan nefes alanlarda.. Sen bol bol dua et. Bebisinin kilosu gayet iyi cok sükür. Canini hic sikma. Insallah dogdugu gibi alirsin kucagina. Dualarimiz seninle.

manikcim sen de mi ereneliften aldın.onu sadece bir bayan yapmıyormu.eğer farklı çalışanıda varsa sana zahmet yazar mısın çok az manım kaldı.beğendiklerimde orda var

Korkmak çok doğal tedirgin olmakta ama hiçbişeyi kabusa dönüştürmemek lazım.Kesinlikle sana katılıyorum ve emeksiz yemek olmaz diyorum...

www.nikahmalzemeleri.com

Zamanın yoksa bunlardan da sipariş verebilirsin, içine badem şekeri attın mı olayı bitiyor.

canım çok sağol.bu site fiyatları yazmamış ama.benim dediğim sitede kampanyalıydı sepet şeker kapı süsü filan uygundu.geçen hafta acil gönderin demiştim erken doğum riski var diye.kadın demez mi ee hala doğrmamışsın.sanki elimde de

Şubat'a beklerken bebişini bak son günde ocak annesi oluyorsun canım.
Gözünaydın olsun allah analı babalı büyütsün inş.Güzel haberlerini bekliyoruz.

Şenaycım bu ufaklık biraz göz dağı veriyor galiba size.
Başından beri sorunlu hamilelik yaşayan arkadaşlarımız bak haftaları dolana kadar beklediler inş.Emre oğluşta bekleyecek annesi yeterki sen kendini üzme.

Fatmacım sana özelden msj atmıştım dün gece görmedin galiba.
Ben sipariş ettim kılıfı.
Buraya gelince tel.veriyim sanada sende bir görüş istersen

Kendini hiç üzme canım.Benim dr.da iki haftadır kanala girer diyor ama tık yok bu bebişlerin ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyor. bence o zamanı bekliycek ve inş.sağlıcakla aramıza katılacak.

Halecim süper bir konuşma yapmışsın söylediklerine sonuna kadar katılıyorum.

Hadi hayırlısı bakalım canım.Bir kaç güne gelir heralde artık bebişin açılmanda vardı 2cm.

kizlar ben daha duruyorum kasilmalarim 1 saat falan duzenli geliyo sonra noluyorsa geçiyor anlamadim hayirlisi bakalim bekliyoruz

umay hanim gelmmedimiki daha merak ettim:44:

Sürmeli senin her akşam yazdıklarını heyecanla okuyorum acaba doğurdu mu sancısı varmı diye.
Seni bekliyoruz merakla senin şu kızçe açılışı yapsada artık bizimkilerde gelmeye başlasa benimkide bekliyor öyle

çok sevindim canım yeni yeni kullansın sevil hanım

Saol canım.Beşiklerini yeni alamamıştık ama bu kılıfı bulmamız çok iyi oldu.Kızım için yeni birşey almış oldum çok sevindim.

çağlayan gözün aydın birisi daha sormuştu sanki

gözün aydın canım.. fatmada yani fns93 de soruyordu aynısını arıyormuş..

Saol'un kızlar.Fatma sormuştu dün akşam özelden msj attım ama görmedi galiba şimdi burdanda yazıyorum görünce cevap yazsında tel.onada veriyim çok iyi oldu bulmam.

Yazamadığım varsa kusura bakmayın kızlar annem başıma hadi hadi deyip duruyor çok oturmuşum pc başında daha açalı çokta olmadı ama.
Gidiyimde kızmasın bari gene gelmeye çalışıyorum kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…