- 22 Temmuz 2010
- 617
- 3
- 96
slm kızlar şööyle bi geçmişi okudum.demek gözde doğum yapıyo yarın.eee hani doğuma gitmeden önce sizin için göbişimin resmini koycam göbiş topiğine demişti ??? dimi fatmaşaka bi yana Allah sağlıkla kurtarsın ikisini de inş.
isim koymaktan bahsetmişsiniz.bnm kızımınkini dedem koyacak kısmetse.çook ii bi insandır.inş kişiliği de ona benzer..
ben kaçtım kızlar yarın nst ye giricem.sonra da bi arkadaşıma gidicem gezmeye bebişim karnımda son gezmem olacak sanırımdaha da çıkmam dışarı artık :)
herkese iyi gecelerrrrr
hehehehe:) bende demin göbek topiğini açtım tam oraya yazacaktım,hani nerde göbek resmin gözde diye:) sen benden fazla yaşayacan :)))))
yarın hayırlı haberlerle gelll
Cnm park yatağın içine yaylı yatak almıştık biz kağan için, ama kenarından biraz boşluk olduğu için o kısımı battaniye ile doldurup üstüne çarşaf seriyorum, bizimki kraftın benettonu biraz geniş bi park yatak modeli bi boy küçükleri var onlara tam olabilir ufak yataklariçine minder almadım kızlar yaa.. ne koyacağım konusunda kafam karışık baya :97: fikri gelen var mı
Cnm gözün aydın kociş gelmiş, ah benimki gitttiiiiiiiiiiiii bugün, doğumada gelemicek galiba, bugün giderken kpıda gelmeye çalışıcam mutlaka gelicem gelebilirsem dedi ama bilmem artık, ona bağlı bişey değil çünküslm kızlaar,kocam geldi sonunda almanyadan,dün akşam,evimize döndük,çok mutluyum
uzak kaldım bi kaç gün,okumak da ne zor oluyo yahu,oku oku bitmiyo...
bi dönüp okumaya çalışayım geçmişi,umarım herkes iidir
Cnm sağolasın :)inşallah canım dört gözle bekliyoruz artıkgelsin artık ya
burcucum çok güzel olmuşlar ellerine sağlık canım
inşallah canım
melocum çok teşekkür ederim tekrar sanada ilaçlar için
Aaaaaa süper, nişanıda gelmişti gözdenin, hadi hayırlısı inş sağ sağlim kavuşsun kuzusuna :)))ben GOZDEATI'nin kardeşiyim artık biliyorsunuz :)) ablamın saat 7 gibi suyu geldi hastaneye yatırdılar.yarın sabah Umayımız gelicekk
Sağolasın cnm :)ay hayırlısı cnm,inşallah sağlıkla alırsın kucağına,heyecanlandm walla
ay evet ya bi de o işler var,şimdiden ayarlamak lazım onları da dimi,aklıma gelmemişti walla:44:
çoook güzeller cnm,güle güle ikram edin,güzel günlerde,ağız tadıyla yesin misafirleriniz de
ayy kız bu veletlerin tembellikleri tutuyo arada heralde,benm sıpa da yapıo bazen
insan korkuyor ama cidden ya
bilmiyordum cnm walla saol bilgilendirdiin iyi oldu,ayarlayalım o işleri,az kaldı
hoş geldiniz cnm
evet ya bu bebikler sağ gösterip sol vuruyolar,ama çok da bekletmesinler be yaw
şaka maka sağlıkla gelsinler de paşa gönülleri ne zaman isterse
geçmiş olsn cnm,yorma kendini yahu
ayyy cnm maşallah sana ya,ben oturduğum yerden tek başıma kalkamıorum yaw
maşallah cnm allah bağışlasın,kendnze dikkat edin
gözn aydn cnm
güle güle kullanın cnm
teşekkür ederim cnm
teşekkürler cnm,saolasın
güle güle cnm
Cnm misafirin varmış , arada gir merak ederiz :)kızlar ben geldim.hepinize iyi akşamlar 2 gündür giremedim pek.kayınvalidemler geldi bu gün hepiniz iyisinizdir umarım,yarın inş.gözdeden hayırlı haberler alırız,açar açmaz haberi alınca çok mutlu oldum.şimdi bi geçmişe bakayım başka ne var ne yokmuş.
Cnm ayneeeeen bahsettiklerini yaşıyorum, sürekli çamaşır değiştirip duş alıyorum tik olcak nerdeyse...kızlar merhaba nasılsınız...
ben pek iyi değilim karnımm sürekli kasılıyor....belim ağrıyor....akıntım baya arttı...birde vajinama çok baskı var...kızımın şiddetle çıkışı aradığı çok belli....sanırım yakınn artık kızımın gelişi ama ne zaman bilmiyorum...o yüzden pek net başında duramıyorum...uzanıyorum sürekli...
