ayy insallah kizlar yaa sizleride bunaltiyorum dimiii dogursada bizde kurtulsak diyorsunuzdur allah bilirr
peki canım ezanın ne zaman okunması gerekli.. belli bir zamanı var mı ??
içine minder almadım kızlar yaa.. ne koyacağım konusunda kafam karışık baya :97: fikri gelen var mı
ayy insallah kizlar yaa sizleride bunaltiyorum dimiii dogursada bizde kurtulsak diyorsunuzdur allah bilirr
cnma slında hepsini biraaya koysam eminim o şekilde olur çünkü daha içine koymam gerekneler var ama işte bilmiyom napıcam :)
cnm bebek doğunca ağzına zemzem ve hurmadan sürülcek biraz
oyüzden aldım
yatak koruyucuda ben özelde değil üniversite hastanesinde yapıcam doğumu inş ordada istiyolarmış arkadş söledi hatta o verddi saolsun artmış ondan
yasmin ezan ve kamet ile beraber bebeğin isminin doğduğu günün akşamında verilmesi gerekir,ama yedinci güne kadar da ertelenebilir.7 gün ertelenmesinde sakınca yok...
bende senin gibi bayb2go park yatak aldım,içinde park yatağın kendi döşeği var ince oluyor o döşekler,fermuarlı havlu kumaşına çekilmiş,üstelik döşek viscoda değil normal sünger döşek,ben uyku seti kullanmayı şimdilik düşünmediğim için,zaten bebek ufak boğulma tehlikesi var,şu polar örtüler var bilirsin,çok kalın olmayanlardan beyaz renk aldım bi tane,2 kat yapıp serdim ,en azından sertliğini biraz alır,yumuşakta değil tam kıvamında oldu,sıcakta tutar,bebeğin üstünede battaniye sericem,zaten ev sıcak,biraz başını kıçını oynatır hale gelince alırım uyku seti ve yastığını.
Aynennnn öyle diyorummm:)
SÜRMELİ canım ben sadece girip okuyorum çoğu zaman cevap yazmıyorum ama senin bu doğurma hevesin beni çok güldürüyo çok yaşa e misenin kız bir gelecek pir gelecek inşallah:)
olur mu hayatım kurtul istiorum inan kendımden düşünüorum ben bu haftamda böleysem senin nasıl olabilceni inşallah rabbim çok kolay bi şekilde bugünden kurtarsın
bende son anda bişi olmazsa üniversite hastanesinde olcam bi arkadasşım oldu onlar koyuyolar zaten dio sürekli lekelensede gelip deiştiriolar diodu ayy napsam ki lazım olur mu ki..
bu yatak koruyucu dediğin hasta bezi gibi bağlanmadan yatağa serilenler oluyomuş heral ondanmı
ben GOZDEATI'nin kardeşiyim artık biliyorsunuz :)) ablamın saat 7 gibi suyu geldi hastaneye yatırdılar.yarın sabah Umayımız gelicekk
yasmin ezan ve kamet ile beraber bebeğin isminin doğduğu günün akşamında verilmesi gerekir,ama yedinci güne kadar da ertelenebilir.7 gün ertelenmesinde sakınca yok...
bende senin gibi bayb2go park yatak aldım,içinde park yatağın kendi döşeği var ince oluyor o döşekler,fermuarlı havlu kumaşına çekilmiş,üstelik döşek viscoda değil normal sünger döşek,ben uyku seti kullanmayı şimdilik düşünmediğim için,zaten bebek ufak boğulma tehlikesi var,şu polar örtüler var bilirsin,çok kalın olmayanlardan beyaz renk aldım bi tane,2 kat yapıp serdim ,en azından sertliğini biraz alır,yumuşakta değil tam kıvamında oldu,sıcakta tutar,bebeğin üstünede battaniye sericem,zaten ev sıcak,biraz başını kıçını oynatır hale gelince alırım uyku seti ve yastığını.
Aynennnn öyle diyorummm:)
kızlar herkese ii geceler ben çıkıyorum
kendinize ve bebişlere ii bakın
canım ezan ve kamet ile beraber ne demek ?? ayy çok cahil gördüm kendimi :78:
oda takımının uyku seti var canım zaten.. hatta serdim bile onu.. gece kendi odasında gündüz salonda yatacak diye düşündüğüm için salona aldım park yatak..açıkçası park yatağın uyku setini düşünmedim hiç.. zaten bezden olduğu için kenarlıklarına gerek yok.. diğer uyku setininde yorganı çarşafı battaniyesi vss. var zaten.. onlarda park yatağa uyar nasıl olsa diye düşündüm.. olur gider be canım.. ne yapalım bunada şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?