2011 Şubat Anneleri

slm kızlar şööyle bi geçmişi okudum.demek gözde doğum yapıyo yarın.eee hani doğuma gitmeden önce sizin için göbişimin resmini koycam göbiş topiğine demişti ??? dimi fatma şaka bi yana Allah sağlıkla kurtarsın ikisini de inş.
isim koymaktan bahsetmişsiniz.bnm kızımınkini dedem koyacak kısmetse.çook ii bi insandır.inş kişiliği de ona benzer..
ben kaçtım kızlar yarın nst ye giricem.sonra da bi arkadaşıma gidicem gezmeye bebişim karnımda son gezmem olacak sanırım daha da çıkmam dışarı artık :)
herkese iyi gecelerrrrr

hehehehe:) bende demin göbek topiğini açtım tam oraya yazacaktım,hani nerde göbek resmin gözde diye:) sen benden fazla yaşayacan :)))))

yarın hayırlı haberlerle gelll

hehehehe:) bende demin göbek topiğini açtım tam oraya yazacaktım,hani nerde göbek resmin gözde diye:) sen benden fazla yaşayacan :)))))

yarın hayırlı haberlerle gelll

inşallah cnm saolasın aminnn
cnm ben yazdım bile göbiş topiğine sağ salim kurtulur da okur güler
herkese daha az wc ye gidip daha deliksiz uyuyacakları iyi geceler

kıslar şu isim koyma işini biz nasıl yapcaz...kafamı o meşgül etti...kocişim hiç bilmez maşşallah..burlardadaa akraba falan yok:26: neyse allah büyük bakalım....
bişi sorcam bide kıslar şu bebek karyolasının içine yatak ne aldınız...biz yarın yüksek ihtimal işbirin latex yatağını almya gitcezde....daha güzel bi fikri olan varsa söylesin lütfen...
Ürünler / Bebek Ürünleri / Baby Bed

200tl civarı...bakalım..siz neler aldınız:26:
hadi cümlemize iyi geceler

amaannn ben yatiyorum yaa sanciyi falan beklemicem uykumdan oluyom yoksa
gelirse zaten uyandirir :)
hadin iyi geceler size

içine minder almadım kızlar yaa.. ne koyacağım konusunda kafam karışık baya :97: fikri gelen var mı
Cnm park yatağın içine yaylı yatak almıştık biz kağan için, ama kenarından biraz boşluk olduğu için o kısımı battaniye ile doldurup üstüne çarşaf seriyorum, bizimki kraftın benettonu biraz geniş bi park yatak modeli bi boy küçükleri var onlara tam olabilir ufak yataklar
Cnm gözün aydın kociş gelmiş, ah benimki gitttiiiiiiiiiiiii bugün, doğumada gelemicek galiba, bugün giderken kpıda gelmeye çalışıcam mutlaka gelicem gelebilirsem dedi ama bilmem artık, ona bağlı bişey değil çünkü
Cnm sağolasın :)
ben GOZDEATI'nin kardeşiyim artık biliyorsunuz :)) ablamın saat 7 gibi suyu geldi hastaneye yatırdılar.yarın sabah Umayımız gelicekk
Aaaaaa süper, nişanıda gelmişti gözdenin, hadi hayırlısı inş sağ sağlim kavuşsun kuzusuna :)))
Sağolasın cnm :)
Cnm misafirin varmış , arada gir merak ederiz :)
Cnm ayneeeeen bahsettiklerini yaşıyorum, sürekli çamaşır değiştirip duş alıyorum tik olcak nerdeyse...
Teşekkürler cnm :)
Ay hadi hayırlısı cnm güzel haberlerini alalım yarına yengenden inş. :)))
Cnm Allah mesut etsin nişanınız varmış, ama dikkat et yorma kendini az daha beklesin bebiş
Yarın güzel haberlerle gel cnm :)

amin inş canm dikkat ediyorum kendin3 iyi bak canım byee

ben hiç yürümez oldum kızlar yaaaa
yürüyüş mürüyüş hareket hak getiree

dışarı buz gibi grip desen salgınn heryer buzzzz bende pek çıkmıyorum.çıkıyosam işte arada eşimle biyerlere gidiyoruzz

ee haliyle hareket yokk valla bu gidişle o sandalyede ayaklarımı bile açamayacam galibaaa baksana tutuldum kaldımm

Kızlarr sessizsiniz bu akşam :) sessiz olunca kız doğar derlerya kesin gözde doğurdu

ya ben geliom konuşuyomm çil yavrusu gibi dağılıyonuz anlamadım heeeee

ben yokken muhabbet havalara çıkmış fransız kaldım zatiiii

Dertleneyim biraz o vakit, belim ağrooooor, midem bulanoooor, reflüm azooor,:2: son 2 günüm sonrası kurbanlık misali:18:

Dertleneyim biraz o vakit, belim ağrooooor, midem bulanoooor, reflüm azooor,:2: son 2 günüm sonrası kurbanlık misali:18:

sen midesi bulanan varmı diye sormuştun.biraz benimde bulanıyo ama öyle çıkarma aşamasına gelecek kadar değil.benim gönlüm bulanıyo daha çokk.

bide acayip yorgun hissediyorum kendimi ben yaaaaa

sen midesi bulanan varmı diye sormuştun.biraz benimde bulanıyo ama öyle çıkarma aşamasına gelecek kadar değil.benim gönlüm bulanıyo daha çokk.

bide acayip yorgun hissediyorum kendimi ben yaaaaa

Cnm benim bulantı kusmaya çeviriyo hemencecik maalesef, sonrasında gaviskon içersem bi kaç yudum rahatlıyorum bir süre gelmiyo bulantı, banada bi enerji geldi bugün ,dedim doğurucam mı noluyo :)) eşimde diyo bak doğuracaksan söyle gitmiyim :)

Son düzenleme:
ya ben geliom konuşuyomm çil yavrusu gibi dağılıyonuz anlamadım heeeee

ben yokken muhabbet havalara çıkmış fransız kaldım zatiiii
bazen öyle denk geliyor canım boşver :)))

şafak 2 ha gayret daha bizim 4 haftamız var ..hepiniz doğurursanız yalnız kalacam burda ....

doğumdan önce öyle bi enerji gelirmiş zatennn valla olabilir yaniii

baby şekerimm bende burdayım merak etmee beraber bekleriz buraları boş bırakmamak lazım

benim oğlan sanki enine yatıuyoo karnım az indi gibi sanki aşağıya ama ne aşağıda ne yukarda tam ortada ve enlemesine bi görüntü varr

bi işler çeviriyo içerde ama daha anlamadım

gözde de doğuruyomuşşş..ne güzell..dün nişanı gelmiştiii...

buraya yazıyorumm yarında sürmeli doğururrrrr...

baby s ben de burdayımmm..sonunculardan biriyimm..herşey yolunda giderse tabeee:))

gözde de doğuruyomuşşş..ne güzell..dün nişanı gelmiştiii...

buraya yazıyorumm yarında sürmeli doğururrrrr...

baby s ben de burdayımmm..sonunculardan biriyimm..herşey yolunda giderse tabeee:))

.ayy çok sevindim ..en geri hafta benim sanıyordum.deniz senin haftana dikkat etmemişim.inşallah sorunsuz atlatacaz bu son haftaları kızlar..acelemiz yok 40 a kadar yollumuz var.seda benimki de hep karnımın sağında amerikan futbol topu gibi sol tarafım bomboş tekmeleyince solu tekmeliyor çok komik oluyor.ayağını yakalayacam sanıyom :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…