Teşekkürler cnm :)çok güzel hazırlamışsın canım ya brova valla, ellerine sağlık.
sağol cağlayancım
hadi bakalım hayırlısı, allah yardımcısı olsun ablanın. bizi habersiz bırakma olur mu
iyi geceler canım
yasemincim halletmişsin yatak işini, güzel olmuş. biz de bugün hazırladık çarşafları falan serdik. içinde minikleri hayal etmek bile güzelmiş.
Ay hadi hayırlısı cnm güzel haberlerini alalım yarına yengenden inş. :)))hanimlar benim kasilmalarim yine basladii bu seferki daha güçlüüüü
karnim patlicak gibi oluyor belimde kopacak gibiii yengeme sordum devam ederse sacniya cevirir dedii
ay insaallahhhh
yinede umitlenmeyim dimi nolur nolmaz
ya tecrubeli birinin olmasi ne kadanda guzelmisss
Cnm Allah mesut etsin nişanınız varmış, ama dikkat et yorma kendini az daha beklesin bebişmerhba kızlar bengeçtiğim şu iki gün doğurmadımya daha doğurmam çünküm görümcem nişanlandı bayağı ayak üstüydüm bu gün düzenli sancılarım oldu ama geçti hayırlısı bkalım bana daha erken geliyor doğum bakalım
Yarın güzel haberlerle gel cnm :)slm kızlar şööyle bi geçmişi okudum.demek gözde doğum yapıyo yarın.eee hani doğuma gitmeden önce sizin için göbişimin resmini koycam göbiş topiğine demişti ??? dimi fatmaşaka bi yana Allah sağlıkla kurtarsın ikisini de inş.
isim koymaktan bahsetmişsiniz.bnm kızımınkini dedem koyacak kısmetse.çook ii bi insandır.inş kişiliği de ona benzer..
ben kaçtım kızlar yarın nst ye giricem.sonra da bi arkadaşıma gidicem gezmeye bebişim karnımda son gezmem olacak sanırımdaha da çıkmam dışarı artık :)
herkese iyi gecelerrrrr
Cnm park yatağın içine yaylı yatak almıştık biz kağan için, ama kenarından biraz boşluk olduğu için o kısımı battaniye ile doldurup üstüne çarşaf seriyorum, bizimki kraftın benettonu biraz geniş bi park yatak modeli bi boy küçükleri var onlara tam olabilir ufak yataklar
Cnm gözün aydın kociş gelmiş, ah benimki gitttiiiiiiiiiiiii bugün, doğumada gelemicek galiba, bugün giderken kpıda gelmeye çalışıcam mutlaka gelicem gelebilirsem dedi ama bilmem artık, ona bağlı bişey değil çünkü
Cnm sağolasın :)
Aaaaaa süper, nişanıda gelmişti gözdenin, hadi hayırlısı inş sağ sağlim kavuşsun kuzusuna :)))
Sağolasın cnm :)
Cnm misafirin varmış , arada gir merak ederiz :)
Cnm ayneeeeen bahsettiklerini yaşıyorum, sürekli çamaşır değiştirip duş alıyorum tik olcak nerdeyse...
Teşekkürler cnm :)
Ay hadi hayırlısı cnm güzel haberlerini alalım yarına yengenden inş. :)))
Cnm Allah mesut etsin nişanınız varmış, ama dikkat et yorma kendini az daha beklesin bebiş
Yarın güzel haberlerle gel cnm :)
ya ben geliom konuşuyomm çil yavrusu gibi dağılıyonuz anlamadım heeeee
ben yokken muhabbet havalara çıkmış fransız kaldım zatiiii
Dertleneyim biraz o vakit, belim ağrooooor, midem bulanoooor, reflüm azooor,:2: son 2 günüm sonrası kurbanlık misali:18:
sen midesi bulanan varmı diye sormuştun.biraz benimde bulanıyo ama öyle çıkarma aşamasına gelecek kadar değil.benim gönlüm bulanıyo daha çokk.
bide acayip yorgun hissediyorum kendimi ben yaaaaa
bazen öyle denk geliyor canım boşver :)))ya ben geliom konuşuyomm çil yavrusu gibi dağılıyonuz anlamadım heeeee
ben yokken muhabbet havalara çıkmış fransız kaldım zatiiii
şafak 2 ha gayret daha bizim 4 haftamız var ..hepiniz doğurursanız yalnız kalacam burda ....Dertleneyim biraz o vakit, belim ağrooooor, midem bulanoooor, reflüm azooor,:2: son 2 günüm sonrası kurbanlık misali:18:
doğumdan önce öyle bi enerji gelirmiş zatennn valla olabilir yaniii
baby şekerimm bende burdayım merak etmee beraber bekleriz buraları boş bırakmamak lazım
benim oğlan sanki enine yatıuyoo karnım az indi gibi sanki aşağıya ama ne aşağıda ne yukarda tam ortada ve enlemesine bi görüntü varr
bi işler çeviriyo içerde ama daha anlamadım
gözde de doğuruyomuşşş..ne güzell..dün nişanı gelmiştiii...
buraya yazıyorumm yarında sürmeli doğururrrrr...
baby s ben de burdayımmm..sonunculardan biriyimm..herşey yolunda giderse tabeee:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?